>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22. Kolejka Bundesligi 21-23.2 2014

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Myślę,że warto aczkolwiek też bardzo dobrą opcją jest Werder lub remis.
Popieram typy kolegów wyżej, lecz ja dodam coś innego od siebie. Mecz typowo dwóch średniaków ligowych, Eintracht gra z Bremą. Oba zespoly sąsiaduja ze soba w tabeli. Korzystniejsza sytuacje ma Franfurt, lecz jest to tylko sytuacja jeśli chodzi o bramki. Poprzedni mecz pomiedzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 0:3 Dla ekipy z Frankfurtu. Lecz dzisiaj oczekuje całkiem innego rezulatatu. Myśle, że eipa z Bremy urwie punkty, nie mam pojęcia czy 1 czy aż 3, lecz widze tutaj sporo szanse oraz kuszący kurs.
Sytuacja w tabeli jak widać jest identyczna z tym że wiekszą liczbe goli straconych mają gracze z Bremy.Kursy na gospodarzy oscylują w granicach 1.70 a na gości 4.65 co grzechem by było z tego nie skorzystać.
Pięknie i ładnie wszystko w strone gospodarzy przedstawił user wyżej.
Werder w tym roku jeszcze ani jednego spotkania nie wygrał.
I jak będzie tak grał to nie wygra do końca sezonu.

Granie na Werder to samobójstwo, ta drużyna kompletnie jest bez ładu i składu - piszemy o ty dokładnie co kolejkę. Remis z Gladbach nic nie znaczy bo Źrebaki świrują. Brema z BVB była na dnie, oraz z Augsburgiem zaczepiła o dno.

Ja też nie chce stawiać tezy, że Eintracht jest lepsze (moim zdaniem jest), bo to nie mecz na lepszy, groszy. Jedna bardzo słaba drużyna (Weder) gra z drugą, słabą ale z momentami i koncepcją jak w LE (Eintracht) .
Frankfurt grał w czwartek, jest niedziela. To na najwyższym poziomie jest standard, że się tak gra, grali tak jesienią, zdążyli się przyzwyczaić.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
23.2. 15:30
Eintracht Frankfurt - Werder Brema over 30,5 booking points @1.5 4/10 paddy

Wczoraj w Norymberdze kartki weszły to dzisiaj spróbujemy we Frankfurcie. Sędziuje Zwayer http://www.transfermarkt.de/de/felix-zwayer/profil/schiedsrichter_124.html, który ma w tym sezonie w Bundeslidze średnią 3,7 żółtka na mecz. A patrząc na 2 ligę i inne rozgrywki to jeszcze wyższą.

Ostatnie 5 spotkań Eintrachtu: 4 żółte, 3 żółte, 0 kartek (mecz z Bayernem), 5 żółtych, 5 żółtych
Ostatnie 5 spotkań Werderu: 4 żółte, 4 żółte, 3 żółte i jedna żółta/czerwona, 4 żółte
Ostatnie 5 h2h: 2 żółte i 1 czerwona, 2 żółte, 6 żółtych, 6 żółtych, 2 żółte

Over 30,5 booking points (10 points = żółta, 25 points = czerwona) powinno wejśc bez problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Hannover - Bayern

Idę dalej w typowanie kartek w Bundeslidze . Wcześniej tzn w tamtym roku nie zagłębiałem się w kartki ale w tym roku sędziowie strasznie kartkują zespoły może jest to spowodowane tym ,że każdy zespół chce zająć jak najlepsze miejsce w tabeli. Linia w meczu Hannoveru z liderem Bayernem to 3,5 kartki. Przedstawiając trochę statystyk ,gospodarze w tym roku otrzymali następująco : Wolfsburg 1 , Hannover 1 , Schalke 2 , Mainz 3 w tym jeśli Hannoverowi mecz się układał czyli wygrywali otrzymywali po 1 kartoniku a dziś na przeciw będą mięć drużynę ,którą może im być bardzo ciężko zatrzymać . Bayer o dziwo w tym roku łapie sporo kartoników bo na 5 rozegranych spotkań w Bundeslidze otrzymali 10 kartek ,średnio 2 kartki na mecz . Sędziuje pan Knut Kircher ze średnią na mecz 5 kartek co warto dodać w ostatnim meczu ,który sędziował spotkanie Braunschweig z Hamburgiem pokazał 11 kartek . Liczę na pokrycie tego overa kartkowe ,który wygląda bardzo obiecująco .

TYPY:
over 3,5 kartki @ 1,82 Bet365 | 3 kartki ⛔ ???? które były pokazane do 26 min a później nic

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom