>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka T-Mobile Ekstraklasy (13.02 - 16.02.2015)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
▶Cracovia - Śląsk

Ja w tym spotkaniu kieruje się w stronę rzutów rożnych.
Cracovia w swojej drużynie ma dużo niezłych ofensywnych zawodników takich jak: Dialiba, Budziński , Rakels czy pozyskany w zimę napastnik z przeszłością Jendrisek, który mam nadzieję wkomponuje się w naszą ekstraklasę.
Ekipa gospodarzy pokazała w rundzie jesiennej że potrafią mieć w spotkaniu dużo rzutów rożnych, tym bardziej przed własną publicznością, gdzie rozegrali jesienią 9 spotkań zdobywając w nich 63 rzuty rożne, daje nam to średnio 7 cornerów na spotkanie.
Z drugiej strony mamy drużynę Śląska Wrocław, który również w swej kadrze ma wielu dobrych zawodników ofensywnych, którzy jesienią zdobywali dużo bramek oraz nabijali rzutów rożnych.
Jest to pierwsze spotkanie ligowe dla obu drużyn w tej rundzie, którego na pewno żadna z tych drużyn nie chce przegrać. Zwycięstwo gości pozwoli im umocnić się na pozycji wicelidera, po wczorajszym remisie Lecha. Zwycięstwo Cracovii pozwoli im zbliżyć się do pierwszej 8-semki.
Moje propozycje:
Ilość rzutów rożnych Powyżej 10 @ 2.00 ✅
X1 @ 1.57
✅
(myślę że zawodnicy Śląska mogą odczuwać jeszcze czwartkowe spotkanie z Legią, gdzie cały podstawowy skład biegał na boisku przez 30 minut w dziesiątkę. Cracovia dokonała fajnych transferów, nie sprzedając nikogo z podstawowej jedenastki, remis na pewno w ich zasięgu.)

▶Legia - Jagiellonia
Kurs jak najbardziej zachęca mnie do zagrania na gospodarzy.
W kadrze gospodarzy na to spotkanie nie znajdą się jedynie: Ivica Vrdoljak, który pauzuje za kartki, oraz kontuzjowany od kilku tygodni Ondrej Duda.
W pełni sił na to spotkanie jednak są już: Bartosz Bereszyński, Dossa Junior i Tomasz Brzyski, czyli podstawowi zawodnicy.
W składnie gości w tym spotkaniu najprawdopodobniej nie zobaczymy ich najlepszego strzelca - Mateusza Piątkowskiego.
Przewidywane jedenastki
Legia: Kuciak - Bereszyński, Rzeźniczak, Dossa Junior, Brzyski - Żyro, Furman, Jodłowiec, Kucharczyk - Masłowski - Saganowski
Jagiellonia: Drągowski - Modelski, Madera, Tarasovs, Wasiluk - Grzyb, Romanczuk - Dzalamidze, Gajos, Frankowski - Tuszyński
W jesiennym pojedynku między tymi drużynami, Legia gładko zwyciężyła w Białymstoku 3:0. Po piętach depcze im drużyna Śląska, wiec nie ma tutaj opcji na wpadkę.
Moje propozycje:
Legia @ 1.60

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Cracovia vs Śląsk Wrocław
Over 2.5 @ 2.20 ⛔ 2
Śląsk Over 1.5 @ 2.62 ⛔ 1
Over 10 rożne @ 2.00 ✅ 11
bet365​

Czwartkowy mecz Śląsk vs Legia dał nam odpowiedź, choć nie do końca jak będzie wyglądał Śląsk bez Mili. Stałe fragmenty gry Dudu, Hateley, krótkie rozgrywanie rzutów rożnych. Grajciar który nie otrzymał dobrych ocen za występ z Legią niestety w mojej ocenie siądzie na ławce, a niestety dlatego, że grał przeciwko jednym z najlepszych defensywnych pomocników - Vrdoljak i Jodłowiec, którzy doskonale sobie z nim radzili, bardzo często Peter leżał na boisku, dla tych którzy chcą porównania z Milą, to tak, uważam, że Mila leżałby jeszcze częściej ;) i byłby taki sam pożytek z niego.
Moim zdaniem Śląsk wyjdzie jak zawsze ofensywnie, a dlaczego?
A no dlatego, że jest szansa na odskoczenie trochę w tabeli, jak wiemy zremisował Lech i jest nie zła szansa na zdobycie przewagi i oddechu.
Cracovia, niby wszyscy zdrowi , ale dramatycznie wyglądali w sparingach bilans 1-1-5 , trener zaklina rzeczywistość, że to tylko sparingi, ale widać było w meczu Lechia vs Wisła, że jednak słabe sparingi przełożyły się na grę Wisły.
Śląsk jeśli tylko poprawi skuteczność, o co największe zastrzeżenia, to będą bramki, niestety bracia potrzebują sporo okazji, a znowu się zaczyna w wykonaniu Flavio tzw niemoc. Z kilku metrów nie trafia w bramkę(w ogóle w piłkę jak to z Legią było).
Dodatkowo rożne, zgadzam się z kolegą Pyrus122 , który przedstawił argumenty za typem.
Przewidywane składy:
Cracovia:
Pilarz - Rymaniak, Żytko, Polczak - Nykiel, Covilo, Kapustka, Budziński, Dialiba - Rakels, Jendrisek.
Śląsk: Pawełek - Zieliński, Celeban, Pawelec, Paraiba - Hołota, Droppa - Pich, Machaj, Flavio - Marco
Co do składu Śląska to tak wyglądał na ostatnim treningu w gierce wewnętrznej, wczoraj doszły mnie słuchy od znajomego, że jakiś problem ma Zieliński, ale nie jestem w stanie tego potwierdzić.
///
Kilka słów odnośnie spotkania Legii Warszawa, to nadal drugi skład Legii jest lepszy od Jagiellonii, nie zagra Piątkowski. Dlatego typ w kierunku Legii.

Otrzymane punkty reputacji: +2
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Legia Warszawa 1.65 Bwin​

Widzę masóweczka poszła w kierunku Jagielonii, kursy na Warszawiaków poszły mocno w górę i można się tylko z tego cieszyć. Oczywiście Legie w czwartek czeka bardzo ważny pojedynek z Ajaxem, który jest teraz dla nich priorytetem, sam trener Berg mówił, że liga kończy się na początku Czerwca, więc sporo meczy przed nimi w Ekstraklasie. W porównaniu do meczu ze Śląskiem, kilka zmian w składzie Wojskowych zobaczymy. Media przepowiadają, że trener może wymienić cały skład, w co ja w sumie nie wierzę, ale zobaczymy, dlatego tak rosnące kursy na Legie. Ale patrząc na rezerwę, która ma dzisiaj zagrać to i tak nazwiska głośne, jak na nasza ukochaną ligę: Brzyski, Astiz, Dossa Junior, Furman, Kosecki czy Orlando Sa. Do tego dochodzą młodzi gniewni Szwoch czy Ryczkowski, który bardzo dobrze prezentował się na obozach przygotowawczych, i mamy rezerwę, która spokojnie powinna sobie poradzić z przyjezdnymi, w których szeregach nie zobaczymy najlepszego strzelca drużyny Piątkowskiego, który nieoficjalnie pokłócony jest z władzami klubu, a trener przyznał, że zadecydowały względy czysto sportowe. Legia od 3 spotkań nie wygrała u siebie z Jagą, ostatni mecz przerwany po 1 połowie przez burdy kibiców i zaliczony jako walkower dla gości. Wojskowi będą chcieli się odgryść za ten wynik, i pokazać miejsce w szeregu drużynie z Białegostoku. Nie ma co się więcej rozpisywać, nie wierzę w porażkę gospodarzy, a nawet remis w dzisiejszym spotkaniu. Liga długa, ale nie można głupio tracić pkt, niby Lech straciłwczoraj pkt, ale są blisko, podobnie ze Śląskiem, który rozegra dzisiaj swój pojedynek. Po takim kursie aż żal nei spróbować, bo gdyby nei puchar kurs nei przekroczyłby granicy 1.30.

Otrzymane punkty reputacji: +2
aenov 1

aenov

Użytkownik
Skład Legii na dzisiaj #

Malarz – Bereszyński, Astiz, Dossa Junior, Brzyski – Kosecki, Pinto, Furman, Ryczkowski – Szwoch, Orlando Sa

Dużo zmian ,tak czy owak wydaje mi sie ze sa w stanie pokonac Jage.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Skład Legii na dzisiaj #

Malarz – Bereszyński, Astiz, Dossa Junior, Brzyski – Kosecki, Pinto, Furman, Ryczkowski – Szwoch, Orlando Sa

Dużo zmian ,tak czy owak wydaje mi sie ze sa w stanie pokonac Jage.
Czy to potwierdzona informacja, czy wymysły różnych stron internetowych!?

Prezes Legii w Cafe Futbol: &quot;Dziś zmiany w składzie na 8 pozycjach. Tak to wyglądało z treningów&quot;.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Ma być 8 zmian w składzie. Czy aż tyle ? Nie sądzę ale zmiany na pewno będą. Przed AJAXEM na pewno nie zagra Rado , Żyro , Kucharczyk , Jodłowiec oraz zawieszony za kartki Ivica.
W obronie zapewne też coś będzie pozmieniane. Ogladając mecz ze Śląskiem i widząc babole w obronie pokuszę się o zagranie BTS-u po kursie 1,72

K 0

kapec87

Użytkownik
Czy to potwierdzona informacja, czy wymysły różnych stron internetowych!?
Prezes Legii w Cafe Futbol: &quot;Dziś zmiany w składzie na 8 pozycjach. Tak to wyglądało z treningów&quot;.
Artykuł z oficjalnej strony Legii wrzucony o 12:09
http://legia.com/aktualnosci/jakim-skladem-z-jagiellonia-45680

Przypuszczalny skład Legii na Jagiellonię zdaniem legia.sport.pl i legia.net: Malarz – Bereszyński, Astiz, ???, Brzyski – Kosecki (Żyro), Pinto (Jodłowiec), Furman, Ryczkowski – Saganowski (Szwoch), Sa.
Więc póki co to nie jest oficjalna informacja.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Cracovia - Śląsk

Zacznę moją analizę może od Cracovii, czyli drużyny, która będzie dość sporą zagadką. Mecze przygotowawcze bardzo słabo, nie ma co nawe to tym mówić, sam trener mówił, że ta drużyna nie jest do końca gotowa i jeszcze potrzebują czasu i pewnie zadaniem na dziś jest wywalczenie chociaż punktu.

Będzie to jedna ciężkie zadanie, ponieważ Śląsk naprawdę gra dobrze, zwłaszcza w ofensywie i tutaj ta słaba obrona gospodarzy może dać się we znaki. Goście są groźni zarówno po kontratakach, ale też i z pozycyjnego ataku mogą zaskoczyć. Mają fajnie wyszkolonych technicznie piłkarzy i sądzę, że dziś postrzelają.

Ja w tym spotkaniu wybrałem over bramek Śląska, gdyż nie wiem jak sobie Cracovia radzi do przodu, jak dla mnie kurs bardzo dobry.

Mój typ: (kursy z bet365)
Śląsk over 1,5 @ 2,37
⛔

Legia - Jagiellonia

Legia pokazała już w tym roku, że nie jest pewna w obronie i tam kłopoty są największe. Dodatkowo dziś ten skład ma być inny niż zwykle i ta gra może się nie kleić. Do przodu już lepiej, sytuacje są i pomimo, że brakuje skuteczności to powinni coś strzelić.

Jagiellonia to zespół, którego nie można lekceważyć i Legia już się o tym przekonywała w ostatnim czasie. Na pewno fajna gra w ofensywie i są w czołówce jeśli chodzi o zdobywanie goli. Tutaj zważając na grę Legii z tyłu to na pewno będzie spora szansa na ugranie czegoś, jak dla mnie BTS.

Mój typ: (kursy z bet365)
BTS @ 1,73
✅

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Cracovia Kraków - Śląsk Wrocław
Śląsk (-1)⛔ 1:1
@4,60 Expekt
Śląsk przyjeżdża dzisiaj do Krakowa po zwycięstwo. Trener Pawłowski uprzedza, że nie są fundacją dobroczynną i nikomu nie zamierzają rozdawać punktów. Z Legią pokazali, że potrafią dominować na boisku, gdzie momentami nie pozwalali pograć w piłkę drużynie aspirującej o wysokie miejsce w Lidze Europejskiej. Mam przeczucie, że po fatalnej defensywie Cracovii przejadą się niczym walcem. Obrona, której liderem jest Rymaniak nie może prezentować się nawet poprawnie. Bartosz ma charakter, ale nie ma umiejętności. Najlepiej byłoby dla Pasów gdyby został na ławce rezerwowych, jednak ma poparcie, lubiących temperamentnych piłkarzy, trenera Podolińskiego. Sparingi pokazały, że ten zespół fatalnie ustawia się w defensywie: 3 razy 0:1 i na zakończenie etapu przygotowawczego 1:3 z I- ligowcem, mianowicie z GKS-em Tychy. W Śląsku w ofensywie brylują bracia Paixao. Mają niesamowity talent i mogą zapewnić klubowi co najmniej awans w Pucharze z Legią, a może końcowe zwycięstwo i tryumf. Do zespołu dołączył nowy zawodnik - Grajciar, który nie zaimponował mi w pojedynku z Legią, aczkolwiek trener Pawłowski zapewnia, że ma wielki talent. Szkoleniowiec Pasów w jednym z wywiadów spróbował dość niekonwencjonalnego sposobu motywacji, używając słów: Jeśli zagramy ze Śląskiem tak jak z Tychami to nie skończy się na trzech bramkach. O ile trener spodziewa się udowodnienia przez piłkarzy, że potrafią grać lepiej niż on sobie wyobraża, to jest w wielkim błędzie. Osobiście przewiduję efekt zgodnie z jego słowami i wysoką wygraną klubu z Wrocławia.

B 2

buszmen85

Użytkownik
Śląsk zagra bez chorego Zielińskiego (co było widać z Legią) oraz Pawełka. W bramce zadebiutuje 18-letni utalentowany Jakub Wrąbel.

W 84

winmasters

Użytkownik
Cash Back Bonus za czerwoną kartkę: Legia – Jagiellonia
W najbliższą niedzielę winmasters oferuje Ci specjalną super promocję na dobry początek wiosennej rundy Ekstraklasy.

Odbierz cash back bonus 120 PLN jeżeli w meczu Legia – Jagiellonia 15. lutego zostanie pokazana czerwona kartka. Postaw zakład, jeżeli sędziowie pokażą bezpośrednią czerwoną kartkę w spotkaniu, a Twój zakład przegra otrzymasz bonus w wysokości wniesionej stawki aż do 120 PLN.

Jak wziąć udział w promocji:
1. Zaloguj się na swoje konto gracza w winmasters.
2. Postaw zakład przed meczem na spotkanie: Legia – Jagiellonia 15/02/2015.
3. Jeżeli Twój zakład przegra, a w meczu zostanie pokazana bezpośrednia czerwona kartka otrzymasz od nas cash back bonus w wysokości wniesionej stawki aż do 120 PLN.
Jak otrzymać Cash Back bonus:
Po prostu wyślij do nas email na adres [email protected] z numerem przegranego kuponu, który jest widoczny w historii Twoich zakładów w temacie wpisując: Cash back bonus przy czerwonej kartce.
*Niniejsza oferta promocyjna nie może być łączona z innymi promocjami lub bonusami winmasters. Jeżeli posiadasz aktywny inny bonus nie możesz wziąć udziału w tej promocji.
Winmasters

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Oficjalny skład Legii na dziś:
Malarz - Bereszyński, Lewczuk, Astiz, Brzyski - Jodłowiec, Pinto - Kosecki, Szwoch, Ryczkowski - Sa.
Ławka: Jałocha, Furman, Saganowski, Dossa, Bartczak, Kucharczyk, Masłowski.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Górnik Zabrze - Korona Kielce
Ostatnie spotkanie pierwszej wiosennej kolejki. Jeśli była mowa o tych zespołach w mediach to głównie za sprawą problemów finansowych, o tym jak Górnik ma płacić nałożone kary na klub i o tym jak to Korona zostanie lada chwila zdegradowana z ekstraklasy. Na ten moment i Zabrze uregulowało część długów nie tylko u tych byłych piłkarzy i Korona dostała dotacje od miasta. Także humory mogą dopisywać i jednym i drugim.
Przesłuchałem dwie konferencje przedmeczowe i wszyscy jak jeden mąż potwierdzają, że już nie mogą się doczekać jak wejdą na pierwszy inaugurujący mecz i wiadomo, że chcą wygrać. Masło maślane, krótkie przedstawienie z osobna nowych piłkarzy i właściwie na tym się kończy to paplanie przed meczem. Jedyne co ciekawe to tylko fakt, że &quot;z drobnymi urazami&quot; jakiejś grypy żołądkowej zmagał się Golański i trochę mniej trenował co jest ważnym faktem jeśli mówimy o najbardziej wartościowym graczu z Kielc i nowy nabytek z Bydgoszczy Carlos. Na pewno nie zagra Trytko z powodu kartek czyli jeden z dwóch jedynych napastników jakich Tarasiewicz posiada na ten moment w kadrze. Odeszli Chiżniczenko, Gołębiewski, Petrow, Janota czy Sobolewski, który został zesłany do rezerw. W obwodzie pozostał robiący więcej wiatru niż to potrzebne Kiełb, jedyny napastnik na ten mecz Kapo i być może do Jovanovicia w środku pola wyjdzie jeden z nowych nabytków prawdopodobnie Fertovs. Szału nie ma, wszystkie wzmocnienia pozyskane za darmo wiele się po nich nie ma co spodziewać. Jeśli dołożymy do tego jak tragicznie grali w jesiennej rundzie na wyjazdach i tylko w ostatnich dwóch meczach nad jeszcze tragiczniejszymi drużynami z Gdańska i Chorzowa udało się zdobyć 6 punktów i strzelić w tych dwóch meczach 3 z 4 wszystkich bramek w delegacjach, wynik przykry czy to się zmieni dzisiaj w Zabrzu na lepsze śmiem wątpić.
W Górniku jak już pisałem sytuacja uległa poprawieniu, jakieś zaległości znalazły się na kontach piłkarzy, kontuzje też omijały zespół w okresie przygotowawczym. Doszedł jeden zawodnik i jest realnym wzmocnieniem środka pola młodzieżowy reprezentant Słowacji Erik Grendel ze Slovana. Na dniach miało się okazać czy klub zdąży z formalnościami i jeśli tak się stanie to trener Warzycha już zapowiedział, że wyjdzie w pierwszym składzie. Nie wolno też zapominać o tym, że zespół opuścił jedyny właściwie napastnik i to taki co jeszcze umiał co wykorzystać czyli Mateusz Zachara, problem duży bo oprócz Łuczaka, który trochę pograł na ten pozycji ewentualną nową dziewiątką ma zostać Bartosz Iwan, ciekawe jak to będzie wyglądać z przodu. Bo o ile sam typ na ten mecz opieram na defensywie, o którą jestem spokojny tak w ataku to już nieco słabiej wygląda. Niby bilans 3-3-3 mają u siebie w domu, ale to głównie z tego powodu, że zawalili końcówkę rundy jak to mają w zwyczaju. Porażki 0-4 z Legią i 0-5 z Wisłą już chyba zabrakło paliwa w grudniu bo mecze praktycznie na chodzonego przegrane. Z reguły Górnik słynął z dobrej gry obrońców w końcu i Danch i Augustyn ocierali się w pewnym momencie o kadrę i mocnego środka pola co przy ustawieniu naśladowanego z Włoch 3-5-2 wyglądało nie raz bardzo dobrze. Tutaj oprócz tego, że jest to pierwszy mecz i mała niewiadoma z tego powodu jest, to na Koronę w delegacji powinno jak najbardziej wystarczyć do zachowania czystego konta.
Co do kursów, które niesamowicie nabrały tempa i pikują do góry wszystkie zdarzenia w stronę Górnika zupełnie nie wiem z jakiego powodu, ale już nie raz dziwne rzeczy się działy, więc na to nie patrzę a tylko zacieram ręce, że już jest sympatyczny kurs na ten typ.

Górnik zachowa czyste konto 2,62 ⛔
bet 365
Jeden przestój Górników na początku drugiej połowy tak do 60 minuty przeważył na szali.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
GÓRNIK Z : KORONA K
Ostatnie spotkanie kończące 20 kolejkę naszej Ekstraklasy rozegrane zostanie w Zabrzu pomiędzy Górnikiem a Koroną Kielce ja liczę na kartkę czerwoną w tym pojedynku , w tej 20 kolejce już nie jeden taki kartonik został pokazany to dlaczego by nie mógł być dziś , rozjemcą tego meczu jest pan Paweł Gil który w tym sezonie w 14 meczach które do tej pory sędziował pokazał co prawda tylko 1 czerwoną karteczkę ale ogólnie to on lubi pokazywać ten kolor kartonika i w swojej karierze pokazał już 60 takich kartek 29 po dwóch żółtkach a 31 bezpośrednio tak więc dobry wynik pana Pawła , a już dobrze to wygląda kiedy zajrzymy głębiej do jego statystyk i w rubryce pod nazwą bilans w/g klubów możwmy się dowiedzieć takich wiadomości jak , pan Paweł sędziował 10 meczy z udziałem Korony z Kielc i pokazał w tych spotkaniach 6 czerwonych 3 dla Korony i 3 dla gości w tych 3 aż dwie bezpośrednie zarówno dla Kielc jak i gości i to jest dobry prognostyk na ten mecz , mecze z udziałem Zabrzańskiego Górnika było 13 i tu nie ma czerwieni ale jest 44 żółte kartki , ale w H2H pomiędzy nimi czerwona była nie raz pokazana i tu liczę właśnie na tą statystykę no ale jak będzie zobaczymy !
- oprócz tego liczę też na takie typ jak : Górnik : Korona
- czerwona kartka / tak / 3.50 / Betsson ✅ ( szkoda chciałem tez dać ten typ w TD ale trudno )
- czas pierwszego gola drużyny / Górnik przed 52 min gry / 1.83 .... Bet365 ⛔
- obydwie drużyny strzelą gola / 1.83 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Górnik Zabrze - Korona Kielce 2
Po smakowitym kursie 3,4 pobieram win Korony.
Pomijając fakt, że Górnik w lidze wygrał ostatnio u siebie pół roku temu, to do tego dochodzą problemy finansowe.
Co prawda parę dni temu skapnęło na konta parę groszy, ale jest to średnio miesięczna pensja na łeb, a na dalsze wpłaty szanse niewielkie.
Wiadomo jak wtedy zaczynają grać piłkarze.
W Koronie na odwrót, sytuacja się wyklarowała, osłabień brak.
Niby nie zagra Trytko i Carlos, ale ja myślę, że to żadna strata.
Trytko to jedna wielka pomyłka, musi mieć 10 dwusetek, żeby strzelić bramkę, a Carlos to świeży nabytek, więc wielka niewiadoma.
W Górniku nie zagra Jeż i Przybylski.
Argument uboczny - często się dzieje, że drużyna wygrywająca w pucharze oddaje mecz w lidze. Osobiście pograłem to w dublu z meczem, który opiszę w innym dziale za 50 zł.

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Zdaję sobie sprawę że temat dotyczy tej kolejki ale jest ładny kurs na następne rozdanie.
Lechia Gdańsk - Zawisza Bydgoszcz
Lechia over 1.5 gola
Kurs 1.8
Bukmacher: Bet 365
Moim zdaniem bet wysoce prawdopodobny. Lechia zagrała ładne zawody z Wisłą. Krakusy niewiele mieli do powiedzenia. Na palcach jednej ręki można policzyć sytuacje podbramkowe Wisły. I nie wynikało to z jakiegoś strasznego piachu gości ale z dobrej gry Gdańszczan. Skończyło się na 1:0 a powinno być oko wyżej. Z Zawiszą powinno być jeszcze łatwiej. Nie przekonują mnie nowe twarze w Bydgoszczy. Z Górnikiem zagrali fatalnie. Tak naprawdę nie przegrali tylko dlatego że Łęczna przyjechała po remis. Bali się podejść wyżej. Wyjść większą ilością zawodników. Dziury w obronie są takie, że byle neptek może tam robić szum. Rumak tego nie poskłada bo nie ma z czego. Zawisza leci z ligi ale póki buki dają miłe kursy przeciw nim warto zarobić

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Górnik - Korona
Typ: Remis
Kurs: 3,3
Bet365

Witam. Dzisiaj idę w stronę remisu. O sytuacji kadrowej i finansowej moi poprzednicy już zdążyli dużo napisać dlatego ja sobie daruje powielanie tych informacji. Ze względu na pozycje w lidze i aspiracje drużyn żadna z nich nie będzie chciała przegrać, pierwszy mecz o punkty tych drużyn w roku dlatego z moich przemyśleń i obliczeń nie wychodzi nic innego jak remis.
Gramy za drobne i nie liczymy na porywający spektakl.
Wszystko zgodnie z planem, chociaż przyznam że pod koniec emocji nie brakowało.

bzyk663439858 72

bzyk663439858

Użytkownik
Górnik Zabrze - Korona Kielce 1DNB/1,57
Ostatni mecz tej kolejki w naszej Superlidze,obie drużyny łączy jedna sprawa,kłopoty finansowe,choć Górnik ostatnio podbudował swój budżet kwotą 1,5 mln złotych i morale na pewno trochę lepsze,choć strata Zachary w przerwie zimowej na pewno będzie odczuwalna dla Zabrzan,w ataku powinien go zastąpić Łuczak,z jakim skutkiem to się okaże.Kursy na gospodarzy na początku było w okolicach 1,75,teraz wzrosły już do 2,20 choć nie widzę podstaw,moim zdaniem Górnik ma lepszą drużynę,szczególnie jeżeli chodzi o formacje pomocy (Nowak,Sobolewski,Gergel,Grendel,Madej)szczególnie młodzieżowy reprezentant Słowacji Erik Grendel może okazać się realnym i perspektywicznym wzmocnieniem na przyszłość. Przynajmniej na papierze wydaje się być mocniejsza od pomocników Kielczan.W ekipie gości chorował ostatnio filar zespołu Golański i nie wiadomo w jakiej dzisiaj będzie dyspozycji,nie zagra też Trytko,zobaczymy jak Kapo przepracował zimę,bo potencjał ma,tylko kilogramów za dużo_Obrona Górnika jeżeli jest w normalnej formie to z Augustynem i Danchem stanowi silne ogniwo zespołu. Może tutaj paść remis,ale gram w stronę Górnika z zabezpieczeniem.
bet365

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Górnik - Korona 2 @ 3,1⛔
Bet365

Widzę, że się spóźniłem, bo kursy już spadły, ale ja i tak idę w stronę Kielczan. Korona większość swoich punktów zbiera na wyjazdach, dodatkowo nieźle spisywali się przed sezonem, więc myślę, że warto.
Górnik natomiast u siebie gra słabiutko, na dodatek jakieś problemy mają, więc nie sądzę by tam była dobra atmosfera. Po takim kursie wbijam w Koronę!

trcd 20

trcd

Użytkownik
Sklady na dzis
Górnik: Steinbors - Danch, Augustyn, Magiera - Gergel, Sobolewski, Grendel, Kosznik - Madej, Iwan - Łuczak.
Korona: Cerniauskas - Golański, Malarczyk, Dejmek, Sylwestrzak - Kiełb, Klemenz, Jovanović, Pyłypczuk - Fertovs - Kapo.
Mecz typowo na remis napewno na malo goli.
Choc licze na zwystwo Gornika ale ciezko bedzie

Do góry Bottom