Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: Angers- AC Ajaccio
Typ: Superbets : Angers strzeli powyżej 0.5 gola, wykona powyżej 5.5 rzutów rożnych i otrzyma powyżej 0.5 kartki
Kurs: 3.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Zeszły miesiąc kiepski w moim wykonaniu w konkursie typów dnia . Wydaje mi się, że zbyt często szukałem najwyższych kursów, czyli tych około 5. Parę fajnych zdarzeń po tych kursach udało się trafić, ale ogólnie skuteczność przy tych kursach bardzo słaba. Postanowiłem że w tym miesiącu będę grał też mniejsze, a co za tym często idzie mniej ryzykowne kursy i na pierwszy rzut idzie ten oto typ.
Gospodarze zajmują ostatnie miejsce w ligowej tabeli z 8 pkt na koncie i jeżeli chcą jeszcze odbić się od dna tabeli to tu mamy dla nich mecz " o 6 pkt ". Mierzą się z AC Ajaccio, którzy również są na dole tabeli na pozycji 18 z 15 pkt.
Tu nie powinno być żadnych kalkulacji, gospodarze grają z drużyną która jest jeszcze w ich zasięgu i na pewno te 3 punkty poprawiłoby morale zespołu, które dobre od jakiegoś czasu nie jest . Nie wiem kto ten mecz wygra i typowania tego nawet nie zamierzam się podejmować bo takie mecze rządzą się swoimi prawami.
Wiem tyle, że Angers na pewno tu powalczy. To im bardziej powinno tu na wyniku zależeć . Myślę, że będą w tym meczu przeważać . O jedną ich bramkę jestem raczej spokojny . Na ostatnie 5 spotkań 4 razy strzelali u siebie. Natomiast goście na ostatnie 5 spotkań 4 razy bramki u siebie tracili . Uważam więc że ta jedną bramkę raczej gospodarze strzela.
Jeśli chodzi o rogi, to myślę, że ten mecz będzie większość czasu meczem na styku, że żadna z drużyn na jakieś większe niż jednobramkowe prowadzenie nie wyjdzie. Zatem Angers potrzebujące punktów przy remisie, lub prowadzeniu gości czy nawet swoim skromnym prowadzeniu raczej nie powinno zwolnić z kreowaniem akcji. Tym bardziej wiedząc jak dużym problemem jest dla nich defensywa i zachowanie czystego konta. Braki w defensywie powinni nadrabiać ofensywa, a to powinno sprzyjać rzutom rożnym. 6 rogów w ich wykonaniu w meczu "o 6 punktów" to wcale nie dużo.
Jeśli chodzi natomiast o jedną kartkę Angers to powinna być to formalność. Spotykają się dwie ekipy z dołu tabeli i w takim meczu kartki powinny być. Pierwotnie miałem grać zamiast tego co gram over 6.5 kartek po kursie bodajże 5, ale sędzia nie ma imponującej średniej . Tak czy owak jedna kartka dla gospodarzy będzie a ten typ na kartki i tak polecam.