Słowem komentarza, negatywnie zaskoczył Widzew nie wykorzystując swoich sytuacji w meczu i że został tak wypunktowany, bo Warta to co miała to umieściła w siatce oraz Wisła, która nic nie wcisnęła Koronie, chociaż czutka na przełamanie Korony była dobra
Niedziela:
Miedź - Jagiellonia
Typ: Jagiellonia/remis & bts tak @2.69 totalbet
No coż mecz, który jest ciężkim orzechem do zgryzienia dla wytypowania wyniku oraz może być jeszcze "cięższym" widowiskiem do oglądania. Teoretycznie Miedź nie gra źle i potrafią coś strzelić z przodu, ale nie mogą złapać stabilizacji. Udało sie wygrać z Plockiem to przegrali z Zagłębiem. Jagiellonia za Stolarczyka na wyjazdach też raczej stara sie grać bezpiecznie styl nie porywa i lubi sobie zremisować 1:1. Przeczuwam że padnie bts i mam nadzieję, że Jaga przywiezie chociaz 1 punkt.
Pogoń - Raków
Typ: Raków/remis & bts tak @ 2.32 totalbet
Mecz szykujący się na hit kolejki i mam nadzieje, że taki obejrzymy. Patrząc na ostatnią grę obydwu zespołów pasuje bts. Pogoń dużo kreuje w ofensywie a defensywnie jakoś bardzo sie nie poprawili. Pójdę w strone Rakowa, że przynajmniej nie przegra. Jeśli dowozić mistrza Polski to trzeba dawać radę z takimi trudnymi przeciwnikami.
Cracovia - Śląsk
Typ: Cracovia/remis bts nie @ 2.49 totalbet
1 myśl podobno najlepsza było iść w under
No coż ostatnie popisy Slaska chyba nikogo nie dziwią. W lidze tez grali mizernie jedynie obraz zamazywaly mecze z Pogonią oraz Lechem. Jestem ciekawy kto komu odda piłkę w jutrzejszym spotkaniu
Cracovia lubi grac z konterki a Djurdjevic robi to samo na mocniejszych rywali. Pasy mają dobrego przeciwnika na przelamanie po średnim spotkaniu z Piastem.
Możliwe, ze Zielinski wypunktuje Slaska niczym rasowy bokser, chociaż to tylko nasza kochana
ekstraklasa i zaden wynik nie powinien byc zaskoczeniem.
Choć tak już bardziej na poważnie to nie zdziwie się, jesli to bedzie mecz walki zakończony niskim wynikiem możnaby ukłuć w under, ale korci mnie czutka brak btsa.