>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

20e + 100e Bez depozytu.

Status
Zamknięty.
L 0

lincoln

Użytkownik
Hello,

For the time being the promotion is on hold, it may or may not be
continued at a later stage.
Consequently, accounts will not be funded with free money in the meantime.
We apologize for any inconvenience and thank you for your understanding.
As much as we understand that you may be disappointed, we still ask you
to refrain from any inquiries in this matter as this is a management
decision and we are bound by it.

Kind regards,
Mike
McPoker Support

Fajnie ja juz nie dostałem...

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Ludzie promocja nie jest skonczona, tylko &quot;zawieszona&quot; niby bo maja 5000 scanów i musza dokaldnie sprawdzać.
ps. z kodem ELITE wypłaty po 1800 pkt, robimy depo i czekamy 10 dni i mozemy wypłacać.. ????

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
This bonus promotion was discontinued on the 28.12.08. Therefore we can&#39;t credit any customers with the bonus who have sent their ID card copies later than that.
We might reactivate it in the future, in that case you will be informed
Czyli promocja od 28.12.2008 nie jest aktualna. Jak ktoś wysłał po tej dacie dowód to nie dostanie promocji. Może będzie aktywowana w przyszłości o czym raczą poinformować. Czyli pewnie już tej promocji nie będzie.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Room wypłacalny.. ;)
mogę polecić depozyty:
400% deposit bonus (up to 300euro max deposit, so 1.200euro bonus) for your player.
jak już wiadomo grają tam bardzo słabi gracze..

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Room wypłacalny.. ;)

mogę polecić depozyty:

400% deposit bonus (up to 300euro max deposit, so 1.200euro bonus) for your player.

jak już wiadomo grają tam bardzo słabi gracze..

nie podoba mi się to, że mimo iż przegrałem cały bonus to jeszcze on jest aktywny i muszę punkty dalej wyrabiać, chciałem wpłacić coś tam swojej kasy, ale chyba odpuszcze

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
najlepiej zapytajcie supportu. Bonus jest aktywny, ale chyba tylko do 20e free. Watpie żeby po wplacie trzeba było stukac pkt.. bezsens. Najlepiej uderzaj na live chat.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
dzisiaj dostałem grubą wypłatę ???? ) w 100% wypłacalni więc, kto chce niech robi depo, a sam się przekona jacy tam gracze sa ????

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
niestety promo juz nie aktualne, moze wroci jeszcze..
ale zawsze mozna zrobic depozyt, bo tak jak pisze poziomu takiego jeszcze nie widzialem nigdzie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom