>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

23 Kolejka Premier League 31.01-01.02.2012

Status
Zamknięty.
footballholic 0

footballholic

Użytkownik
Wolves - Liverpool
Wolves +1 AH @ 1.654
4/10 Pinnacle​

Zaufanie do The Reds straciłem już dawno. Tej drużynie zawsze czegoś brakuje. Jak udało się na Eithad Stadium zagrać bardzo dobry mecz to dali popis przy wykończeniu akcji. Jednak ogólnie grają raczej miernie zwłaszcza w linii pomocy gdzie nie sprawdzili się Downing i Adam. Pod nieobecność Suareza w ataku też straszna posucha. Carroll jest DRAMATYCZNY, a Bellamy pewnego poziomu już nie przeskoczy. Straty punktowe ze średnimi/słabymi klubami to przecież dla ekipy Dalglisha nic nowego. Norwich, Swansea, Wigan czy Blackburn to tylko przykładowe drużyny z którymi nie udało się ugrać pełnej puli, a ostatni mecz z Boltonem to już kompletna żenada. Wolves ostatnio zagrali dobry, trochę pechowo przegrany mecz z Aston Villą. Ogólnie w ostatnich kolejkach pasmo spotkań bez zwycięstwa ale warto zauważyć z kim: Spurs, Arsenal, Chelsea czyli czołówka i Bolton. Nie liczę tu na wielki mecz w wykonaniu Wilków, przecież to ligowy słabeusz. Sądzę, że znowu zawiedzie Liverpool. Przy ich normalnej, słabej dyspozycji remis jest w zasięgu gospodarzy ale ja zabezpieczam się dodatkowo przed jednobramkową porażką.

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Anthony Taylor - 9 spotkań - 24 żółte kartki - 1 czerwona kartka. Szanse, na dwie kartki dla Wilków są spore, u siebie zawsze walczą. Jednak odstrasza mnie sędzia, nie wiem jaki jest kurs, ale za grosze można próbować.
Ostatecznie zrezygnowałem i zrobiłem tego dubla na karteczki dla Tott i Man Utd.Szanse duże są.A statystyki arbitra w meczu Wolves rzeczywiście nie przekonują za bardzo a kurs 1.66 dosyć niski.
@Sparta
Dzięki za link,brakowało w mojej kolekcji własnie informacji o kartkach i rzutach karnych..Zawsze bardziej kierowałem się z pamięci kto lubi rozdawać karteczki i karniaki ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
A ja właśnie gram dziś na Liverpool, wyszli ofensywnie... Wolves tylko z Fletcherem z przodu. W tabeli wizja awansu nawet na 5 miejsce i ciągle walka o grę w europejskich pucharach.
Liverpool na wyjazdach tylko raz zremisował a tak to 5 zwycięstw i 5 porażek. Grają od początku z Bellamy a Wolves osłabione brakiem kapitana.
Liverpool 1.70 BetClic
A teraz United, podtrzymuje typ na X w dzisiejszym meczu. W ataku Hernandez i Berbatow jakoś nie widzi mi się ich współpraca do tego brak Naniego i Roo. A z ławki to jedyne zagrożenie ze strony Welbecka a ponadto nie wiadomo,czy Scholes zaś wytrzyma 90&#39;.... będą trzeszczeć kości coś czuje.
Man Utd: Amos - Smalling, Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Park - Hernandez, Berbatow.
Rezerwowi: Kuszczak, Giggs, Welbeck, Fabio, Rafael, Pogba, W. Keane.
Stoke: Sorensen - Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson - Pennant, Whitehead, Palacios, Walters - Jones, Crouch.
Rezerwowi: Nash, Jones, Fuller, Pennant, Delap, Shotton, Woodgate.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Manchester United zdziesiątkowany ale Ferguson jeszcze w miarę ciekawy skład ulepił.
Man Utd: Amos - Smalling, Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Park - Hernandez, Berbatow.
Rezerwowi: Kuszczak, Giggs, Welbeck, Fabio, Rafael, Pogba, W. Keane.
Stoke: Sorensen - Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson - Pennant, Whitehead, Palacios, Walters - Jones, Crouch.
Rezerwowi: Nash, Jones, Fuller, Pennant, Delap, Shotton, Woodgate.

Amos w bramce. Jak obrona zagra przyzwoicie to nie powinien Ben mieć za dużo roboty. Druga linia tak jak się spodziewałem. Giggs na II połowe i powinno być oki. Atak to Berba z Hernandezem. Bułgar na OT dobrze sobie zawsze radził. Hernandez w ataku. Może to i lepiej bo Welbeck dobrze grał z Rooneyem bo ten na niego pracował a z leniwym Berbatovem jakoś nie mogli się zrozumieć. Zobaczymy jak to będzie. Żaden wynik mnie tu nie zaskoczy. 5:0 czy 1:2 wszystko się tu może zdarzyć.
edit/bobek szybciej składy wkleił ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Ja bym widział w drugiej linii dziś Rafaela, widać,że SAF ma łeb na karku bardzo dobrze ze Smalling na prawej w bramce Amos a przy drwalach ze Stoke trzeba wygrywać w powietrzu... najlepsze jest to,że United zdziesiątkowane kontuzjami a skład w sumie niczego sobie... ciekaw jestem jakby wyglądało City bez Silvy, Kuna i jakby na cały sezon wypadł Kompany :p
Podstawa dziś to nie przegrać!

audi-rs6 50

audi-rs6

Użytkownik
Dziś o 21 na Reebok Stadium zostanie rozegrany mecz pomiędzy Boltonem a Arsenalem. Arsenal z 36pkt w tabeli zajmuje dopiero 6 pozycje. Bolton tuż nad strefą spadkową szuka punktów w każdym meczu. Londyńczycy muszą wygrać to spotkanie i przegonić Liverpool który wczoraj wygrał swój mecz. A jest co gonić bo Chelsea ostatnio gra fatalnie i można to wykorzystać goniąc ich. Bolton to wcale nie taka kiepska drużyna, można powiedzieć o nich, że są niewygodni u siebie. Wygrana z The Reds mówi sama za siebie. Ostatnio jedynie mieli takie przebudzenie, czy dziś też wzniosą się na wyżyny swoich umiejętnośći i też pokonają Kanonierów ? Czy może Van Persie powiększy dorobek goli i sprawi, że gospodarze zanotują 9 porażkę na własnym stadionie w tym sezonie.

Drużyna Wengera na pewno ma potencjał i możliwości do wygrywanie. Nie powinni pozwolić sobie na remisowe mecze wyjazdowe, zwłaszcza z drużynami o ponad 10 oczek niżej. Niestety mają kiepską statystyke meczów wyjazdowych, 22 strzelone bramki na tle 25 straconych. Warto dziś poprawić niechlubny wynik. Ostatni mecz wygrany na wyjeździe The Gunners zanotowali 21 grudnia, zwyciężyli wtedy różnicą jednego gola. Warto się odblokować, zanotować pierwsze w tym roku zwycięstwo na wyjeździe i gonić czołówke. Jeszcze dodam, że tyle samo punktów co Arsenal mają Newcastle, którzy dziś grają z Blackburn. Newcastle chyba też ma chrapkę na puchary w nowym sezonie.

Stawiam na gości w tym meczu

Bolton - Arsenal - 2 - 1,65

kurs: beat-at-home

rq7 9

rq7

Użytkownik
Wiecie może czy Ba i Cisse powrócili już z kadry Senegalu na tą kolejkę czy dopiero na weekend?

kombajn 556,7K

kombajn

Znawca - Baseball
Wiecie może czy Ba i Cisse powrócili już z kadry Senegalu na tą kolejkę czy dopiero na weekend?
&quot;Senegalski duet napastników Demba Ba i Papiss Cisse odpadł z PNA, ale niestety na mecz z Rovers jeszcze nie wrócą do klubu. Cheik Tiote przebywa jeszcze w Afryce.&quot;

Zrodlo

Otrzymane punkty reputacji: +4
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Tak na luźno to moim zdaniem warto przyjrzeć się dziś meczowi Fulham-WBA. Londynczycy wczoraj sprzedali Zamore. Co może się odbić na ich grze ponadto WBA gra bardzo dobrze na wyjazdach i z tego co wiem wzmocnili defensywę zawodnikiem Birmingham. Na razie tyle tytułem wstępu bo pisze z telefonu.

K 0

kry23

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy tutaj, ale nie nowy jeśli chodzi o obstawianie meczów. Więc zacznijmy, wczoraj przewidziałem remis chelsea i wygraną evertonu ( chociaż obstawiłem 1x na everton a nie pełną 1 :p), mam nadzieję że dobra passa potrwa i od kilku dni męczy mnie mecz Boltonu z Arsenalem... Trudno tu cokolwiek powiedzieć. Mam przeczucie, że Bolton wyciągnie tutaj przynajmniej remis a może i nawet zwycięstwo. Oglądałem ich ostatnie mecze i w porównaniu do początku sezonu to nie ta sama drużyna. W meczu z Liverpoolem zagrali bardzo dobry mecz zarówno taktycznie jak i fizycznie. Bolton to nie chłopaki do bicia i nie wierzę, że nie będą walczyć o bezpieczną lokatę, a Arsenal ? No brak jakiegokolwiek pomysłu na grę, ostatnie mecze pokazały, że nawet średniak może wyciągnąć od nich pełną pulę, czyli 3 punkty. Jak będzie czas pokaże.
Mój typ :
Bolton - Arsenal 1X - 2,13

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Przyzwoicie wygląda też w kontekście tego meczu Bolton +2 , szału nie ma jeśli chodzi o kurs 1,42 ale wygląda, że powinno się udać ???? Sam już nie wiem, teoretycznie Arsenal raczej jest w dołku i kadrowo i jeśli chodzi o formę. Teoretycznie nie powinni wygrać dwoma bramkami z Boltonem, który odnalazł formę i walczy by oddalić się od strefy spadkowej. Typ warty przemyślenia w każdym razie ???? Wczoraj ze Swansea nie było niespodzianek (współczuje tym, którzy postawili na czystą jedynkę ???? ) Pozdrawiam ????
Tym bardziej, że Arsenal od 11 spotkań nie wygrał różnicą dwóch bramek - wiem, to tylko statystyka, ale zważywszy na obecną dyspozycję, kadrę oraz zwyżkę formy Boltonu ten typ naprawdę wygląda ciekawie ????

bradlley 9

bradlley

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie:
VS.

Typ: 1 - Drow no bet
Kurs: 3.45
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Jak wiadomo Arsenal na wyjazdach najwiecej traci w lidze az 25 bramek w 11 spotkaniach teraz lepsze od nich lub gorsze jak kto woli jest Wigan po wczorajszej porazce z Tottenhamem Bolton 3 zwyciestwa z rzedu i ostatnio ograli u siebie 3:1 Liverpool czyz passa i pokonanie o wiele lepszej drozyny nie mobilizuje najbardziej na kolejne spotkanie z gigantem ?! panowie wygralismy raz drugi trzeci czego by nie czwarty i czego by nie kolejna lepsza drozyna ?! Ciekawostka jest ze Bolton strzelajac pierwsza bramke u siebie nie zwykl przegrywac meczu Wczorjsze mecze przegrali 2 kompani z strefy spadkowej Wolves i Wigan i dzisiaj kolejny mecz ma Blackburn z srokami do ktorych wrocil Ba pewnie bardziej zmeczony lotem niz gra w pilke jak powiedzial jeden z komentatorow ale jak wiemy Ba lubi strzelac w PL wiec calkiem mozliwe jest ze trzeci kompan Blackburn z dolnej listy straci ptk co bardziej napewno zmobilizuje kłosakow na ten mecz bo maja szanse odbic sie na ilosc 4 oczek od strefy spadkowej !!!
Ja stawiam na wielka walke i chec wygrania drozyny O.Coyla ktory w kazdym spotkaniu jest 12 zawodnikiem swojej drozyny ?! kto oglada mecze PL wie o czym mowie dla tych co tylko stawiaja bez wiekszej rozkminy dodam ze O.Coyle bardzo przezywa mecze swojej drozyny i za kazdym razem daje im wskazowki jak grac jak po dobrych akcjach dowartosciowuje oklaskiem co napewno napawa wieksza motywacja w meczu swoich zawodnikow niz bezczynne sledzenie meczu innych trenerow .

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie : Blackburn Rovers - Newcastle United
Typ : 1
Kurs : 2.50
Bukmacher : William Hill
Dzisiaj na na Ewood Park Blackburn Rovers będzie starało się &quot;uciec&quot; ze strefy spadkowej. Uda im się to jeżeli dzisiaj wygrają z osłabioną drużyną Newcastle United.
Osłabioną bo oprócz piłkarzy którzy biorą (lub brali) udział w Pucharze Narodów Afryki ( Demba Ba, Cheik Tiote i Papiss Cisse) nie zobaczymy również Stevena Taylora, Sylvaina Marveauxa, Sammy&#39;ego Ameobi a występ Fabricio Colocciniego wydaje się dość mała prawdopodobny.
Jak ważni są to zawodnicy dla ekipy &quot;Srok&quot;? Taylor i Coloccini to podstawowi obrońcy w drużynie Alana Pardewa, Marveaux i Tiote mogliby liczyć na miejsce w pierwszym składzie albo przynajmniej na ławce natomiast Demba Ba to najskuteczniejszy zawodnik drużyny (15 goli z 32 zdobytych).
W ostatniej kolejce Newcastle przegrali dość wyraźnie z Fulham 2-5 i było widać braki w drużynie.
Blackburn natomiast ostatnio zaczęło zdobywać punkty, nie mówię już nawet o tym zwycięstwie na Old Trafford, ale o zwycięstwie z Fulham czy remisach z Liverpoolem i Evertonem. Trzeba też powiedzieć, że w 5 ostatnich meczach ligowych ekipa Steve Keana przegrała tylko raz.
Ponadto warto napisać o tym, że w ostatnim czasie Blackburn nieźle się gra z Newcastle (7 zwycięstw, 1 remis i 2 porażki). Wydaje się więc, że warto spróbować w tym meczu zagrać na zwycięstwo gospodarzy.

river 148

river

Użytkownik
Aston Villa - QPR
QPR strzeli @1,53
QPR strzeli przed 73:00 @1,83
(dla odwazniejszych;))
Bet365

Jednym z dzisiejszych spotkan PL jest mecz 12. w tabeli Aston Villi z 16 QPR. Gospodarze jak dotad slabo spisuja sie na swoim boisku ugrywajac na nim ledwie 12pkt w 11 meczach (bilans 3-3-5, bramki 12-14). Goscie z Londynu na wyjazdach maja bilans 3-1-7, bramki 10-19.
W tym spotkaniu goscie nie stoja na straconej pozycji mimo gorszego miejsca w tabeli. AV gra u siebie przecietnie, czesto gubi punkty i na 11 rozegranych spotkan na Villa Park w az 9 tracila gola (za kazdym razem przed 73&#39;). Dwa spotkania z czystym kontem to mecze z ostatnim Wigan i przedostatnim Wolverhampton. Ogolnie tylko w 5 z 22 spotkan w tym sezonie PL AV zagrala na 0 z tyl.
Bilans gosci jesli chodzi o gole na wyjazdach wyglada tak: 10 goli w 11 meczach, z tych 11 spotkan w 6 strzelali bramki i za kazdym razem przed 73&#39;. Z 22 spotkan PL w 8 nie strzelali bramki. Bilans moze nie jest imponujacy ale biorac pod uwage slaba gre AV u siebie jestem przekonany, ze goscie sa w stanie dzis cos ustrzelic i z duzym prawdopodobienstwem moga zrobic to przed 73&#39;.
Sytuacja kadrowa.
AV - prawdopodobny brak Marca Albrightona i Jamesa Collinsa.
QPR - wystep Akosa Buzsaky&#39;ego oraz Danny&#39;ego Gabbidona pod znakiem zapytania. Do dyspozycji Hughesa ma byc Djibril Cisse.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Arsenal po fatalnej serii trzech porażek z rzędu w lidze, zagra na Reebok Stadium z Boltonem. Według mnie, warto zagrać, że obie drużyny strzelą bramkę. &quot;Kanonierzy&quot; tylko dwukrotnie zdołali zachować czyste konto, grając na obcym obiekcie. Poza tym, tracą sporo goli - średnio ponad dwa na mecz. Podopieczni Wengera są faworytami, zwłaszcza, że do składu powrócił Arteta, który odpowiada za porządek w środku pola. Sytuacja kadrowa londyńczyków wygląda już zdecydowanie lepiej, ale defensywa wciąż pozostawia wiele do życzenia. Widać to było w pucharowym meczu z Aston Villą, w pierwszej części gry, kiedy to w zasadzie każdy ofensywna akcja gości kończyła się bramką. Bolton wydostał się ze strefy spadkowej, ale wciąż musi walczyć o punkty, niezbędne do zachowania szans na utrzymanie się w Premier League. Nieco ponad tydzień temu, mnóstwo kłopotów na Reebok Stadium miał Liverpool, który w porównaniu do Arsenalu, na wyjazdach traci mało bramek. &quot;Kłusaki&quot; strzeliły &quot;The Reds&quot; trzy gole i choć tym razem nie przewiduję podobnego rezultatu, to myślę, że Szczęsny zostanie pokonany, przynajmniej raz. Powinniśmy zobaczyć sporo trafień. Mecze z udziałem Arsenalu w roli przyjezdnego zespołu, zawsze są ciekawe i obfitują w mnóstwo goli, bo aż 47 w 11 pojedynkach. To jest taki znak firmowy &quot;Kanonierów&quot; w tym sezonie.
Moja propozycja: obie drużyny strzelą bramkę - 1,62 Betclic

aptrade 24

aptrade

Użytkownik
Aston Villa-QPR
Typ:1⛔
2-2
Pudło...nie spodziewałem się takiego przebiegu.
QPR 3 strzały, 2 bramki
Kurs: 1,85
Buk:
Unibet

Dziś o godzinie 20:45 Aston Villa podejmie w Birmingham-Quenns Park Rangers. Lwy w ostatnim meczu wygrały na wyjeździe 2:3 z Wilkami, a QPR wygrało u siebie 3:1 z Wigan.
Co mnie przekonuje na zwycięstwo gospodarzy:
&gt;nie wygrali u siebie aż od 5 listopada, to aż 5 meczy bez zwycięstwa u siebie, kibice są mocno rozgoryczeni postawą zawodników,to ostatni dzwonek na poprawienie humorów zagorzałym fanom
&gt;wypożyczenie Keana, z Wilkami 2 bramki, liczę że w tym meczu coś ukłuje;), powrót Givena w bramce również napawa optymizmem
&gt;Hughes jako trener nigdy nie wygrał na Villa Park, myślę że i w tym spotkaniu Birmingham nie zwojuje
&gt;dobra postawa w FA Cup z Arsenalem, ale niestety porażka 3:2
&gt;w QPR wystąpią najprawdopodnie Cisse i Zamora ale czy będą wstanie napsuc krwi graczom z Villa, wątpię
&gt;nie sugerowałbym się kursom, że podejrzane itp, że Lwy nie w takich meczach przegrywały, nie... teraz muszą odnieśc zwycięstwo po tylu blamażach &gt;kiedy jak nie w takim meczu Lwy mają wygrac, po tak fatalnej passie??Szybko by się nie zapowiadało, bo następny mecz u siebie z City...
W Aston zabraknie Marc Albrighton i James Collins, a w QPR nie zagrają prawdopodobnie Akos Buzsaky i Danny Gabbidon

kubota 76

kubota

Użytkownik
Bolton - Arsenal

Dzisiaj o godzinie 21:00 zostanie rozegrane spotkanie pomiędzy Boltonem a słabo się spisującym ostatnio Arsenalem. Gospodarze jak do tej pory na swoim koncie zgromadzili zaledwie 19 punktów w 22 meczach , co jest raczej marnym dorobkiem. Kanonierzy natomiast w tym sezonie zajmują po 22 kolejkach zaledwie 6 pozycję z dorobkiem 36 punktów co na pewno jest poniżej oczekiwań wszystkich ich kibiców. Gospodarze u siebie spisują się raczej marnie , w 5 ostatnich meczach u siebie 1 wygrana , 1 remis oraz 3 porażki. Ich dorobek bramkowy u siebie wynosi 14 bramek. Stracili ich prawie 2 razy więcej bo aż 25. Arsenal na wyjazdach również nie zachwyca. Spisują się bardzo słabo. Kanonierzy nie potrafią już wygrać meczu od 3 spotkań. 5 ostatnich kolejek to 3 porażki , 1 remis oraz 1 wygrana. W barwach Boltonu będzie mógł zadebiutować sprowadzony z New York Red Bulls Tim Ream.
Pod znakiem zapytania stoi występ Bacary&#39;ego Sagny. Thierry Henry oraz Mikel Arteta będą do dyspozycji Arsenea Wengera. Ciężko powiedzieć jakie zestawienie na ten mecz sporządzi Wenger. Moim zdaniem mimo wszystko Arsenal powinien sobie spokojnie poradzić z bardzo słabym Boltonem. Warto nawet pomyśleć nad jakimś handicapem.

Moje typy :
Arsenal @1,67
Arsenal -1 @2,10
Over 2,5 @1,65

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Rover - NU
Rovers walczy o utrzymanie Sroki osłabione bo na PNA są Ba, Tiote a do tego zawieszony na 3 mecze został Cabaye za zachowanie z meczu w ramach FA CUP. Do tego ma zabraknąć kilku waznych graczy NU. Rovers pokonali już u siebie NU w tym sezonie a było to podczas meczu w ramach Carling Cup.
Moje typy:
Rovers 1 2.40
over 2.5 1.90
Rovers powyżej 1.5 gola 2.30
Na sucho:
Fulham - WBA 2X 1.90
Fulham - WBA over 2.5 1.85
obie strzelą 1.72
Sunderland-Norwich goście strzelą TAK 1.45

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Fulham - West Bromwich
Typ: 1
Kurs: 1.83
Fulham na Craven Cottage i na wyjazdach to zupełnie dwie różne drużyny. Na własnym stadionie podopieczni Martina Jola pokonali w obecnym sezonie m.in. Liverpool, Arsenal i Newcastle (podczas gdy na wyjazdach zanotowali raptem jedno zwycięstwo w 11 spotkaniach). Co więcej pięć poprzednich, ligowych potyczek pomiędzy Fulham i WBA kończyło się zwycięstwami gospodarzy. Z kolei West Bromwich ostatnio nie ma dobrej passy, gdyż przegrało aż trzy z czterech poprzednich spotkań. Co więcej w kadrze gości zabraknie kilku kluczowych zawodników, jak choćby świetny napastnik Shane Long (6 goli), Jerome Thomas, Paul Scharner (2 gole i 2 asysty), Chris Brunt (1 gol i 5 asyst), Steven Reid (1 gol i 2 asysty). Co prawda ktoś mógłby powiedzieć, że w dopiero co zamkniętym okienku transferowym Fulham straciło Bobiego Zamorę, to jednak tak naprawdę od dłuższego czasu był on skonfliktowany z holenderskim szkoleniowcem, zaś w ataku są tak świetni zmiennicy jak choćby Andy Johnson i Clint Dempsey. Dlatego też z pełnym przekonaniem stawiam na Fulham, które po raz kolejny powinno wykorzystać atut własnego boiska.

kubota 76

kubota

Użytkownik
Aston Villa - QPR
Dzisiaj o godzinie 20:45 , Aston Villa będzie podejmować na własnym stadionie QPR. Gospodarze zajmują w tym sezonie dopiero 12 lokatę z dorobkiem 27 punktów. Nie wiedzie im się ostatnio najlepiej , na pewno spisują się po niżej oczekiwań. W 5 ostatnich kolejkach 2 wygrane , 2 remisy oraz 1 porażka. Aston Villa u siebie spisuje się bardzo słabo w 5 meczach wywalczony zaledwie 1 punkt. Goście zajmują aktualnie 16 pozycję w tabeli tuż nad Boltonem , który traci już do nich zaledwie 1 punkt. Goście w 5 ostatnich kolejkach 1 razy wygrali , 1 raz zremisowali i aż 3 razy przegrywali. Mimo tego QPR jest w tym meczu faworytem tego spotkania. QPR w zimowym okienku transferowym poczyniło wiele zakupów .Tuż przed zamknięciem okna transferowego, Queens Park Rangers sfinalizowało transfer napastnika Fulham Londyn Bobby&#39;ego Zamory. Zawodnik przeniósł się na Loftus Road, podpisując 2,5-letni kontrakt.
Według nieoficjalnych informacji, Zamora kosztował QPR około 4,5 miliona funtów. W trakcie styczniowego okna drużynę zasilili także Federico Macheda, Taye Taiwo, Nedum Onuoha i Samba Diakite. Była to najbardziej aktywna drużyna w zimowym oknie transferowym w Premier League. Moim zdaniem wzmocnienia jakie zakupili pomogą im wygrać to spotkanie. W drużynie gospodarzy wygląda na to, że spotkanie z Queens Park Rangers opuści dwóch piłkarzy Villi, Marc Albrighton i James Collins. W zespole gości pod znakiem zapytania stoi występ Akosa Buzsaky&#39;ego oraz Danny&#39;ego Gabbidona.

Moje typy na to spotkanie :
QPR @4,50
Over 3,5 @3,50

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom