darius010
Forum VIP
Myślę,że warto aczkolwiek też bardzo dobrą opcją jest Werder lub remis.
Popieram typy kolegów wyżej, lecz ja dodam coś innego od siebie. Mecz typowo dwóch średniaków ligowych, Eintracht gra z Bremą. Oba zespoly sąsiaduja ze soba w tabeli. Korzystniejsza sytuacje ma Franfurt, lecz jest to tylko sytuacja jeśli chodzi o bramki. Poprzedni mecz pomiedzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 0:3 Dla ekipy z Frankfurtu. Lecz dzisiaj oczekuje całkiem innego rezulatatu. Myśle, że eipa z Bremy urwie punkty, nie mam pojęcia czy 1 czy aż 3, lecz widze tutaj sporo szanse oraz kuszący kurs.
I jak będzie tak grał to nie wygra do końca sezonu.Sytuacja w tabeli jak widać jest identyczna z tym że wiekszą liczbe goli straconych mają gracze z Bremy.Kursy na gospodarzy oscylują w granicach 1.70 a na gości 4.65 co grzechem by było z tego nie skorzystać.
Pięknie i ładnie wszystko w strone gospodarzy przedstawił user wyżej.
Werder w tym roku jeszcze ani jednego spotkania nie wygrał.
Granie na Werder to samobójstwo, ta drużyna kompletnie jest bez ładu i składu - piszemy o ty dokładnie co kolejkę. Remis z Gladbach nic nie znaczy bo Źrebaki świrują. Brema z BVB była na dnie, oraz z Augsburgiem zaczepiła o dno.
Ja też nie chce stawiać tezy, że Eintracht jest lepsze (moim zdaniem jest), bo to nie mecz na lepszy, groszy. Jedna bardzo słaba drużyna (Weder) gra z drugą, słabą ale z momentami i koncepcją jak w LE (Eintracht) .
Frankfurt grał w czwartek, jest niedziela. To na najwyższym poziomie jest standard, że się tak gra, grali tak jesienią, zdążyli się przyzwyczaić.