Sobotnie kminki na Bundesligę
Augsburg - Lipsk
Augsburg imponuje w tym roku o czym pisałem tydzień temu, co prawda w 4 meczach zdobyli tylko 4 punkty, jednak uważam że są to dobre wyniki patrząc na klasę rywali (2:3 z Bayernem i 0:1 z Leverkusen). Dziś znów u siebie podejmą kolejnego niemieckiego giganta. Lipsk gra w kratkę w tym roku. Dużo kreuje ale mało strzela, a mimo to ich mecze przynoszą bramki. Ogólnie w meczach Augsburgu w lidze pada średnio 3.4 gola a w meczach Lipska 3.5 gola i uważam że dziś kierunek na gole będzie najlepszym rozwiązaniem. Nie mam pewności co lepsze, czy btts czy over. Za ten pierwszy trochę lepiej płacą, ale wolę pójść w tę drugą opcję.
+2.5 gola w meczu
1.42
Eintracht - Bochum
Eintracht w tym roku gra dość słabo, jednak udaje im się wymęczyć punkty, to znaczy tak było do ostatniej kolejki, bo w niej dostali 2:0 z Köln po dwóch czerwonych kartkach. Bochum podobnie do Augsburga też może zaliczyć początek roku do udanych, ponieważ w 4 meczach zdobyli 5 punktów, w tym pokonali Stuttgart, czy strzelili bramkę Borussii. Ogólnie strzelili gola w każdym meczu w tym roku, strzelili również w każdym z 5ciu ostatnich bezpośrednich spotkań. Myślę że uda im się dziś, a kurs zachęcający. Po pucharze Azji wraca do Bochum najlepszy strzelec drużyny.
Bochum strzeli gola
1.53
Werder - Heidenheim
W tym meczu nie zamierzam kombinować i zagram chyba najczęściej oojawiajacy się bet na kanale. Tak jak wspominam pod każdym meczem z ich udziałem, goście mnie jeszcze ani razu nie zawiedli. Dlatego ufam że i dziś strzela bramkę, choć werder w dobrej formie i mało traci bramek - stracili 2 bramki w 4 ostatnich meczach. W rundzie jesiennej padł wynik 4:2 dla Heidenheim.
Heidenheim strzeli gola
1.47
Monchengladbach - Darmstadt
Normalnie bym nie pomyślał o takim zakładzie na gospodarzy, jednak patrząc już na gości to ma to duży sens. Darmstadt to ostatnia drużyna w tabeli z 11oma punktami po 20 meczach i wygrali w lidze tylko 2 spotkania. Over myślę że na spokojnie do pokrycia. Ryzykowniej można zagrać dwie bramki gospodarzy po ok. 1.7.
Gladbach lub remis i +1.5 gola
1.40
Leverkusen - Monachium
Mecz czołowych ekip, konkretnie pierwsza z drugą drużyną. Nazywany już jest 'meczem o mistrzostwo', ponieważ od niego może dużo zależeć w kontekście mistrzostwa. Ja nie zamierzam kombinować w tym meczu, choć bliżej mi do Leverkusen i postawie na to co zazwyczaj sprawdza się w niemieckich szlagierach z udziałem Bayeru.
Obie strzelą
1.53
Więcej betów codziennie u mnie na
kanale