>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21. Kolejka Bundesligi 09-10.02.2013

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - FC Nurnberg 1 @ 1,75 (Unibet) 0:0 ⛔
Myślę, że po dobrym występie na Imtech Arena Eintracht podtrzyma swoją dyspozycję. Dziś na Commerzbank-Arena przyjeżdża drużyna z Norymbergi, która ewidentnie jest ekipą własnego boiska. Z 24 punktów, jakie Die Legende zdobyło aż 16 zostało zdobyte na Easycredit-Stadion. Myślę, że to świadczy o małej wyjazdowej niemocy. Z kolei Eintracht, wielkie zaskoczenie rundy jesiennej, u siebie jest niesamowity. Tylko to słowo przychodzi mi do głowy. Beniaminek szczyci się bilansem 7-2-1, podobnie jak Bayern i Bayer! Podczas 3. kolejek wiosennych zdobyli 6 punktów, porażki doznali jedynie na Bay-Arena. W zimowym okienku do drużyny dołączył Srdjan Lakic, który już w meczu z Hamburgiem pokazał swoją wartość. Gospodarzom dzisiejszego spotkania ciągle zależy na Lidze Mistrzów, nad 5. Mainz mają 6 punktową przewagę, z kolei do Leverkusen (który zagra w Gladbach) tracą tylko 1 punkt, co powinno ich jeszcze bardziej zmotywować. Myślę, iż jeśli nie będzie żadnej niespodzianki, to Eintracht pewnie zwycięży w dzisiejszym spotkaniu.
Lipka, coś ostatnio te podawane typy nie wchodzą w BuLi.

1 0

1krzysiek1

Użytkownik
@up: Oficjalny skład:
Weidenfeller - Piszczek , Hummels , Felipe Santana , S. Bender - Kehl , Sahin - Blaszczykowski , M. Götze , Reus - Lewandowski
A więc jak widzimy Kuba jednak w pomocy ???? Nieco eksperymentalnie w tyłach, ale sytuacja wymuszona kontuzjami. Osobiście uważam, że Borussia może przejść nieco obojętnie wobec tego meczu. Wielu zawodników było i tak już zagrożonych wypadnięciem z kadry na ten mecz i coś tak czuję, że nie będą się zbytnio przemęczać przed starciem w Doniecku. Zagrałem więc do dubla AH w stronę gości po kursie ok.1,40~. Typuję niezbyt oszałamiające zwycięstwo Borussii (np 2:1).

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Cytat z twittera Mateusza Borka:
Kuba ma grac na lewej obronie, bo Schmelzer ma kontuzje.
Weidenfeller - Piszczek, Hummels, Felipe Santana, S. Bender - Kehl, Sahin - Blaszczykowski, M. Götze, Reus - Lewandowski
Gol Kuby warty ryzyka, jak zagra na swojej pozycji (a chyba tak) to nie widzę przeciwwskazań co do tego zakładu.

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) Typ: Nie strzeli Kurs:2,10
Tobet

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A ta czerwona kartka dla Lewandowskiego to za co przepraszam? Oglądam mecz i naprawdę nie wiem co Polak tam zrobił co się klasyfikuje na czerwień. Widziałem całe zdarzenie ale nadal jestem w lekkim szoku. Że niby za przypadkowe kopnięcie? Trzech facetów zaczęło dyskutowac na środku boiska po to aby dać czerwoną kartkę za coś tak absurdalnego?. Dla mnie to wygląda jak tani przekręt.

raiders 164

raiders

Użytkownik
A ta czerwona kartka dla Lewandowskiego to za co przepraszam? Oglądam mecz i naprawdę nie wiem co Polak tam zrobił co się klasyfikuje na czerwień. Widziałem całe zdarzenie ale nadal jestem w lekkim szoku. Że niby za przypadkowe kopnięcie? Trzech facetów zaczęło dyskutowac na środku boiska po to aby dać czerwoną kartkę za coś tak absurdalnego?. Dla mnie to wygląda jak tani przekręt.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;amp;v=JcG4Yx2lAoE
za kopnięcie tego w nogi czerwo ???? ,ale Wander Vart też powinien dostać ???? za swoją reakcję i doskok do Lewego .
Sedzia lekko pogubiony w tym meczu bo błedy to już mu się mnożą .... chyba ze kolejna drukarnia .

piotrstce 19

piotrstce

Użytkownik
Ja to takich jak VdV to bym dyskwalifikował na 10 meczow bo sam doskakuje i podnosi ciśnieine wszystkim na stadionie a później przy muśnięciu ze strony Kehla upada jakby dostał kopa w plecy....żałośnie to wyglądało ....a Lewego nie lubie ale tutaj musze go wybronic bo widać ze cofa noge wiec zolta według mnie...

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
@up: Oficjalny skład:
Weidenfeller - Piszczek , Hummels , Felipe Santana , S. Bender - Kehl , Sahin - Blaszczykowski , M. Götze , Reus - Lewandowski
Podałem po prostu informację, którą znalazłem. Chyba nie powiecie że pan Borek to niewiarygodne źródło? ;) Ale jednak się pomylił.

Czerwona kartka to parodia, ale Hamburg zasłużył na zwycięstwo, niestety..

rijo 407

rijo

Użytkownik
Ale Lewy i tak trafił. :mrgreen:
Dobry dzień 2/3 weszło, dziękuję bukom za takie kursy. &lt;3 W dodatku już nigdy więcej nie zagram po kursie - cholernie korciło mnie by zagrać na remis w spotkaniu M&#39;galdbach z Bayerem i po kursie pojechałem na Bayer... :-|
Na jutro:
1)
vs

TYP: 2 ⛔⛔
KURS: 2.65
BUKMACHER:
OPIS:
Kompletnie nie wiem czemu taki duży kurs... Trzeba korzystać z takich prezentów.
Porażka sprzed tygodnia o niczym nie mówi, Mainz i tak wydaje się dobrą ekipą, a w starciu z takim tytanem jak Bayern nie miało po prostu szans...
Jesienią górą było Mainz, gdzie na własnym boisku wygrało 2-0. W dodatku goście dość dobrze radzą sobie na wyjazdach - na razie zdobyli 11 punktów, bilans bramek wynosi 13:15. Augsburg w tym sezonie rozczarowuje, grają chaotycznie, popełniają częste błędy w obronie... Jutro na Impuls Arena Mainz nie może stracić punktów - walczą o zakwalifikowanie się do europejskich pucharów, przez ten ścisk w tabeli każdy punkt będzie cenny!

2)
vs

TYP: Czy obie drużyny strzelą gola?: TAK ⛔⛔
KURS: 1.95
BUKMACHER:
OPIS:
Niby ani Fortuna, ani Freiburg nie strzelają dużo, jak i nie tracą dużo bramek. Przeczuwam, że spotkanie będzie dość monotonne, wolne ataki, dośrodkowania i bezpośrednie strzały. Obie drużyny grają bardzo defensywnie. Jeżeli jednak padnie gol z jednej strony, to druga tego nie zostawi na darmo. Kurs jest dobry, Freiburg wprawdzie w ostatnich trzech meczach, aż we dwóch nie strzelił bramki, ale Fortuna w ostatnich trzech meczach strzeliła znowu aż sześć bramek. W dodatku w ekipie gospodarzy w poprzedniej kolejce odblokował się najlepszy strzelec - Max Kruse.
Freiburg nie może zawieść swoich kibiców - na Badenova-Stadion muszą wreszcie zadowolić kibiców i wygrać pierwsze spotkanie od prawie dwóch miesięcy! A jak już strzelą, to Fortuna nie odpuści... ;)

P 907

pawel-1

Użytkownik
Augsburg - Mainz
remis lub Mainz @ 1.53 Bet365 ✅

Moim zdaniem goście mają wszysto, by zabrać z SGL-Areny jakieś punkty. Tydzień temu dostali baty od Bayernu ale trzeba przyznać, że w pierwszej połowie na tle niemieckiego giganta prezentowali się zaskakująco dobrze. Pierwsza bramka wycieła im skrzydła, ale Mainz pozostawiło po sobie wrażenie ekipy której zależało, która chciała spróbować &quot;ugryźć&quot; Bawarczyków. Najważniejszą informacją jest powrót do meczowej jedenastki Szalaia. Myślę, że to właśnie Węgra zabrakło do tego by tydzień temu zapisać jakiegoś gola na konto. Problemem będzie za to brak Nickolaia Mullera, ale uważam, że jego da się zastąpić. W składzie będą Soto i Ivanschitz więc powinno być ok. Goście to bardzo solidna defensywa. Dobrze spisuje się Svensson na stoprze. Do tego jest doświadczony Noveski czy talencik Kirchoff którego zgania Bayern po sezonie. Wetklo w bramce gra w miarę dobrze. Siła ofensywna Augsburga jest tak mała, że prawie nie ma jej wcale. Jedynie Molders miewa przebłyski i czasem coś strzela. Z tyłu też nie jest dobrze. Ostatnio Manninger im wybronił 3 mecze ale samym bramkarzem grać w defensywie się na dłuższą metę nie da. W tej rundzie Augsburg jeszcze nie przegrał ale rywali miał wyjątkowo... miernych? 2 beniaminków, Schalke bez formy i padliniarze z Wolfsburga. Teraz przetestuje ich bardzo solidne Mainz i myślę, że ten mecz przypomni im, że 2.Bundesliga nadchodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom