Wierzysz, że ta 3 z Lecha nie zagra w tym spotkaniu? Bo ja nie i pewnie z 2/3 wystąpi w tym spotkaniu.
Z serwisu Lecha Poznan wyraźnie jest mowa ze jedynie szanse wystepu ma
HERNAN RENGIFO, który na ostatnim treningu jedynie truchtał. Co do
WOJTKOWIAKA absencja na boiskach ma wyniesc aż 3 tygodnie. Chłopak ma:"Uszkodzenie I stopnia więzadła pobocznego-piszczelowego, stłuczenie łąkotki bocznej i przyśrodkowej oraz uszkodzenie I stopnia więzadła krzyżowego przedniego". Co do
Murawskiego ma być on gotowy na PP w środe ????
Jednak pomimo tych kontuzjowanych zawdoników. Uwazam ze to spotkanie padnie łupem Lecha. W zespole jest bardzo bojowa atmosfera, kazdy zawodnik wie o co walczy. Przeciez po tym meczu jest szansa odskoczenia od Wisły az na 6 punktów!!. To duzo i mało, ale zawsze stwarza mniej komplikacji wynikajacych później z jakiegos niezamierzonego potkniecia
Co do kolejnych rzeczy, to przed rozpoczeciem rundy wiosennej w Przegladzie Sportowym przeczytałem, ze wszytskie druzyny prowadzone przez Franciszka Smude maja bardzo zły start do rundy wiosennej rzecz sie tyczy głównie pierwszego miesiaca rozgrywek:-D
I kolejny i chyba jeden z wazniejszych aspektów bedzie ten ze Wisła nie zamierza sie w Poznaniu bronic, co moze w znacznym stopniu ułatwic strzelanie przez Lecha bramek
Wiekszosc druzyn przyjezdzajacych do Poznania po prostu muruje własna bramke(patrz Arka i Jagiellonia).
Przedstawiłem dosc w sumie subiektywna ocene kadry Lecha ze wzgledu na to, ze w przypadku tych dwóch druzyn i na tym etapie rozgrywek posiadam jedynie pewne i w miare świeze informacje dotyczace jedynie Lecha ????
Jakby ktos dorzucił jeszcze ocene, albo jakies sprawozdanie dotyczace Wisły Kraków byłoby miło
Prawdopodobny skład LECHA:
Kotorowski- Djurdjević , Arboleda , Bosacki, Tanevski(Henriquez)- Stilić, Peszko, Bandrowski, Injac, Wilk-Lewandowski
Wszystkie bilety zostały juz sprzedane, wiec zapowiada sie komplet widzów przy ulicy Bułgarskiej
MÓJ TYP
LECH POZNAN - WISŁA KRAKÓW
1