Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Przykro mi kolego, ale widząc "fantastyczną" grę Lecha w obronie po przerwie zimowej i prawdopodobny występ na środku obrony Wieteski u przeciwnika, to darowałbym sobie ten typ nawet patrząc na ostatnią skuteczność w ofensywie obydwu zespołów...Lech - Legia (-2,5 gola) 1,77 fortuna
Ostatnio w rywalizacji tych dwóch drużyn padały max 3 bramki. Myślę, że max 2 nie będą stanowić większej niespodzianki.
Mam pytanie odnośnie tego wyjazdu w piątek piłkarzy Wisły? Bez żadnej spiny co w tym dziwnego skoro mecz jest w sobotę o 20 30? Czy inne drużyny wyjeżdżają dużo wcześniej na mecze wyjazdowe, bo bardzo mnie to zaciekawiło, ewentualnie czy jest to uzależnione od odległosci?Lechia - Wisła K.
Typ: 1 (-1) kurs: 2.57
Typ: 2 nie strzeli kurs: 2.17
Typ: 1 kurs: 1.70
Fortuna
Z bólem serca ale niestety inaczej nie może być. Oprócz standardowych oslabieniu w składzie Wisły zabraknie jeszcze Peszko i Burligi . Nie dość że kadra wąska to jeszcze brak kolejnych dwóch zawodników. To się nie może dobrze skończyć dla Wisły. Dodatkowo w podróż wyjeżdżają w piątek a wiadomo jaka jest odległość do przejechania. Mało czasu na miejscu jak dla mnie Lechia jeśli tylko będzie mieć nastawione dobrze celownik to powinna Wisle rozstrzelac. W Wisle brak napastnika wiec chyba jedynie jakiś karny który Kuba zamieni na bramke. Drzazga jak dla mnie to póki co slabiutki jak na naszą ekstraklape