>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

22 kolejka Ekstraklasy 15.04 - 17.04.2011

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Moim zdaniem ciekawy kurs na Lechię oraz Lecha, ale z dwóch różnych względów.
Na Lechię dlatego, że jest wysoki i myślę, że nawet z remisem można spróbować.Dlaczego ? Dali mocną plamę na Cracovii gdzie byli tylko tłem, a wiemy, że potecjałem wyglądają ciekawie.Teraz znów eskapada na południe Polski [ Lechia została po meczu w Krk czy jechali do Gdańska ? ] także jakby dwa wyjazdy wypadły bez zdobycia chociażby jednego punktu to byłoby trochę do niczego.Górnik też nie jest w świetnej dyspozycji - podziwiam to u nich, że stworzą sobie coś, Sikorski coś ustrzeli i później potrafią kontrolować mecz - Sikorski ma jakąś sytuację znów, Stachowiak coś obroni i tak robią te punkty.Na pewno u siebie groźni, ale uważam, że Lechia może bez problemu ugrać remis na Górniku.Tak wstępnie, im bliżej weekendu to postaram się bliżej przybliżyć, również z absencjami.
Druga sprawa to kurs na Lecha.Generalnie obie drużyny grają słabo, ale kurs w granicach 2,00 nie jest przesadą ? Ja raczej bym się nie skusił na takie granie bo kto wie czy Legia nie urwie punktu w tym meczu ? Nie wiem co sądzić o tym meczu, ale raczej po takim kursie nie ładowałbym w granie drużyny Bakero.
Co do meczu u Nas - nie zagra Hanek czyli znów powróci prawdopodobnie do pomocy Bazik i będzie wyglądać tak : Tymiński - Kobylik - Bazik, bądź wariant z Barcikiem w środku i Radzewicz [ który jest w dobrej formie ] oraz Jarecki na skrzydłach.
U Nas kibice się nakręcają na ten puchar, beka konkretna, mają przynosić powycinane puchary, taki trochę festyn może być z tego powodu, ale u Nas bardzo humorystycznie do tego podchodzą i nawet się cieszą.Czytam też komenty fanów Dysko to oni raczej tak smutno do tego poschodzą także nie należy się spodziewać aprobaty tego pomysłu z ich strony.
Ciekawie w Gdyni, mecz bardzo ciekawy, powinien nam powiedzieć kto jednak jest bliżej tego spadku, ja osobiście liczę na remis, choć czy Arka może z taką grą i z taką ilością goli na koncie liczyć na wygraną ?

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
VS

Analiza:W sobotę dojdzie do bardzo ciekawego spotkania w Ekstraklasie mianowicie na przeciw siebie staną drużyny z 9 i 2 miejsca w lidze.
Gospodarze u siebie grają bardzo skutecznie gdyż prezentują się dobrym bilansem meczy 6-4-1 przy czym na 11 meczy stracili tylko 6 bramek.
Forma ostatnio też dobra są niepokonani od 4 spotkań,2 zwycięstwa i 2 remisy przy czym wygrali właśnie na swoim boisku 1-0 z Polonią Warszawa i 2-0 z Polonią Bytom, do tego zremisowali na wyjeździe z Arką Gdynia 1-1 i ostatni mecz też remis ale z Legią 2-2 przy czym 2 razy prowadzili i grali bardzo dobrą piłkę.Z Jagiellonią nie zagrają zawieszeni 2 gracze Costa Nhamoinesu(O 10/0) i Bartosz Rymaniak(O 13/0) oraz kontuzjowany Szymon Pawłowski(P 12/4).W świetnej formie za to są 2 zagraniczni piłkarze Zagłebia napastnik Mouhamadou Traore i pomocnik David Salomon Abwo.
Goście w rundzie wiosennej rozczarowują na całej linii, na 6 meczy tylko 1 wygrana i to skromna z Arką 1-0 do tego 2 remisy i aż 3 porażki !!!.
Ogólny bilans na wyjeździe też nie zachwyca 2-4-5 i zdobyli tylko 5 goli!!!
W meczu z Zagłębiem nie zagra zawieszony na 3 mecze podstawowy obrońca Alexis Norambuena(20/0) i nowy obrońca Luka Pejovic(4/0).
Moim zdaniem Zagłębie po ciężkim meczu powinno wgrać z ostatnio kiepsko grającą ekipą gości.

Mój Typ
Zagłębie Lubin 2.50 Betgun⛔⛔⛔

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
VS

Analiza:Już w piątek zagra lider Ekstraklasy z 7 ekipą ligi.
Wisła jest nie pokonana w tym sezonie od 10 spotkań i prezentuje się świetnym bilansem meczy u siebie 8-2-0.Zadanie na ten sezon mają tylko jedno czyli wygrać ligę i zostać mistrzem Polski.Ostatni mecz to remis na wyjeździe z Koroną Kielce 2-2 ale grali bardzo ambitnie i mądrze.Trener Wisły bardzo poukładał tą drużynę i jak na Polskie warunki grają wyjątkowo skutecznie i taktycznie.W piątek zabraknie zawieszonych 2 graczy Małeckiego i Sobolewskiego ale Wisła ma szeroką kadrę i mimo że są to podstawowi gracze to zastąpią ich równie dobrzy zmiennicy.
Goście czyli 7 drużyna ligi są typową ekipą swojego boiska czyli u siebie bardzo dobrze ale na wyjazdach tragicznie... bardzo słaby bilans 1-3-6 .
Zniżka formy co do rundy jesiennej i zawodnicy jakoś tak bez polotu na wyjazdach grają.Moim zdaniem poważnym problemem będzie brak podstawowego obrońcy GKSu Jacka Popka(O 16/1) i napastnika Pawła Buzały(N 16/3) do tego zabraknie młodych zmienników Kamila Paprockiego, Bartka Bartosiaka(P 2/0), Kamila Wengera oraz Mariusza Zawodzińskiego.
Mój Typ
Wisła Kraków 1.60 Betsafe ✅✅✅3-1

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Widzew Łódź - Ruch Chorzów
Mecz przyjaźni w Łodzi. Podejrzewam, że przyjazna atmosfera przeniesie się z trybun także na plac gry. Ile to już było takich zgodowych spotkań, że padały remisy. Oba zespoły grają na podobnym poziomie. Widzew był bliski wywiezienia trzech punktów z trudnego terenu we Wrocławiu, ale za sprawą Szymanka sfrajerzył się i w ostatniej akcji Śląsk wyrównał. A Ruch? Też niezła żenada... U siebie w derbach z Polonia Bytom dostać 0:2 to niecodzienny wyczyn, zwłaszcza mając w pamięci świetne mecze z Górnikiem, czy ostatnio z Legią. Wydaje mi się, że podział punktów jak najbardziej realny.
Arka Gdynia - Cracovia
W Gdyni raczej nie będzie większego kalkulowania. Arka gra ostatnio bardzo źle, choć wydaje mi się, że remis w Białymstoku byłby sprawiedliwy. Nie udało się. Teraz przyjeżdża Cracovia. Czyli &quot;rywal&quot; w walce o pozostanie w ekstraklasie. Franz &quot;you know&quot; Straka wystawi pewnie całkiem ofensywne zestawienie, bo gra o ligę wchodzi w decydującą fazę. Niech wreszcie nastąpi odpowiednia mobilizacja. Kibice mają dość porażek. Spotkanie z Cracovią będzie z serii tych o &quot;sześć punktów&quot;. Przypomnę, że Arka rozegrała mecz otwarcia na Kałuży. Wtedy &quot;Pasy&quot; wygrały 2:0. Czas na rewanż ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Widzew Łódź - Ruch Chorzów
Mecz przyjaźni w Łodzi. Podejrzewam, że przyjazna atmosfera przeniesie się z trybun także na plac gry. Ile to już było takich zgodowych spotkań, że padały remisy. Oba zespoły grają na podobnym poziomie. Widzew był bliski wywiezienia trzech punktów z trudnego terenu we Wrocławiu, ale za sprawą Szymanka sfrajerzył się i w ostatniej akcji Śląsk wyrównał. A Ruch? Też niezła żenada... U siebie w derbach z Polonia Bytom dostać 0:2 to niecodzienny wyczyn, zwłaszcza mając w pamięci świetne mecze z Górnikiem, czy ostatnio z Legią. Wydaje mi się, że podział punktów jak najbardziej realny.

Arka Gdynia - Cracovia
W Gdyni raczej nie będzie większego kalkulowania. Arka gra ostatnio bardzo źle, choć wydaje mi się, że remis w Białymstoku byłby sprawiedliwy. Nie udało się. Teraz przyjeżdża Cracovia. Czyli &quot;rywal&quot; w walce o pozostanie w ekstraklasie. Franz &quot;you know&quot; Straka wystawi pewnie całkiem ofensywne zestawienie, bo gra o ligę wchodzi w decydującą fazę. Niech wreszcie nastąpi odpowiednia mobilizacja. Kibice mają dość porażek. Spotkanie z Cracovią będzie z serii tych o &quot;sześć punktów&quot;. Przypomnę, że Arka rozegrała mecz otwarcia na Kałuży. Wtedy &quot;Pasy&quot; wygrały 2:0. Czas na rewanż ????

Co do meczu Widzewa z Ruchem to tak remis wskazany. Ale do meczu w Gdyni ciężko jest obstawić faworyta tego spotkania. Arka ostatnio nie gra dobrze, za to Cracovia udowadnia i walczy o ekstraklasę. Szczerze powiedziawszy moim zdaniem under 2,5 najbardziej wydaje się byc ciekawy. Dlaczego? Po pierwsze obie ekipy mają dobrych bramkarzy po jednej stronie Kaczmarek po drugiej Moretto. Cracovia bardzo poprawiła grę w defensywie, nie jest już dziurawa jak w tamtej rundzie. I moim zdaniem żadna ekipa nie ruszy ostro do przodu, bo może się nadziać na kontrę. Mój typ to under 2,5 gola lub 1 gol max ale kto go zdobędzie nie mam pojęcia. Pozdrawiam

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Druga sprawa to kurs na Lecha.Generalnie obie drużyny grają słabo, ale kurs w granicach 2,00 nie jest przesadą ? Ja raczej bym się nie skusił na takie granie bo kto wie czy Legia nie urwie punktu w tym meczu ? Nie wiem co sądzić o tym meczu, ale raczej po takim kursie nie ładowałbym w granie drużyny Bakero.
Mysle podobnie. Wolakiewicz, Kikut i Stilic zawieszeni za kartki. Oslabienia dosc znaczne biorac pod uwage ze to ten ostatni im robil gre.

M 0

morbid

Użytkownik
Mysle podobnie. Wolakiewicz, Kikut i Stilic zawieszeni za kartki. Oslabienia dosc znaczne biorac pod uwage ze to ten ostatni im robil gre.
Ale do składu wracają Rudnevs oraz Kiełb, więc w zasadzie siła ofensywna będzie nawet większa niż w meczu z Polonią, gdzie brakowało wykończenia. Za kikuta na prawej stronie zagra Wojtkowiak, za kreowanie grą weźmie się nominalny ofensywny środkowy pomocnik czyli Kriviec (gra bardzo dobrze na tej pozycji), na prawym skrzydle pewnie Kiełb, który jeśli zdrowy i ma chęci grać potrafi. No i w końcu Wołąkiewicz to jednak póki co rezerwowy, więc to żadne osłabienie.
Myślę że skromnie ale jednak wygra Lech, który nawet jak mu w lidze nie szło na Legię spinał się na maxa. Dodatkowy atut to z pewnością kilkadziesiąt tysięcy dopingujących ich kibiców, którzy porażki z Legią nie wybaczą.
Tak więc dla mnie typ 1 mocno prawdopodobny

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Propozycje na mecze 22 kolejki Ekstraklasy.

Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk Typ: 1X ze wskazaniem na Górnika
Zabrzanie u siebie bardzo silni, Lechia na wyjazdach nie rzuca na kolana. Potencjał obu ekip podobny (sąsiedzi w tabeli z taką samą ilością punktów), atut własnego boiska powinien więc przechylić szalę na korzyść gospodarzy.

Wisła Kraków - GKS Bełchatów Typ: 1
Punkty stracone w Kielcach w ostatnich sekundach meczu powinny podziałać na Wisłę mobilizująco. Wisła to jedyna ekipa, która w tym sezonie nie odniosła porażki u siebie i na 10 spotkań wygrała 8. GKS na wyjazdach to jedna ze słabszych drużyn Ekstraklasy. W 10 meczach wygrali jedynie raz...

Polonia Bytom - Polonia Warszawa Typ: X
Obydwie ekipy bronią się przed spadkiem. W gorszej sytuacji drużyna z Bytomia, która powinna gryźć trawę, by ten mecz wygrać. Z drugiej strony będą grali z zespołem, który pod wodzą Jacka Zielińskiego nabrał pewności siebie, czego dowodem jest komplet punktów w 2 ostatnich meczach i pokonanie nie byle kogo, tylko Lecha. Bytomianie również zaskoczyli, pokonując na obcym terenie Ruch, który był zdecydowanym faworytem tamtego spotkania. Trudny mecz do wytypowania, a w takich meczach zwykle padają remisy.

Lech Poznań - Legia Warszawa Typ: 1
Legia w kryzysie, a Lech będzie miał za sobą ok. 40 tys kibiców gospodarzy. Dla Lecha to już chyba ostatnia szansa, by włączyć się do walki o puchary. Co prawda jest jeszcze Puchar Polski, ale odpuszczanie ligi to już zbyt wielkie ryzyko.

Widzew - Ruch Typ: 1X
Widzew raczej nie przegrywa u siebie. Ruch na wyjazdach nie zachwyca. Widzew był o krok od pokonania Śląska na wyjeździe, Ruch dość niespodziewanie przegrał u siebie ze słabą Polonią Bytom.

Zagłębie Lubin - Jagiellonia Białystok Typ: 1X
Nie sądzę, aby ostatni mecz, który wygrała Jagiellonia, miał oznaczać przerwanie słabej passy. Zagłębie omal nie wygrało z Legią na wyjeździe, teraz nie powinno przegrać z Jagą. Frankowski to za mało, by wywieźć z Lubina 3 punkty. Tym bardziej, że Zagłębie jest w lepszej formie od Jagiellonii.

Arka Gdynia - Cracovia Typ: X
Arka i Cracovia walczą o życie. Choć obie ekipy interesują tylko i wyłącznie 3 punkty, to jednak najbardziej prawdopodobny jest wg. mnie remis. Cracovia, czyli rewelacja wiosny na wyjeździe nie wygrała ani razu! Skoro Arka również walczy o życie, to nie sądzę, by tym razem udało się Cracovii wyrwać 3 punkty. Arka natomiast w bardzo słabej formie, ale 1 oczko powinno z Cracovią ugrać.

Śląsk Wrocław - Korona Kielce Typ: 1
Śląsk niepokonany od kilkunastu spotkań. Korona zagrała b. dobre spotkanie z Wisłą, ale mimo to nie będzie faworytem w stolicy Dolnego Śląska. Śląsk powinien odegrać się za słaby mecz, kiedy to cudem uniknęli porażki i tym razem sięgnąć po 3 punkty.

misiek_84 50,5K

misiek_84

Użytkownik
15/04 20:00 Górnik Z. vs. Lechia G.
Typ: 1 (DNB)
Kurs: 1,61 (Bet365)

Wynik: 0-0

Gospodarze będą chcieli zrewanżować sie gościom za porażki we wrześniowych meczach rundy jesiennej i Pucharu Polski. Okazja jest bardzo dobra ponieważ Górnik bardzo dobrze spisuje się przed własną publicznością w tym sezonie ma bilans 7-2-2, 16-8 Lechia natomiast słabiej gra na wyjazdach gdzie ma bilans 3-2-6, 12-19. Należy jednak pamiętać, że na te 3 wygrane składają się zwycięstwa w Warszawie i Białymstoku. Tą regułę potwierdzają również ostatnie wyniki obu drużyn mianowicie na początku kwietnia Górnik wygrał u siebie z Cracovią 1-0 a Lechia tydzień temu przegrała w Krakowie z Cracovią aż 0-3. Obydwa zespoły zremisowały również w poprzednich kolejkach z zespołem z Bełchatowa z tą różnica, że Lechia osiągnęła ten wynik przed własna publicznością a Górnik na wyjeździe. Dotychczasowe pojedynki ligowe w Zabrzu również przemawiają za gospodarzami którzy wygrali 11 z 12 spotkań z Lechią przed własną publicznością. Na typ podparty remisem niski kurs więc zdecydowałem się na typ z wykluczeniem remisu ponieważ obydwa zespoły zgromadziły dotychczas po 31pkt i zajmują miejsca 4-5 w lidze. Pokazuje to wyrównany potencjał obydwu zespołów więc mimo większej ilości okoliczności przemawiających na korzyść gospodarzy nie można wykluczyć remisu. Obydwa zespoły wzmocnią się przed tym meczem do zespołu gospodarzy wracają Mariusz Przybylski i Michal Gasparik do drużyny gości wracają Marko Bajić i Lewon Hajrapetjan. Zwycięzca tego meczu może znacząco przybliżyć się do występu w Europejskich pucharach w przyszłym sezonie więc chyba nikt nie odpuści i możemy obejrzeć ciekawe spotkanie.
15/04 20:00 Wisła Kraków vs. Bełchatów
Typ: 1 AH(-1) ✅
Kurs: 2,00 (Bet365)

Wynik: 3-1

Lider Ekstraklasy nie pokonany na własnym boisku podejmować będzie 7 zespół w ligowej tabeli który odniósł tylko jedno wyjazdowe zwycięstwo w obecnym sezonie. Dodatkowo gospodarze przystąpią do meczu podrażnieni wyjazdowym remisem w meczu z Koroną w którym prowadzili 2-0. Goście nie spisują się najlepiej po przerwie zimowej zdołali wygrać tylko jedno spotkanie Wisła natomiast pewnie zmierza po tytuł Mistrza Polski wygrała wszystkie mecze po przerwie zimowej na własnym boisku i wszystkie różnica dwóch bramek. W dwóch ostatnich wyjazdowych meczach zremisowała również strzelając 2 bramki w każdym meczu. Po odpadnięciu z rozgrywek Pucharu Polski Wisła musi skupić się na lidze i zdobyć Mistrzostwo każde inne rozstrzygnięcie zostanie przyjęte w Krakowie jako porażka. Wisła wygrywając z Bełchatowem w Krakowie zawsze strzelała co najmniej 2 bramki. Obydwa zespoły przystąpią do meczu z brakami kadrowymi. W Wiśle zabraknie Sobolewskiego, Małeckiego, Bunozy, Boguckiego w Bełchatowie Buzały i Popka.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja zamiast typować na Lecha polecam postawić że gospodarze strzelą więcej niż jednego gola (lepszy kurs) można podeprzeć wynikiem 1-0 na zwrot stawki.
Mecz będzie zapewne dramatyczny, obie ekipy mają nóż na gardle
Lech gra dobrze ważne mecze.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Sytuacja kartkowa:
Arka Gdynia:
Zagrożeni - Bednarek, Bożok, Burkhardt, Glavina, Zawistowski, (Witkowski)
Cracovia:
Zagrożeni - Bartczak, Radomski, Suart
GKS Bełchatów:
Zagrożeni - Fonfara, Małkowski
Górnik Zabrze:
Zagrożeni - Kwiek, Marciniak, Wodecki, Zahorski
Jagiellonia Białystok:
Pauzują - Norambuena
Zagrożeni - Lato, Sandomierski
Korona Kielce:
Pauzują - Vuković
Zagrożeni - Jovanović, Korzym, Lisowski, Niedzielan, Stano, Sobolewski
Lech Poznań:
Pauzują - Wołąkiewicz, Kikut, Stilić
Zagrożeni - Arboleda, Bosacki, Wilk
Lechia Gdańsk:
Zagrożeni - Bąk, Deleu, Kożans, Wiśniewski
Legia Warszawa:
Zagrożeni - Astiz, Jędrzejczyk, Machnowskyj, Rzeźniczak, Vrdoljak, Wawrzyniak
Polonia Bytom:
Pauzują - Hanek
Zagrożeni - Hricko, Jarecki, Kobylik
Polonia Warszawa:
Pauzują - Smolarek, Tosik
Zagrożeni - Bruno, Brzyski, Gołębiewski, Pietrasiak, Rachwał
Ruch Chorzów:
Zagrożeni - Bronowicki, Nykiel, Stawarczyk
Śląsk Wrocław:
Zagrożeni - Celeban, Ćwielong, Fojut, Socha, Sztylka
Widzew Łódź:
Pauzują - Szymanek
Zagrożeni - Dudu Paraiba, Panka, Ukah
Wisła Kraków:
Pauzują - Małecki, Sobolewski
Zagrożeni - Czikosz, Jirsak, Kirm
Zagłębie Lubin
Pauzują - Nhamoinesu, Rymaniak
Zagrożeni - Nhamoinesu, Wilczek

Otrzymane punkty reputacji: +4
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Lech gra dobrze ważne mecze.
Jak sobie przypomnę ważne mecze z tej rundy to gra fenomenalnie.
Zwłaszcza w Bradze gdzie wyszli bez jaj ???? zwłaszcza w tamtej rundzie w Warszawie gdzie na druga połowę wyszli jak zespól z C-klasy.
Mecz może być ciekawy bo dla jednych i drugich to nie jest zwykłe spotkanie.
Oba zespoły w tragicznej formie choć Lech lekko lepszy na ten czas na plus jest to że grają u siebie.Mi tu się widzi remis.Lech beż ważnego zawodnika jakim jest Stilić.Ostatnich 17 meczy Lech - Legia w lidze czy pucharze rozgrywanych w Poznaniu to 6 zwycięstw Lecha 7 remisów i 4 wygrane Legii.
Zaledwie dwa z tych meczy zakończyły się overami.
Dodam żebyście za dużo nie inwestowali w te remisy Widzewa i Arki czy jedynkę na Lecha bo to by było zbyt łatwe żeby cała Polska trafiła takie wyniki ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Wisła bez polaków w składzie czyli szrot z całego świata w dzisiejszym meczu.
Co do Lecha - Legii to pewna 1 . Przy obecnej &quot; formie &quot; Legii o ile Lech zagra na przyzwoitym poziomie nie będzie problemu z pokonaniem ich . Nawet Powrót Choto tutaj nic nie da jak mają bramkarza na poziomie II ligi . Zapewne ustawienie genialne 4-5-1 z 2def pomocnikami które co mecz daje genialne efekty w postaci straconych goli . Wystaczy że Manu zagra od początku spotkania to już Legia gra w osłabeniu . W Lechu brak tylko Stilica wraca Rudnevs . Nawet przy porażce Legii zapewne nieudacznik Skorża zostanie dalej w Legii .
Dubel :
WIdzew - Ruch X
Lech - Legia 1

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
To jak Ty stawiasz na Lecha to zapewne będzie wtopa ???? Mam rozumieć że Skaba - ręcznik a bramkarz na poziomie II ligi to Antolović czy zmieniłeś lekko zdanie o Skabie???
Ty już raz pokazałeś jaki jesteś kozak przy meczu Lechia - Legia gdzie po nim schowałeś głowę w piach.Napiszę Ci jak wtedy.
Tylko idioci pójdą i postawią grubszą kasę na Lecha patrząc na ostatnie słabe mecze Legii.Wszyscy stawialiście na Legie z Zagłębiem i Legia zremisowała wszyscy stawiać będziecie na Lecha w meczu z Legią i co zrobi Legia???Meczu nie przegra.....
Skorża nieudacznik pewnie po porażce zostanie przy Łazienkowskiej tak samo jak ty na forum po kolejnym dennie uzasadnionym typie (nietrafionym) ????
Dubel :
Widzew - Ruch 1
Lech - Legia x

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
To jak Ty stawiasz na Lecha to zapewne będzie wtopa ???? Mam rozumieć że Skaba - ręcznik a bramkarz na poziomie II ligi to Antolović czy zmieniłeś lekko zdanie o Skabie???
Ty już raz pokazałeś jaki jesteś kozak przy meczu Lechia - Legia gdzie po nim schowałeś głowę w piach.Napiszę Ci jak wtedy.
Tylko idioci pójdą i postawią grubszą kasę na Lecha patrząc na ostatnie słabe mecze Legii.Wszyscy stawialiście na Legie z Zagłębiem i Legia zremisowała wszyscy stawiać będziecie na Lecha w meczu z Legią i co zrobi Legia???Meczu nie przegra.....
Skorża nieudacznik pewnie po porażce zostanie przy Łazienkowskiej tak samo jak ty na forum po kolejnym dennie uzasadnionym typie (nietrafionym) ????
Dubel :
Widzew - Ruch 1
Lech - Legia x
To co Antek wyprawia to woła o pomstę do nieba ... taki bramkarz powinien być gdzieś obecnie w zniczu albo klubie III Ligi . Skaba powiedzmy że minimalnie się poprawił ale tak jak dla Legii to powinien być obecnie zawodnikiem &quot; trybunowym &quot; . Co do meczu pucharowego to zagrali słabo fartowny gol i wielkie Halo ?! Z Zagłębiem zremisowali tak samo fartownie w końcówce to jest wielki sukces dla Maćka &quot; Leviadii &quot; Skorży . Wystarczy że Lech na hmm &quot; boisku &quot; czy tam polu zagra na swoim poziomie bez błędów to powinni ograć słabą Legie . Jakie atuty ma niby Legia ? Oprócz Kucharczyka w ataku to brak atutów a same minusy . Nie będe wspominał meczu z Dolcanem bo tutaj nie ma co komentować poprostu Legia jest słaba i widać nieudolność Skorży .
Jakie dennie uzasadnionym ? Lech ma obecnie więcej atutów w meczu niż Legia i jest faworytem spotkania . Tak jak napisałeś nieudacznika zapewne nie wyrzucą , gdyż prezesi nie mają poprostu jaj a maciuś honoru aby samemu odejść .

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
To co Antek wyprawia to woła o pomstę do nieba ... taki bramkarz powinien być gdzieś obecnie w zniczu albo klubie III Ligi .
tylko z dala od Radomiaka ;)

Wisła - Bełchatów @ 1,58

Nie widzę innej opcji. Krakowianie grają szybko, z pomysłem, nie będą mieli problemu z rozpracowaniem defensywy Bełchatowa. Świetnie zaczyna układać się współpraca Melikson - Genkow. Liczę na 2-0 dla Wisły i pewne 3 pkt.

M 0

morbid

Użytkownik
Ja chciałbym zwrócić uwagę na mecz Wisła - GKS. W tej kolejce węszę tutaj niespodziankę, czyli zwycięstwo gości. Nie gra dwóch ważnych graczy Wisły czyli małecki i Sobolewski, Wisła już dawno nie przegrała u siebie, Gks słabiutki na wyjazdach, coś za dużo tych &quot;oczywistości&quot; w tym meczu, no i nie zawsze bramkarz Wisły bedzie rozgrywał mecz życia ???? jak chociażby z Koroną. Kurs na Bełchatów oscyluje wokół 6, tak więc skuszę się na czystą dwójeczkę za małą stawkę. To takie małe przeczucie ;)

Wisła Kraków - GKS Bełchatów typ: 2

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
To co Antek wyprawia to woła o pomstę do nieba ... taki bramkarz powinien być gdzieś obecnie w zniczu albo klubie III Ligi . Skaba powiedzmy że minimalnie się poprawił ale tak jak dla Legii to powinien być obecnie zawodnikiem &quot; trybunowym &quot; . Co do meczu pucharowego to zagrali słabo fartowny gol i wielkie Halo ?! Z Zagłębiem zremisowali tak samo fartownie w końcówce to jest wielki sukces dla Maćka &quot; Leviadii &quot; Skorży . Wystarczy że Lech na hmm &quot; boisku &quot; czy tam polu zagra na swoim poziomie bez błędów to powinni ograć słabą Legie . Jakie atuty ma niby Legia ? Oprócz Kucharczyka w ataku to brak atutów a same minusy . Nie będe wspominał meczu z Dolcanem bo tutaj nie ma co komentować poprostu Legia jest słaba i widać nieudolność Skorży .
Jakie dennie uzasadnionym ? Lech ma obecnie więcej atutów w meczu niż Legia i jest faworytem spotkania . Tak jak napisałeś nieudacznika zapewne nie wyrzucą , gdyż prezesi nie mają poprostu jaj a maciuś honoru aby samemu odejść .
Bramkarze to jest klapa jak nigdy w Legii.Ale bronic ktoś musi dla mnie moga nawet Dowhania postawić....Co do fartownych goli to ileż to strzelił ich Lech Wisła Śląsk Polonia itd.Jak dla Ciebie gol na 2-2 w meczu z Zagłębiem był fartowny to proponuję iść się leczyć tak samo w przypadku bramki w Gdańsku.Fartowny gol to był drugi dla Zagłębia czy pierwszy w meczu z Cracovią.....
Wystarczy że Lech zagra na własnym poziomie ---&gt; VICE VERSA wystarczy że Legia zagra jak w meczu z Polonią Warszawa i po Lechu ????
Jak widać to wystarczy w przypadku Lecha nie może się potwierdzić od meczu nie wiem z Juventusem w Turynie czy z City w Poznaniu ????
Po prostu Lech jest mniej więcej tak samo słaby jak Legia w tym czasie i widać tam nieudolność trenera Bakero.
Co w tym meczu mają atuty ???To mecz szczególny dla obu zespołów i pieprzenie o atutach i miejscu w tabeli jest beznadziejne.W poprzedniej rundzie Lech miał rozjechać Legie w Warszawie atutem miał być Rudnevs bo strzelił Juventusowi 3 bramki i co??I wielkie G w drugiej połowie grali jak C-klasowcy nie przekraczając połowy.
Masz rację że Legia jest słaba i teraz tylko frajerzy z nią nie wygrywają więc jak Lech nie wygra to kompleksy się znowu powiększą.
Moim zdaniem ani Lech ani Legia nie graja teraz dobrze.Nie ma tak żeby sobie na luzie zdobywali punkty za punktami i według mnie o wyniku zadecyduje dyspozycja dnia danego zespołu a nie ostatnia forma tabela atuty

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Jeśli chodzi o mecz Wisły to nie zagra Łobodziński, który został zawieszony przez klub w związku z aferą korupcyjną. Ja się w sumie cieszę z takiego obrotu spraw, bo Łobo był przygotowywany do gry do początku, a tak jego miejsce zajmie prawdopodobnie Andy Rios. Mam nadzieję, że w końcu pokaże niemałe umiejętności, którymi dysponuje. Za chwilę napiszę coś więcej o dzisiejszym spotkaniu w Krakowie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom