>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21 kolejka T-Mobile Ekstraklasa 13.12 - 16.12.2013

yurand 230

yurand

Użytkownik
Wisła - Pogoń
TYP: Under 2,5 - KURS: 1,70 ⛔
BUK: MILENIUM

Zacznę od tego, że Wisła straciła tylko jedną bramkę u siebie! Jednak Pogoń na wyjazdach w każdym meczu strzelała min. jedną bramkę. Tutaj chyba passa gości się skończy. Mecz śmierdzi mi strasznym underem... Czuję coś koło 1-0. I to wydaje się chyba najbardziej prawdopodobne, żaden handi, żadne kombinowanie z jedynkami czy szukaniem niespodzianek. 1-0 lub 1-1 przy dobrych wiatrach. Powodzenia!

Aj, trzeba było BTS wg pierwszej myśli i tyle. Pogoń strzelała i wychodziło, człowiek jak zwykle głupi w uj jest ;/

Otrzymane punkty reputacji: +1
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Ostatnim starciem w 2013 roku w polskiej ekstraklasie będzie potyczka Wisły Kraków z Pogonią Szczecin. Gospodarze przystąpią do tego pojedynku po dwóch wyjazdowych porażkach z Jagiellonią i Lechem, jednak będą chcieli podtrzymać bardzo dobrą passę meczów u siebie, 8 zwycięstw i 2 remisy mówią same za siebie. Goście też ostatnio nie zachwycają, 3 ostatnie spotkania to remisy, a ostatni mecz wygrali we Wrześniu z Cracovią. Obie drużyny wystąpią w swoim najmocniejszym składzie, jedynym nieobecnym w składzie Wisły będzie Gordan Bunoza, który zmaga się z urazem, Pogoń pojechała do Krakowa w najmocniejszym składzie, nikt nie pauzuje za kartki.
Oba zespoły w ostatnich spotkaniach nie zachwyciły, widać już zmęczenie tej rundy, jednak w tym spotkaniu nieco większą przewagę mają gospodarze, wszyscy dobrze wiemy, że Wisła u siebie a Wisła na wyjeździe to dwie zupełnie inne drużyny. Jednak pomimo, iż Pogoń ostatnio gra słabiej, nie skreślałbym ich szans na wywiezienie pkt z Krakowa, w tym sezonie już wygrali z Lechem w Poznaniu, z Cracovią w Krakowie, dzisiaj remis jest w ich zasięgu, bo Wisła nieco obniżyła loty. Typowanie zwycięscy odpuszczam, stawiam na under bramkowy, Pogoń ostatnio nieco lepiej spisuje się w defensywie, a Wisła u siebie traci bardzo mało bramek, w tym sezonie tylko jedna stracona bramka, jeśli chodzi o wynik końcowy to myślę, że padnie remis z lekkim wskazanie na Wisłę. GL

Wisła - Pogoń: Under 2.5 1.70 Sportingbet⛔

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Wisła Kraków - Pogoń Szczecin
1X2
Typ: Wisła Kraków
Kurs: 1.80
✅✅✅

Dziś o godzinie 18:00 w Krakowie zostanie rozegrany ostatni mecz tego roku. Dla mnie faworytem jest Wisła, i uważam, że to oni odniosą zwycięstwo. Wiślacy na własnym stadionie prezentują się fenomenalnie na 10 spotkań wygrywali 8 razy i dwa razy dzielili się punktami. Mało tego stracili u siebie tylko jedną bramkę.
Gospodarze w ostatnim meczu na wyjeździe ulegli 2-0 z Lechem Poznań, i to spotkanie było w ich wykonaniu bardzo słabe. Pogoń na wyjazdach prezentuje się średnio (4-3-2). W ostatnim meczu u siebie podejmowali piłkarzy Jagiellonii i zdołali zaledwie zremisować 1-1.
W ostatnim starciu tych ekip padł bezbramkowy remis.
Dla Franca &quot;Maestro&quot; Smudy jest to niewątpliwie ważny mecz i nie będzie za dużo kombinował, już przed meczem z Lechem, mówił, że to mecz właśnie z Portowcami jest dla niego najważniejszy.
Obie ekipy mają za sobą znakomitą jesteś. Uważam, że Wisła będzie chciała zakończyć rundę z solidnym przytupem wygrywając kolejny mecz u siebie.

Weszło jak w masło✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
borek7 24

borek7

Użytkownik
Pogoń na wyjazdach wymiata lepiej niż u siebie. Umie grać z kontry. Wisła jest słabsza od Lecha czy Śląska, z którym Pogoń punktowała w delegacjach. Warto dziś pograć w stronę gości
Pogoń na wyjeździe nie wymiata. Ostatnich 5 meczy na wyjeździe to 1 zw, 2 remisy i dwie porażki m.in ze słabiutkim Widzewem. Zresztą w polskiej ekstraklasie nie ma zespołu, który &#39;wymiata&#39; na wyjeździe. U siebie natomiast Portowcy 2 zw i 3 remisy. I ta przeciętna Jaga, o której mówisz ma obecnie 1pkt mniej od tej świetnej Pogoni.
Co do już meczu Wisły z Pogonią. Wiślacy po dwóch bolesnych porażkach będą chcieli się odkuć, u siebie są obok Legii najmocniejsi w lidze, Smuda ma pełny skład do dyspozycji ( no oprócz Bunozy ale to traktowałbym jako wzmocnienie Wisły hehe ). Zwycięstwo gospodarzy bardzo prawdopodobne, aczkolwiek ja pograłem co innego. Myślę, że Brożek, Garguła i spółka są w stanie strzelić te dwie bramki Pogoni.
Mój typ: Wisła Kraków over 1.5 Score
Bet365 kurs 2.10 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin
KRAJ/LIGA: Polska / Ekstraklasa
TYP: 1 (-0,25)
KURS: 1,74
BUK: Pinnacle Sports
STAWKA: 5/10
ANALIZA:
&quot;Godnie pożegnać rok&quot; - tak mamy tytuł na oficjalnej stronie Wisły Kraków ???? czy im się to dziś uda ?? mam nadzieje że tak a kurs na &quot;ćwiartkę&quot; jest dobry. Wisła na własnym ternie nie przegrała od 10 meczy wiem że kiedyś musi być ten pierwszy raz ale to chyba nie dziś. Po dwóch wyjazdowych porażkach Armia Białej Gwiazdy powinna dziś poradzić sobie z Pogonią tym bardziej że goście na wyjazdach źle nie grają ale ostatnio 3 pkt zdobyli 28.09 w Krakowie ale z Cracovią ???? potem w 4 meczach zdobyli tylko 2pkt. Wisła będzie chciała wygrać spotkanie i dzięki temu wskoczą na pudło na koniec 2013 roku a to zawsze lepiej przed rundą wiosenną. Pogoń od 2000 roku nie wygrała w Krakowie a w pierwszy meczu w tym sezonie padł wynik 0-0.
Rekordy mnie interesują, ale zwycięstwo jest moim marzeniem, bo jeśli wygramy, zakończymy rundę bardzo dobrze, a przed sezonem nikt na nas nie liczył. Już mówiłem, że przed sezonem raczej widzieli nas z tyłu niż z przodu - przypomina Smuda.
Wisła dziś wystąpi bez: G. Bunoza O (17m, 0br)
Pogoń w komplecie
Powodzenia ????

borntofight 98

borntofight

Użytkownik
Wisła-Pogoń

Na zakończenie rundy do Krakowa przyjeżdża Pogoń co by nie mówić ich miejsce w tabeli jak i gospodarzy jest nie małym zaskoczeniem bo Wisła w przypadku zwycięstwa przezimuje na 3 miejscu,a przed sezonem mówiło się że będą walczyć o utrzymanie.
Jeśli chodzi o ekipę ze Szczecina to dużym zaskoczeniem jest gra Marcina Robaka,który dotychczas strzelił 7 bramek i jest najlepszym strzelcem zespołu. Pogoń dzisiaj kadrowo w najmocniejszym składzie.
Wiślacy do meczu przystąpią w optymalnym składzie z wyjątkiem Bunozy który pauzuje za nadmiar kartek oraz Chavez kontuzja.

Wisła w tym sezonie to zdecydowanie drużyna własnego boiska punktują wygrywają tylko u siebie tracąc mało bramek. Pogoń jest to zespół który dużo strzela ale i też traci w ostatnich 4 wyjazdowych meczach za każdym razem strzelali bramkę a wynik oscylował w okolicach 2 bramek.
Dzisiaj serce mówi Wisła rozum żeby grać bramki i ja też idę tą drogą bo kursy zachęcają a i w obu drużynach ma kto strzelać dlatego:

*Obie strzelą 2.0 bet365 ! ✅
dodatkowo
Wisła powyżej 1,5 2.20 ! bet365 ✅

Na live warto over 2 jak będzie a nie sądze żeby w pierwszych minutach padła bramka

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
robi się masówka na wisłę a kursy wręcz przeciwnie, rosną na białą gwiazde ktoś wie dlaczego? skład sprawdzałem, u smudy dalej bez zmian tylko brożek zamiast bunozy na lewej obronie..

Do góry Bottom