>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

22 kolejka Bundesligi [19-21 luty 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

200zł na Darmowy zakład w BetClic

Lewandowski strzela gola za golem na wiosnę i już jest liderem strzelców, tym razem jego Bayern zmierzy się u siebie z Darmstadt, czy Lewy znów ukłuje,a może doppel pack? ;D
Hitem tej serii gier mecz Leverkusen z Dortmundem, czy Aubameyang wyzdrowieje na czas i stoczy korespondencyjny pojedynek z Chicharito w tym meczu o miano lepszego snajpera?

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Frankfurt-HSV
Typ: over 2AH
Kurs: 1.375 Bet365
Na dzisiaj obrałem taki dość pewny typ. W obu drużynach ma kto te bramki strzelać. W EF mamy genialnego A. Meiera który będzie grał, po drugiej stronie chociażby Lasogge. Spokojnie moim zdaniem padnie tu 3 bramki ale stawiam większą kasę i dlatego zamierzam się podpierać AH. Kurs moim zdaniem na takie zdarzenie więcej niż przyzwoity. Dodatkowo statystyki stoją za tym typem murem. Nie będę się rozpisywał i polecam ;)

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
19.02.2016 20:30

Eintracht Frankfurt - Hamburger SV
Dzisiejsze spotkanie rozpocznie 22 kolejkę Bundesligi. Zgadzamy się z przedmówcą co do bramek w tym meczu. Na pewno nie powinno ich zabraknąć. Oba zespoły nie błyszczą formą, przeplatają słabe mecze z dobrymi. Gospodarze od 3 spotkań bez zwycięstwa, w tym 2 porażki z Kolnem i Stuttgartem, goście zaś w ostatniej kolejce wygrali z silniejszą Borussią Monchengladbach co na pewno podbudowało morale całej drużyny. Patrząc na aktualną formę obu drużyn oraz historię spotkań H2H proponujemy typ na remis. ✅

Nasz typ:
Obie strzelą
Kurs: 1.55
⛔
Dokładny wynik
2:2
Kurs: 12.00
⛔

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
20.2. 15:30
1899 Hoffenheim - FSV Mainz
over 3,5 kartek @1.66 3/10 bet365, over 2,25 @1.72 5/10 pinnacle
BMG - 1.FC Köln over 2,5 @1.75 5/10 sbobet
Bayern Monachium - SV Darmstadt Bayern -2,75 @1.89 5/10 sbobet, Lewandowski over 1,5 @3.2 2/10 unibet
Darmstadt sie ostatnio wykartkowal: Sulu (obronca, 21/5), Gondorf (pomocnik, 21/0), Heller (pomocnik, 21/6), Niemeyer (pomocnik, 20/1), Rausch (pomocnik, 20/1). Potrafi sie postawic, o czym Bayern sie juz dwukrotnie przekonal, ale jasno dal do zrozumienia ze do Monachium przyjechal na wycieczke i interesuje go tylko przyszlotygodniowy wyjazd do Bremy. Gladka wygrana Bayernu. Kolejny Doppelpack Lewandowskiego rowniez do gry.

amator7 4,9K

amator7

Użytkownik
Co sądzicie o typie jutro na Herthe po kurise 2.8?Mocny stabilny zespół,ostatnia wpadka z rozpędzonym stuttgartem.Wiem, że mecz meczowi nierówny ale wolfsburg na wyjeżdzie tragedia.na 10 ostatnich 6 przegranych! 3 remisi i 1 win.Z kursów wynika ,że lekkim faworytem jest wolfsburg.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Bayern Monachium-Darmstadt(+3.5) 2 @1.5 Bet365 No i miałem racje, świetny bet! ✅✅✅

Jak dla mnie jeden z ciekawszych typów na sobotę.Bayern ma 8 punktów przewagi nad BVB która zagra w niedziele w Leverkusen z tamtejszym Bayerem i niewykluczone, że zgubi chociaż punkt.Bayern pewnie wygra u siebie, wiadomo Allianz-Arena to twierdza i bardzo ciężko tu o jakąś niespodziankę ale czy piłkarze Pepa będą &#39;&#39;podkręcali śrubę&#39;&#39; i grali na wiwat mając w głowie, że zaraz wyjazd do Włoch i czeka ich tam super ważny mecz z Juve w ramach 1/8 LM? Ja szczerze wątpię, wg mnie Bayern tu zrobi jakieś spokojne 2:0 i będzie raczej chciał kontrolować mecz do końca by tylko nikomu z podstawy nie stało się nic złego.Trzeba też pamiętać o tym, że beniaminek bardzo dobrze radzi sobie w tym sezonie w delegacjach.Ich bilans to 5-2-3 i stracili tylko 12 goli, tylko Bayern stracił mniej na wyjazdach.

martins20 74

martins20

Użytkownik
Bayern Monachium-Darmstadt(+3.5) 2 @1.5 Bet365
Jak dla mnie jeden z ciekawszych typów na sobotę.Bayern ma 8 punktów przewagi nad BVB która zagra w niedziele w Leverkusen z tamtejszym Bayerem i niewykluczone, że zgubi chociaż punkt.Bayern pewnie wygra u siebie, wiadomo Allianz-Arena to twierdza i bardzo ciężko tu o jakąś niespodziankę ale czy piłkarze Pepa będą &#39;&#39;podkręcali śrubę&#39;&#39; i grali na wiwat mając w głowie, że zaraz wyjazd do Włoch i czeka ich tam super ważny mecz z Juve w ramach 1/8 LM? Ja szczerze wątpię, wg mnie Bayern tu zrobi jakieś spokojne 2:0 i będzie raczej chciał kontrolować mecz do końca by tylko nikomu z podstawy nie stało się nic złego.Trzeba też pamiętać o tym, że beniaminek bardzo dobrze radzi sobie w tym sezonie w delegacjach.Ich bilans to 5-2-3 i stracili tylko 12 goli, tylko Bayern stracił mniej na wyjazdach.
Mam nadzieje, że w Twojej analizie ująłeś fakt, że goście zagrają bez 5 podstawowych zawodników (z obrony i pomocy)....
Borussia MG - Koln
Szczerze mówiąc typ na przerwanie wyjazdowej serii gości. Ta drużyna mnie nie przekonuje do końca, ich solidność i dyscyplina mnie dobijają :] Dzisiaj zagrają bez Zollera (19/5) i Risse (22/0) czyli ważnych graczy. Nie ujmując im za dużo, dzisiaj to chyba odpowiedni moment.
Na przeciwko ofensywnie usposobiona BMG, co pokazał ich ostatni mecz z Werderem. Mam nadzieję, że zagrają solidnie z tyłu i strzelą o gola więcej.
Borussia MG @2,13 fortuna 2/10 1-0 FT ✅✅

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
Bayern Monachium-Darmstadt(+3.5) 2 @1.5 Bet365

Za niski kurs na takie ryzyko. Dajmy na to że wygrają 4:0 co nie jest niemożliwe i lipa :p Jak już chcesz ryzykować to bardziej opłaca się postawić
Robert Lewandowski powyżej 1.5 @ 2,95
Robert ostatnio w formie, jeżeli Bayern strzeli ze 3-4 bramki to nie widzę powodu dla którego Lewy niemiałby strzelić chociaż dwóch. Ryzyko podobne a ewentualna wygrana o wiele większa.

R 5K

rosati

Użytkownik
Gladbach over1,5 1,9 Gladbach wygrana 2,15
Borussia bardzo ofensywny styl wypracowany przez trenera Schuberta, Köln na wyjazdach gra dosc dobrze z reguly nie muruja bramki, dzis przewidywana zmiana taktyki na bardzie otwarta brak Risse z powodu kartek, bardzo sporo strata i troche mniejsza Zoller, Zrebaki u siebie sa solidna ekipa i 2 bramki powinni dzis strzelic, bo europejskie puchary powoli odjezdzaja a punkty trzeba zdobywac szczegolnie z przecietnym Köln u siebie.
Hoffenheim Mainz over 2,5
Hertha Wolfsburg under 2,5

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
15:30 Bayern - Darmstadt Bayern do zera @1.50 ⛔ (3:1)
Nie ma co sie oszukiwać, że Bayern jest niemalże murowanym faworytem tego spotkania, a w ostatnich 5 spotkaniach na własnym boisku nie stracił bramki (biore tylko ostatnie 5 spotkań pod uwagę, bo jakieś history channel mnie nie interesują). Ten kurs jest jak najbardziej do pobrania do jakiegoś dubelka. Nic niżej bym nie brał ;)
Dodatkowo:
Hertha - Wolfsburg 1x @1.50 ✅ (1:1)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Lewandowski dziś dołożył kolejne trafienie i na koncie ma już 22 gole. No, ale ja się dziwię co taka cisza w dziale? Bundesliga przecież ma tak ogromny potencjał, liga podobno uwielbiana przez wielu Polaków, świetnie opakowana i tak słabo z Wami, że nie ma wcale dyskusji? Kiepsko kiepsko... Czas to zmienić ! Sam z Bundesligą ostatnio na bakier jestem, bo jej nie śledzę dogłębnie gdyż czasu nie wystarcza, no ale zapewne kilku sympatyków zapaleńców na forum jest, którzy oglądają nałogowo Bundesligę prawda? Liczę zatem, że tacy się ujawnią ;) Chociażby ze względu na mecze jakie nas czekają jutro, a zapowiadają się ciekawe starcia przecież. Mianowicie:

VS

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

Oba zespoły po Lidze Europy, oba z portugalskimi potentatami wygrały bez straty gola. Dortmund miałem okazję oglądać nawet to spokojna bezproblemowa wiktoria 2:0, mogło być i wyżej, ale wynik przed rewanżem daje spokój. Jeżeli idzie o skład to Dortmund nadal bez Ilkaya Gundogana, którego też brakowało w rywalizacji z Port. Wrócił tam nieoczekiwanie Nuri Sahin, a na jutrzejszy mecz wraca Sven Bender, który świadomie odpuścił mecz z Porto.

W Leverkusen także spore osłabienie, Chicharito poza grą z powodu kontuzji. W porównaniu z meczem w Lizbonie wraca za to Kampl, co jest świetną wiadomoscią bo ów Kampl robi kawał roboty, w Dortmundzie przypomnę, że ustawiany na skrzydle, a w Leverkusen rzucony do środka pola i radzi sobie fenomenalnie z tego co miałem okazje obserwować to w kilku meczach.

Bayer: Leno - Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell - Kramer, Kampl - Bellarabi, Brandt, Mehmedi - Kießling

Dortmund: Bürki - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Ginter - Kagawa, Castro - H. Mkhitaryan, Reus - Aubameyang

Jakiś pomysł na ten mecz?
Gole? Wydaje się, że to jest jakiś pomysł choć ostatnie tzw hity w Bundeslidze zawiodły, cały czas mam przed oczyma beznaidzejny mecz Leverkusen - Bayern 0:0 czy Hertha - Dortmund 0:0 gdzie miałem okazję oba mecze obejrzeć, żałowałem potem czasu spędzonego przy tych meczach.

A jak tym razem będzie? Potencjał jest niewątpliwie bo Reus, bo Aumabeyang, bo Bellarabi, Kiessling itp.

VS

Schalke 04- VfB Stuttgart

Ktoś oglądał mecz Schalke z Szachtarem i mógłby się wypowiedzieć jak to wyglądało i jakie perspektywy przed S04 przed rewanżem? @Hansa może Ty?
Stuttgart póki co sensacja wiosny, 4 wygrane z rzędu, także chętnie poczytam Waszej opinii o tym zespole, bo sam nie widziałem ich żadnego meczu i jestem ciekaw jak to wygląda.
Potencjał zdecydowanie po stronie gospodarzy, wszak nie tak dawno zdołali wygrać u siebie pewnie 3:0 z Wolfsburgiem, ale z drugiej strony Wolfsburg... temat na inny raz :p

Schalke: Fährmann - Junior Caicara, J. Matip, Neustädter, Kolasinac - Geis, Goretzka - L. Sané, M. Meyer, Choupo-Moting - Huntelaar

Stuttgart: Tyton - Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Insua - Serey Dié - Rupp, Didavi, Gentner, Kostic - Ti. Werner

Schalke ma duży potencjał, ale jest jakże chimeryczne, ale widzę wreszcie Sane od początku, wielki talent, lubię na jego grę patrzeć.

@hristo może Ty coś na temat Bundesligi się wypowiesz bo podobno śledzisz? ;)

Osobiście przystawiony do ściany gdybym musiał typować jutrzejsze mecze to dla mnie w Leverkusen 1:1, a w Gelsenkirchen wygrana Schalke 2:1...

Zachęcam do dyskusji o Bundeslidze i powyższych meczach, śmiało! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +31
R 5K

rosati

Użytkownik
W meczu Schalke Stuttgart sklaniam sie ku overowi, Die Schwaben bardzo dobra forma odbili sie od dna 6 kolejnych meczow wygranych, do tego po banicji wraca Didavi takze to ogromny plus i Maxim siedzie na lawce , bedzie ciekawie bo obie druzyny maja o co grac nadal, Schalke zapewne cos strzeli bo Stuttgart do mocarzy w defensywie nie nalezy, co do meczu z Szachtarem ogladalem tylko skroty, mecz bardzo wyrownany, jak zwykle na plus Fährmann, Sane duzo szarpal, Goretzka najlepsza okazje w 2 polowie zmarnowal z tego co pamietam.
Co do innych meczy czuje ze Bayer u siebie nie przegra, moze zagram over, a Hannover Augsburg mysle ze bedzie to gwodz do trumny dla Hannoveru i moze nawet przegraja a z pewnoscia zagram ze goscie strzela.

Otrzymane punkty reputacji: +28
martins20 74

martins20

Użytkownik
VS

Schalke 04- VfB Stuttgart

Ktoś oglądał mecz Schalke z Szachtarem i mógłby się wypowiedzieć jak to wyglądało i jakie perspektywy przed S04 przed rewanżem? @Hansa może Ty?
Stuttgart póki co sensacja wiosny, 4 wygrane z rzędu, także chętnie poczytam Waszej opinii o tym zespole, bo sam nie widziałem ich żadnego meczu i jestem ciekaw jak to wygląda.
Potencjał zdecydowanie po stronie gospodarzy, wszak nie tak dawno zdołali wygrać u siebie pewnie 3:0 z Wolfsburgiem, ale z drugiej strony Wolfsburg... temat na inny raz :p

Schalke: Fährmann - Junior Caicara, J. Matip, Neustädter, Kolasinac - Geis, Goretzka - L. Sané, M. Meyer, Choupo-Moting - Huntelaar

Stuttgart: Tyton - Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Insua - Serey Dié - Rupp, Didavi, Gentner, Kostic - Ti. Werner

Schalke ma duży potencjał, ale jest jakże chimeryczne, ale widzę wreszcie Sane od początku, wielki talent, lubię na jego grę patrzeć.

@hristo może Ty coś na temat Bundesligi się wypowiesz bo podobno śledzisz? ;)

Osobiście przystawiony do ściany gdybym musiał typować jutrzejsze mecze to dla mnie w Leverkusen 1:1, a w Gelsenkirchen wygrana Schalke 2:1...

Zachęcam do dyskusji o Bundeslidze i powyższych meczach, śmiało! ;)
Oglądałem skróty Vfb na budeslidze.de (mecze wyjazdowe)i faktycznie jest lepiej niż było, dobra skuteczność. Jednak zespoły z którymi grali to średniaki. S04 ograło 3-0 VFl, które na wyjazdach gra słabo. Kusi mnie też S04, jednak jak napisałeś chimeryczność + gra w środku tygodnia bardziej skłania mnie ku BTTS.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Mecz w Leverkusen odpuszczam, szykuje sie wielki hit, a nikt sie nie zdziwi jak skonczy sie na 0-0 lub wymeczonym 1-0 w ktoras strone.

21.2. 17:30
Hannover 96 - FC Augsburg
Augsburg dnb @2.01 4/10 pinnacle, over 4,5 kartek @1.75 4/10 unibet

W Hannoverze mecz o zycie. Dla 96 to ostatnia szansa, zeby podlaczyc sie do walki o utrzymanie. Hoffenheim wczoraj wygral, Werder przegral. Za niedlugo Augsburg zagra z Hoffe, Hannover pojedzie do Bremy (wczesniej grajac z VFB i VFL wiec kiepski terminarz), obie druzyny potrzebuja punktow dzisiaj. Tyle, ze gospodarze moga byc zdeterminowani, wyjsc na boisko jak na wojne jak i tak nie ma umiejetnosci. Schaaf sprowadzil Almeide i Szalaiego, ale zapomnial ze nie ma zupelnie drugiej linii. Pomoc w Hannoverze to najslabsza formacja w calej lidze. Napastnicy Die Roten maja to do siebie, ze magikami nie sa i zyja z podan innych. Atmosfera jest zla, do tego dochodza jeszcze plotki o odejsciu Zielera po spadku. Wraca Kiyotake. Augsburg moze byc zmeczony meczem z Liverpoolem, ale nogi odstawiac nie beda. Moga z kolei wykorzystac porazki Werderu, Darmstadt i remis Eintrachtu i odskoczyc - a na najblizsze 5 kolejek Hannover to najlatwiejszy rywal. Pozycja w tabeli myli, FCA jest w o wiele lepszej formie niz na to wskazuje marne 21 punktow. Dla mnie over 4,5 kartek bo to bedzie mecz trzeszczacych kosci i Augsburg dnb. To Hannover musi za wszelka cene, Augsburg powinien skontrowac rywala.

W Gelsenkirchen raczej over 2,5, choc kurs slaby.

Otrzymane punkty reputacji: +8
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 1.Bundesliga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Schalke 04 Gelsenkirchen - VfB Stuttgart
Typ: 2
Kurs: 3.35
Bukmacher: Unibet http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?wm=3170970
Analiza:
Wydaje się, że po imponującym starcie Stuttgartu w rundzie rewanżowej (4 zwycięstwa), drużyna ta może przestać już myśleć o utrzymaniu (a przecież przed długą część rundy jesiennej plątała się w ogonie stawki). Teraz wydaje się, że mogą pomyśleć o czym więcej tj. o grze w europejskich pucharach. Na razie Stuttgart traci 6 pkt. do 6.miejsca (Liga Europy) na którym znajduje się ich dzisiejszy rywal, natomiast do 4.miejsca tracą 8 pkt. Dzisiejszy mecz przeciwko Schalke jest więc dość istotny, jeśli udałoby się potrzymać serię zwycięstw to Stuttgart na dobre mógłby włączyć się w walkę o europejskie puchary.
Co prawda faworytem starcia na Veltins-Arena nie są ale są za to w wysokiej formie i na pewno są wstanie sprawić dziś niespodziankę. Tym bardziej, że Schalke ma za sobą ciężki mecz w Lidze Europy przeciwko Szachtarowi Doniec (0-0) mecz wyjazdowy i ciekawi mnie jak przełoży się to na dzisiejszy ich występ.
Jeśli chodzi o sytuację kadrową to w w Schalke kontuzje z gry eliminują Höwedesa, Nastasica, Uchida oraz Höger i tylko ten ostatni nie jest obrońcą. W ekipie gości natomiast nie zagrają Barba, Baumgartl i Ginczek. Podsumowując uważam, że warto spróbować zagrać na przedłużenie serii Stuttgartu, dziś przed nimi otwiera się szansa walki już nie tylko o utrzymanie ale w przypadku zwycięstwa gra o europejskie puchary. Czy ją wykorzystają ? Schalke ma za sobą ciężki wyjazd do Lwowa na mecz z Szachtarem, po tym spotkaniu kilku zawodników narzekało na drobne urazy (m.in. Klaas-Jan Huntelaar). Liczę, że jest to okazja dla VfB i udowodnienie, że ich ostatnia forma nie jest dziełem przypadku. Moja propozycja to wygrana gości.

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Ja idę w stronę Hannoveru.

Ostatnia szansa na walkę o utrzymanie. Augsburg nie przekonuje mnie. Są na pewno do pokonania. W Hanowerze udawało się zwyciężać, więc liczę, że drużyna przygotowała się do tego meczu szczegółowo pod każdym aspektem i go nie przegra. Myślę, że będzie walka i że nie będzie dużo goli. Jedna bramka zadecyduje o zwycięstwie którejś z drużyn. Ja gram na przełamanie fatalnej passy gospodarzy.

Hannover 1X 1.45
bet365 ⛔0-1

Under 2.5 1.75
✅

em-131774 113

em-131774

Użytkownik
Niemcy - Bundesliga
15:30
Schalke 04 - Stuttgart
Powyżej 9 rożnych
1.83

Bet365

Analiza:

Witajcie, to jest mój pierwszy post i pierwszy typ i mam nadzieję, że będzie on trafny. Na dziś polecam tym z Ligi Niemieckiej, a dokładniej z Bundesligi gdzie Schalke 04 zagra u siebie z drużyną Przemysława Tytonia czyli z VFB Stuttgart. Dość niską linię prezentuje nam bukmacher jeśli chodzi o typ z rożnymi. Formy obu drużyn znacznie się poprawiły, a zwłaszcza drużyny ze Stuttgartu gdzie broni Polak. Z przodu przede wszystkim widać znaczną poprawę w grze drużyny VFB Stuttgart, a co lepsze ostatnio ta drużyna grając z Herthą potrafiła nabić sama 10 rożnych, a jeszcze dawniej grając z Bvb potrafiła sama zrobić 8 rożnych i miała ich więcej od takiej drużyny jak Bvb. Gospodarze też lubią te rożne robić ostatnio w LM ze Shakhtarem mieli ich sami 9, a w ostatnim meczu z drużyną Mainz było 7 na rzecz Schalke 04. Jedno jest pewne, to będzie zacięty mecz, a rożnych nie powinno zabraknąć. Jeśli ktoś się obawia to może dać typ na powyżej 8 rożnych, a jeśli ktoś jest odważniejszy, to może dać, że w tym meczu będzie powyżej 10 rożnych lub więcej. W ostatnim ligowym spotkaniu pomiędzy tymi drużynami było 11 rożnych. To powinno was zachęcić, gramy i liczymy na ✅✅✅.

Otrzymane punkty reputacji: +6
hristo 585

hristo

Użytkownik
@hristo może Ty coś na temat Bundesligi się wypowiesz bo podobno śledzisz?
no skoro już dostałem imienne zaproszenie....;-)
Wczoraj udało się trafić Gladbach i Wolfsburg, a dziś pograłem (mimo wszystko) bts w meczu kolejki. Ogólnie niedzielę widzę overowo, w Gelsenkirchen powinniśmy ujrzeć kilka bramek, natomiast w Hannowerze gospodarze powinni desparcko wykręcić korzystny wynik.
Bayer - Dortmund - bts 1,6 (fortuna)
Zgadzam się z opiniami, że czasami hity bundesligi kończą się underowo, jednak w tej konfiguracji ( mecz w Leverkusen) skłąniam się ku bts.
Bayer u siebie strzela praktycznie zawsze (poza bezbramkowym remisem z Bayernem), dziś Chicharito nieobecny, więc swoją szansę będzie chciał wykorzystać Kießling, który z pewnością ma odpowiednie umiejętności by regularnie trafiać do bramki przeciwnika - przecież jakby nie było mamy do czynienia z królem i wicekrólem strzelców Bundesligi.
Obrona Dortmundu popełnia błędy, mimo iż ostatnio częściej zdarza się zachować czyste konto to jednak każdemu z zawodników zdarza się popełniać indywidualne błędy, które z takim rywalem mogą mieć wiadome konsekwencje.
O bramce Borussi nie pisałem, bo praktycznie każdy zna ich potencjał w ataku (poza meczem z Herthą z początku lutego) trafiają regularnie i dziś nie powinno być inaczej. Jeśli Dortmund otworzy wynik powinniśmy być świadkami otwartego widowiska gdzie nie będzie mowy o nudnym meczu na szczycie;-)

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
15:30 Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 1x @1.57

Bardzo ładny kurs na to zdarzenie. Po pierwsze Leverkusen rzadko ponosi porażki na swoim stadionie, po drugie ostatnie mecze wyjazdowe Dortmundczyków z Herthą z czołówki był bardzo &quot;ciężki&quot; i męczący do oglądania (FT 0:0). Dortmund ma problemy ze zwyciężaniem na stadionie BayArena i wydaje mi się, że dzisiaj komplet punktów nie trafi na ich konto.

17:30 Hannover 96 - Augsburg 1x @1.44

W tym meczu liczę na to że drużyna z Hannover obudzi się z letargu i zacznie w końcu strzelać bramki. Jak nie dzisiaj to kiedy? Bardzo ważny mecz dla obu ekip. Jeśli Hannover myśli o grze w przyszłym sezonie w Budeslidze to włąsnie w tym spotkaniu wypadałoby zdobyć komplet punktów. Za typem przemawia również fakt, iż Augsburg wybiegał w czwartek 90 minut w meczu z Liverpoolem, a nie jest to drużyna która co roku występuje w rozgrywkach europejskich. Mam nadzieję, że Hannover wykorzysta tutaj swoją szansę.

amator7 4,9K

amator7

Użytkownik
17.30 schalke-stuttgart Stuttgart wiecej RR 2.44 UNIBET
Typ opieram na statystyce głównie.Kurs jest sporo wyższy a szanse wydają się być również spore.Schalke gra w pucharze a stuttgart w świetnej formie.Uważam,że w tym meczu bez względu na wynik stona bardziej atakującą powinien byc FVB.Jak będzie przekonamy się już niebawem
pozdrawiam
4-13 ???? sory za tekst analizy(to moja pierwsza ???? ale typ siadł ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom