>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

23 kolejka Premier League [31.01 - 01.02 2017]

Status
Zamknięty.
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Masówki na Chelsea i Burnley może się dzisiaj odbić czkawką. Zazwyczaj grałem na Burnely, gdyż grali u siebie jednak dzisiaj jestem zdania, że nie wygrają. Obie drużyny nie lubią mieć piłki przy nodze, bo po prostu są z nią bardzo słabi. W grze Leicester nie widać wielkie poprawy, ale w końcu mistrz musi się obudzić. Dodatkowym plusem jest fakt, że wracają Magrez i Slimani, którzy szybko odpadli z PNA. Kolega podał typ na Under dzisiaj i trudno się z nim nie zgodzić. Dla mnie żadnego Value na gospodarzy dziś nie ma, bo wydaje mi się ze to oni będą grali z piłka przy nodze a to wychodzi im bardzo ale to bardzo słabo. Jeden ze znajomych rzucił dzisiaj typ, który jest naprawdę bardzo ciekawy a mianowicie Under RR. Obie drużyny znajdują się w dolnej części tabeli jeżeli godzi o korki, a w dzisiejszym moim zdaniem wolnym meczu nie powinni nabić ich za dużo. Co do hitu dzisiejszej kolejki, Yo jestem zdania, ze bukmacherzy przechytrzyli graczy. Wszyscy zapewne spodziewali się niższego kursu mącić przy słabej formie Lfc. Moim zdaniem jednak kursy wystawione są poprawnie a małym faworytem jest Liverpool. Chelsea jest liderem, gdyż wygrywa mimo słabych spotkań. Spotkanie z Hull mogło die potoczyć zupełnie inaczej, gdyby sędzia podyktował ewidentną &quot;11&quot; dla Tygrysów. Poza tym warto spojrzeć, ze terminarz mieli sprzyjający, a ostatni sprawdzian yo porażka w derbach z Kogutami, gdzie Chelsea była dużo słabsza. Jeżeli chodzi o zespół Kloppa to graja obi słabo w ostatnim czasie i widać zmęczenie. Wrócił jednak Coutinho, Matip a w dość wysokiej formie jest Firmino co może cieszyć kibiców The Reds. Do tego warto spojrzeć na h2h z top6, gdzie Liverpool wyglada świetnie. Dla mnie ten mecz jest mega ciężki do typowania jednak sadze, ze warto iść w Over RR. Jeżeli chodzi o &quot;pewniaki&quot; na dziś to jestem zdania, ze Arsenal i Tottenham po pierwsze będą kibicować Lfc, ale po drugie gładko wygrają swoje spotkania. Argumentów dla Watford nie widze, bo są bardzo słabi i nie widze nawet póki żeby bramkę strzelili. Co do Kogutów to ważne jest jak wejdą w spotkanie. Sunderland znow zapewne będzie grał antyfutbol jak w chociażby w spotkaniu z LFC. Pierwsza bramkę dla Kogutów powinna otworzyć worek z bramkami i spowodować gładka wygrana gości. Osobiście nie znalazłem nic ciekawego na dzisiaj, wiec odpuszczam granie za grubsze kwoty. Poszła jedynie tasiemka z betami, które podałem u góry i overkiem w Walii.

W 82

wilshere

Użytkownik
Ty sobie jaja robisz, prawda? :grin:

Na 8 rozegranych w tym roku meczów, ledwo wymęczyli 1 zwycięstwo z czwartoligowcem. Odpadli z obu pucharów, z ostatnimi Sunderlandem i Swansea ugrali punkt. Forma jest fatalna i jak najbardziej są podstawy do gry przeciwko nim. Tym bardziej że grają z drużyną, która od października tylko 2 razy nie wygrała meczu!
Liverpool lubi i potrafi grac z silnymi ekipami, na pewno dzis beda chcieli pokazac swoim fanom ze nie ma zadnego spadku formy, czasami jest slabszy dzien, tak bylo wlasnie z labedziami. Co do Chelsea, wiem ze graja bardzo pewnie i rozpedzili lokomotywe konkretnie, ale kiedys trzeba ja zatrzymac, bedzie to juz dzis. Chelsea na pewno tego nie wygra, mozliwy remis.

D 0

dutra

Gość
Liverpool lubi i potrafi grac z silnymi ekipami, na pewno dzis beda chcieli pokazac swoim fanom ze nie ma zadnego spadku formy, czasami jest slabszy dzien, tak bylo wlasnie z labedziami. Co do Chelsea, wiem ze graja bardzo pewnie i rozpedzili lokomotywe konkretnie, ale kiedys trzeba ja zatrzymac, bedzie to juz dzis. Chelsea na pewno tego nie wygra, mozliwy remis.
Słabszy dzień tu nie ma w ogóle miejsca bo Liverpool gra bardzo słabo co właśnie pokazują ostatnie wyniki a nie tylko mecz ze Swansea. Chelsea tak samo potrafi grać z silnymi ekipami dlatego też jest na czele PL.
Rzucając słowa typu &quot; nie wygra bo tak&quot; Liverpoolu do formy nie zagonisz :cool:
Jak już też wspominali Klopp ratuję się czym może to i rydwan po Mane posłał by mieć jakiekolwiek możliwości bo lekki mecz to nie będzie.

W 82

wilshere

Użytkownik
No i macie Chelsea, nigdy nie zagram przeciwko The Reds w takich hitowych meczach.
Padl remis tak jak sie spodziewalem, mamy zwrot

gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Masówki na Chelsea i Burnley może się dzisiaj odbić czkawką. Zazwyczaj grałem na Burnely, gdyż grali u siebie jednak dzisiaj jestem zdania, że nie wygrają. Obie drużyny nie lubią mieć piłki przy nodze, bo po prostu są z nią bardzo słabi. W grze Leicester nie widać wielkie poprawy, ale w końcu mistrz musi się obudzić. Dodatkowym plusem jest fakt, że wracają Magrez i Slimani, którzy szybko odpadli z PNA
Slimani był kontuzjowany, ja grałem na burnley tylko dlatego. Ranieri może się pakować, Lester ma b.trudny terminarz. Ciekawe nie czy go zwolnią, tylko kiedy.

M 239

mikki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Stoke - Everton
Typ: 1 (0)
Kurs: 2.10
Bukmacher: oddsring

Na pierwszy rzut oka statystyki mówią, że Stoke to zupełnie przeciętna drużyna, a Everton jest w niezłej formie przez co według kursów faworytem są goście.
Przyglądając się temu bliżej należy zauważyć, że Stoke miało falstar na początku sezonu. Tamte problemu są już za nimi i od pewnego momentu grają już równo, jednak tamte wyniki będą cały czas psuły statystyki. Patrząc na tabele tylko 15 ostatnich spotkań są na 6 miejscu z zaledwie jedną domową porażką.
Ostatnie mecze też potwierdziły, że forma nie jest przypadkowa. Z United zabrakło sekund do zwycięstwa. Z Chelsea dobry mecz, 2 gole na Stamford Bridge. Z Liverpoolem byli na prowadzeniu. To jednak topowe ekipy, z słabszymi rozprawiali się dość łatwo (Sunderland, Watford). Everton będzie gdzieś po środku.
Goście o ile przed własną publicznością radzą sobie znakomicie to na wyjazdach strasznie im nie idzie. I nie można tego tłumaczyć złym terminarzem i grą w pierwszej części sezonu z czołówką na ich stadionach. Z top 6 na wyjazdach mieli jedynie mecze z Chelsea i City. Zaliczyli zbyt dużo wpadek ze słabszymi zespołami by mówic tutaj o przypadku.
Dopiero ostatnio nieco poprawili statystyki wyjazdowe dzięki meczom z Leicester oraz Crystal Palace, czyli jednymi z najsłabszych obecnie drużyn w lidze. Stoke jest co najmniej półkę wyżej i znów będzie problem i uważam, że tego meczu Everton nie wygra.

West Ham - Manchester City
typ 1x
kurs 2,60
Bet365
West Ham ostatnio gra znacznie lepiej i poprawił swiją pozycje.Zajmują oni teraz 11 miejsce w tabeli z 28 punktami zdobytymi.Ich dotychczasowy bilans to 8-4-10.W ostatniej kolejce pokonali na wyjeżdzie Middlesbrugh.Myśle że są w stanie nieprzegrać pojedynku z MManchesterem City.Goście mieli doskonały początek sezonu,ale póżniej spisywali się dużo gorzej.W swoim ostatnim pojedynku zremisowali 2-2 na swoim boisku z Tottenhamem.

S 200

sniffybet

Użytkownik
West Ham - Manchester City
typ 2
kurs 1,53
betano
Polecam, polecam, polecam. West Ham jaki jest każdy widzi - ze średniakami i spadkowiczami coś tam potrafią pograć i osiągnąć niezłe wyniki, ale w starciu z klasowymi rywalami grać zupełnie nie potrafią. To zupełne przeciwieństwo tego co prezentowali w poprzednim sezonie gdzie zawsze byli ogromnym problemem dla potentatów do Mistrzostwa, a potrafili głupio tracić punkty z BFC czy Stoke.
A City? Z Tottenhamem wyglądali naprawdę dobrze, było widać znaczną poprawę w ich grze, ale fenomenalna skuteczność Delle Allego zrobiła swoje i mecz skończył się tylko remisem dla Obywateli. Na skrzydle bardzo niebezpieczny jest Sterling, chłopak naprawdę dochodzi do bardzo dobrych okazji, robi bardzo dużo wiatru i sprawia ogrom problemów defensywom rywali, w końcu się wstrzeli i będzie miał swoje przełamanie, duża szansa że znów zobaczymy geniusz Kuna Aguero, bo gdzie jak nie z WHU, którzy na swoim obiekcie zwyczajnie grać nie potrafią?
WHU w tym sezonie chce jedynie się spokojnie utrzymać i punktów będą szukać z rywalami gorszej klasy, ale City ma ogromną okazję powrotu do walki o wicemistrza, bo mistrza (raczej) już znamy. Takie prezenty jak remis Liverpoolu z Chelsea i porażka Arsenalu nie zdarzają się zbyt często w jednej kolejce, Guardiola i spółka doskonale o tym wiedzą.
Powodzenia!

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 West Ham - Manchester City
Typ: BTS
Kurs: 1.60
buk: betsson
stawka: 100
Ew. wygrana: 160
Wynik:

West Ham to dalej drużyna, która jest cieniem samego siebie jeśli chodzi o rozgrywki ligowe. Gospodarze jednak w ostatnich dwóch spotkaniach zanotowali dwie wygrane strzelając rywalom łącznie sześć bramek. Wydaje się, że młoty zaczynają łapać formę zwyżkową i dzisiejsze spotkanie to na pewno zweryfikuje. Okazuje się, ze drużyna Bilica może się obejść bez Dimitri Payeta, który odszedł do OM. Chorwat pokazał, że nawet bez tak ważnego ogniwa WHU potrafi wygrywać. Jeśli chodzi o gości, to kibice raczej nie tak wyobrażali sobie przybycie Guardioli. Jednak PL to jedna z najtrudniejszy lig jeśli chodzi tu o wygrywanie mecz za meczem. Goście ostatnio nie mogą powiedzieć, że są w formie gdyż zanotowali dwie wygrane w ostatnich pięciu spotkaniach. Z West Ham City mają jednak bardzo dobre statystyki, wygrali trzy z pięciu ostatnich spotkań na wyjeździe gromiąc zespół Bilica już w nowym roku aż 5:0 w rozgrywkach FA Cup. Dziś takiego pogromu się nie spodziewam, a bardziej wyrównanego spotkania i myślę, że BTS na to spotkanie jest najlepszym typem.

j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Manchester United-Hull
Hull powyżej 2,5 rożnego @1.55 unibet

Faworyt w tym meczu jest tylko jeden.Hull przegrywa na wyjeździe wszystko co się da ale w rożnych są kozakami.Na rozegranych 11 meczy wyjazdowych w PL nabili 62 rożne co daje 5,6 na mecz i przekroczyli proponowaną przez mnie linie aż 9-cio krotnie nie udało im się to tylko w delegacjach z Liverpoolem i Watford.Defensywny styl gry drużyn Mourinho pozwala na więcej akcji ofensywnych przeciwników co powinno skutkować kornerami.Hull i tak nie pozostaje nic innego jak próbować grać do przodu bo widmo spadku jest coraz większe.Tyle ode mnie bo zaraz mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom