brodaty-zolw
Forum VIP
Masówki na Chelsea i Burnley może się dzisiaj odbić czkawką. Zazwyczaj grałem na Burnely, gdyż grali u siebie jednak dzisiaj jestem zdania, że nie wygrają. Obie drużyny nie lubią mieć piłki przy nodze, bo po prostu są z nią bardzo słabi. W grze Leicester nie widać wielkie poprawy, ale w końcu mistrz musi się obudzić. Dodatkowym plusem jest fakt, że wracają Magrez i Slimani, którzy szybko odpadli z PNA. Kolega podał typ na Under dzisiaj i trudno się z nim nie zgodzić. Dla mnie żadnego Value na gospodarzy dziś nie ma, bo wydaje mi się ze to oni będą grali z piłka przy nodze a to wychodzi im bardzo ale to bardzo słabo. Jeden ze znajomych rzucił dzisiaj typ, który jest naprawdę bardzo ciekawy a mianowicie Under RR. Obie drużyny znajdują się w dolnej części tabeli jeżeli godzi o korki, a w dzisiejszym moim zdaniem wolnym meczu nie powinni nabić ich za dużo. Co do hitu dzisiejszej kolejki, Yo jestem zdania, ze bukmacherzy przechytrzyli graczy. Wszyscy zapewne spodziewali się niższego kursu mącić przy słabej formie Lfc. Moim zdaniem jednak kursy wystawione są poprawnie a małym faworytem jest Liverpool. Chelsea jest liderem, gdyż wygrywa mimo słabych spotkań. Spotkanie z Hull mogło die potoczyć zupełnie inaczej, gdyby sędzia podyktował ewidentną "11" dla Tygrysów. Poza tym warto spojrzeć, ze terminarz mieli sprzyjający, a ostatni sprawdzian yo porażka w derbach z Kogutami, gdzie Chelsea była dużo słabsza. Jeżeli chodzi o zespół Kloppa to graja obi słabo w ostatnim czasie i widać zmęczenie. Wrócił jednak Coutinho, Matip a w dość wysokiej formie jest Firmino co może cieszyć kibiców The Reds. Do tego warto spojrzeć na h2h z top6, gdzie Liverpool wyglada świetnie. Dla mnie ten mecz jest mega ciężki do typowania jednak sadze, ze warto iść w Over RR. Jeżeli chodzi o "pewniaki" na dziś to jestem zdania, ze Arsenal i Tottenham po pierwsze będą kibicować Lfc, ale po drugie gładko wygrają swoje spotkania. Argumentów dla Watford nie widze, bo są bardzo słabi i nie widze nawet póki żeby bramkę strzelili. Co do Kogutów to ważne jest jak wejdą w spotkanie. Sunderland znow zapewne będzie grał antyfutbol jak w chociażby w spotkaniu z LFC. Pierwsza bramkę dla Kogutów powinna otworzyć worek z bramkami i spowodować gładka wygrana gości. Osobiście nie znalazłem nic ciekawego na dzisiaj, wiec odpuszczam granie za grubsze kwoty. Poszła jedynie tasiemka z betami, które podałem u góry i overkiem w Walii.