Nie wiem na jakiej podstawie oceniasz że Marsylia ma słabą obrone? Na ostatnie 9 meczów u siebie (nie licząc tego z Monaco) Marsylia nie straciła ani jednej bramki. Może to poprostu Falcao i spółka byli zbyt mocni, jak sie okazuje nie tylko dla Marsylii, bo pragnę przypomnie ze piłkarze z księstwa "Mają raptem" 23 gole strzelone wiecej od drugiego w tej klasywikacji przeciez tak mocnego PSG. Powiesz ze wyjazd z Lyonem grali jasne, ale zawsze to wyjazd na dodatek Lyon to nie sa jakies ogórki i raczej mają kim strzelac. A dodam ze Montpellier przegrało wszystkie 6 ostatnich meczy wyjazdowych strzelając raptem 2 gole a tracąc ich aż 14. wiec biorąc na logike i ostatnie wystepy obu tych zespołów to BTTS wydaje sie byc troche naciągane, ale wiadomo boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiscie stawiam na zwycięstwo gospodarzy. Pozdrawiam.Na warsztat wezmę dziś pierwszy mecz kolejki. Marsylia zagra u siebie z Montpellier, i to Olimpijczycy są faworytami, co nie powinno dziwić. Kurs na OM jest jednak całkiem ciekawy i będę próbował grać m.in w tę stronę. Marsylia to w tym sezonie zespół zdecydowanie "overowy", w ostatnich 5 meczach, aż 4 razy padły 3 lub więcej goli. Terminarz OM ma ciężko, bo mierzył się ostatnio z Lyonem i Monaco. W obu meczach wysoko przegrał. Z Montpellier powinno być zupełnie inaczej, bo 13 zespół Ligue1 w ostatnich 5 meczach zdobył zaledwie 4 punkty. Nie będę ukrywać, że Montpellier nie jest zespołem typowo "overowym", ale biorąc pod uwagę słabą obronę OM, myślę, że coś im z tyłu wpadnie. Nie wątpię też w siłę ofensywną OM i podejrzewam, Olimpijczycy pokonają rywala.
OM - Montpellier / 1 - 1,75
OM - Montpellier / BTS - 1,90
OM - Montpellier / powyżej 2,5 gola - 2,00
WitamPSG - Monaco
jak zobaczylem linie na kartki to sie mocno zdziwilem, azjan 4 po fajnym kursie, obie ekipy sa w gazie walcza o mistrzostwo wiec nie ma prawa nikt tu odstawiac nogi, stawka meczu jest bardzo wysoka i ewentualne zwyciestwo moze przyblizyc do tytulu
ov 4 kartki azjan @1.80 bet