>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

21 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 05.04-08.04.2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Śląsk - Górnik +0,25 1,83 4/10 pinnacle ⛔ over 2 1,8 4/10 pinnacle ✅
O tym meczu już wcześniej wspomniano, jak zagrałem zarówno w stronę gości
jak i over,
dlatego, że we boisko we Wrocławiu sprzyja otwartej grze,
zawsze w meczach tutaj jest sporo okazji na bramki, nie ma tego,
który miał powstrzymać ofensywę Górnika, Śląsk jest w dołku,
ale u siebie tylko w meczu z Zagłębiem bramki nie strzelił w lidze.
Górnik przegrał 0-3 w Warszawie z Legią, teraz gra dopiero drugi mecz poza domem w tej rundzie
i dla mnie dziś strzeli minimalnie jednego gola.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
dla mnie Jagellonia -0,5 2,05 jest promocja,Pogon teraz razem Widzew naislabe druyzyne Jaga u konczu u cebie potrafili wygrac drugi match ze Wawa,Pietrasiak bede zagrac ? bo jezeli nie na ten strona bedo bardzo slabi,Lovrencic 5 dni temu robic co chiec na ten strona,dla mnie Pogon teraz grac bardzo bardzo slabo a Jaga dla mnie wygrac latwy ten match 2-0 3-1

Gornik tez dla mnie nie przegrac ale +0,25 1,83 za nisko wole zagrac czysto dnb 2,13

Legia-Zaglebie zagram tylko live bo -1 extraklasa mozna tylko utopic haha

Otrzymane punkty reputacji: +1
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Jagiellonia- Pogoń 1 @ 2.0 unibet✅ 1-0

Zgadzam się z Nicolante, dla mnie również faworytem tego spotkania jest zespół z Białegostoku. I to nie dlatego że gra jakąś fantastyczną piłkę ,ale dlatego że to co gra Pogoń to woła o pomstę do Nieba. Szczecinianie od 1 grudnia kiedy pokonali u siebie Podbeskidzie zdobyli zaledwie jedno oczko. I nie zanosi się na więcej.
W dzisiejszym spotkaniu w zespole Pogoni zobaczymy parę zmian w składzie. Wraca Adam Frączak, do bramki wskoczy pewnie Janukiewicz zapowiadany jest powrót do pierwszego składu Bartka Ławy. Ale czy to coś pomoże.....myślę że nie.
Hajto będzie mógł skorzystać z Ukaha i Plizgi. Jedyne osłabienie to Filip Modelski
w mojej ocenie potencjał piłkarski jest zdecydowanie po stronie Jagi i to ona wyjdzie zwycięsko z dzisiejszego pojedynku. Quintana, Plizga, może w końcu Kupisz czy Frankowski zrobią dzisiaj różnicę i wygrają to spotkanie.

Śląsk Wrocław- Górnik Zabrze X @ 3.10 Unibet⛔ 2-1

O godz 15:45 dojdzie do spotkania drużyn walczących o europejskie puchary. Śląsk zajmuje miejsce piąte i ma dwa oczka mniej od Górnika, który z 34 pt zajmuje miejsce trzecie. Śląsk na wiosnę w pięciu spotkaniach zdobył tylko 6 pt. Ciężko dopatrzyć się pozytywów w grze Mistrzów Polski. Wielu kibiców zarzuca zespołowi Śląska brak zaangażowania i ja się z tą opinią zgadzam. W tej drużynie nie widać chemii. W spotkaniu z Bełchatowem ruszali się w pierwszej połowie jakby prowadzili kilkoma bramkami. Siła ofensywna tej drużyny nie istnieje, Mila bez formy, Sobota jakiś taki zagubiony. O napastnikach nie wspomnę bo takowych nie posiadają. Biegający Gikiewicz to jednak za mało żeby wygrywać spotkania. Do tego dodam niezrozumiałe decyzje Levego i już mamy obraz Mistrza Polski. Ktoś może spytać.....jak tak źle oceniasz zespół Śląska to dlaczego nie stawiasz wygranej Górnika. Już odpowiadam. Ponieważ w mojej ocenie w rundzie wiosennej Górnik gra podobny piach jak Śląsk. Bilans punktowy ma identyczny jak Śląsk z tą różnicą, że zabrzanie odnieśli dwa zwycięstwa i trzy razy zostali pokonani. Serię trzech porażek została przerwana w meczu ze słabiutkim Widzewem, gdzie Górnik odniósł zwycięstwo 3-1. Ja w tym spotkaniu nie widzę zdecydowanego faworyta i dlatego wychodzi mi remis. Spodziewam się dzisiaj &quot;kopania się po czole&quot; tj. walki w środku pola. Mecz wbrew pozorom zapowiada się underowo- nudny. Stawiam 0-0 lub 1-1. W Śląsku za kartki pauzuje Kelemen oraz Kowalczyk. Pozdrawiam i polecam.

amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Jagiellonia vs Pogoń typ 1
kurs: 2.19(pinnacle)
stawka: 3/10
+3.57
Analiza
Do ataku jagi niby nie można się przyczepić, bo w każdym z ostatnich meczów bramka pada. Ale jak przyjrzeć się grze, to nie jest już tak pięknie. Przede wszystkim bramki, zawdzięczają frankowi! ✅Tak, to on ciągnie tą drużynę swoim doświadczeniem, bo gra kilka minut na mecz a bramki ładuje jak klasa światowa.

&quot;W spotkaniu z Jagiellonią zabraknie Macieja Dąbrowskiego, który leczy uraz. Z każdym dniem wzrastają szanse na występ Przemysława Pietruszki, który w ostatniej kolejce zszedł już w pierwszej połowie. Do składu wraca Adam Frączczak, który w poprzedniej kolejce pauzował za żółte kartki. W składzie Jagiellonii zabraknie pauzującego za kartki Filipa Modelskiego oraz kontuzjowanego Niki Dżalamidze. Do gry – po pauzach za żółte kartki – powracają natomiast Ugochukwu Ukah oraz Dawid Plizga.&quot;

całość
moim zdaniem brak dzalamidze moze wyjść na + jadze, ostatnio nie spisywał się jak to pokazał w rundzie jesiennej. Osobiście byłem zaskoczony jego spadkiem formy, a nawet w co nie których meczach zauważyłem że gwiazdorzył. Nie startował do piłki, jak ... . Ehh, dzisiaj licze na zółtych, powód tego jest prosty: widziałem jeden mecz pogoni w tym sezonie i więcej nie chce ich oglądać. Nic nie pokazali!✅ Jak tak dalej będą grać to 1 liga ich przywita, bo dla mnie dziś to najgorsza ekipa. Władza pogoni to chyba stara korupcja, zatrudnili trenera który w mediach jest splamiony. Taka, burza nie pomaga w budowaniu dobrego zespołu. Miał być efekt miotły a wyszło ... (jak zawsze). Dzisiaj niby słabsza ekipa niż Lech, to i tutaj widzę pozytywy dla pogoni, nie zmłucą ich tak bardzo, oraz może się przełamią i bramke strzelą... ale maks licze na 1-ego gola z ich strony.⛔ Jaga sporo bramek traci mimo, że hajto tyle doświadczenia na tej pozycji zebrał to drużyny tutaj nie poukładał. Ostatnia/przedostatnia kolejka, nóż na gardle! Drużyna się zmobilizował i potwierdział że są ekipą i trzymają za trenerem.

Uważam, że ekipa białostoczczan z jesieni to inna ekipa, bez porównania, grają gorzej, ale mają to coś, że chce się jeszcze ich oglądać(względem pogoni, ruchowi ). Tamta runda bardzo kompromisowa, jednak w tej myślę, że jaga albo wygra albo przegra, a remisy będą sporadycznością. Jak pisałem powyżej dobra atmosfera w klubie, potwierdzona między innymi spokojem zarządu, bo media już wieszczyły odlot Tomka. NA stołku było już 100*, temperatura lekko opadła, moim zdaniem to ciągle 80-90* się trzyma. Tak więc muszą aspirynę zarzyć i wygrać tutaj, choć lekko nie będzie. Osobiście widzę tutaj zwycięstwo jedną bramką Jagi.✅
Popieram jak najbardziej typ na over 2 w tym meczu, oraz skłaniam się lekko ku over 2.5, ale ta passa 0:2 pogoni lekko mnie tu odstrasza.⛔
po meczu: słaby mecz obu ekip, więcej się spodziewałem po jadze. Pogon bez pomyslu, bez wiary, ogólnie żenada. Jak widziałem wykorzystanie roznego przez szczecinian, to kur... ja bym lepiej zagral!
stawka: 4/10
typ dnb2
kurs:3.24(pinnacle)
stawka:1/10
Analiza
Poniżej znajdziecie opis
michal99652 -&gt;
Korona - Bełchatów
...
Typ 1
Oglądałem obydwa ostatnie mecze, więc moja opinia będzie potwierdzona obserwacją, a chciałbym się również odnieść do typu/opisu michala. Przyznam, że typ ten chodził mi po głowie już kilka dni, a nawet od poprzedniej kolejki. Będzie to bardzo trudne spotkanie dla obu ekip, bo kielczanie grają bardzo twardo, a u siebie jeszcze bardziej się mobilizują. Zgadzam się z tobą, dużą rolę odgrywa tutaj Korzym, bardzo się wyróżnia w każdym meczu. Lisu też czasem błyśnie ato akcją, ato wpadką. A teraz do GKS, kogo można by u nich wyróżnić? Hm... po wynikach to jedynie bramkarz, który spisuje się fenomenalnie. Zubas gra naprawdę wyśmienicie, chce oglądać się jego parady(polecam mecz z Lechem, świetny mecz mimo że 0:0). Poza nim może jeszcze Madej, bo tak to nikt poza nim piłki do przodu nie pociągnie. Trenerowi Kieresiowi pełny szacunek za poukładanie tego zespołu, po takich roszadach, a i ich gra nie jest zła. Teraz argumenty za typem. Osobiście gram tylko x2, dla tych co za mały kurs polecam dnb2. Obronę brunatnych można uznać za stalową, bramki nie przepuszczają. W praktyce to gorzej wygląda, ale faktem jest czyste konto. W ostatnim meczu błysnął Nowak który doszedł do porozumienia z władzami, widać po nim braki kondycyjne, ale i tak mu spryt snajpera pozostał(wywalczony karny). Kolejnym argumentem jest z kim te ekipy grały. Na tej podstawie silniejszą ekipą jest GKS. Śląsk, Lech Legia, to są pędzące lokomotywy, gdzie wielu nie upatrywało tu szans dla brunatnych. A jednak! Sądzę, że dzisiaj będzie podobnie. Czym się może popisac Korona? Meczem z Podbeskidziem? Nie, nie nie, więcej charakteru pokazali górale. Może Ruch? Lechia? To ekipy przeciętne, naprawdę przeciętne, a Ruch to nawet słabeusz. Niezły mecz ze Śląskiem i Legią(pełna mobilizacja). Jak widzicie prawie podobnie wypadają te ekipy na tle rywali. Jedno ale... z reguły Korona nie była faworytem, mogli więc sobie pozwolić na grę z kontry, dziś tak nie będzie. A Gksa nie zmieni taktyki, ciągle będą zaczynali ataki spod własnej 16. To nie tak, że Korona, gra źle, bo tak nie jest, ale o jeden pkt wyżej cenię bełchatowian.
Dla tych co szukają kartek - żółtych/czerwieni przydatna informacja. Sam również sądzę, że na tak twardo grające ekipy jutro zobaczymy czerwoną.
Wisła - Piast
typ x2 : 1.98
typ dnb2 :3.13
stawka 2/10
+1.96
+4.26
Analiza
podpisuję się pod typem Szef Elity -&gt;, który znajdziecie poniżej

Otrzymane punkty reputacji: +2
maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Legia - Zagłębie
Dzisiejszy mecz z pewnością ma faworyta i jest nim Legia jeżeli zagrają z zaangażowaniem to o wynik powinniśmy być pewni ale jeśli zagrają rozkojarzeni to Zagłębie na pewno wykorzysta błędy i bardzo prawdopodobne że to oni wygrają mecz.Jednak wierzę w to że Legia się skupi i wygra to spotkanie nie widzi mi się jakaś wielka strzelanina z 4 czy 5 bramkami według mnie 3 bramki w tym meczu to max.Legia ma komfort jeżeli chodzi o absencje w tym meczu gdyż nie ma poważniejszych osłabień w Zagłębiu nie jest tak kolorowo i w tym meczu napewno nie zobaczymy Banasia i Godala. Na postawienie na zwycięstwo Legii odstrasza mnie jednak trochę marny kurs w granicach 1,45-1,50,lecz po krótkiej analizie ofert bukmacherów na ten mecz, znalazłem w bwin.com ciekawy typ

Mój typ
Legia wygra a w meczu padnie mniej niż 3,5 bramki
kurs:2,00✅✅✅
bukmacher: BwiN

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Legia Warszawa-Zaglebie Lubin 1 @1.5
Skoro Banas i Godal out, to Legia duzym faworytem. Obojetnie jaki zespol by to nie byl, ale jezeli wyjmnie sie ze skladu dwojke srodkowych obroncow (Banas-Godal) to na bosiku musi to byc widac.
A ze najbardziej kreatywny i nieprzewidywalny gracz &quot;Miedziowych&quot; Pawlowski tez wciaz out, to dla Legii nie wygranie tego spotkania bedzie porazka.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Wisła - Piast +0,5 1,98 ibc 4/10 ✅
Wisła nie dość, że wyglądała jak martwa w Gdańsku to jeszcze na tygodniu gra mecz w PP,
czy tu zagra na maks, czy w nie będzie myślała o meczu ze Śląskiem ?
W zespole gości zabraknie Treli, ale strata Sobolewskiego dla mnie jest bardziej istotna,
gdyż nie widzę w ekipie Wisły gracza, który może w środku pola wszystko ogarnąć :cool:
Piast na wyjazdach wygrał i przegrał pięć spotkań,
Wisła u siebie w tej rundzie wygrała 2-0 z Pogonią i zremisowała z Idzie 0-0.
Dla mnie w tym meczu nie zachowa czystego konta i go nie wygra.
Piast 4,5 to kurs z kosmosu.

Otrzymane punkty reputacji: +14
michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Korona - Bełchatów ✅✅✅
7 kwietnia zaszczycą nas swoją grą zawodnicy Korony Kielce i GKS Bełchatów. Zmierzą się ze sobą najbardziej waleczna drużyna ligi i słaby zespół mający jeszcze promyk nadziei na utrzymanie (przy słabej grze Ruchu), co pozwala nam przewidywać siermiężny mecz i wesołą rąbankę w wykonaniu Panów Piłkarzy.
W Kielcach pojawiła się szansa na występ Sobolewskiego i Vukovicia, nie wiadomo jednak czy wystąpią oni w podstawowej jedenastce. Myślę jednak, że nawet jeśli dano by im okazję później, na podmęczonych „brunatnych”, mogą pokazać się z dobrej strony. Korona na wiosnę gra przyzwoicie, a jedyną porażkę zaliczyła z Lechią Gdańsk, gdzie „scyzory” pokazały, że w piłkę grać potrafią, a przegrali tylko dzięki swojemu kapitanowi Kuzerze, u którego wystąpił klasyczny przerost ambicji, połączony z wirtuozerią kanadyjskiego drwala – najpierw nie trafił w piłkę będąc kilka metrów przed bramką, by chwilę później wylecieć z boiska za debilny faul w środku pola, nie mający nawet na celu przerwania groźnej kontry. Trzeba pamiętać, że ta drużyna to tylko ligowy średniak i nie możemy wymagać od niej żadnej tiki-taki (czuję, że wyglądałoby to jak ta krakowska, pierwszoligowa), lecz na własnym boisku, z Korzymem w przodzie mogą zdobyć 3pkt.
Bełchatowianie, gdyby nie pozycja w tabeli, byliby uznawani za małą sensację początku rundy ze względu na czyste konto zachowane od momentu wznowienia rozgrywek. Ktoś mógłby powiedzieć, że naciągam trochę rzeczywistość w stronę swojego typu, ale spójrzmy na rywali GKSu:
- Wisła Kraków – obudzili się dopiero ostatnio, w ataku jak wiemy same armaty, z Sikorskim na czele,
- Legia Warszawa – w tamtym meczu zagrała chyba najsłabszy mecz sezonu, ogólnie start na wiosnę raczej denny,
- Widzew Łódź – z „wielkim” talentem Stępińskim na czele, klub jako całość - pierwsza siła ofensywna w lidze ;)
- Lech Poznań – kiepskie mecze zarówno z GKS, jak i z Górnikiem, cięższy okres i słaba gra, Zubas obijany niemiłosiernie,
- Śląsk Wrocław – drużyna grająca w kratkę, nie wiadomo co w danym momencie pokażą, irracjonalne decyzje czeskiego asa strategii.
Jak widać, w tej serii bez straconego gola, więcej było nieudolności rywala aniżeli umiejętności Bełchatowian, nie zabrakło zapewne też sporej dawki szczęścia/woli boskiej.
Myślę, że zapowiadająca się kopanina, zakończy się minimalną wygraną Korony, jednak po świętach czuję, że trzeba zrobić dobry uczynek, dlatego bardziej niż typ na ten mecz, polecam nieoglądanie go. No, chyba, że ktoś ma jakieś masochistyczne zapędy, wtedy uczta będzie przednia.
Typ: 1 &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +6
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Korona- GKS Belchatow over 2.5 @ 2.40 Unibet⛔

Mysle ,ze dzisiaj mozna spodziewac sie otwartego spotkania w Kielcach. Korona u siebie gra bardzo ofensywnie, nie kalkuluje, gra caly czas do przodu. Uwazam ze dzisiaj zobaczymy bramki w tym spotkaniu. Belchatow tutaj rowniez swoje szanse dostanie , licze na ich szybkie krzydla (Madej,Mak). Do kontr styl ich gry pasuje jak ulal. Powrot Nowaka moze im tylko w tym pomoc. ( nawet jak nie zagra od poczatku).
W Koronie mocno licze na Korzyma i na ich stale fragmenty gry Stano, Jovanowic. Atuty Korony wszyscy znaja.....ich ambicji i zaangazowania nie mozna nie docenic. Dzisiaj przelozy sie to na bramki.
Reasumujac licze dzisiaj na bramki i stawiam over 2.5 po bardzo fanym kursie 2.40. Zal by bylo nie sprobowac.
Ps. Sorry za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Widzew Łódź - Polonia Warszawa !
Myśli ktoś nad remisem w tym meczu ? W polskiej kopanej naprawdę bardzo rzadko zdarza się kolejka bez remisów, a w tej kolejce na siedem meczy remisu jeszcze nie było. Może to jest słaby argument ale dlaczego nie spróbować ? Polonia gra na wyjeździe, trzy ostatnie mecze to wtopy ( Legia, Jaga, Wisła ) teraz pewnie w końcu będą chcieli coś ugrać, pewnie i wygraną ale czy im się to uda ? Wątpliwie jak dla mnie. Widzew tanio skóry nie sprzeda. Bilans Łodzian u siebie to 4-2-3 a czy po jutrzejszym meczu będzie on wyglądał 4-3-3 ? Myślę że tak, zwłaszcza że Polonia na wyjeździe na osiem ostatnich meczy zremisowała tylko raz.
Ze statystycznego punktu widzenia po kursie większym niż 3 można spróbować
@ Remis 3.20 Expekt

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Widzew Łódź - Polonia Warszawa
Myśli ktoś nad remisem w tym meczu? W polskiej kopanej naprawdę bardzo rzadko zdarza się kolejka bez remisów, a w tej kolejce na siedem meczy remisu jeszcze nie było. Może to jest słaby argument ale dlaczego nie spróbować?
A pamiętasz kolejkę w której nie było żadnego underu? To również rzadko się w naszej lidze zdarza. Wtedy wielu również szukało underu w ostatnim spotkaniu, a tu jednak był over. Więc dla mnie to argument, który jest żadnym argumentem.
Polonia gra na wyjeździe, trzy ostatnie mecze to wtopy (Legia, Jaga, Wisła) teraz pewnie w końcu będą chcieli coś ugrać, pewnie i wygraną ale czy im się to uda? Wątpliwie jak dla mnie. Widzew tanio skóry nie sprzeda. Bilans Łodzian u siebie to 4-2-3 a czy po jutrzejszym meczu będzie on wyglądał 4-3-3? Myślę że tak, zwłaszcza że Polonia na wyjeździe na osiem ostatnich meczy zremisowała tylko raz.
Klasy zarówno Wisły, jak i Legii nie porównywałbym do Widzewa.
Jagiellonia piłkarsko jest również krok przed drużyną z Łodzi według mnie.
Co ważne, Polonia w tych spotkaniach nie wyglądała źle. Nie zabrakło ambicji.
Widzew jest słaby, to banda grajków sklejona przed sezonem, cudem jest że nie walcza o utrzymanie.
Drużyna z Warszawy jest lepsza, kadrowo i piłkarsko. Według mnie są wstanie wygrać jutrzejszy mecz.
Stokowiec mądrze ustawia tych chłopaków i wyciąga z nich wszystko co się da.
Duet Wszołek + Przybecki uważam jutro poprowadzi do zwycięstwa Polonie. Kurs @ 2.60? - Świetny.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Widzew Łódź - Polonia Warszawa

A pamiętasz kolejkę w której nie było żadnego underu? To również rzadko się w naszej lidze zdarza. Wtedy wielu również szukało underu w ostatnim spotkaniu, a tu jednak był over. Więc dla mnie to argument, który jest żadnym argumentem.

Klasy zarówno Wisły, jak i Legii nie porównywałbym do Widzewa.
Jagiellonia piłkarsko jest również krok przed drużyną z Łodzi według mnie.
Co ważne, Polonia w tych spotkaniach nie wyglądała źle. Nie zabrakło ambicji.
Widzew jest słaby, to banda grajków sklejona przed sezonem, cudem jest że nie walcza o utrzymanie.
Drużyna z Warszawy jest lepsza, kadrowo i piłkarsko. Według mnie są wstanie wygrać jutrzejszy mecz.
Stokowiec mądrze ustawia tych chłopaków i wyciąga z nich wszystko co się da.
Duet Wszołek + Przybecki uważam jutro poprowadzi do zwycięstwa Polonie. Kurs @ 2.60? - Świetny.
ośmieszasz się chłopie ????
Jeżeli 2.60 to dla Ciebie świetny kurs to co powiesz na 2.80 na gospodarzy, którzy pokazali, że u siebie z lepszymi od siebie drużynami potrafią dobrze grać. Gdybym nie był kibicem Widzewa grałbym spokojnie na RTS. Nie stawiam osobiście bo nie wyznaje grania na swój klub.
Świetna ocena Panie taktyk ????

tubul 20

tubul

Użytkownik
widać, że Cie zabolało bo jesteś kibicem Widzewa, ale Widzew rzeczywiscie pokazał, ale w 2 pierwszych miesiącach ligi, teraz to jest porażka. Są tacy słabi, że głowa mała, a oglądać mecze Widzewa to jak kara (jako, że mam zboczenie do tej polskiej kopaniny to oglądam zawsze całe kolejki, bądź skróty itp itp). Ja szukałbym tu remisu, a zwycięstwo Widzewa mogłoby wynikać jedynie z tego, że Polonia także jest tragiczna na wiosne, w dodatku piłkarze bez wypłat, atmosfera raczej nie zaciekawa, itp itd.

K 358

koeman66

Użytkownik
Ja nie rozumiem po co zawracac sobie glowe takimi meczami jak Widzew - Polonia! To sa kluby z problemami, graja bo graja, niby Polonia lepsza ale ostatnio tez padaka jakich malo. Takie mecze to zwykla kopanina nie majaca z profesjonalizmem i wysokim poziomem sportowym absolutnie nic wspolnego!!! Polonia to zespol lepszy ale gra na wyjezdzie i ma serie porazek, a Widzew to bida z nedza w tej rundzie, wiec co tutaj wymyslec, skoro moze gospodarze strzela bramke i zakonczy sie ich wygrana ewentualnie remisem? Albo Polonia strzeli i wygraja goscie? Albo 0-0? To jest bida z nedza i radze odpuscic! Sa ciekawsze mecze do grania, np. takie derby Manchesteru lub Rzymu! Widzew - Polonia zdecydowanie no bet.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Czytam , ale przecież Śląsk już się &quot;zrewanżował&quot; Wiśle. W Krakowie gospodarze wygrali 1:0, bramka w 92 minucie. Dla przypomnienia film.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91842,12880518,12__kolejka__Wisla___Slask_1_0__Iliev.html
A czy przypadkiem nie jest tak , że wygrywamy puchar. Gramy w el. LE i jest dobra szansa na wypromowanie się i transfer do lepszego klubu?
Okienko trwa do 31 sierpnia, a 4 runda jest rozgrywana około 20 sierpnia, także można jeszcze transfer zrobić.
Śląskowi bliżej będzie przez Puchar do LE niż z Ekstraklasy.
A w przypadku graczy Śląska dla których problem z wypłatami istnieje czy choćby premiami jeszcze za mistrzostwo, to gra rolę. Także bym nie myślał o odpuszczaniu Pucharu Polski, chociaż... nie wykluczam wygranej Wisły, bo to mecz przyjaźni, a zatem wszystko możliwe.
Ja tutaj dodam, ze Slask raczej zagra na powaznie mecze pcharu bo Levy tez musi zaczac sie bronic wynikami, a te ostatnio bardo slabe. We Wroclawiu mowia juz o nie przedluzeniu wygasajacego z koncem sezonu kontraktu Czecha wiec wygrana w pucharze badz awans do finalu i przegrana z Legia ktora najprowdopodobniej wygra lige i odda to miejsce w eliminacjach LE bedzie dla Levego duzym sukcesem i karta przetargowa. To samo mozna powiedziec o Kulawiku lecz ten, na moje oko, jakby sie nie palil do tego by zostac w Krakowie. Zreszta, nawet z kiepska forma Slaska to i tak Wisla przy nich wyglada bardzo mizernie. Pozatym wydaje mi sie, ze Slaskowi bardziej sie chce niz Wisla, co pokazuje ostatnia kolejka. Slask przegrywal z Gornikiem do przerwy 0:1 a wygral 2:1 natomiast Wisla wygrywala do przerwy 1:0 z Piastem i przegrala 1:2...to tylko pokazuje zaangazowanie pilkarzy i ich ambicje. W obecnym skladzie Wisle stac jedynie na gra o srodek tabeli.
Widzew Łódź - Polonia Warszawa !
Myśli ktoś nad remisem w tym meczu ? W polskiej kopanej naprawdę bardzo rzadko zdarza się kolejka bez remisów, a w tej kolejce na siedem meczy remisu jeszcze nie było. Może to jest słaby argument ale dlaczego nie spróbować ? Polonia gra na wyjeździe, trzy ostatnie mecze to wtopy ( Legia, Jaga, Wisła ) teraz pewnie w końcu będą chcieli coś ugrać, pewnie i wygraną ale czy im się to uda ? Wątpliwie jak dla mnie. Widzew tanio skóry nie sprzeda. Bilans Łodzian u siebie to 4-2-3 a czy po jutrzejszym meczu będzie on wyglądał 4-3-3 ? Myślę że tak, zwłaszcza że Polonia na wyjeździe na osiem ostatnich meczy zremisowała tylko raz.
Ze statystycznego punktu widzenia po kursie większym niż 3 można spróbować
@ Remis 3.20 Expekt
Moim zdaniem oba zespoly beda chcialy zagrac na 0 z tyl, bo i Widzewowi i Polonii ten jeden punkt sie przyda. Nie przewiduje tutaj jakichs szalonych atakow. Jakbym mial stawiac, to postawilbym na under 2,5 po jakim kursie nie wiem, bo nie sprawdzalem ????
Polecam zaprzyjaźnić się z narzędziem &quot;cytowanie selektywne&quot;.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
IOśmieszasz się chłopie ????
Jeżeli 2.60 to dla Ciebie świetny kurs to co powiesz na 2.80 na gospodarzy, którzy pokazali, że u siebie z lepszymi od siebie drużynami potrafią dobrze grać. Gdybym nie był kibicem Widzewa grałbym spokojnie na RTS. Nie stawiam osobiście bo nie wyznaje grania na swój klub.

Świetna ocena Panie taktyk ????
Jedynym który się ośmieszył na tą chwilę z nas dwóch jesteś Ty. ????

Jak oceniam kurs #2.80 na gospodarzy? Jako kurs dobrze ustawiony. Fajnie, tylko że Widzew to pokazał w tamtej rundzie i wtedy powalczył. Teraz grają fatalnie i może czas otworzyć oczy, i przyznać, zresztą bilans ostatnich 5 spotkań mówi za siebie.

Nie postawie na KSP tylko z jednego powodu - ostatnie problemy w szatni w sprawie Szymanka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom