>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20euro Free

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
A i właśnie radek03 szybko dostałeś kase na konto w kasynie??
Ja kasy jeszcze nie dostałem, bo rejestrowałem się dzisiaj, ale inni użytkonicy, których się o to pytałem to kase dostali a rejestrowali się wczoraj, dopisują po do 24h

endriu 361

endriu

Forum VIP
powiedzcie mi co mam wybrać w miejsce &quot;state&quot; przy rejestracji, ponieważ nie ma tam wielu miast, mieszkam w okolicach lublina ???

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
dla polaków czy nie pograć zawsze można dla zabawy;)

kurde nie lubie kasyn z MICROGAMING :/

tak się tam wszystko zacina że szkoda gadać ...

PS. Dostałem odpowiedź na maila z warunkami obrotu itp. + 20 EURO

radek03 90

radek03

Forum VIP
20E dostałem, a w warunkach, które mi przysłali nic nie pisze o tym, że promo nie dla Polaków, więc sobie pogram, jak wypłacą to wypłacą jak nie to nie.
A obrót jednak x30.

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Potwierdzam 20 Euro na koncie ,zaczynam obracać jak cos ugram to zlecę wypłate i dam znać czy są wypłacalni.
radek03 w co grasz??
Własnie wszystko przegrałem więc nie wiem czy bonus dla Polaków może Radek03 cos ugra!

radek03 90

radek03

Forum VIP
Potwierdzam 20 Euro na koncie ,zaczynam obracać jak cos ugram to zlecę wypłate i dam znać czy są wypłacalni.
radek03 w co grasz??
Własnie wszystko przegrałem więc nie wiem czy bonus dla Polaków może Radek03 cos ugra!
grałem na ruletce i nawet byłem na plusie ale coś mnie pokusiło zagrać &quot;all in&quot; i już &quot;0&quot; na koncie, więc nie powiem czy wyplacają czy nie, ale dla zabawy można pograć.

endriu 361

endriu

Forum VIP
z pomocą translatora napisałem meila do supportu w sprawie czy to promo CRAZY20 jest przeznaczone dla polaków, jak odpiszą dam znać !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom