>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

23. kolejka Ligue 1 [ 30.01 - 01.02.2015 ]

Status
Zamknięty.
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik

Rozkład jazdy oraz kursy na 23 kolejką Ligue1 ! (Bet365):

Zapraszam typerów do wyrażania opinii na temat powyższych meczy. Piszcie swoje analizy , przemyślenia tylko pamiętajcie , że posty nic nie wnoszące będą usuwane!

Otrzymane punkty reputacji: +20
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Moje przemyślenia na (30.01):

PSG vs. Rennes

Kolejkę nr 23 rozpoczną drużyny w stolicy Francji. Gospodarze tego spotkania małymi krokami wracają do zwycięstw i dziś mogą zanotować trzecią wygraną z rzędu , bo na przeciw stanie bardzo słabe w ostatnich kolejkach zespół Rennes. Dziś ekipa Blanca w tabeli wciąż jest trzecia, ale z wiceliderującą Marsylią przegrywa już nawet nie gorszym bilansem bramkowym, a o mniejszą liczbę goli strzelonych. Zespół Rennes prowadzone przez trenera Montaniera od trzeciego dnia grudnia nie wygrał meczu w Ligue 1, za to poniósł cztery porażki i zajmuje środkowe (10) miejsce w lidze z dorobkiem 30 punktów. W ostatnich dwóch spotkaniach między tymi zespołami Rennes postawił się drużynie z Paryża wygrywając na wyjeżdzie oraz remisując u siebie (rok 2014). W zespole gości nie ma większych braków kadrowych , a miejscowi dziś będą sobie musieli poradzić bez: Serge Aurier - powołanie do reprezentacji; Clément Chantôme, Gregory van der Wiel - kontuzja; Thiago Motta - zawieszenie; Diaw Mory, Mike Maignan - decyzja trenera. Zdecydowanym faworytem meczu inaugurującego 23. kolejkę są gospodarze , którzy mogą wrócić na mistrzowską drogę , lecz moje propozycje są inne.

Sędzia spotkania Philippe Kalt. Czy sypnie kartkami?​

Moje propozycje:
Over 3.5 kartek @ 1.9 / 3
Obydwie strzelą @ 2.5

Bet365

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
PSG - Rennes

Dla mnie jest to spotkanie,w którym nie spodziewam się aby padły więcej niż 3 bramki.
A kurs na under 3.5 jest dla mnie zachęcający. W 22 spotkaniach ekipy PSG tylko 6 razy padły więcej niż 3 bramki. W 22 spotkaniach Rennes linia 3.5 została pokryta 4 razy.
W ostatnich 30 spotkaniach pomiędzy PSG a Rennes, więcej niż 3 bramki padły zaledwie w 1 spotkaniu!
Wiem że nie ma się co zbytnio kierować statystykami, ale patrząc na ostatnie spotkania PSG nie zdobywają oni zbyt wielu bramek.
Moje propozycje:
Poniżej 3.5 @ 1.50
Do przerwy/ Wynik końcowy PSG/PSG @ 1,61
// bet365.
✅ ✅

johnq 309

johnq

Użytkownik
Myślicie, że w związku z sytuacją RC Lens które decyzją sądu zostanie zdegradowane do Lique2 bez względu na zajęte miejsce warto dziś pograć w stronę Bastii. Wiadomo, że będą się odwoływać, ale jednak ta myśl, że grają juz praktycznie o nić, a wszystko będzie się toczyło za zamkniętymi drzwiami na pewno nie wpłynie korzystnie na piłkarzy.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Myślicie, że w związku z sytuacją RC Lens które decyzją sądu zostanie zdegradowane do Lique2 bez względu na zajęte miejsce warto dziś pograć w stronę Bastii. Wiadomo, że będą się odwoływać, ale jednak ta myśl, że grają juz praktycznie o nić, a wszystko będzie się toczyło za zamkniętymi drzwiami na pewno nie wpłynie korzystnie na piłkarzy.
Bastia wiadomo od pięciu kolejek jest nie pokonana i w tym ograli PSG , a Lens zdobyło zaledwie punkt w ostatnich trzech meczach ligowych i nie strzeliło w nich choćby bramki, lecz pytanie ile ta passa może trwać .. wiemy wszyscy co się dzieje w głowach gospodarzy czy spadną z ligi? A może odwołanie klubu przyniesie pozytywny efekt? Kolejną kwestią w sprawie degradacji jest to, jak ona zadziała na zespół? Czy Kombouare będzie potrafił zmotywować swoich piłkarzy, którzy udowodnią, że wbrew decyzji sądu zasługują na byt wśród elity czy może ten fakt będzie ich gwoździem do trumny? Dowiemy się dziś wieczorem i w kolejnych kolejkach, a ja dziś zaproponuję &quot;lekko&quot; w stronę gospodarzy oraz over 1.5 gola w spotkaniu.
Moja propozycja:
Lens @ 2.1
Over 1.5 @ 1.5

Bet365

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Z typem na Lens zgadzam się, jak najbardziej, ale już z overem i to po takim kursie niekoniecznie. Obie drużyny w ligowej tabeli dzieli raptem trzy punkty, także będzie to spotkanie bardzo ważne dla dolnych rejonów ligowej tabeli. Dlatego też spodziewam się, że obie ekipy zagrają przede wszystkim z myślą o zabezpieczeniu tyłów, zaś o strzelanie bramek gospodarzom może zacząć zależeć z biegiem czasu. Bastia poza aberracją w meczu z PSG raczej nie imponuje strzelecko, tym bardziej w spotkaniach wyjazdowych. Z kolei ostatnie mecze Lens w domu to max dwie bramki.
Mój typ: 1:0 Lens

P 73

phamrol

Użytkownik
To jest degradacja do Ligue 2 czy o ligę niżej? Bo w przypadku degradacji o ligę niżej, to gdy zajmą miejsce w strefie spadkowej to mogą zlecieć na 3 poziom.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
To jest degradacja do Ligue 2 czy o ligę niżej? Bo w przypadku degradacji o ligę niżej, to gdy zajmą miejsce w strefie spadkowej to mogą zlecieć na 3 poziom.
Francuski klub RC Lens zostanie relegowany do Ligue 2 *- orzekł sąd administracyjny w Besancon.Francuska Federacja Piłkarska zapowiedziała złożenie odwołania od wyroku - poinformowało &quot;L&#39;Equipe&quot;.

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Bordeaux - Guingamp
Typ: 1
Kurs: 2.06
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Bordeaux w dzisiejszym meczu ma wielki atut w postaci gry u siebie. Chcąc utrzymać się blisko strefy drużyn walczących o Ligę Europejską musi takie mecze wygrywać. Sytuacja w tabeli wygląda tak;
Bordeaux - 7 miejsce
Guingamp - 13 miejsce
Forma z ostatnich meczy jest po stronie ekipy gości (liczone od 10 stycznia). Guingamp wygrało 3 mecze i przegrało 2 razy natomiast Bordeaux na ostatnie 5 meczy ma bilans 1-2-2.
Upatruję tutaj wygranej Bordeaux bo jest to dla nich wygodny rywal. Na ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami Bordeaux wygrywało aż 4 razy i to zwykle różnicą co najmniej 2 goli. Także Guingamp im leży tym bardziej gdy grają u siebie a to spory plus w ich stronę.
Co do sytuacji kadrowej obu ekip to Bordeaux musi sobie radzić dzisiaj bez kontuzjowanych;
- A.Jug (2/0)
- Ch.Diabate (15/8)
- J.Faubert (12/0)
- T.Pellenard (0/0)
- Jussie (0/0)
oraz bez pauzującego za kartki G.Sertica (20/1)
Tutaj głównie brak Serticia i Diabate może być odczuwalny ale trener Sagnol powinien te luki skutecznie wypełnić.
W Guingamp nie zagra dzisiaj pomocnik J.Cardy, który od początku rozgrywek nie zagrał ani raz oraz pomocnik Y.Sankhare (16/0).
Liczę tutaj na gospodarzy, którzy u siebie są groźni dla każdego w Ligue 1 tym bardziej dla Guingamp.
edit//
1-1

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Moje przemyślenia na (01.02):
Bordeaux - Guingamp

Gospodarze dzisiejszego ligowego meczu nie wygrali od 6 grudnia. Goście przeciwnie - zwyciężyli dziewięć z dwunastu ostatnich spotkań. Niewiele jest drużyn w Ligue 1 będących obecnie w lepszej dyspozycji, a tylko słaba forma z jesieni sprawia, że Guingamp w tabeli zajmuje dopiero 12. lokatę. Na papierze dzisiaj faworytem jest zespół Bordeaux , który zajmuje pięć lokat wyżej , lecz ma tylko pięć punktów przewagi nad dzisiejszym rywalem. W poprzednim spotkaniu to Guingamp był lepszy i wygrał 2:1 , ale dziś różnie może być , gdyż EAG gra na wyjezdzie oraz jest sporo kontuzji w zespole. Mecz ciężki do typowania i polecam zagrać na bramki.​

Moje propozycje:
Under 2.5 @ 1.66
Obydwie strzelą @ 1.83

Bet365
* mecz Monaco - Lyon opiszę po godzinie 19-tej.
** niestety wychodzę i analizy meczu nie będzie.

Monaco - Lyon - Typ , który polecam: Obydwie strzelą @ 2.1

H 221

heksan

Użytkownik
Monaco vs Lyon
Typ: Lyon nie przegra✅(tak jak napisałem, typowy mecz walki)
Kurs:1,75(Bet365)✅
Lacazette nie zagra z powodu kontuzji, jest to duże osłabienie dla Lyonu. Oprócz tego w obu drużynach są absencje spowodowane Pucharem Afryki. Monaco u siebie solidne, długa passa bez porażki. Na pewno zwietrzyli teraz swoją szansę i zaatakują Lyon starając się odrabiać stratę do liderów ligi. Jednakże Lyon oprócz ataku potrafi bardzo skutecznie bronić(Zresztą obie drużyny są mocne w defensywie). Myślę, że to będzie mecz walki z małą ilością goli. W tym momencie oceniłbym szansę na zwycięstwo na 50/50. Kurs na to, że Lyon wywiezie chociaż remis z Monako zadowalający więc pobieram.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom