>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

200 typów 1.01 do spełnienia celu

culepl 39

culepl

Użytkownik
1/200
Atletico Madrid - Real Sociedad
TYP:
LAY 0:2
KURS: 1.01
STAWKA: 254€
EW: 257€
✅
Wynik: 1:1
BILANS: ✅ 3

culepl 39

culepl

Użytkownik
2/200
FC Barcelona - Malaga
TYP: UNDER 8.5

KURS: 1.02
STAWKA: 257€
EW: 262€
✅
Wynik: 4:1
BILANS:
✅ 8

culepl 39

culepl

Użytkownik
3/200
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
TYP: UNDER 6.5

STAWKA: 262€
EW: 264.5€
✅
Wynik: 1:1
BILANS:
✅ 10.5

culepl 39

culepl

Użytkownik
4/200
Olimpia Elbląg - Górnik Polkowice
TYP: UNDER 6.5
STAWKA: 264.5€
EW: 267€

Wynik: 3:4
BILANS: ⛔ 264

agarak 27

agarak

Użytkownik
Okazuje się więc, że wszystko można przegrać. Nawet taką Olimpię Elbląg....

rayu 32

rayu

Użytkownik
Bo bez sensu jest ten typ. Taka prawda. Granie takiej pierdoły, jeszcze w polskiej lidze.
Poszukaj typów w siatkówce. Tam są ciekawe oferty. Pozdrawiam

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Wydaję się, że trafienie kursu 1,01 jest banalne. A tu 4 podejście i już pomyłka... Ludzie takie granie nie ma sensu. Wcześniej grałeś po nickiem samuel jak się nie mylę i też się nie udało. Lepiej czekać na jakąś perłkę i wtedy zaryzykować. Wczoraj zarałem za 80% kapitału na Ruch i opłaciło się, zysk jest fajny i będzie można robić wypłatę ???? Szkoda, że poległeś, oby to dało Ci do myślenia.

Pozdro

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
da się grać tak ale nie TAKIE KURSY o czym już pisałem .....
I grać na LIVE by zobaczyć co się dzieje na boisku ,,,
Nie grać za 100% , tylko to jakoś dzielić ...

culepl 39

culepl

Użytkownik
Może wy mi powiecie czemu ja mam takiego pecha i musiałem trafić akurat na ten mecz?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Może wy mi powiecie czemu ja mam takiego pecha i musiałem trafić akurat na ten mecz?
Prędzej czy później tak by się to pewnie skończyło, lepiej dla Ciebie że tak wcześnie, pomyśl co by było jakby nie wszedł 199 typ. ;)

dolce 24

dolce

Użytkownik
Prędzej czy później trafiłbyś na taki mecz. Paradoksalnie lepiej że to się stało przy czwartym kuponie, niż miałoby się stać przy np. setnym.
Pomijając to, że do mnie nie przemawia taki system, to tak jak napisał Brutus, najważniejszy jest podział kapitału, ciągłe granie all in, nie ważne przy jakich kursach, zawsze skończy się tak samo.
No i właśnie, druga sprawa to ten typ. Potencjalni spadkowicze 1 polskiej ligi, dwie najgorsze defensywy w lidze, człowieku przecież w tym meczu mogło wydarzyć się wszystko.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Mądry Polak po szkodzie. Samuel miał furę szczęścia, równie dobrze mógł skończyć zabawę miesiąc, dwa wcześniej. To nie jest dobry sposób, uda się 10, 100, 500 razy, początkowo wygrywać się będzie centy, a potem 1,2 euro, potem 10, 15, aż nagle - pach. Człowiek pomyśli, kurcze, byłem tak blisko, to spróbuję jeszcze razi, i znowu wielkie zdziwienie, że ktoś przegrywa w tenisa, mimo iż wygrywał 6-1 4-0...Ile grał Samuel ? 3, 4 miechy ? Przyszła wtopa, szybki rewanż i jeszcze szybsza strata kasy. Tutaj podobnie. Można grać for fun takie coś, ale nie traktować jako żyły złota, czy cudownego systemu. Takiego nie ma i nie będzie. Nauczony doświadczeniem ? Ostrzegali ludzie ? Do Ciebie należy decyzja co dalej. Pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +16
culepl 39

culepl

Użytkownik
Właśnie... co dalej? To jest pytanie. Bo ostatnio sporo kasy przegrałem...
Jestem tylko ciekawy czy jest przynajmniej jeden człowiek na tym forum co regularnie wygrywa duże pieniądze...

dig 106

dig

Użytkownik
Właśnie... co dalej? To jest pytanie. Bo ostatnio sporo kasy przegrałem...
Jestem tylko ciekawy czy jest przynajmniej jeden człowiek na tym forum co regularnie wygrywa duże pieniądze...
Jest :)

Do góry Bottom