>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Serie A [31.01.12 - 02.02.12]

Status
Zamknięty.
yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Oficjalne składy na dzisiejszy hit na Stadio Olimpico:
LAZIO: Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu, Gonzalez, Ledesma, Lulic, Matuzalem, Hernanes, Rocchi.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy.

Bukmacherzy moim zdaniem mocno przeceniają stołeczną ekipę, Lazio oddało do PL Cisse, a nie oszukujmy się - mimo licznych problemów Francuz i tak był jednym z lepszych zawodników drużyny ze stolicy Włoch. U Rossonerich też sporo absencji, wymienił już je jeden z kolegów wyżej, ale mimo to Mediolańczycy na papierze są lepsi w każdej formacji i myślę, że udowodnią to dzisiaj swoją postawą na boisku. Ja gram win Milanu po kursie over 2 i polecam wszystkim ten bet ;)

D 6

dominho

Użytkownik
Novara - Chievo
Chyba jak napiszę, że jest to mecz o 6 punktów nie będzie wielkiej przesady. Dzisiaj debiut nowego trenera gospodarzy, spodziewam się, że będzie chciał zaatakować by zdobyć 3 punkty (bo jak nie dzisiaj to kiedy?). Jako, że defensywa Novary nawet nie jest przeciętna, a wręcz bardzo słaba Chievo powinno co najmniej raz się odgryść. Drużyny grały ze sobą 2 razy i padały wyniki 3:0 i 2:2 dlatego liczę, że dziś over również zostanie pokryty.

Mój typ:
powyżej 2,5 | bet365 | 2.25 | 3/10 | ✅ 3.75

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Novara jest bardzo słaba w tym sezonie, a tu sezon już za połową i w dalszym ciągu ostatnia pozycja w tabeli i sytuacja robi się na prawdę bardzo nieciekawa. O utrzymanie będzie niesamowicie ciężko, tym bardziej, że Cesena czy Lecce potrafią ostatnio urywać punkty potentatom (wczoraj remis Ceseny z Napoli, w poprzedniej kolejce sensacyjne zwycięstwo Lecce z Interem) . Generalnie liczę, że &quot;efekt nowej miotły&quot; w tym wypadku poskutkuję, tym bardziej, że przeciwnik z Verony jest jak najbardziej do ogrania. Chievo może i zgromadziło 24 punkty na swoim koncie, ale zespół na prawdę niczym szczególnym nie zachwyca na wyjeździe. Nova stoi przed arcy trudnym zadaniem w najbliższych dwój kolejkach mają Chievo i Cagliari i muszą koniecznie zapunktować, żeby mieć jeszcze chociaż iluzoryczne szanse na awans. Wiadomo jeszcze kilkanaście kolejek przed nami i wiele może się wydarzyć, ale punkty trzeba ciułać powoli, tym bardziej, że przeciwnicy ciułają jak mogą. Szczerze mówiąc nie mam konkretnych założeń co do tego meczu. Liczę po prostu, że Novara pod wodzą nowego trenera dzisiaj pokaże, że jeszcze coś w tym sezonie ugrają i nie należy ich przedwcześnie skreślać. Własne boisko i nowy trener - tylko na to teraz liczę, bo jestem świadom słabości Novary w obecnym sezonie. Ale kiedyś fatalna passa musi się skończyć prawda?

Trener Emiliano Mondonico ma być lekarstwem na kłopoty Novary. Novara [email protected] ✅
Novara over 1.5 [email protected] ✅
[1:2]
Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +5
dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Novara - Chievo Verona / poniżej 2,5 gola
W dzisiejszym spotkaniu dwóch ekip walczących o utrzymanie (Chievo może trochę mniej) moim zdaniem padnie mniej niż 3 gole. Gospodarze z Novary notują w prawdzie sporo wyników z dużą ilością goli (czyt. ponad 2), ale w tym meczu strzelania raczej nie będzie. Mocno underową ekipą w tym sezonie są za to piłkarze Chievo, którzy obecnie zajmują 13 pozycję w ligowej tabeli. Novara jak wiadomo jest ostatnia, a do bezpiecznej strefy traci już 7 punktów. Moim zdaniem będzie to mecz walki o każdy metr boiska, a pokaz finezji i techniki. Dodatkową motywacją dla piłkarzy Novary powinien być dzisiejszy debiut na ławce trenerskiej Emiliano Mondonico. Zawodnicy będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony, co dziś jednak nie będzie łatwe. Podejrzewam, że jeśli to gospodarze strzelą pierwsi bramkę to mecz takim wynikiem się zakończy. Jeśli pierwsze trafi Chievo to ze swoją bądź co bądź w miarę dobrą obroną nie dadzą sobie strzelić bramki wyrównującej. Myślę, że Chievo wygra to spotkanie w stosunku 1:0 lub 2:0. Co więcej, zespół z Werony zagra bez żadnych osłabień. Novara musi poradzić sobie bez Morimoto, Marianini, Ludiego, Cosera i Centurioniego. Stawiam na under !​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom