>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21 kolejka T-Mobile Ekstraklasa 13.12 - 16.12.2013

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Śląsk- Piast X2 @ 1.98 Unibet✅ 0-0

Mecz w którym trudno wskazać faworyta.
Śląsk w tym sezonie nic ciekawego nie gra, ostatni mecz z Widzewem to istny dramat.
Nie będę powtarzał, ale ktoś już tutaj pisał. W tej drużynie brakuje chemii, coś się skończyło.
Jedynym pozytywem jest Paixao....tylko jest jeden problem..nie ma kto do niego dogrywać.
Wiele drużyn już rozkminiło grę wrocławian. Odcinają napastnika Sląska i już mają połowę sukcesu.
Mila bez formy, Kaz wali na oślep z uporem maniaka. Plaku to typowy jeździec bez głowy.
Piast też raczej nic specjalnego nie gra, nie będe sztukował analizè pod typ......ale zespół z Gliwic jest na tyle poukładany żeby nie przegrać dzisiaj we Wrocławiu.
Śmierdzi mi w tym meczu remisem. Ale wiadomo....rems to loteria, więc 1.98 na X2 dla mnie ok.
Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Górnik 2.15 Bet365⛔

Krótko, bo zaraz zaczynają. Lechia w tym sezonie Mnie nie przekonuję, pisałem już o tym w czasie meczu z Cracovią, który przegrała. Ostatnio przeplata słabe mecze z dobrymi, ostatnia wygrana z Legią, jednak trzeba spojrzeć obiektywnie na warunki jakie wtedy panowały, i 2 karne z kapelusza, na wyjazdach przeciętnie, ostatnio porażka właśnie z Cracovią. Górnik dzisiaj obchodzi 65 lecie powstania, więc bardzo zależy im na wygranej, ostatnio nieco obniżyli loty, jednak u siebie są bardzo mocni, bilans 7-1-1 mówi sam za siebie, ostatnio przegrali Derby z Ruchem, i dzisiaj bardzo będą chcieli dogonić Legię, myślę, że Prezes z Zacharą załatwią sprawę i Górnik pokona po bardzo ciekawym meczu Lechię, stawiam na wynik 2:1.

jackyll 0

jackyll

Użytkownik
Legia - Cracovia
BTS - Tak
1,86 ComeON

Legia podbudowa zwycięstwem z Apollonem podejmuje u siebie Cracovię. Mecz pomiędzy drużyną która ma u siebie bilans 8-0-1, a najlepszą &quot;wyjazdową&quot; drużyna w lidze. Myślę, że większość obstawiających wie, że mecze Cracovii zawsze obfitują w radosny futbol i sporo bramek. Cracovia na wyjazdach w 10 spotkaniach trafiała do siatki przeciwnika 9-krotnie, natomiast Legia u siebie w 9 spotkaniach trafiała 8-krotnie ( jednak też 6 razy bramkę traciła).
Zapowiada więc się nam otwarty i ciekawy mecz z duża liczbą bramek.

rastaman391 27

rastaman391

Użytkownik
Legia - Cracovia X2
2.40 (spadł z 2.60)
Pozwole sobie wkleić swoją analize z działu Typy dnia:
Cracovia jest to drużyna, która gra jeden z najładniejszych futbolów w ekstraklasie. Są w dobrej dyspozycji i wydaje mi się, że zatrzymają słabo grającą Legie. Nie podaje przy tym typie statystyk, bo są one bez znaczenia. Legia wygrała ostatni mecz w Lidze Europejskiej, ale jest to wszystko bez szoku. Uważam ten typ, biorąc po uwage kurs, za bardzo ciekawy. Legia wcale tego spotkania nie musi wygrać. Jest nacisk kibiców zapewne, ale kibice nie grają, liczy się dyspozycja, a Legia nie dość, że pewnie odczuwa końcówkę sezonu (zapewnie tak jak Cracovia), lecz bedą jeszcze pewnie zmęczeni meczem ligi europejskiej. Podsumowując, grałbym w tym meczu nawet na wygraną Cracovii, ale kurs z podpórką jest bardzo ciekawy, wiec go wybrałem, wysokich wygranych.
Dodając, zgadzam sie z typem powyżej odnośnie tego, że każda drużyna strzeli, ale według mnie jest to troche bardziej ryzykowne. Ta kolejka nie obfituje w bramki, a w meczach Śląska i Górnika gdzie też można było spokojnie dawać BTS bądź sugerować sie kursami ustalonymi przez bukmacherów, ale nie siadałoby to. Uważam, że ta kolejka do końca nie bedzie obfita w bramki i tak jak dzisiaj stawiając na wygrane bądź remisy drużyn przyjezdnych tak i jutro w meczu legii bedzie można zarobić.
Szczerze to mnie troszke zaskoczyła wygrana Korony, wiem, że są oni mocni na własnym boisku, ale jednak wierzyłem w Podbeskidzie i Ojrzyńskiego (oczywiście z podpórką w razie remisu). Pozdrawiam ????

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Serio nie mam pojęcia na czym opieracie swój optymizm wobec Cracovii. Z Łazienkowskiej punkty w tej lidze wywiozła tylko Lechia. Reszta została odprawiona gładko i bez nerwów. Cracovia bez Nowaka Bojlevica Strausa. Co do tej ładnej gry Cracovii to dla mnie też sprawa dyskusyjna. To jest trochę takie hurra, które ma sens mniej więcej do 20 metra. Potem następuje seria przypadków irracjonalnych wejść Saidiego który potrafi ambitnie wchodzić między trzech obrońców i być zdziwionym, że stracił piłkę. Cracovie bronią jeszcze ewentualnie stałe fragmenty gry ale ile tych może mieć przy Łazienkowskiej? Ja się zdziwię jak Cracovia strzeli chociaż bramkę. A moim zdaniem zakończy się bezproblemowym 2:0

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Legia - Cracovia 1 @ 1.55 Unibet✅

Ja w tym spotkaniu nie będe szukał &quot; kwadrarowych jaj&quot;
Niby wszystko się zgadza....Legia w ostatnim okresie mocno cieniuje, brakuje jakości w ofensywie, popełniają wiele błędów. Tylko trzeba pamiętać, że na naszą ekstraklasę to wystarcza. Legia u siebie nawet jak gra przez długie minuty słabo to jednak zawsze coś strzeli i wygra.
Cracovia pod wodzą Stawowego gra bardzo ofensywnie, wymieniają miliony podań próbując utrzymać się przy piłce. Gra zespołu może się podobać. Na wyjazdach grają bardzo odważnie, raczej nie kalkulują. Często idą na wymianę ciosów. Często taka gra się sprawdza ze słabszymi zespołami.
Wbrew pozorom Legia z tak ofensywnie grającym zespołem będzie miała łatwiej.
Jeżeli Cracovia wyjdzie tak odważnie usposobiona to dzisiaj może zostać delikatnie rozwalona.
Już raz wyszli na wymianę ciosów u siebie z Lechem i skończyło się 1-6.
Nie twierdzę, że dzisiaj będzie tak samo.....uważam tylko, że tak odważnie i ofensywnie grająca Cracovia jest łatwiejszym przeciwnikiem dla Legii niż przysłowiowy autobus postawiony przez Podbeskidzie czy inny defensywnie nastawiony zespół.
Stawowy dzisiaj zagra odważnie i nie będzie kalkulował. To nie w jego stylu. I to będzie tylko młyn na wodę na podrażnioną Legię. Tak myślę.
Dla mie faworytem jest zespół Urbana.....2-1 ...3-1 ......tak to widzę.
___________________________________________________________________________________________

Zagłębie -Ruch Over 2.5 @ 2.0 Unibet✅ 1-2

W spotkaniu Zagłębia z Ruchem w przeciwieństwie do poprzedniego meczu trudno wskazać faworyta.
Wszyscy którzy interesują się naszą ekstraklasą wiedzą co się dzieje w zespole z Lubinia.
Fakt, że po ostatnim zwycięstwie z Podbeskidziem złapali trochę tlenu w płuca ale to cały czas mało.
Zespół Lenczyka stracił już tyle punktów, że nie ma innego wyjścia jak tylko zaatakować w dzisiejszym spotkaniu.
Oni muszą szukać 3 pkt....w zasadzie nie mają wyjścia. Tam obok meczu po ostatnich wydarzeniach strach przejść.
Dlaczego o tym piszę.....bo uważam że dzisiaj nie będzie miejsca na kalkulację i przez to zobaczymy otwarte spotkanie.
Spodziewam się wymiany ciosów.
Ruch to zespół, który w każdym spotkaniu stwarza wiele sytuacji podbramkowych....i tak będzie dzisiaj.
Tak jaj wcześnie napisałem...wydaje mi się, że dzisiaj zobaczymy otwarte spotkanie w którym będzie wiele sytuacji podbramkowych. Jak skuteczność dopisze to over 2.5 zostanie pokryty.BTS też jest fajną opcją...tylko kurs trochę mniejszy (1.77).....ale myślę, że śmiało do gry.Tak więc dzisiaj w tym spotkaniu poszukam bramek.....
Dwa ostatnie mecze rozegrane w Lubiniu pomiędzy Zagłębiem a Ruchem skończyły się wysokimi wynikami.

1.04. 2013. Zagłębie - Ruch 2-3
22.09. 2012. Zagłębie - Ruch 2-2

Otrzymane punkty reputacji: +3
daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Legia-Cracovia Cracovia DNB 4.80 Marathon

Ja tu tego tak różowo dla Legii nie widzę. Co prawda wygrali ostatnio z Apollonem, a ich gra nie wyglądała najgorzej, to w lidze Wojskowi prezentują się w kratkę. Trzeba dodać fakt, że Legia przystąpi dzisiaj bez kilku ważnych zawodników stawia ich w trudnej sytuacji. Urban dziś nie może zastosować żadnej rotacji, mając 14 zawodników gotowych do gry. Do Warszawy przyjedzie najlepsza drużyna na wyjazdach Cracovia, która po dwóch zwycięstwach u siebie, może realnie myśleć o przedłużeniu serii wygranych. Cracovia przyjedzie bez Nowaka i Boljevicia, co z pewnością odbije sie na drużynie z Krakowa. Nie spodziewam się fajerwerków na Łazienkowskiej, lecz patrząc na to jak zmienną jest drużyna Legii, upatruję tu Szansy dla gości, którzy w tym pokazują ofensywny, otwarty futbol.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
W 100% się zgadzam z użytkownikiem &quot;gujon301&quot; odnośnie typu na Legię. Nie rozumiem typów skierowanych w stronę Cracovii, Legia u siebie w tym sezonie wygrała 8 meczy, przegrała raz z Lechią, gdzie zagrała zupełnie odmienioną jedenastką, przed ważnym meczem pucharowym ze Steaua. Nie ważne w jakiej są formie, nie ważne, że zmęczeni po LE, ale mimo tego powinni sobie poradzić dzisiaj z Cracovią. Jedyne czego się obawiam to osłabień, nie zagrają na pewno kontuzjowani: Ivica Vrdoljak, Tomasz Brzyski, Daniel Łukasik, Michał Żyro, Jakub Kosecki, Mateusz Cichocki, Przemysław Mizgała i Marek Saganowski, za kartki pauzować będzie Dossa Junior, niepewni występu są Miroslav Radovic i Henrik Ojama, którzy zmagają się z lekkimi urazami, jednak powinni być do dyspozycji trenera. Jednak drużyna gości przyjedzie do Warszawy również sporo osłabiona, zabraknie na pewno kontuzjowanych Dawida Nowaka i Roka Strausa, za kartki pauzować będzie Vladimir Boljevic, i jak dobrze kolega wyżej napisał, absencje te obniżają siłę ataku drużyny od 50%. Ponadto pod znakiem zapytania stoi występ Sławomira Szeligi, który doznał kontuzji na jednym z treningów. Czyli jak widać, obie drużyny dzisiaj osłabione, gorzej to wygląda w drużynie gospodarzy, gdzie trener ma do dyspozycji tylko 14 zawodników z pierwszej drużyny, jednak pomimo tego Legia powinna sobie dzisiaj poradzić z Cracovią, dla której brak Nowaka i Boljevica będzie sporym osłabieniem, przypomina mi się mecz w Krakowie, gdzie Cracovia grając mocno osłabiona przegrała z Lechem 6:1, dzisiaj Legia przystąpi do tego spotkania po wygranym i dobrym meczu na Cyprze, Cracovia nie wygrała na L3 aż 62 lata i dzisiaj nie zapowiada się na przełamanie tej serii, stawiam na zwycięstwo Legii, i myślę, że podobnym wynikiem jak z Ruchem (2:0) zakończą spotkanie.

Przewidywane składy:

Legia Warszawa: Kuciak - Broź, Rzeźniczak, Astiz, Wawrzyniak - Ojama(Bereszyński), Jodłowiec, Furman, Kucharczyk - Radovic(Pinto) - Dwaliszwili.

Cracovia: Pilarz - Szeliga, Żytko, Kosanović, Marciniak - Danielewicz, Dąbrowski, Budziński - Steblecki, Ntibazonkiza, Bernhardt.

Typ: Legia 1.60 Betclic✅

Ponadto gram dzisiaj double:
Legia 1.60✅
Ruch +0.5 1.68 ✅
AKO: 2.68
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Legia - Cracovia 1 1.55
Zgadzam się z postami wyżej. Nie wierzę, że Legia nie zdoła pokonać Cracovii u siebie. Proszę uważnie przeczytać wywiad ze Stawowym i wynieść wnioski:
W ekipie spod Wawelu brakuje kilku piłkarzy. - Szkoda, że nie możemy skonfrontować się z legionistami w najsilniejszym składzie. Nie mogą grać Boljević, Nowak. Bez nich siła rażenia została poważnie osłabiona. W piątek staw skokowy podkręcił Sławek Szeliga,a Rok Straus poczuł ukłucie w mięśniu czworogłowym. Nie mamy jeszcze na tyle wyrównanej kadry, aby powiedzieć, że brak tych chłopaków pozostanie nieodczuwalny - powiedział szkoleniowiec &quot;Pasów&quot;.
Stawowy chwali Przemysława Kitę, który jeszcze rok temu był blisko Legii. - Ten chłopak świetnie spisywał się jako ten wchodzący w drugiej połowie. Ma duże szanse na występ przy Łazienkowskiej, ale nie wiem, czy od początku, czy po przerwie - zadeklarował trener krakowian.
Szkoleniowiec Cracovii odniósł się również do postawy legionistów. - Legia rozegrała dobre spotkanie na Cyprze, chociaż moim zdaniem warszawiacy mieli w poprzednich meczach dużego pecha. Warszawiacy nie byli gorszym zespołem od rywali, a wyniki nie odzwierciedlają przebiegu poprzednich potyczek. Oczywiście przy Łazienkowskiej mają problemy kadrowe, ale my nie możemy porównywać się do tej ekipy. Legioniści pokazali na Cyprze olbrzymią determinację, ponieważ chcieli zakończyć Ligę Europy wygraną. Poza tym przed włąsną publicznością zechcą zamazać złe wrażenie po niepowodzeniu z Lechią, dlatego spodziewam się trudnej przeprawy. Potencjał Legii jest olbrzymi, ale i ja mam zawodników, którzy potrafią grać w piłkę. Kluczowe okażą się cechy wolicjonalne. Ten kto przejmie inicjatywę zwycięży. Nie zawsze faworyt wygrywa, a czasami ekipy skazywane na pożarcie potrafią zaskoczyć. Jesteśmy beniaminkiem w trakcie budowy, a Legia to maszyna i uznana marka nie tylko w Ekstraklasie, ale i na rynku europejskim – zakończył Wojciech Stawowy.

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Legia jest faworytem, ale granie na nią po kursie ~ 1.5 według mnie mija się z celem. Wojskowi grają w kratkę i nie da się przewidzieć jak wypadną w następnym spotkaniu. Co prawda, na Łazienkowskiej, są bardzo mocni, ale nie należy zapominać, że Cracovia to najlepsza wyjazdowa drużyna T-Mobile Ekstraklasy. Wszyscy piszą o osłabieniach Pasów, ale nikt nie wspomina o tym, że w Legii panuje prawdziwy szpital. Do grupy kontuzjowanych dołączył Brzyski, a Dossa Junior pauzuje za kartki. Prawdopodobnie nie zagrają również Ojamaa oraz Radović. Cracovia bez Nowaka, Strausa oraz Boljevicia i tu zgodzę się, że to spore osłabienia, ale jeżeli popatrzymy trzeźwo na sytuację to warszawianie nie są tak wielkim faworytem co nie zmienia faktu, że nadal powinni wyjść zwycięsko z tej potyczki. Defensywa Cracovii, delikatnie mówiąc, nie zachwyca, z przodu jest dużo lepiej. Duża w tym zasługa Nowaka, którego dzisiaj nie będzie, ale o bramkę dla Pasów jestem całkiem spokojny. Odpowiedzialność za zdobywanie goli spadnie na Ntibazonkizę, mam nadzieję, że szansę dostanie również bardzo utalentowany Kita, świetnie sprawdzający się w roli jokera. Krakowianie jeśli chcą wywieźć punkty z Warszawy nie mogą liczyć na obronę, powinni odkryć się i zaatakować, a to z kolei będzie stwarzało szanse na bramki dla Legii. Wytypowania zwycięzcy się nie podejmę. Liczę na otwarty, ciekawy mecz.
over 2.5 @1.825 4/10✅ Bet365
+ 3.3 j

Otrzymane punkty reputacji: +4
zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Legia - Cracovia BTS 1.83 ✅

Cracovia gra zdecydowanie lepiej na wyjazdach niż u siebie. Potrafi zagrać ładnie piłką, poklepać i ciuła te punkty na wyjazdach. To jak potrafią zdominować rywala każdy wie. Ma kto uderzyć z dystansu, a kontrataki też ogarniają dobrze. Legia nie jest tak rewelacyjna jak w poprzednim sezonie. Popełniają błędy zarówno w obronie jak i w środku pola przez co Cracovia będzie miała sytuacje.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka Nożna – T-Mobile Ekstraklasa 2013/2014
Spotkanie: Legia Warszawa - Cracovia Kraków AHC (0:0,5)
Typ: 2
Kurs: 2,42
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 15.12.13 18:00
Stawka: 3/10

Dziś o godz. 18:00 rozstanie rozegrany mecz 21. kolejki polskiej Ekstraklasy pomiędzy Legią Warszawa a Cracovią Kraków. Gospodarze zajmują pierwsze miejsce z dorobkiem 40 punktów. Goście z 30 punktami są na 6. pozycji.

Legia przed własna publicznością wygrała 8 z 9 ligowych spotkań - tylko Lechia Gdańsk zdołała w tym sezonie wygrać na Łazienkowskiej. Jednak jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie rozgrywki należy przypomnieć, iż były ekipy które wygrywały lub remisowały w Warszawie. W Lidze Mistrzów remis na boisku Wojskowych uzyskiwały Molde FK oraz Steaua Bukareszt, w Lidze Europy komplet punktów ze stolicy wywoziły zarówno Trabzonspor, Lazio jak i Apollon.

Cracovia jest najlepiej grającą ekipą na wyjazdach – w 11 spotkaniach Craxa zdobyła aż 17 punktów. Co prawda po 4 z rzędu zwycięstwach krakowski zespół wyhamował remisując z Piastem i przegrywając z Ruchem, jednak należy wciąż uważać na ten zespół. Nie bez powodu Pasy nazywane są „rewelacją” sezonu.

Z urazami w Legii zmagają się Ivica Vrdoljak, Tomasz Brzyski, Daniel Łukasik, Michał Żyro, Jakub Kosecki, Mateusz Cichocki, Przemysław Mizgała i Marek Saganowski. Pod znakiem zapytania stoją występy Henrika Ojamyy i Miroslava Radovicia. W ekipie gości nie zagra Dawid Nowak oraz Vladimir Boljevic.

Uważam, iż warto postawić na remis w tym spotkaniu lub też szukać szczęście grając na będącą w dobrej formie wyjazdową Cracovię.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów
KRAJ/LIGA: Polska / Ekstraklasa
TYP: 2 (+0,5) AH
KURS: 1,71
BUK: Pinnacle Sports
STAWKA: 4/10
ANALIZA:
Zagłębie w tym sezonie gra naprawdę kiszkę mając takiego sponsora aż dziwne że ten klub nie gra o czołowe miejsce w lidze tylko znajduje się w ognie. Do klubu został sprowadzony nawet Orest Lenczyk a póki co nie najlepiej mu idzie z uwagi na to że to ostatni mecz w tym roku nie wierze że Zagłębie ogra dziś u siebie Chorzowski Ruch który ostatnio dobrze w kopie tą piłkę. Oba zespoły w dniu dzisiejszym zagrają osłabione ale patrząc na formę jednych i drugich to lepiej wygląda Ruch ???? zatem Hej Niebiescy Ole !!
Zagłębie dziś bez: Godala O (1m, 0br), Jeża P (13m, 0br), Widanowa O (11m, 0br), Rakelsa N (5m, 0br), Banasia O (16m, 0br) i Kwieka P (18m, 1br)
Ruch dziś bez: Sadlok O (0m, 0br) , Gieraga P (4m, 0br), Mrowiec O (5m, 0br) oraz Malinowski P (19m, 2br)

h2h też na korzyść gości ???? ZAG - RUC | Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów
Powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Dla mnie sprawa jest jasna: Wisła może ustanowić rekord zwycięstw do zera i na pewno nie zniechęcają mnie ostatnie dwie wyjazdowe porażki Białej Gwiazdy. Jutro mecz w Krakowie, gdzie Wiślacy grają wprost wspaniale, nie wiem czy Pogoń ma jutro szanse na punkty. Ostatnio Portowcy wpadli w dołek i punktują głównie u siebie. Niby to samo można powiedzieć o Wiśle, ale oni u siebie nie dają szans przeciwnikom. W jutrzejszym pojedynku nie powinni także dać szans szczecinianom. Tylko jedna stracona bramka we wszystkich meczach u siebie to na pewno nie jest przypadek. Smuda poukładał tę drużynę i widać, że kręgosłup stanowi żelazna defensywa. Co prawda ostatnie mecze zamazały ten obraz, ale liczę, że jutro Wiślacy pokażą formę z własnego boiska, do jakiej nas zdążyli przyzwyczaić. Mówiąc szczerze to nawet cieszą mnie te przegrane krakowian z Jagiellonią i Lechem, bo przez to mamy wyższe kursy na Białą Gwiazdę. Motywacji na pewno zawodnikom Wisły nie zabraknie, bo, tak jak pisałem, wszyscy chcą pobić klubowy rekord. Formą imponuje tercet Garguła - Guerierr - Brożek, który powinien jutro zapewnić siłę napadu zespołu z Krakowa, a obrona zrobi swoje i ja liczę na pewne zwycięstwo ekipy Franciszka Smudy.
Wisła wygra do zera @2.87 2/10 Bet365
Wisła (-1) @2.6 3/10 Bet365​

H 0

husaj1

Użytkownik
Witam jestem tu nowy , ale bukmacherem jestem juz dosc długo
i moim zdaniem dzisiaj warto stawiac na wisłe
Wisła-pogoń 1 2-1
ako 1.8
bwin
wisła u siebie jest bardzo dobra i ma straconą tylko 1 bramke po ostatnich 2 porażkach bedzie chciała wygrac u siebie
poza tym z pogonią ostatnie 3 mecze wygrywała

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Dla mnie sprawa jest jasna. Franz zarżnął chłopaków w okresie przygotowawczym i teraz to wychodzi. Baty od przeciętnej Jagi i porażka z Kolejorzem, który też do mocarzy się nie zalicza, vide 1:1 u siebie z Lubinem, z którym wygrywają prawie wszyscy.
Kurs na Wisłę to przynęta ze strony bukmacherów na drobne płocie i leszczy. Widać, że działa bo kurs leci na pysk, czego można było się spodziewać.
Pogoń na wyjazdach wymiata lepiej niż u siebie. Umie grać z kontry. Wisła jest słabsza od Lecha czy Śląska, z którym Pogoń punktowała w delegacjach. Warto dziś pograć w stronę gości

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Co do postu wyżej.
Po pierwsze Wisła jest lepsza zarówno od Śląska jak i Lecha, u siebie jak i w przeciągu całego sezonu.
Jest sezon 2013/14 a nie 2012/13 ????
Czy Jaga jest przeciętna, Lech słaby ?
Pogoń jak gra na wyjazdach ostatnio ? 2 przegrane i dwa remisy, dobry mecz zagrali tylko ze Śląskiem,
nawet z Widzewem nie było ich na murawie ????
Zacznij oglądać mecze i nie pisz głupot.
Nie widziałem ostatnich meczy obu ekip, dlatego poczekam na live.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Wisla vs Pogon / Pogon strzeli @ 1,6 ✅
Ja uwazam, ze z czysto statystycznego punktu widzenia warto postawic na bramke Pogoni w meczu z Wisla po kursie @ 1,6 w Unibet.
Mozna sie zgodzic, ze Wisla gra swietnie u siebie, i nie stracila gola od kilku spotkan, ale patrzac na przebieg spotkan to nie zawsze Wisla byla lepsza. Goscie czy to z Warszawy, czy to z Wroclawia mieli wiele okazji do strzelenia gola wiec przypuszczac mozna, ze i Pogon swoje sytuacje bedzie miala. Kolejna sprawa to to, ze Wisla procz Legii w ostatnich meczach u siebie grala z cieniasami ligi - Zaglebiem, Korona, Widzewem no i Slaskiem ktory jest w dolku. Wczesniej grali z lepszymi ekipami ale tak jak ktos juz powiedzial, zmeczenie + pogoda mozne zrobic swoje.
Jak juz napisalem, z czysto statystycznego punktu widzenia, Wisla zacznie w koncu tracic bramki i u siebie. Kurs na jedna bramke gosci @ 1,6 to wyjatkowo dobry kurs. Szczegolnie, ze Pogon ma kim straszyc.

Do góry Bottom