Na sobotę ode mnie po kilka zdań na każde mecze... . Let's go!!!
GODZ. 13:00 Sevilla-Levante
Typ: obie over 1,5kartek @1.90 bet365
Sędzia się nie postarał, tyle fauli, że nie wspomnę o sytuacji z karnym... Sevilla zaliczyła, gościom posępił 1ego kartonikami więcej....
Sevilla w tym sezonie 100%meczy zarobili min. 2karteczki.Jesli chodzi o rywali na Pizjuan tylko Girona otrzymała 1.kartke.reszta typ na plus 8na9 ogółem.
Levante jako goście również 100%,zawsze otrzymali min. 2 kartoniki.Drudzy po Bilbao z ilością żk/mecz.
Sędziuje Arberola Rojas, taki średniak, prowadzil 6meczy gdzie 3razy pokazał minimalnie 2kartki każdej drużynie.
GODZ. 16:15 ATM-Getafe
Typy:
Atm over 1 kartki i Getafe over 2 kartek @1.90 bet365
Czerwona kartka w meczu @3.25 betfair
Tu oba typy na plus, 2 Atm i 7 żk gości oraz 2czerwa zgodnie z planem....
Atleti średnia prawie 3/mecz,grubo ponad to co potrzeba. Zagrożony Godin, jednak kurs na niego u mnie zabity
Getafe na wyjazdach przoduje pod tym względem zbierajac prawie 4/mecz.
Sędziuje Villanueva, gość dość overowy, i jest liderem odnośnie czerwonych kartek(0,4/mecz) tak w prawie co drugim neczu. Tu jakby nie patrzyć derby Madrytu, w ub. sezonie było ogólnie 11kartek
GODZ. 18:30 Leganes-Eibar
Typbie ponad 2kartek @2.87 bet365
Zaś brakło 1 Kartki, ehhhh
Tu może być ciężej ale ufamy sędziemu Hernández Hernández'owi, który jest mistrzem odnośnie kartek, ze średnią grubo ponad 7/mecz.Obie drużyny minimalnie ponad strefą spadkową, powinno być intensywnie.
Na koniec dnia derby Valencii, niby zapowiada się gorąco, ale sędzia Cerró Grande jest dość leniwy, i rzadko jak na Hiszpanie sięga do kieszeni
Odpuszczam
Pzdr