>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2013 Zaczynamy !!!

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Bilans lutego: ⛔ -188,70zł⛔

Muszę się ogarnąć i zacząć grać konsekwentnie. Od teraz :
Max kurs 2,50
Zdarzeń na kuponie: Max 3
Stawka: 100zł - zawsze

Spotkanie: Tomic - Dimitrov
Typ: 1
Kurs : 1,66 bet365
Stawka: 100zł ⛔

Spotkanie: Liverpool - WBA
Typ: BTS
Kurs: 1,83

Kupon VI

Bobcats - Celtics, Typ: under 199 @ 1,43
Indiana - Brooklyn ( +16,5), Typ: 2 @ 1,30
Ako: 1,86 bet365
Stawka: 100zł ✅86zł✅

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon VI

Valencia - PSG, Typ: PSG strzeli @ 1,36 ✅
Daria Gavrilova - Serena Williams, Typ: 0:2 @ 1,11✅
Maria Kirilenko - Ekaterina Bychkova, Typ: 1 @ 1,14 Zwrot
Ako: 1,72 Bet365 Po korekcie Ako: 1,51
Stawka: 100zł ✅51zł✅

Kupon VII

Celtic - Juventus, Typ: Juventus strzeli @ 1,20 ✅
Sloane Stephens - Anna Tatishvili, Typ: 1 @ 1,11✅
Caroline Garcia v Maria Sharapova, Typ: 0:2 @ 1,16✅
AKo: 1,54 Bet365
Stawka: 100zł ✅54zł✅

Kupon VIII

LAL(-2) - Phoenix, Typ: 1 @ 1,28 ✅
GSW - Houson(+11,5), Typ: 2 @ 1,30 ✅
Miami - Portland , Typ: 2 @ 1,10 ✅
Ako: 1,83 Bet365
Stawka: 100zł ✅83zł✅

---------------------------------------
Bilans Lutego: ⛔-114,70 zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon IX

Viktor Troicki - Richard Gasquet, Typ: 2 @ 1,14 ✅
Roberta Vinci - Urszula Radwanska, Typ: 1 @ 1,20 ⛔
Sloane Stephens - Klara Zakopalova, Typ: 1 @ 1,30 ⛔
Ako: 1,78

Spotkanie: Real Madrid - Manchester Utd
Typ: BTS
Kurs: 1,66 bet365
Stawka: 100zł ✅66zł✅

Kupon X

Shakhtar - Borussia, Typ: Borussia strzeli @ 1,25 ✅
Federer - Zemlja, Typ: 2:0 @ 1,10 ✅
UTA Jazz(+9,5) - MIN TWolves, Typ: 1 @ 1,29 ✅
Ako: 1,77 bet365
Stawka: 100zł ✅77zł✅

Bilans Lutego: ⛔-71,70zł⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon XI

Urszula Radwanska - Serena Williams, Typ: 0:2 @ 1,12✅
Ernests Gulbis - Juan Martin Del Potro, Typ: 2 @ 1,18✅
Marcos Baghdatis - Richard Gasquet, Typ: 2 @ 1,40⛔
Ako: 1,86 bet365
Stawka: 100zł⛔

Kupon XII
Urszula Radwanska - Serena Williams, Typ: 0:2 @ 1,12✅
Ernests Gulbis - Juan Martin Del Potro, Typ: 2 @ 1,18✅
Paul Capdeville - Nicolas Almagro, Typ: 2 @ 1,11✅
Ako: 1,47 bet365
Stawka: 100zł ✅47zł✅

Kupon XIII
Zenit St Petersburg - Liverpool, Typ: BTS @ 1,80⛔
Anzhi Makhachkala - Hannover 96, Typ: Anzhi strzeli @ 1,18✅
Ako: 2,12 bet365

Kupon XIV
BATE Borisov - Fenerbahce, Typ: Fenerbahce strzeli @ 1,33⛔
Sparta Praga - Chelsea, Typ: Chelsea over 1,5 @ 1,90⛔
Ako: 2,54 bet365

Kupon XV
Newcastle - Metalist Kharkiv, Typ: Newcastle strzeli @ 1,28⛔
Moenchengladbach - Lazio, Typ Borussia strzeli @ 1,25✅
Ako: 1,60

Fatalny dzień :/

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon XVI

Petra Kvitova - Serena Williams, Typ: 0:2 @ 1,30⛔
Samantha Stosur - Maria Sharapova, Typ: 2 @ 1,14✅
Lille - Rennes, Typ: Lille strzeli @ 1,22✅
AC Milan - Parma, Typ: Milan strzeli @ 1,12✅
Kurs: 2,04 bet365

4 zdarzenia bo dzisiaj tylko jeden kupon.

Kupon XVII

Roma - Juventus, Typ: Juventus strzeli @ 1,16
Granada(+3,5) - Barcelona, Typ: 1 @ 1,17
Hamburg - Borussia M&#39;gladbach, Typ: Hamburg strzeli @ 1,18
Mainz - Schalke, Typ: Schalke strzeli @ 1,33
Kurs: 2,15 bet365
Stawka: 100zł

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon XVIII

Young - Nishikori, Typ: 2 @ 1,18
Kuznetsov - Almagro, Typ: 2 @ 1,10
Ferrer - Nalbandian, Typ: 1 @ 1,14
Chelsea - Sparta Praga, Typ: Chelsea strzeli @ 1,08
Fenerbahce v BATE, Typ: Fenerbahce strzeli @ 1,14
Ako: 1,83
Stawka: 100zł ✅83zł✅

Bilans lutego : ⛔-541,70⛔

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Bilans lutego : ⛔-541,70⛔

Z powodu wyjazdu na weekend zamierzam zagrać coś czego nigdy nie grałem, czyli na zwycięstwo turnieju w tenisie... Do tego dorzucam dwa typy z lig europejskich i liczę, że po powrocie w niedziele czekać mnie będzie miła niespodzianka ????
PS. Dowiem się dopiero jak wrócę gdyż tam gdzie jadę niema żadnego zasięgu :razz:

Kupon XIX

WTA Dubaj, Typ: wygra Kvitova @ 2,10 ✅
Korona Kielce - Legia Warszawa, Typ: Legia strzeli @ 1,22 ✅
Deportivo La Coruna - Real Madryt, Typ: Real over 1,5 @ 1,30 ✅
Ako: 3,33
Stawka: 250 zł ✅ 582,50zł ✅
Typy z dwóch dni więc stawka nie może być gorsza ;)

Edit: No i miła niespodzianka po powrocie ????
Bilans lutego : ✅ 40,80zł ✅ - w końcu na zielono :grin:

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Bilans lutego: ✅ 40,80zł ✅

Kupon XX

GKS Bełchatów - Wisła Kraków, Typ: Wisła strzeli @ 1,20 ⛔
Man City - Chelsea, Typ: City strzeli @ 1,14✅
Newcastle - Southampton, Typ: Newcastle strzeli @ 1,20✅
Ako: 1,64 bet 365 - dwa poprzednie oczywiście też od tego bukmachera
Stawka: 140,80 zł⛔

Zbyt długo na zielono nie było :;/:

Kupon XXI

Greuther Furth - Bayer Leverkusen, Typ: Bayer strzeli @ 1,16 ⛔
Inter Milan - AC Milan, Typ: Milan strzeli @ 1,18 ✅
Gulbis - Marchenko, Typ: 2 @ 1,33✅
Ako: 1,83 bet365

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Bilans Lutego : ⛔ - 200 zł ⛔

Spotkanie: Llodra - Tursunov
Typ: 2:0
Kurs: 2,10 Bet365

Postanowiłem już teraz podliczyć luty gdyż zamierzam wprowadzić spore zmiany w temacie.
Luty 2013​

Kupony: 9/21
Typy pojedyncze: 5/12
Suma stawek: 3005,80 zł
Suma wygranych: 2705,80 zł
Saldo: -300 zł
Yield: -10%​

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Jak widać cały czas zmieniam styl gry i sposób prowadzenia tematu. Teraz zamierzam wprowadzić głównie zmiany w układzie graficznym, do tego będę starał się pisać kilka słów do każdego spotkania w których będę argumentował moje typy. Mam nadzieję że będzie się podobać, liczę na komentarze i uwagi oraz propozycje ulepszenia mojego tematu. Wszystkie opinie i propozycje ( pozytywne bądź negatywne) oczywiście proszę wysyłać na priv żeby nie robić bałaganu. Za wszystkie propozycje będę dziękował ;)

#1 ⚽

Middlesbrough - Chelsea

Typ:Chelsea over 1,5

Kurs: 1,57 Bet365 ✅ (0:2)
Stawka: 200 PLN ▶ PW: 114 PLN

Spotkanie które zdecydowanie mniej elektryzuje niż dwa pozostałe szlagiery w Niemczech i Hiszpanii. Chelsea zagra kolejne spotkanie ze swojego maratonu i na papierze wydaje się, że będzie ono najłatwiejsze. Middlesbrough w ostatnim czasie prezentuje się nie najlepiej tracąc w 6 spotkaniach rozegranych w lutym aż 13 bramek, nie zapominajmy, że rywale byli przynajmniej o klasę słabsi niż drużyna z Londynu. Benitez podejdzie poważnie do tego spotkania puszczając do boju aktualnie najlepszych zawodników. Pamiętając co potrafi zrobić Chelsea w obronie nie podejmę się typowania w którąś ze stron jednak siła rażenia gości powinna spokojnie wystarczyć na strzelenie dwóch bramek w tym spotkaniu. Chelsea będzie chciała dodatkowo zmazać plamę z niedzielnego spotkania przeciwko mistrzowi kraju, ale to się pisze po każdej porażce, na pewno są zmęczeni i nie mają ochoty na kolejne spotkanie w przypadku remisu dlatego powinni ruszyć na przód i jak najszybciej rozstrzygnąć sprawę awansu.

Fatalny błąd z mojej strony. Typ wygrany bardzo szczęśliwie, skupiłem się na estetyce posta a zapomniałem sprawdzić składy.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon I

#2 ????
Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies

Typ: Dallas Mavericks (+14,5)

Kurs: 1,30 Bet365 ✅ (84-90)

Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie i według mnie patrząc na grę obu zespołów bez zdecydowanego faworyta. Kursy wystawione przez bukmacherów to spore nieporozumienie, tym bardziej iż obie ekipy wystąpią w najsilniejszych składach. Miśki są ostatnio na fali siedmiu zwycięstw z rzędu jednak umówmy się, że nie mieli oni najmocniejszych rywali, mimo tego ten handicap pokryli tylko z osłabioną Minnesotą a oprócz tego od początku roku jeszcze dwa razy z Sacramento i raz z Brooklynem. Dallas prezentuje się w ostatnich spotkaniach bardzo dobrze, nawet przy porażkach grali dobrze i choć raczej nie zobaczymy ich w play offach to powinni napsuć jeszcze dużo krwi &#39;&#39;faworytom&#39;&#39;. Różnicą 15 pkt w tym roku przegrali tylko z OKC na wyjeździe i dzisiaj raczej tego nie powtórzą. Osobiście wydaje mi się, że przerwą passę Memphis ale gram bardzo zachowawczo.

????
Golden State Warriors - New York Knicks
Typ: Golden State Warriors (+14,5)

Kurs: 1,31 Bet365 ✅ (105-109)

Tutaj typ bardziej przeciw Knicks niż na GSW. Widziałem oba mecze z Toronto oraz pogrom w Indianie i po prostu nie wyobrażam sobie jak zespół, który jest w tak słabej formie może ograć GSW taką różnicą. Ostatnim spotkaniem jakie widziałem drużyny z zachodu była porażka przeciwko Houston ale prezentowali się oni o dwie klasy lepiej niż obecnie NYK i pokonanie zdziesiątkowanej Philadelphi tego nie zmieni. GSW b2b oraz bez Dawida Lee i na upartego można jeszcze jakieś argumenty przemawiające za gospodarzami znaleźć ale ja tutaj kieruję się tylko tym co widziałem w poprzednich spotkaniach a te mocno mnie utwierdziły w tym handicapie.

Ako: [1,70]​
Stawka: 150 PLN ▶ PW: 105 PLN

Fenomenalna, niesamowita i wielu innych przymiotników tego typu można użyć do określenia dzisiejszej nocy NBA. Świetny mecz w MSG, Stephen Curry trafia 11 trójek i zdobywa 54 pkt, Chandler notuje 28 zbiórek... w pierwszej połowie sprawdzam wynik mojego drugiego spotkania i Dallas prowadzi różnicą 25 pkt, patrzę ponownie w trzeciej kwarcie i widzę 20:0 dla gospodarzy... oj działo się działo :grin:

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon II

#4 ????

Roger Federer - Nikolay Davydenko

Typ: Roger Federer

Kurs: 1,10 Bet365 ✅ (6:2 ; 6:2)

Sprawa mega prosta, Roger wygrał tu rok temu i będzie chciał powtórzyć sukces, jego gra wygląda dobrze jak na to, że wkłada w nią max 60% swoich możliwości. Z taką rezerwą powinien bez problemu poradzić sobie z Rosjaninem, który prezentuje się ostatnio solidnie ale przegrywa z rywalami trzymającymi mocno podanie.

#5 ????

Sara Errani - Kiki Bertens
Typ: Sara Errani​

Kurs: 1,25 Bet365 ✅ (6:4 ; 6:4)

Sara ostatnio prezentuje się bardzo dobrze, a dopiero teraz gra w turnieju na swoich ulubionych kortach ziemnych. W zeszłym sezonie przegrała na tej nawierzchni tylko trzy razy i to nie z byle jakimi przeciwniczkami ( Sharapova, Stosur i Radwańska ), broni tutaj punktów za zwycięstwo i nie wyobrażam sobie aby poległa z młodą Holenderką. Bertens to bardzo utalentowana zawodniczka, która dopiero wchodzi w tenis WTA i jak dotąd nie robi wielkiego wrażenia. Poza tym obie panie spotkały się nie tak dawno w Paryżu i tam Kiki kreczowała przy stanie 5:0 dla Włoszki w pierwszym secie.

#6 ????

Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers

Typ: Los Angeles Lakers

Kurs: 1,14 Bet365 ✅ (94-116)

NBA dzisiaj nie grzeszy ofertą ale w przeciwieństwie do środy, nie przewiduje niespodzianek. Gospodarze są drużyną lepszą na każdej pozycji i wiedzą o co walczą, gdyż wszyscy jednym głosem są przekonani, że zagrają w play offach i wbrew temu co widziałem na początku sezonu ja im wierzę. Do zrealizowania tego celu potrzebna jest żelazna konsekwencja w wygrywaniu takich spotkań a od głupiej porażki z Phoenix można powiedzieć, że takową w sobie wykształcili. Dodatkowo w słabej i tak Minnesocie nie zagra kolejny kontuzjowany gracz pierwszej piątki - Andrei Kirilenko.

Ako: [1,57]
Stawka: 150 PLN ▶ PW: 85,50 PLN

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon III

#7 ⚽
Brest - Lyon
Typ: Lyon strzeli​

Kurs: 1,20 Bet365 ✅ (1:1)

Spotkanie pomiędzy drużynami z różnymi ambicjami. Lyon po porażce PSG wyjdzie dzisiaj potrójnie zmotywowany gdyż mają szansę zrównać się z liderem. Mecze bez strzelonego gola przez drużynę gości można policzyć na jednej ręce (a dokładniej wystarczą nam trzy palce). Od porażki z Lille prezentują się bardzo solidnie, potencjał w ataku mają duży i co najważniejsze zostanie on dzisiaj w pełni wykorzystany. W spotkaniu z Brest wystąpią wszyscy najbardziej kreatywni gracze zespołu i to mi na dobrą sprawę w 100 % wystarcza.

#8 ⚽
Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok
Typ: Górnik Zabrze strzeli

Kurs: 1,20 Bet365 ✅ (1:2)

Kolejny typ na bramkę drużyny, ale dzisiaj innego rodzaju zakładów nie przewiduję. Górnik oczarował mnie w spotkaniu przeciwko Piastowi, byłem przekonany, że po odejściu Prezesa i Milika stracą oni połowę swojej ofensywy. A tu nie dość, że nic nie stracili to wyglądają jeszcze lepiej. Wynik 1:0 tydzień temu to tylko zasługa genialnego dnia bramkarza Piasta. Olkowski, Zahorski i Kwiek wymieniali między sobą piłkę w taki sposób, że zapominało się o szarej rzeczywistości polskiego futbolu. Obrona Jagiellonii jest dziurawa jak ser szwajcarski, w spotkaniu z Podbeskidziem dali popis bezradności, dzisiaj będzie dużo trudniejsze zadanie, bo nieskładne ataki drużyny z Bielska to jedno a bronienie przeciwko kombinacyjnie grającemu Górnikowi to dużo trudniejsze zadanie. Bramka gospodarzy wydaje się być nieunikniona i nie zamierzam tutaj szukać jakiś niespodzianek.

#9 ⚽
Lille - Bordeaux
Typ: Lille strzeli​

Kurs: 1,22 Bet365 ✅ (2:1)

Tego spotkania się trochę obawiam, ale tylko troszeczkę gdyż według statystyk w meczach Bordeaux pada zdecydowanie najmniej goli w całej Ligue 1. Ale w ostatnim czasie jest to spowodowane głównie nieporadnością w ataku. Dzisiaj wieczorem powinno być inaczej ponieważ nie wyobrażam sobie aby w niedzielę o 21, na pełnym pięknym nowym stadionie, takie drużyny nie stworzyły wielkiego widowiska. Po cichu liczę na coś w stylu zeszłorocznego 4:5, jednak przyjezdni mogą nie dorównać poziomem gry gospodarzom. Lille w ostatnich pięciu meczach strzeliło 11 bramek, Bordeaux straciło 9, te statystyki są dość jednoznaczne, według mnie to jest najlepsza opcja na ten wieczór.

#10 ⚽
Aston Villa - Manchester City

Typ: Manchester City strzeli

Kurs: 1,10 Bet365 ✅ (0:1)

Jutro taka formalność z mojej strony, ale z powodu braku ciekawych opcji w poniedziałek dorzucam na podbicie już dzisiaj. City jest drugim najlepszym atakiem w lidze a Aston Villa drugą najsłabszą defensywą choć pozycję lidera stracili dopiero dwie kolejki temu na rzecz Reading. Trudno mi tutaj argumentować bo mam wrażenie, że wszystko co bym napisał jest oczywistością nawet dla 6 latka a co dopiero dla kogoś przeglądającego forum bukmacherskie. Dlatego na tym zakończę moje dzisiejsze wypociny ;)

Ako: [1,93]
Stawka: 100 PLN ▶ PW: 93 PLN

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon IV

#11 ⚽
Borussia Dortmund - Shakhtar Donieck

Typ: Borussia Dortmund strzeli

Kurs: 1,10 Bet365 ✅ (3:0)

Liga mistrzów jest dla mnie jak żniwa dla rolników - wystarczy rozsądnie zbierać plony. Najlepsze w tych rozgrywkach jest to, że nikt nie kalkuluje, nie eksperymentuje ze składem, każdy gra absolutnie na 100 % swoich możliwości. Kolejny kupon skupiony tylko na bramkach ale nie da się ukryć, że jest to moja ulubiona forma zakładu. Pierwszy typ leci do Dortmundu gdzie &#39;&#39;polska&#39;&#39; Borussia zmierzy się z Shakhtarem i absolutnie nie jest zdecydowanym faworytem. Goście z Ukrainy zagrali bardzo dobrze w pierwszym spotkaniu a mając na uwadze, że był to dla nich pierwszy mecz o stawkę od listopada to ich forma powinna cały czas rosnąć i dzisiaj będą jeszcze silniejsi. Borussia natomiast jest w pełnym gazie ale z wynikami bywa różnie, jedyną stałą która się nie zmienia jest bramka w ich wykonaniu. W tym sezonie nie strzelili tylko Stuttgartowi u siebie (to było dość dawno) i Bayernowi w zeszłym tygodniu. Borussia zagra w swoim ofensywnym wariancie czyli z Błaszczykowskim a nie Grosskreutzem, Piszczka też na pewno zobaczymy więc w ofensywie wszystko najlepsze co ma do zaoferowania. Ukraińcy są drużyną bardzo ofensywną i w dodatku muszą strzelać bramki więc kontry będą nieuniknione tak samo jak przynajmniej jedna bramka gospodarzy.

#12 ⚽
Manchester United - Real Madryt
Typ: Real Madryt strzeli​

Kurs: 1,18 Bet365 ✅ (1:2)

&#39;&#39;Klasyk, klasyk i jeszcze raz klasyk - te słowa można powtarzać bez przerwy, dwie drużyny z pierwszej piątki najlepszych klubów w historii... i co najlepsze obie w wielkiej formie. Real się odrodził i mówię to z bólem serca jako wierny kibic Barcelony ale to prawda. W ostatnich spotkaniach przypominają mi maszynkę do niszczenia rywali z zeszłego sezonu.&#39;&#39; Ich bramka w teatrze marzeń jest nieunikniona, więcej o tym spotkaniu napiszę za parę godzin w kolejnym poście pt. &#39;&#39;m1cha1008 - pomysł na darmowy zakład Bet365&#39;&#39; W którym napiszę obszerną analizę tego spotkania. To be continued...

#13 ⚽
PSG - Valencia

Typ: PSG strzeli

Kurs: 1,18 Bet365 ✅ (1:1)

Ostatnie spotkanie Ligi Mistrzów w tym tygodniu, które przykuło moją uwagę. Patrząc na te wszystkie drużyny 1/8 są dwie które do tego zacnego grona bardzo mi nie pasują - Valencia i Malaga, to takich dwóch starych facetów na plaży nudystów pełnej pięknych kobiet. Valencia jest tym grubszym w słabszej formie, PSG w pierwszym spotkaniu powinno wygrać 4:0 i czekać na kolejnego rywala, a zamiast tego bramka w 90 minucie oraz Ibrahimovic dostarczyli argumentów łowcą sensacji, że może się uda... nie, nie uda się. PSG w moim odczuciu w lidze gra jak im się chce, mecze wyjazdowe potrafią całkowicie olać, za to na Parc Des Princes grają zawsze na maksa w każdych rozgrywkach. Valencia jest przynajmniej o klasę słabsza od rywala i bramka Paryżan powinna być formalnością. Bardzo możliwe, że coś jeszcze z tego spotkania wybiorę ale to dopiero jutro.

Ako: [1,53]
Stawka: 200 PLN ▶ PW: 106 PLN

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
m1cha1008 - pomysł na darmowy zakład Bet365

Manchester United - Real Madryt

#14 ⚽
Typ: Real Madryt over 1,5​
Kurs: 1,83 ✅ (1:2)
Stawka: 40 PLN ▶ PW: 33,33 PLN

#15 ⚽
Typ Live: Real Madryt​
Kurs: ~ 2,40 ✅ (1:2)
Stawka:
40 PLN ▶ PW:56 PLN

We wstępie wypadałoby napisać zasady darmowego zakładu, mianowicie typ przedmeczowy musi być puszczony w singlu... ta sama zasada obowiązuje w przypadku zakładu live. W moim przypadku zakład live stawiam w pierwszej minucie dlatego kurs nie powinien się różnić od tego wyżej, w przypadku różnicy większej niż 0,05 po spotkaniu podczas edycji poprawie na kurs jaki pobrałem. A tymczasem...

Klasyk, klasyk i jeszcze raz klasyk - te słowa można powtarzać bez przerwy, dwie drużyny z pierwszej piątki najlepszych klubów w historii... i co najlepsze obie w wielkiej formie! Real się odrodził i mówię to z bólem serca jako wierny kibic Barcelony ale to prawda. W ostatnich spotkaniach przypominają mi maszynkę do niszczenia rywali z zeszłego sezonu. Przed pierwszym spotkaniem byłem w 80% pewny, że Real odpadnie w tym starciu gigantów - teraz wiem, że myliłem się o 80%. W pierwszym spotkaniu tych drużyn to Real dominował i tylko niesamowity De Gea uratował czerwonych diabłów przed porażką, problem Manchesteru polega na tym, że taki mecz wychodzi bramkarzowi raz w roku. Aby oddać sprawiedliwość muszę przyznać, że gospodarze dzisiejszego spotkania też mieli w drugiej połowie dwie doskonałe sytuacje ale, to może być mało na Real Madryt.

Królewscy między oboma spotkaniami grali z Vallecano, Deportivo i dwa razy z Barceloną, miałem przyjemność oglądać wszystkie te pojedynki. Z Vallecano zagrali dobrze dopóki nie stracili Ramosa, z Deportivo zagrali fatalną pierwszą i genialną drugą połowę po wejściu najważniejszych graczy. Oba spotkania z Barceloną to była poezja w ich wykonaniu, w pucharze króla Barcelona nie potrafiła przeprowadzić składnej akcji na Cam Nou a w lidze gra była wyrównana tylko do momentu wejścia Ronaldo na boisko. Real z meczu na mecz się rozpędzał i nie mógł sobie wypracować lepszych morali na to spotkanie.

Czerwone Diabły nie miały tak ekscytującego kalendarza. w przerwie między spotkaniami zmierzyli się z Reading, QPR i Norwich - czyli trzema kandydatami do spadku z ligi. Wszystkie mecze zostały planowo wygrane jednak ciężko jest na ich podstawie wywnioskować cokolwiek pozytywnego. Jak by zdemolowali całą trójkę było by to spowodowane poziomem rywali a każde zwiastuny obniżki formy popierały by tylko mój typ dlatego nie oglądałem tych spotkań i na tym zakończę wypowiedź o nich. Old Trafford - potężna twierdza w tym sezonie, wygrał tam tylko Tottenham, ale poza nim nie było poważnego kandydata do zdobycia tego terenu... nie tak poważnego.

Kończąc bo mecz się zbliża a musi to ktoś jeszcze przeczytać ;) Widzę tu jednego kandydata do zwycięstwa, Real w tej formie jest nie do pokonania i Manchester, który prawdopodobnie wygrał by dzisiaj z każdą inną drużyną na tej planecie zejdzie z boiska pokonany.

Edit: Błąd już poprawiony dzięki za szybką reakcję, nie ma kursu minimalnego.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon V

#16 ????
S. Kuznetsova - A. Hlavackova
Typ: S. Kuznetsova

Kurs: 1,11 Bet365 ✅ (6:3 ; 6:1)

Spotkanie w którym nie może dojść do sensacji, Rosjanka przegrała w tym sezonie tylko cztery razy i za każdym razem z topową rywalką (Vinci, Stosur, Azarenka i Kerber), a Czeszka... no cóż praktycznie ze wszystkimi. Tym razem nie będzie inaczej, Hlavackova jest dobrą deblistką ale w singlu jest bardzo przeciętna.

#17????
Milwaukee Bucks - Los Angeles Clippers

Typ: Los Angeles Clippers

Kurs: 1,18 Bet365 ✅ (101-117)

Clippersi ostatni mecz zagrali cztery dni temu z OKC, w którym gonili całą drugą połowę i prawie się udało... taki okres odpoczynku w lidze NBA to prawie jak wakacje. Milwaukee natomiast grali w tym czasie z Toronto i Utah, oba spotkania wygrane po dogrywce. Kolejnym atutem oprócz zmęczenia rywali będzie własny parkiet gdzie przegrywają bardzo rzadko. Nawet przy wyrównanym poziomie sportowym te argumenty przemawiały by wyraźnie za gospodarzami, a jeżeli dodamy różnicę przynajmniej klasy między obiema ekipami to wychodzi nam zdecydowany faworyt. LAC nie może sobie pozwolić na drugą z rzędu porażkę u siebie i każdy inny wynik jak spokojna wygrana gospodarzy będzie ogromną sensacją.

#18 ????
Sacramento Kings - Golden State Warriors
Typ: Golden State Warriors​

Kurs: 1,13 Bet365 ✅ (83-87)

Kolejny mecz w którym bardzo łatwo wskazać faworyta. GSW wróciło z fatalnego tripu na wschód (1/4) i w poniedziałek pokonali Toronto, teraz podejmą słabe Sacramento które na 33 mecze wyjazdowe wygrało aż 6. Dawid Lee i będący ostatnio w fenomenalnej formie Curry powinni porządnie rozstrzelać rywali którzy według mnie nie mają żadnych argumentów aby nawiązać wyrównaną walkę.

Ako: [1,48]
Stawka: 200 PLN ▶ PW: 96 PLN

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
#19 ????

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets
Typ: Los Angeles Lakers​

Kurs: 1,76 Bet365 ✅ (108-102)
Stawka: 100 PLN ▶ PW: 76 PLN

Nie będę oryginalny jeżeli napiszę, że też typuję w stronę jeziorowców ale nie zawsze o to chodzi, skoro wiele osób będących w temacie uważa, że goście to spotkanie wygrają to głupotą byłoby grać przeciw &quot;masówce&quot;. Oglądałem spotkanie z OKC i Lakersi byli słabsi ale tylko troszeczkę, mieli straszny problem ze zdobywaniem łatwych punktów i przeprowadzaniem szybkich kontr jednak w Oklahomie każda drużyna NBA ma z tym problem. Dzisiaj rywal dużo słabszy i jak to wszyscy ładnie mówią &quot;oni muszą wygrywać spotkania takie jak te jeżeli myślą o play offach&quot; każdy to wie ale jak pisałem trochę wcześniej najważniejsze, że oni sami doszli do tego i od kompromitacji z Phoenix nie przegrali &#39;&#39;głupiego&#39;&#39; spotkania (porażki w Bostonie, Miami, Denver, Oklahomie i z LAC czyli drużynami z Topu). Reszta jest opisana w dziale NBA, dodam jeszcze, że na pewno zagra Kobe, Howard i MWP.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon VI

#20 ⚽
Anzhi Makhachkala - Newcastle
Typ: Anzhi Makhachkala strzeli​

Kurs: 1,16 Bet365 ⛔ (0:0)

Anzhi ma bardzo mocną ofensywę i trenera z głową na karku, dodatkowo stadion w Moskwie ze sztuczną murawą na którym się gra bardzo ciężko każdej zachodniej drużynie i temperatura w ok -5 - to wszystko są atuty gospodarzy które powinny bez problemu wystarczyć na drużynę Newcastle. Stosunek gości do tych rozgrywek widać po składzie jaki zabrał ze sobą Alan Pardew ( kontuzja Colocciniego oraz nieobecność Debuchy, Gutierreza, Amalfitano i Cisse) żaden poważnie myślący o zwycięstwie człowiek nie pozwolił by odpoczywać swoim liderom. Anzhi wobec tych okoliczności bramkę wciśnie i nie widzę tu innej możliwości.

#21 ????
Thomaz Bellucci - Bernard Tomic
Typ: Bernard Tomic​

Kurs: 1,30 Bet365 ✅ (4:6 ; 3:6)

Tomic gra tutaj na swojej ulubionej nawierzchni z przeciwnikiem o klasę słabszym od siebie. Kurs na młodego Australijczyka to spora przesada. Brazylijczyk w tym roku gra fatalnie przegrywa prawie ze wszystkimi i na twardych i na swoich ulubionych ziemnych kortach. Tomic podobał mi się już w Australii ale w pełni przekonał mnie do siebie dopiero przy porażce z Tsongą. Dzisiaj może przegrać tylko ze sobą bo jeżeli z głową będzie wszystko w porządku to zapowiada się 0:2.

#22 ⚽
Benfica Lizbona - Bordeaux
Typ: Benfica Lizbona strzeli​

Kurs: 1,12 Bet365 ✅ (1:0)

W niedzielę również stawiałem przeciw Bordeaux i się nie zawiodłem a obejrzenie spotkania przeciwko Lille jeszcze bardziej utwierdziło mnie w dzisiejszym typie. W tamtym meczu mimo iż Bordeaux było skupione na zachowaniu czystego konta to i tak Lille nie miało problemów ze stworzeniem kilku dogodnych sytuacji i strzeleniem dwóch bramek. Dzisiaj zachowanie czystego konta będzie niemożliwe, Benfica to drużyna lepsza pod każdym względem dla której europejskie rozgrywki są najważniejsze, stadion będzie pełny jak przy spotkaniach w lidze mistrzów... a stadion w Lizbonie to wielka twierdza w tym sezonie czyste konto zachowała tam tylko Barcelona co może wydawać się lekkim paradoksem ;). Podsumowując, przeciętna francuska drużyna nie ma prawa wywieźć czystego konta z boiska lidera ligi portugalskiej.

Ako: [1,70]
Stawka: 100 PLN ▶ PW: 70 PLN​

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Kupon VII

#23 ????
Petra Kvitova - Olga Govortsova

Typ: 2:0

Kurs: 1,22 Bet365​

Co tu dużo mówić, klasa zawodniczek jest nieporównywalna i nie sądzę aby Białorusinka ugrała więcej niż cztery gemy. Kvitova ostatnio powoli wraca do swojej najwyższej dyspozycji i jak tylko ma okazję to rozjeżdża rywalki, przegrała tylko po zaciętym meczu z Serena Williams, w Dubaju ograła do zera takie rywalki jak Hantuchova, Ivanovic, Radwańska czy Wozniacki, tylko będąca w wybornej dyspozycji Sara Errani zdołała ugrać seta. Jej rywalki nie znam ale wiem, że nie zalicza się ona do grona zawodniczek, które mogą urwać seta Czeszce. Według mnie Kwitowa jest jedną z faworytek do końcowego sukcesu i będę grał na nią w kolejnych meczach.

#24 ⚽
Podbeskidzie Bielsko Biała - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa strzeli​

Kurs: 1,18 Bet365​

Legia po fatalnym jak na oczekiwania właścicieli początku rundy jedzie do Bielska gdzie chyba nawet zawodnicy są zaskoczeni swoją postawą na boisku, rozgromienie Jagielloni oraz remis na Reymonta dają nadzieję na utrzymanie (w co osobiście nie wieżę). Tym razem będzie zdecydowanie trudniej bo tylko kwestią czasu jest kiedy FC Hollywood zacznie strzelac seryjnie bramki, Dwaliszwili, Ljuboja, Saganowski, Kosecki czy Radovic to piłkarze którzy w pojedynkę zmienili by jakośc każdej drużyny ekstraklasy. Tego ostatniego zabrakło przeciwko Bełchatowowi i to według mnie była przyczyna słabego występu Legi. Dzisiaj wszyscy są do dyspozycji trenera dlatego czyste konto Podbeskidzia będzie ogromną sensacją.

#25 ⚽
Genoa - AC Milan
Typ: AC Milan strzeli​

Kurs: 1,22 Bet365​

Kilka słów o każdym spotkaniu napiszę ok 18

#26 ????
Sara Errani - Lourdes Domínguez Lino
Typ: Sara Errani​

Kurs: 1,10 Bet365​

Tak jak wyżej napisałem Włoszka znajduje się w wyśmienitej formie, wygrała turniej w Acapulco na kortach ziemnych oraz dotarła do finału w Dubaju a w Katarze przegrała z Azarenką. Jej rywalka to 32 letnia Hiszpanka, która nic wielkiego w karierze nie osiągnęła, najlepiej czuje się na ziemnych i nawet tam wyniki nie są dobre na innych nawierzchniach są bardzo słabe. Sara jest rozpędzona i zatrzyma się dopiero na którejś z wysokich i siłowo grających rywalek, dopóki będzie trafiała takie przeciwniczki można spokojnie inwestować w jej występy.

Ako: [1,94]
Stawka: 100 PLN ▶ PW: 94 PLN​

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Ostatnio brak typów z mojej strony z powodu braku czasu, jednak przeglądając forum natknąłem się na sporą liczbę tasiemek i naszła mnie ochota na własną :p To nie jest zmiana sposobu gry tylko tak bardziej dla zabawy, bo przecież każdy zaczynał przygodę z bukmacherką od tasiemek.

E: Oczywiście jeden typ z najniższym kursem zawalił :;/: - 50 zł

Do góry Bottom