>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Premier League [17-19.01.2015r]

Status
Zamknięty.
ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Zaciekawił mnie mecz City-Arsenal ???? Kiedy po raz ostatni Arsenal pokonał kogoś z ligowego topu ?? o ile mnie pamięć nie zawodzi było to naprawde bardzo dawno temu.Kiedy przychodzi do ważnych meczów za nic Arsene Wenger nie potrafi wykrzesać ze swoich grajków maks i regularnie polegają , owszem pojawiały się naprawde bardzo dawno temu wyjątki od reguły ale te wiecznie praktycznie 4 miejsce kanonierów nie jest dziełem przypadku ???? NIby nic nie trwa wiecznie i w końcu Arsene powinien pójsć po rozum do głowy i znalezć odpowidnią taktyke i sposób na &quot;poważną&quot; ekipe tym bardziej , że City wystąpią już bez swojej skały ze środkowej linii Yaya Toure , który wyjechał na Puchar Narodów Afryki.W dodatku po kontuzji dochodzi do siebie Aguero teoretycznie są to dla Arsenalu dość znaczące plusy.Do spotkania jeszcze powróce przed niedzielą , na ten moment ciekawymi wysokimi kursami jak najbardziej realnymi są zwycięstwa Arsenalu a zwłaszcza :
Zespół 2 zwycięży a w meczu padnie więcej niż 3.5 gola
kurs 12
BWIN
&lt;table class=&quot;options-wide&quot; cellspacing=&quot;5&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;colx &quot;&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Typ nie wszedł, ale dobra argumentacja. Można było spróbować wygranej Arsenalu za ponad 4.5 albo DNB za grubszą kasę. Sam nie skorzystałem też, niestety. Fakty są takie, że w Arsenalu &quot;szpital&quot; zmniejszył się o połowę od jesieni a City bez Toure i Nasri&#39;ego (którzy dzisiaj nie grali), Silvy i Aguero nie istnieje, moim zdaniem przynajmniej. Słaby mecz Silvy i wracający po kontuzji Aguero nie wystarczyli.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Everton - WBA
Kilka słów o tym dzisiejszym meczu, że tego typu mecz ogólnie dziś jest.
Windą w której jechał Everton w dół 21 kolejek temu zacięła się oczywiście zatrzymała się na parterze. Nikt nie jest w stanie ją naprawić a nawet zbliżyć się do niej gdyż w niej śmierdzi,smród nie do wytrzymania, a jest to smród lenistwa piłkarzy The Toffees. Lukaku,Naismith,Jagielka,McGeady,Mirallas czy Barkley.
Mając takich piłkarzy i po półmetku rozgrywek 13 miejsce? Wstyd..
Rozumiem braki w Evertonie lecz, Toffees się kompromituje i to nie są przypadki jednorazowe a już norma.
Można w tej chwili na palcach wyliczyć piłkarzy którym wychodząc na boisko zależy by dać trochę kibicom radości swoim kibicom..
Ostatni mecz w Pucharze FA Everton z Młotami zagrał naprawdę dobre widowisko jakich dawno nie doświadczyliśmy, czy to jest początek dobrej gry? Nikt jeszcze w stanie tego stwierdzić nie jest i pewno długo nie będzie.Martinez ślepy nie jest wie doskonale co się dzieje w klubie próbował rozwiązań różnych ale na nic nie ma świeżości nie ma chęci, brak zrozumienia.
Czarna Lista u mnie oznacza jedno nie warte są nic takie kluby gdzie nie ma zaangażowania.Zdarza się dołek i można zrozumieć ale nie to że, klub w którym są tacy piłkarze grając ze sobą od dawna wychodzą i każdy robi co chce.
Jednym jeszcze z głównych powodów słabych wyników to oczywiście też braki a głównie brak Howarda w bramce ten bramkarz Robles dla mnie bardzo przeciętny nie zagrał złego meczu z WHU ale często mu się zdarza popełnić błąd i niestety defensywa nie ma tej pewności..
WBA także słabo choć niekiedy potrafi zaskoczyć świetnie dysponowany Berahino potrafi sam sobie wykreować sytuacje i zdobyć gola,jednak defensywa także kuleje.
Dzisiejszy mecz w WBA jeśli Everton zagra tak samo jak w Pucharze 3 punkty będą ich, jednak nie sądzę by w tym meczu Everton zachował czyste konto jedynie co bym polecał to:
Everton powyżej 1,5 Gola⛔
BY BYŁA JASNOŚĆ BO JUŻ MEDIA MÓWIĄ(...) A NIE GRAŁ OSOBIŚCIE ????

H 221

heksan

Użytkownik
Typu nie neguje i wygląda on ciekawie ale należy zwrócić uwagę na fakt, że trenerem WBA jest nie kto inny a Tony Pulis czyli specjalista od trzymania czystego konta i człowiek, który dużą uwagę przykłada do gry właśnie w defensywie. Jego CP z tamtego sezonu w obronie grało twardo i co najważniejsze skutecznie. Wiadomo, że w WBA jest niedawna ale już z Hull jego zawodnicy zagrali na 0 z tyłu. Ja bym się tu raczej skłaniał do✅ under 2,5 gola✅. Jednakże ze stawkami bym nie szalał bo to w końcu PL i możemy ujrzeć nudny jak flaki z olejem mecz na 0:0 lub porywające widowisko z mnóstwem goli. Jak będzie przekonamy się o 21:00
edit: Jednak flaki z olejem na zimno....

N 23

nekar

Użytkownik
Everton - WBA X2 2.0✅
Everton wygrał 4 z ostatnich 6 spotkań z WBA i grając u siebie jest faworytem bukmacherów. Zaproponuję jednak x2 biorąc pod uwagę następujące argumenty:
Zmiana trenera WBA na Tony Pulisa zaowocowała natychmiastową zwyżką formy.Sam Tony Pulis ma bdobry osobisty dorobek jako trener grając przeciwko Evertonowi, W zeszłym sezonie prowadząc Crystal Palace ograł dwukrotnie Everton, w tym niesamowite 3-2 na Goodison. Pulis wie jak tutaj grać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom