>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2013 Zaczynamy !!!

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
2013 rok i postanowienie dokumentowania moich zakładów, typy grane na własną odpowiedzialność. Cel: wzbogacić się w tym roku

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy: 180 zł Stan obecny: 100zł

Dyscyplina: Piłka nożna - Premier League
Spotkanie: Chelsea - QPR
Typ: Handicap (0:1) Typ: Chelsea
Kurs: 1,53 Bwin
Analiza:
Dzisiaj o godz 20 : 45 spotkają się dwie drużyny znajdujące się na przeciwnych biegunach. Gospodarze wygrali 3 ostatnie spotkania w lidze i po dwóch wyjazdach wracają n Stamford Bridge aby zmierzyć się z zamykającymi tabelę sąsiadami, czyli zespołem QPR. W tym spotkaniu nie może stać się nic innego niż pogrom porównywalny do tego z AV. Chelsea ma imponującą ofensywę, która w końcu gra na miarę swoich możliwości, strzelają wszystkim a do tego stracili do tej pory najmniej bramek w całej lidzie... prawdopodobna nieobecność Petra Cecha może wpłynąć na jakość obrony ale w konfrontacji z QPR nie powinno to mieć większego znaczenia. Drużyna z zachodniego Londynu prezentuje obecnie najgorszą piłkę w lidze, poziom jaki zobaczyłem w meczu z Liverpoolem był bliższy naszej ekstraklasie niż najlepszej lidze świata, w pierwszej połowie wyglądało to tak jakby 11 obcych osób spotkało się piewszy raz w życiu aby pograć w piłkę. W takiej sytuacji poprostu nie wyobrażam sobie aby w trzy dni coś się mogło zmienić na lepsze i dlatego przewiduję tu solidną strzelaninę ze strony Chelsea, która na dodatek będzie chciała zrewanżować się za stratę punktów we wrześniu. W dalszym ciągu nie zagrają Bosingwa, Johnson, Zamora oraz Park co mimo różnych opini o podziale i kłótniach w zespole jest dużym osłabieniem .

Przewidywane składy:

Chelsea: Turnbull - Cole, Ivanovic, Cahill, Azpilicueta - Luiz, Ramires - Hazard, Mata, Oscar - Torres

QPR: Cesar - Traore, Hill, Nelsen, Onuoha - Mbia, Granero - Wright-Phillips, Taarabt, Mackie - Cisse

Handicap tylko pojedyńczy gdzyż gram ostrożnie, wolę zarobić mniej a zdecydowanie pewniej ;)

Stawka: 80 zł, do wygrania :42,40 ⛔

Fatalny początek roku ale teraz może być tylko lepiej. QPR zagrało zgodnie z przewidywaniami ale Chelsea w genialny sposób dostosowała się poziomem gry do rywali... Sylwester się chyba udał...

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy : 180zł Stan obecny: 70 zł

Spotkanie: La Coruna - Malaga
Typ: Malaga over 1,5 bramki w meczu
Kurs: 2,05 Bwin
Analiza:

Dzisiaj przyjrzałem się spotkaniu Deportivo La Coruna - Malaga. Gospodarze z nowym trenerem zamierzają rozpocząć nowy rok od zwycięstwa i przerwać trwającą od 4 listopada passę. Malaga natomiast zmierza w zupełnie innym kierunku i wydaje się, że na dobre zadomowiła się w top 4 . Na początku nowego roku w każdej lidze pada kilka dziwnych wyników o czym sam się przekonałem dlatego odpuszczam granie na zwycięstwo a zamierzam przyjrzeć się bramką. Deportivo ma najbardziej dziurawą defensywie ligi tracą bramki niezależnie gdzie grają - średnio ponad 2 na mecz. Wszystko było by fajnie gdyby nie przyjechała do nich drużyna prowadząca w innym zestawieniu ligi hiszpańskiej na najbardziej underowy zespół na wyjazdach. W meczach Malagi na wyjazdach padło do tej pory 8 bramek (5 strzelonych). Nie mogłem pominąć tego drugiego argumentu jednak nie biorę go pod uwagę ???? Malaga pokazała, że potrafi strzelać bramki w ostatnich trzech spotkaniach 9, Deportivo w tym samym okresie straciło 8, pokazując że nie zapomnieli jak się bramki traci. Typ na over Malagi wygląda bardzo dobrze i ja go spróbuję.

Stawka: 30zł, do wygrania: 31,50zł ⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy : 180zł, Stan obecny: 98zł

Spotkanie: Milan - Siena
Typ: Milan over 1,5 bramki w meczu
Kurs: 1,40 Bwin
Analiza:
Tym razem bez analizy, którą piszę tylko na potrzeby typów dnia. Stan konta zmusił mnie do zagrania all in, bo niestety im mniej pieniędzy tym ciężej się odbić.

Stawka: 70zł, do wygrania: 28zł✅

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy: 180zł, Stan obecny: 123,79zł

Kupon I
Real Win 1,26
Liverpool Win 1,22
Ako 1,54

Stawka 48 zł, do wygrania 25,79✅

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy: 180zł, Stan obecny: 90zł

Kupon II
Jerzy Janowicz - Brian Baker, typ: 1 @1,60⛔
Charlotte Bobcats - Detroit Pistons, typ:2 @1,20 ⛔
Denver Nuggets - Los Angeles Lakers, typ:2 @1,57 ⛔
Ako: 3,01 Bwin

Stawka: 33,79 zł, do wygrania: 68,06zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Stan początkowy: 180zł, Stan obecny: 90zł

Dyscyplina: Tenis - ATP Auckland
Spotkanie: Jerzy Janowicz vs Brian Baker
Typ: 1
Kurs: 1,60 Bwin
Analiza:
Miało nie być analizy meczu Jerzyka ale kurs skoczył z 1,44 do 1,6 i myślę, że warto coś naskrobać z tej okazji. Janowicz zakończył sezon fenomenalnym turniejem w Paryżu gdzie pokazał niesamowity serwis, a do tego wiele fajnych zagrań. Taki sukces dodał mu wiele pewności siebie, która u młodego gracza z dużymi umiejętnościami jest niezbędna. Jego rywalem będzie Baker, którego mieliśmy już okazję zobaczyć w tym sezonie i szczerze powiem, że jeżeli polak zaprezentuje połowę tego co w Paryżu to nie powinien mieć problemów w tym meczu. Skoro Dimitrov był wstanie przełamać serwis amerykanina 6 razy to polaka na pewno też na to stać bo mając w głowie mecze z października jakoś nie wyobrażam sobie przełamania w drugą stronę. Wiem, że to tylko jeden turniej i trzeba zobaczyć jak będzie się to dalej rozwijało ale według mnie Jerzy wskoczył na inny poziom.

Mając na uwadze Kupon II wychodzę z założenia, że trzeci nietrafiony typ jest praktycznie nierealny, dlatego kolejny all in.

Stawka: 90zł, do wygrania: 54zł

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Po dłuższej przerwie w typowaniu (nie spowodowanej porażką Janowicza ;)) czas wrócić i postarać się uratować miesiąc przed ujemnym bilansem. Tym razem nie będzie żadnych &#39;&#39;stanów&#39;&#39;, Będę podawał stawkę a na koniec miesiąca podliczę yield i podam resztę statystyki.

Na dobry początek za drobne typ z NBA:

Spotkanie: New York Knicks - Philadelphia 76ers,
Typ: 1
Kurs: 1,57 Bwin
Stawka: 25 zł ⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon III

FA Cup Brentford - Chelsea FC, typ: Chelsea over 1,5 bramki w meczu @1,34 ✅
Bologna - AS Roma, Typ: Roma strzeli @1,16 ✅
Ako 1,55 Bwin

Stawka: 50 zł Zysk: 27,50 zł

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon IV

Parma - SSC Napoli, Typ: Napoli strzeli @1,26✅
Catania - Fiorentina, Typ: Fiorentina strzeli @1,25✅
Atalanta - AC Milan, Typ: Milan strzeli @1,22✅
FA Cup Leeds United - Tottenham Hotspur, Typ: 2DNB @1,19⛔
Ako: 2,29 Bwin

Stawka: 50 zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon V

Rayo Vallecano - Real Betis Sevilla, Typ: Betis strzeli @ 1,36⛔
VfB Stuttgart - FC Bayern Monachium, Typ: Bayern over 1,5 bramki @1,40✅
Oldham Athletic - Liverpool FC, Typ: Liverpool over 1,5 bramki @ 1,25✅
OGC Nicea - Girondins Bordeaux, Typ: Bordeaux strzeli @ 1,5✅
Ako: 3,57 Bwin

Stawka: 37 zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Spotkanie:Los Angeles Lakers - Phoenix Suns
Typ: LAL(-3)
Kurs: 1,91 Bwin
Stawka: 80zł ⛔

Spotkanie: Real Madryt - FC Barcelona
Typ: over 1,5 pierwsza połowa
Kurs:1,83 Bwin
Stawka: 80zł ⛔

Spotkanie: Arsenal FC - Liverpool FC
Typ: Liverpool over 1,5
Kurs:2,30 Bwin
Stawka: 60zł ✅78zł✅

Kupon VI
Arsenal FC - Liverpool FC, Typ: Liverpool strzeli @ 1,25 ✅
Manchester Utd - Southampton FC, Typ: Utd over 1,5 @1,22 ✅
Real Madryt - FC Barcelona, Typ: BTS @1,35 ✅
Ako: 2,06 Bwin
Stawka: 100zł ✅106zł✅

Kupon VII

Real Madryt - FC Barcelona, Typ: Barcelona over 1,5 @1,70⛔
Reading - Chelsea FC, Typ: Chelsea over 1,5 @1,45 ✅
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns, Typ: LAL (-3) @1,91 ⛔
Ako:4,71 Bwin
Stawka: 50zł ⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Styczeń 2013​

Kupony: 3/7
Typy pojedyncze: 2/8
Suma stawek: 883.79 zł
Suma wygranych: 265.29 zł
Saldo: -618.50 zł
Yield: -70%​

Moje typowanie było żałośnie słabe :;/:

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Spotkanie: Toulouse - PSG
Typ: PSG over 1,5 gola
Kurs: 1,95 Bwin
Stawka: 50zł ✅47,50 zł✅
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:30 dojdzie do spotkania lidera z drużyną środka tabeli. Goście przyjeżdżają z imponującym bilansem 9 zwycięstw w ostatnich 10 spotkaniach jednak w ostatnich mieli sporo szczęścia ponieważ zarówno Bordeaux jak i Lille byli zespołami zdecydowanie lepszymi i mimo to obie te drużyny straciły bramkę i zostały pokonane. Problemy PSG wynikały z tego, że w obu tych spotkaniach oddawali oni inicjatywę rywalom, teraz nie powinno już byc tak trudno gdyż Toulousa bez swojego lidera Sissoko będzie miała problemy z przejęciem kontroli w meczu a oddanie inicjatywy paryżanom jest jak czekanie na wyrok. W drużynie gości wciąż nieobecni są Thiago Silva oraz Alex, za to do składu wracają Camara oraz Gameiro ten drugi będzie sporym wzmocnieniem w ofensywie. Dodatkowym argumentem jest spotkanie z zeszłego tygodnia między tymi drużynami w którym PSG spokojnie wygrało 3:1. Dzisiaj powinno byc podonie i myślę, że PSG wkońcu zagra dobre spotkanie w którym będzie można z przyjemnością oglądac ich potencjał w ofensywie a co za tym idze i bramki. Ja nie biorę pod uwagę spotkań które miały miejsce więcej niż dwa miesiące wstecz, ale dla tych co lubią statystyki dodam jeszcze, że ten wynik został pokryty w ostatnich 6 spotkaniach między tymi drużynami nieprzerwanie od lutego 2010 ;)

Spotkanie: Werder - Hannover
Analiza:
Nie wiem co was tak wzięło na typy w stronę Werderu, Borussia strzeliła im 5 bramek a Hamburg 3. Zagrają bez Fritza i Arnautovica pauzujących za czerwone kartki, Hannover też nie zachwyca - pokpił obronę w meczu z Schalke ale za to w meczu z wilkami stracił tylko jedną bramkę grając przez ponad godzinę w osłabieniu (było w tym bardzo dużo szczęścia i zasługi bramkarza ale jednak) po czerwonej kartce dla lewego obrońcy Pocognoliego którego naturalnie też nie zobaczymy dzisiejszego wieczoru. Obie drużyny mają słabą defensywę ale w ataku według mnie lepiej wygląda Hannover który dzięki takim piłkarzom jak Diouf czy Huszti bez problemu kreuje sobie kilka bardzo dobrych sytuacji w meczu. Typowy mecz na over ale kurs na powyżej 2,5 w granicach 1,50 jest jak dla mnie za mały. Ja tu widzę spore value na Hannover i zamierzam spróbowac.

Hanover over 1,5 @2,35 Bwin
Stawka: 30 zł⛔

Handicap (1:0) Typ 2 @ 8 Bwin !!!!
Stawka: 10zł⛔

Kupon I
Toulouse FC - PSG, Typ: PSG strzeli @1,18✅
Werder Brema - Hannover 96, Typ: Hannover strzeli @1,28 ⛔
Real Valladolid - Athletic Bilbao, Typ: Bilbao strzeli @1,26 ✅
Ako: 1,90 Bwin
Stawka: 80zł⛔

Kupon II
Roma - Cagliari, Typ: 1 @1,42⛔
Werder Brema - Hannover 96, Typ: X2 @1,87⛔
Ako: 2,66 Bwin
Stawka: 50zł⛔

Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: LAL - Minnesota Timberwolves
Typ: LAL
Kurs: 1,77 bwin
Stawka: 100zł ✅77zl✅
Analiza:
Wiele osób złapie się za głowę patrząc na mój typ ale możecie mi wierzyć wiem w jakiej formie są LAL i sam na nich parę razy wtopiłem w tym sezonie ale ile razy taka drużyna jak goście tego spotkania może przegrać ? Licznik dobił już do 8 wyjazdowych porażek z rzędu, według mnie najwyższy czas to przerwać a Minnesota wydaje się być optymalnym miejscem aby tego dokonać. Gospodarze w ostatnich 10 spotkaniach wygrali tylko 1, w 8 przypadkach przeciwnicy pokrywali ten handicap. Co prawda większość tych meczy była na wyjeździe ale to i tak pokazuje w jakiej są obecnie formie. LAL ostatnio trochę lepiej Kobe zaczął podawać, udało się nawet pokonać OKC, ale co z tego skoro mając praktycznie wygrany mecz w Phoenix zapomina się dokończyć spotkania rzucając w 4 kwarcie tylko 13 punktów. Myślę, że dzisiejszej nocy będzie inaczej i mający w pamięci to co się stało w poprzednim spotkaniu gracze LAL będą kontrolować przebieg meczu i nie pozwolą nawet na moment zmniejszyć dystansu aby nie dać nawet malutkiej nadziei rywalom i zapobiec powtórce.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon III

Fortuna Dusseldorf - VfB Stuttgart, Typ: Stuttgart strzeli @1,22✅
Newcastle United - Chelsea FC, Typ: Chelsea strzeli @1,16✅
Everton - Aston Villa, Typ Aston Villa strzeli @1,75✅
Ako: 2,48 Bwin
Stawka: 35 zł ✅51,80zł✅

Spotkanie: Torino - Sampdoria
Typ: Sampdoria strzeli
Kurs: 1,50 Bwin
Stawka: 40 zł⛔

Kupon IV

Fulham FC - Manchester Utd, Typ: BTS @ 1,70⛔
Hamburger SV - Eintracht Frankfurt, Typ: Hamburger strzeli @ 1,18⛔
Ako: 2,01 Bwin⛔
Stawka: 30zł

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon IV

AC Milan - Udinese Calcio, Typ: Udinese strzeli @ 1,70✅
FC Norymberga - Borussia M&#39;Gladbach, Typ: M&#39;Gladbach strzeli @ 1,36✅
West Bromwich - Tottenham Hotspur, Typ: West Bromwich strzeli @ 1,34⛔
Ako: 3,1 Bwin
Stawka: 30zł⛔

Kupon V
Los Angeles Lakers - Detroit Pistons, Typ: LAL(-2) @ 1,91 /// 2,5 sekundy do końca, punkt przewagi LaL, Nash na lini wolnych i dwa razy nie trafia :/⛔
Miami Heat - Toronto Raptors, Typ: 1 @ 1,50✅
AC Milan - Udinese Calcio, Typ: BTS @ 1,84✅
Ako: 5,24 Bwin
Stawka: 60zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Brooklyn Nets - LAL
Typ: Kobe Bryant over 23,5
Kurs: 2,02 Bwin
Stawka: 50zł⛔

Myślę, że dzisiaj dobiegnie końca zespołowa gra Kobego. Rywal zdecydowanie z wyższej półki niż ostatnia 4 i jeśli Lakersi chcą nawiązać wyrównaną walkę to ich lider będzie musiał wziąć ciężar gry na siebie i pokazać trochę egoizmu. Linia dosyć niska jak na Bryanta egoistę którego liczę że zobaczymy w Nowym Jorku.

Denver - Milwaukee
Typ: under 220,5
Kurs: 1,50 bet365
Stawka: 50zł ✅25zł✅

Początkowo miałem zagrać jakiś rozsądny over punktowy gdyż spotkania w Denver to otwarte widowiska ale po tym jak zobaczyłem linie powystawiane przez buki zacząłem się zastanawiać czy jest sens ? Najniższa linia w bet 365 to over 207,5 co po kursie 1,44 nijak się ma do ryzyka bo jak to często bywa z dużej chmury może być mały deszcz, z drugiej strony under 220,5 po 1,50 jest według mnie całkiem przyzwoitą opcją na to spotkanie bo o ile nie będzie dogrywki to ta linia nie powinna zostać ruszona. Gospodarze rzucą pewnie coś w granicy 100 pkt nie więcej niż 110, ale do tanga trzeba dwojga i Milwaukee musiało by dotrzymać tempa rywalom z podobnym wynikiem . Grając na skuteczności nieco ponad 40% w ostatnich spotkaniach i notując średnio ok 15 strat a na dodatek skupiając się na bronieniu przeciwko kreatywnym gospodarzą nie powinni zbliżyć się do setki a co dopiero 110 pkt.

Do góry Bottom