biernacky17
Użytkownik
Arka - Korona
Raczej nie odkryję tu Ameryki i mam podobne zdanie na temat tego meczu jak koledzy wyżej. Starałem się przez te dwie kolejki obserwować ekipy, jak się prezentują po przerwie zimowej. Arka jak jeszcze przed przerwą jakoś wyglądała, tak teraz tragedia. Trener Niciński złapał u mnie ogromny minus za mecz z Legią. Ruch pokazał jak należy teraz grać z Legią. Arka przegrywając 0:1 nie zrobiła NIC aby ten wynik zmienić. Nawet gdyby stracili drugą bramkę to coś by się stało? Ale chociaż by próbowali. Tak to widzę teraz Nicińskiego jako człowieka kompletnie bez pomysłu na grę i nie umiejącego się zachować w dynamicznej sytuacji na boisku. Korona Bartoszka już dobrze wyglądała w Krakowie, gdzie trochę pechowo się dla nich potoczył mecz, ale już z Płockiem było dobrze jeśli chodzi o organizację gry. Spokojnie są w stanie wywieźć 3 punkty z Gdyni, co nie jest takie trudne jak choćby na początku sezonu.Obie strzelą - NIE @1.9 BET365
Korona i under 2,5 @6.5 BET365
Dramat...
Pogoń - Lech
Nie mam pomysłu jak Pogoni bez Fojuta uda się powstrzymać Lecha, który ma w tym momencie najsilniejszą ofensywe w przekroju kilku sezonów. Jevitic, Kownacki, Majewski, Gajos, Makuszewski. Na prawdę dobrze to z przodu wygląda, a jeszcze mają świetnych bocznych obrońców, którzy w ofensywie dużo dają. Lech najlepiej teraz wygląda w lidze, a jeśli to mówi kibic Legii to musi coś w tym być Oglądałem ich dwa mecze i zrobili na mnie niesamowite wrażenie, żeby ktoś był ich w stanie zatrzymać musiałby wyłożyć porządne argumenty. Czy Pogoń takie ma? Niestety raczej nie ma i spodziewam się łatwego zwycięstwa Kolejorza i kilku bramek, a przynajmniej jednej od Pogoni ????
Lech win @ 2.10 BET365
Lech win&BTS @4.75 BET365
Nie mam pomysłu jak Pogoni bez Fojuta uda się powstrzymać Lecha, który ma w tym momencie najsilniejszą ofensywe w przekroju kilku sezonów. Jevitic, Kownacki, Majewski, Gajos, Makuszewski. Na prawdę dobrze to z przodu wygląda, a jeszcze mają świetnych bocznych obrońców, którzy w ofensywie dużo dają. Lech najlepiej teraz wygląda w lidze, a jeśli to mówi kibic Legii to musi coś w tym być Oglądałem ich dwa mecze i zrobili na mnie niesamowite wrażenie, żeby ktoś był ich w stanie zatrzymać musiałby wyłożyć porządne argumenty. Czy Pogoń takie ma? Niestety raczej nie ma i spodziewam się łatwego zwycięstwa Kolejorza i kilku bramek, a przynajmniej jednej od Pogoni ????
Lech win @ 2.10 BET365
Lech win&BTS @4.75 BET365