>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

200 typów 1.01 do spełnienia celu

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Pisalem ci wcześniej gdzieś obecnie końcówka lig to lepiej już grać te 0,5 overek niż undery zespoły walczą o utrzymanie , awansy itp paść gole muszą !!! Polska kartoflanka ci pokazała właśnie na przykładzie

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Właśnie... co dalej? To jest pytanie. Bo ostatnio sporo kasy przegrałem...
Jestem tylko ciekawy czy jest przynajmniej jeden człowiek na tym forum co regularnie wygrywa duże pieniądze...
zapewniam Cię że na pewno jest więcej niż jedna osoba i to zdecydowanie więcej, sam znalazłem sporo ciekawych tematów, gdzie ludzie robili konkretne kokosy, a odwiedzalność takich tematów była bardzo mautka, aż w końcu autorzy przestawali się udzielać.
sam gram juz sporo i z calym szacunkiem ale niektorzy chca podbic swiat grajac pare lig w nozna, kosza, siatke i nie wiadomo co jeszcze i liczą na sukcesy, dla porównania ja skupiłem się na 2 ligach z naciskiem na jedną i bywają ogromne niespodzianki. Jaki z tego wniosek? Wiecej lig, to wiecej tychże niespodzianek.
A co do kursów 1.01 to na pewno nie radzę grać takich w siatce live, w innych sportach pewnie jest podobnie. zrozumiem 1.1 czy 1.2 bo tu już może być value a w takim 1.01 nie : &gt;

dolce 24

dolce

Użytkownik
Zapewne są, tutaj na forum jak i poza nim. Tylko tak to funkcjonuje niestety że ktoś przegrywać musi aby inni wygrywać mogli..
Ja podziwiam Cię, bo widzę że już trochę tych systemów testowałeś i ciągle szukasz czegoś dla siebie, mam nadzieję że w końcu znajdziesz.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Systemy przetestowane, doświadczenie skacze ale ja teraz mam większy problem...
bo aktualnie nie mam za co grać.
Trochę głupie stwierdzenie ale taka jest prawda

agarak 27

agarak

Użytkownik
Ja też cię CulePl podziwiam za wytrwałość. A uważam, że upór zawsze w końcu musi przynosić efekty. Głowa do góry. Z tym dzisiejszym meczem miałeś straszliwego pecha (ja grałam under 7,5 ).

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ja też cię CulePl podziwiam za wytrwałość. A uważam, że upór zawsze w końcu musi przynosić efekty. Głowa do góry. Z tym dzisiejszym meczem miałeś straszliwego pecha (ja grałam under 7,5 ).
Nie możesz grać takich rzeczy po takich śmiesznych kursach lepiej grać lekkie overki na live niż takie undery jeszcze polska kartoflanka i zespoły z samego dołu . Odbudować takie pieniądze będzie cholernie ciężko a masz już końcówkę lig .
Popatrz teraz sobie na U-17 gdzie można spokojnie wychaczyć underki do tego kwalifikacje siatkówki Damskiej ( chociaż i to jest lotto ) a do tego jak wspomniałem 0,5 overy w prawie każdym spotkaniu w ten weekend łącznie z polską kartoflanką .

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Tak apro po, &quot;testowanie nowego systemu&quot; grając all in zakrawa na debilizm, ja jak sobie wymyśliłem cos do grania to zacząłem od jakoś 1/8 budżetu, no ale widać ile wody w rzece musi jeszcze przepłynąć aby były tego efekty.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Właśnie... co dalej? To jest pytanie. Bo ostatnio sporo kasy przegrałem...
Wałkowane to było po stokroć, ale może warto powtórzyć jeszcze raz. Nie graj na siłę, chyba, że traktujesz to jako zabawę, i po prostu stawiasz jak leci, byle były emocje, ale po stawkach widzę, że tak nie jest. Na czym się znasz ? Piłka, tenis, siatkówka ? Może krykiet, darty, czy futsal ? Jeżeli czujesz, że jesteś w czymś dobry to skoncentruj się przez jakiś czas na jednej, góra dwóch dyscyplinach. Skoro przegrałeś do tej pory sporo kasy, jak sam mówisz, to coś robiłeś nie tak. Już po tym temacie widać pierwszy błąd, all in... Toż to jest pierwszy stopień do bankructwa, nie ma nic gorszego jak przegranie całego budżetu na jednym typie, a tutaj mamy własnie coś takiego, i to na takim kursie. Chłodna głowa, analiza, konfrontacja typów z innymi użytkownikami. Nic na siłę. Nie idzie od dłuższego czasu ? Przerwa. Jeżeli dalej są wtopy, może warto się zastanowić nad tym, że to po prostu nie jest chleb dla Ciebie ? Owszem, można mieć pecha raz, dwa, ale nic w przyrodzie nie ginie, czasem i Twoja ekipa strzeli w 90 minucie zwycięskiego gola. To jest fakt, ale błędne dobieranie spotkań to już inna bajka. Granie na chybił trafił nie jest dobrym pomysłem. Godzina 13-34. Szybko, szybko, bo o 14-00 mecz. Nie tędy droga. Inwestujesz niemałe pieniądze, nie pozwól, aby w taki dziecinny sposób je trwonić. Szanuj je. Już nie raz spotykałeś się ze sloganem, ze bukmacherka to nie sprint tylko maraton. 10 % dziennie inwestując 100 % środków ? Fatalny pomysł, ale to już wiesz.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Tak apro po, &quot;testowanie nowego systemu&quot; grając all in zakrawa na debilizm, ja jak sobie wymyśliłem cos do grania to zacząłem od jakoś 1/8 budżetu, no ale widać ile wody w rzece musi jeszcze przepłynąć aby były tego efekty.
All in jasne Debilizm ale granie za np 50% po przegranej zas za 50% wygrywając dokładamy do kupek itd da się coś osiągnąć ...

culepl 39

culepl

Użytkownik
Nie chodzi o to że to debilizm bo nie grałem za all in.
Grałem za pewną kwotę które przeznaczyłem na bukmacherkę.
Trafił się mecz i padło te 7 goli.
Co myślicie o dalszym takim graniu tylko, że under 7.5 oraz 8.5 na LIVE. Nigdy przed meczem tylko w trakcie meczu.
8,9 bramek np. w polskiej lidze - to już graniczy z cudem.
Typy under 7.5 oraz 8.5 i Lay akumulator ako 100 pociągnie dalej?
Przejrzycie tego kolesia: http://forum.punterslounge.com/threads/122823-Skittle-s-Mixture/page16

rayu 32

rayu

Użytkownik
Poszukaj sobie na bwin takich kursów. Np, Granada - Real Zespół 1 wygra do 0 ? NIE @ 1.01
Jaka jest szansa, że Granada wygra z Realem do 0? Sam sobie odpowiedz. Pełno jest takich kursów. Pozdrawiam

culepl 39

culepl

Użytkownik
Poszukaj sobie na bwin takich kursów. Np, Granada - Real Zespół 1 wygra do 0 ? NIE @ 1.01
Jaka jest szansa, że Granada wygra z Realem do 0? Sam sobie odpowiedz. Pełno jest takich kursów. Pozdrawiam
Na BF są większe kursy.
Np lay 1-0 - kurs 1.025

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Z takim myśleniem to za daleko się nie zajdzie, taka sytuacja jest niemozliwa? oczywiscie ze jest mozliwa, sport to sport wszzytsko jest mozliwe.
Do autora, faktycznie nie pisales ze grales all in tak wiec sorry.
Ostatnio Barcelona wygrywajac 2-0 grajac 11v10 i majac karny, ktorego nie wykorzystala zremisowala 2-2 u siebie. Niemozliwe ????
I tu po prsotu trzeba umeic dokonac odpowiedniej selekcji + liczyc sie z tym ze wtopic tez mzona i odpowiednio sie na taka sytuacje przygoitowac. Samo granie tylko kursow 1.01 to tez sztuka bo trzeba wiedziec kiedy taki kurs jest naprawde oplacalny a nie napieprzanie na pałę byle czego. Ktos napisze ze kursy mozna selekcjonowac, ok ale czy jestes takim znawcą &quot;milion&quot; lig zze wszedzie mzoesz to 1.01 sobie pograc ???

rayu 32

rayu

Użytkownik
Z takim myśleniem to za daleko się nie zajdzie, taka sytuacja jest niemozliwa? oczywiscie ze jest mozliwa, sport to sport wszzytsko jest mozliwe.

Do autora, faktycznie nie pisales ze grales all in tak wiec sorry.

Ostatnio Barcelona wygrywajac 2-0 grajac 11v10 i majac karny, ktorego nie wykorzystala zremisowala 2-2 u siebie. Niemozliwe ????

I tu po prsotu trzeba umeic dokonac odpowiedniej selekcji + liczyc sie z tym ze wtopic tez mzona i odpowiednio sie na taka sytuacje przygoitowac. Samo granie tylko kursow 1.01 to tez sztuka bo trzeba wiedziec kiedy taki kurs jest naprawde oplacalny a nie napieprzanie na pałę byle czego. Ktos napisze ze kursy mozna selekcjonowac, ok ale czy jestes takim znawcą &quot;milion&quot; lig zze wszedzie mzoesz to 1.01 sobie pograc ???

Kolego, że tak się do Ciebie zwrócę. Ja nie twierdzę, że to zdarzenie jest niemożliwe. Ale czy zagranie under 7.5 jest niemożliwym. Każde zdarzenie jest możliwe i doświadczamy tego codziennie. I zgodzę się co do tego, że trzeba potrafić dobrać grane zdarzenia i wystrzegać się błędu jak najdłużej. Niemniej jednak mój typ wydaje mi się pewny. Dowiemy się jutro po 23 ;) Pozdrawiam

PS: Podawać przykład z LM to trochę głupie. Wszyscy wiemy, że puchary rządzą się swoimi prawami. Barcelona nie grała wtedy z Granadą a z Chelsea, która ogórkiem nie jest ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Cule, to teraz progresja dla kursu 1,10 z mnożnikiem 10. Kredyt i jedziesz. ;)
A poważnie:
Życzę owocnych przemyśleń.
Chciałbym przeczytać Twoje przemyślenia, byś spróbował ocenić swoje błędy - bez tego znowu wtopisz. Bez dwóch zdań - wtopisz. Odrób wreszcie pracę domową, zrób sobie taki bukmacherski rachunek sumienia i ciut więcej kalkuluj, a mniej zakładaj.
Pozdro

god-of-game 53

god-of-game

Użytkownik
Progresja dla singli w meczach piłkarskich np. poniżej 1,5 gola lub powyżej 3,5 goli w większości będzie kurs powyżej 3.20

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
ludzie przestańcie kopiować ten styl :!:
samuel wprowadził swój mały pomysł tutaj i jakby tego było mało, z dnia na dzień miał coraz więcej cichych kibiców. Wtopił, powiedział ogólnie ze szkoda, każdy pożegnał go z życzeniem powodzenia. A teraz co chwila ktoś ma taki sam temat i na kosmicznych głupotach wtapia
dajcie se siana z tym... też mi sposób na &quot;pewny&quot; zarobek

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Ja gram na takich samych kursach jak wy czasami mniejszych niż 1.01. Graj tak jak ja podziel budżet na 3 części, a unikniesz przegranej całego budżetu . ;)

Do góry Bottom