>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20$ , www.eldoradopalace.com

Status
Zamknięty.
matheenn 2

matheenn

Użytkownik
bez wpisana karty i pinu nie da rady aktywowac bonusa?
wpisuje zmyslona karte i pin i wprowadzam kod to wyskakuje invalid bonus code
bez wpisana karty i piny wyskakuje Field Card Number is empty.
- Field PIN is empty.
Krecie , a widzisz zakładkę po LEWO na wpisanie bonus code , bez potrzeby karty , ani nettelera ani innych środków płatności...
Wystarczy wytężyć oczka!
down@
Nie obraziłem Cię ani razu ???? , nazwałem kretem bo jesteś ślepy ????

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
INVALID BONUS CODE mial ktoś coś takiego?

edit juz mam *****ane to invalid bonus kod, a na poczte mi przyszedl link z aktywacja konta

teraz eror w linku aktywacyjnym......

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
INVALID BONUS CODE mial ktoś coś takiego?

edit juz mam *****ane to invalid bonus kod, a na poczte mi przyszedl link z aktywacja konta

teraz eror w linku aktywacyjnym......
przeczytaj pierwszy post na 4 stronie Matheenn chyba ze dobrze wpisujesz to pewnie juz po promo

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
przeczytaj pierwszy post na 4 stronie Matheenn chyba ze dobrze wpisujesz to pewnie juz po promo

ja dopiero sie rejestruje wpsiuje kod a tam INVALID KOD po czym dostaje na meila link z aktywacja klikam i mam crtical server error , znowu sie rejestruje przyszedł drugi link z aktywacja i to samo

bez kodu przyszedł kolejny link aktywacyjny i potwierdziło mi rejestracje

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie a wy ten kod wpisujecie na przeglądarce czy na sofcie bo teraz znów mi przysłali inny e-meil
Dear***

Thank you for contacting us regarding this Bonus .
Please contact us in Live Chat on our website , and our operator will be glad to assist you in order to activate your bonus .
OR
Log into your account and follow our instructions carefully:
1. Go to your Cashier and then to the Deposit section
2. Please click &quot;Bonus Program&quot; in the very bottom of the column to your left just below Neteller and enter your Bonus code
3. Click Submit and enjoy

i to przekręcili moje nazwisko :p
ale wbijam na przeglądarce ten kod i nadal Panowie a wy ten kod wpisujecie na przeglądarce czy na sofcie bo teraz znów mi przysłali inny e-meil
Dear***

Thank you for contacting us regarding this Bonus .
Please contact us in Live Chat on our website , and our operator will be glad to assist you in order to activate your bonus .
OR
Log into your account and follow our instructions carefully:
1. Go to your Cashier and then to the Deposit section
2. Please click &quot;Bonus Program&quot; in the very bottom of the column to your left just below Neteller and enter your Bonus code
3. Click Submit and enjoy

i to przekręcili moje nazwisko :p
ale wbijam na przeglądarce ten kod i nadal [pisze bym sie skonstatował z działem depozyty

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
no i mam siano kliknałem cashier deposit na dole bonus program wyskoczyło pole na wpsianie kodu wpsiałem i 20$ jest

także kodu nie wpisujcie przy rejestracji

A 1

august21

Użytkownik
a tak sobie tylko skromnie napisze ze zajebiste zainteresowanie jest moimi bonusami :p haha ,zeby tylko szło z tego wypłacic ???? ja mam 100$ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom