>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21. kolejka Premier League [14.01.2025 - 16.01.2025]

lukas88 637,9K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Arsenal- Tottenham
Typ: Tottenham gol do 72 minuty
Kurs:1,95
Bukmacher: Fortuna

Post w dziale:
Analiza:

Dziś podobnie jak wczoraj biorę ostatni mecz dnia, arcyciekawie zapowiadają się derby północnego Londynu. Zaskakujący mocno dla mnie jest kurs na bramkę gości do 72 minuty, Koguty to jedna z lepszych ofensyw w lidze, w pierwszym składzie wychodzą Solanke, Kulusevski, Son, poza tym na ławce Richarlison, Maddison czy Jonnson. Arsenal do końca sezonu musi sobie radzić bez Jesusa, oraz na kilka tygodni wypadł Saka, zatem solidne osłabienia formacji ofensywnej. Defensywa Arsenalu w tym sezonie bez jakiejś rewelacji, 18 bramek straconych w 20 kolejkach jednak o wiele lepiej od defensywy gości, którzy stracili dotąd 30 bramek. Historia spotkań mocno overowa 8/10 ostatnich pojedynków na Emirates kończyło się bramką obu zespołów.
Dziś poszukam małej niespodzianki i idę w kierunku gości, którzy bo kursy w mojej ocenie mocno niewspółmierne do poziomu obu zespołów:

Tottenham +1,5 AH @ 1,81
Tottenham over 1,5 gola @ 4,20
Tottenham wygra przynajmniej jedną połowę @ 3,70
Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2456
krzysiek74 313,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka nożna Premier League
Godzina : 20:30
Spotkanie : Ipswich - Brighton
Typ : Wygrana Ipswich
Kurs : 3,60
Bukmacher : Superbet

Dziś wieczorem na Portman Road dojdzie do spotkania broniących się przed spadkiem gospodarzy z zespołem środka tabeli czyli Brighton.Po obu stronach mocno przetrzebione kontuzjami kadry, jednak sytuacja gości jest gorsza.Ostatnio notują oni serię aż 4 remisów a dziś jadą do potrzebujących jak kania dżdżu punktów, klubu beniaminka.Własne ściany i determinacja powinny pomóc ograć miejscowym rywala, który jest w zasięgu podopiecznych niemieckiego trenera Fabiana Hurzelera.Wydaje mi się,że odniosą drugie w sezonie (dopiero) zwycięstwo przed własną publicznością.Goście powalczą ale ubytki kadrowe tu mogą zadecydować o wyniku.
Typuję wygraną gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +50
S 5,3K

sirkeano

Użytkownik

Dziś wieczorem na Portman Road dojdzie do spotkania broniących się przed spadkiem gospodarzy z zespołem środka tabeli czyli Brighton.Po obu stronach mocno przetrzebione kontuzjami kadry, jednak sytuacja gości jest gorsza.Ostatnio notują oni serię aż 4 remisów a dziś jadą do potrzebujących jak kania dżdżu punktów, klubu beniaminka.Własne ściany i determinacja powinny pomóc ograć miejscowym rywala, który jest w zasięgu podopiecznych niemieckiego trenera Fabiana Hurzelera.Wydaje mi się,że odniosą drugie w sezonie (dopiero) zwycięstwo przed własną publicznością.Goście powalczą ale ubytki kadrowe tu mogą zadecydować o wyniku.
Nie chcę się czepiać, ale Hurzeler to coach Brighton. Więc albo rywal jest w zasięgu podopiecznych McKenny, albo pomóc ograć rywali mimo, że miejscowi są w zasięgu niemieckiego trenera. Moim zdaniem NO bet. Nie widzę tego Ipswich, a po wzięciu takiego mistrza jak Philips do środka pola, to sami wiecie. Z kolei Brighton nieco chimeryczne.

krzysiek74 313,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Nie chcę się czepiać, ale Hurzeler to coach Brighton. Więc albo rywal jest w zasięgu podopiecznych McKenny, albo pomóc ograć rywali mimo, że miejscowi są w zasięgu niemieckiego trenera. Moim zdaniem NO bet. Nie widzę tego Ipswich, a po wzięciu takiego mistrza jak Philips do środka pola, to sami wiecie. Z kolei Brighton nieco chimeryczne.
Dzięki za uwagę tak jest jak się robi kilka rzeczy na raz pozdrawiam...

bo86bo 19K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - Soton
United bez Dalota 😁 owszem wielu powie że to osłabienie ale ja tak nie twierdzę od dawna chodzi mi po głowie, że optymalnym ustawieniem United jest Mazraoui Yoro De Light Maguaire Lisandro. Argentyńczyk też mnie drażni ale jak nie będzie się nadawał na lewą stronę obrony to powinno United go sprzedać póki coś wart jest.
Co do samego spotkania to mam proste oczekiwania wygrana United. Kursy nie zachęcają ale ja próbuję, że Diallo strzeli @3.25

W starciu Ipswich-Brighton uważam że zobaczymy grad bramek a jedna z nich zdobędzie Delap. Nie mam głowy do pisania, więc tylko takie krótkie typy na to spotkanie

Prince de Belial 1,8M

Prince de Belial

Forum VIP

Z tym Ipswich przetrzebione kontuzjami pozwolę się nie zgodzić - ok kluczowy pomocnik Sammie ma kontuzję + Chaplin nie zagra ale on nie gra od 4 spotkań i w wygranym meczu z Chelsea też nie wyszedł nawet na minutę chociaż mógł. Skąd moim zdaniem w Ipswich osłabienia są minimalne w przeciwieństwie do Mew. Typ uważam za bardzo ciekawy gdyż traktorzyści są na fali wznoszącej.

Sam gram bet buildera under 4.5 + BTS po moim zdaniem mega kursie 2.15.

Ipswich w nowym roku wreszcie poprawili obronę a w domu kąsają regularnie. Brighton na wyjazdach również regularnie strzelają. Realnie patrząc widzę tutaj 2:1. Ostatnie spotkanie tych ekip na The Amex zakończyło się wynikiem 0:0

Powodzenia!

1000004336.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
S 2,1K

sol

Użytkownik
Ipswich - Brighton

Mecz po którym można się wszystkiego spodziewać, od 0:0 do over 3.5, głownie z uwagi na Brighton, do których straciłem zaufanie już dawno, potrafią zagrać "płaski" bezbarwny mecz albo parę dni później jak finał LM, do tego to chyba mistrzowie remisów ostatnio, nie licząc poprzedniego meczu pucharowego (0:4W vs Norwich) to w PL mają 4 remisy z rzędu i tak samo dzisiaj śmierdzi remisem na odległość. W pierwszym meczu też remis, 0:0, ale dzisiaj spodziewam się bramek. To nie jakiś tam początek sezonu, mamy rundę rewanżową, Ipswich na razie na prawie na styku strefy spadkowej, muszą gryźć murawę w każdym meczu do końca sezonu, to, że u siebie dzisiaj grają to specjalnie na to bym nie patrzył, nie jest to drużyna własnego obiektu (u siebie 7pkt, wyjazd 9 pkt), na ten mecz z Chelsea też bym oko przymrużył, 2 kontry im się udały, ale w meczu praktycznie nie istnieli, także czy dzisiaj wygrają ? Osobiście wątpię, na 1x2 grałbym x2 albo dnb 2 (takie 1:1 lub 1:2 mi wychodzi), ale postoje przy bramkach. Do tego rożne, gospo średnia 4.4, goście 5, pierwszy mecz 11 rr, do takiego wyniku dzisiaj musiałby być mocno otwarty mecz albo inaczej, musielibyśmy zobaczyć to "pozytywne" Brighton, bo wtedy sami są w stanie nabić 8+ lekką nóżką, ale jakie Mewy zobaczymy to chyba najstarsi górale nie wiedzą, dlatego idę w overall, a dokładnie to taki łączony z fortuny:

over 2 + over 8.5 rr @1.74 (fortuna)

wiem, szału z kursem nie ma, ale niestety to taki mecz, jeszcze można próbować:

BTS + over 8.5 rr @2.07 (fortuna)
over 10.5 rr @1.91 (fortuna)

Aczkolwiek stawki takie bez przekonania

Co do drugiego meczu to wszystkie przemawia za DW 2:0 dla Utd, ale primo po pierwsze, czy Manchesterek się w końcu nauczy grać z noobami i primo po drugie dla mnie United to jest typowy zespół no bet, jak Everton, dlatego osobiście odpuszczam jakiekolwiek granie z ich udziałem. Na siłę jak komuś emocji brakuje to :

United over 1.5 +8.5 rr w meczu @1.85

Do góry Bottom