Dwaj wspomniani zawodnicy mają się dobrze i są powołani na mecz:Granada - Real Typ-Granada strzeli @ 1,62 @ Fortuna
Gra Realu w ofensywie dobra,natomiast obrona pozostawia wiele do życzenia,nawet mocno osłabiony Espanyol mógł strzelić kilka bramek na Bernabeu.Braki po stronie Realu to Bale i Pepe,natomiast po stronie Granady Isaac Success,Abdoulaye Doucoure,Salva Ruiz,Edgar.Spodziewam się overowego meczu,i myślę,że Granada strzeli gola.
---Lista de convocados para el partido Granada CF – Real Madrid:
- Porteros: Andrés Fernández, Jesús Fernández.
- Defensas: Lombán, Biraghi, Babin, Foulquier, Ricardo Costa y Miguel Lopes.
- Centrocampistas: Fran Rico, Doucouré, Cuenca, Rubén Pérez, Rene Krhin y Rochina.
- Delanteros: El Arabi, Success, Barral y Peñaranda.
Mój błąd,nie przejrzałem powołań.,zasugerowałem się stroną z kontuzjami,ale to jeszcze lepiej dla typu.Dwaj wspomniani zawodnicy mają się dobrze i są powołani na mecz:
Kadra Granady na mecz z Realem Madryt:
Bramkarze: Andrés Fernández, Jesús Fernández.
Obrońcy: David Lombán, Cristiano Biraghi, Jean-Sylvain Babin, Dimitri Foulquier, Ricardo Costa, Miguel Lopes.
Pomocnicy: Fran Rico, Abdoulaye Doucouré, Isaac Cuenca, Rubén Pérez, Rene Krhin, Rubén Rochina.
Napastnicy: Youssef El Arabi, Isaac Success, David Barral, Adalberto Peñaranda.
Kontuzjowani: Edgar Méndez, Salva Ruiz.
Nieobecni decyzją trenera: Robert Ibáñez, Javi Márquez, Diego Mainz, Matheus Dória, Ivan Kelava, Uche Agbo.
Kadra na Granadę
Bramkarze: Keylor Navas, Casilla i Rubén Yáñez.
Obrońcy: Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal i Arbeloa.
Pomocnicy: Kroos, James, Casemiro, Kovačić, Modrić i Isco.
Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez i Jesé.
Nieobecni:
Kontuzjowani: Pepe, Danilo, Bale.
Przewidywane składy:
Levante (1-4-3-3): Marino – Tono, Feddal, Trujillo, Ivan Lopez – Lerma, Simao, Verza – Morales, Rossi, Ghilas
Barcelona (1-4-3-3): Bravo – Alba, Mascherano, Pique, Alves – Iniesta, Busquets, Rakitić – Neymar, Messi, Suarez
Nie zagrają:
Levante: Victor Casadesus, Jose Mari, Ruben Garcia, Pedro Lopez, Juanfran (kontuzje)
Barcelona: Rafinha (kontuzja)
http://pl.soccerway.com/referees/santiago-jaime-latre/60757/czy ktoś może napisać sędziego dzisiejszego meczu Espanyol - Sociedad ? dzieki