L
73
lewanszwili
Użytkownik
Siemanko! Z tego co się orientuję to 22bet to polski (o dziwo legalny) odpowiednik 1xbet, który w Polsce jest nielegalny choć bez problemu na nim grałem jeszcze do niedawna. Pytanie do użytkowników wyżej wymienionych firm. Czy zdarzało wam się, że bukmacher obniżał wam kursy na wybrane wydarzenia? Przerobiłem trochę gotówki u nich na jednym patencie (over/under w koszykówce), gdzie kursy oscylują przeważnie w granicach 1,70zł-2,00zł i teraz kursy nie są wyższe niż 1,65zł, ale UWAGA! tylko dla mnie! Kiedy loguję się na konto znajomego to kursy są pierwotne, a na zadane pytanie na czacie dostałem odpowiedź, że bukmacher ma prawo do obniżenia kursów lub stawek klientowi bez podawania przyczyny. Zakładałem też konto na znajomego, ale zagrałem kilka kuponów, wygrałem kilkaset euro i też obniżyli kursy i już nici z zarobku. Podejrzewam, że wyłapują z jakiego urządzenia gram i stąd taka szybka reakcja. Teraz też doszła szopka z weryfikacją konta bo chcę wypłacić pieniądze, ale to osobny temat. Może macie jakieś pomysły jak grać u nich żeby kursy były normalne? Ewentualnie patenty żeby grać gdzieś bez podatku bo na tym można naprawdę fajnie zarobić moją wyżej wspomnianą metodą, dodam tylko, że gram wyłącznie single.