gigibuffon
Użytkownik
Ha, faktycznie, kogoś mi tu jeszcze brakowało - Scuffet, racja. On akurat ma chyba 19 lat, więc wszystko przed nim. A miałem na myśli... Francesco Bardiego. Kojarzyłem go z Livorno, potem wydawało się, że zagości na stałe w Serie A, a on został wypożyczony do... Espanyolu i mecz za meczem grzeje tam ławę (2 występy w Pucharze Króla). Nie wiem, jakie były przesłanki do takiej zmiany otoczenia, ale dziwna sytuacja ????Scuffett? ;>
Roma - Hellas
Tutaj mamy podobne myślenie. Kurs za niski, już zbyt wiele razy zawiedli, ale over kartek wart zagrania. Już nie będę sypał formułkami, że nowy trener, każdy walczy o skład itd. Jedyna wątpliwość jest taka, że w następnej kolejce Roma jedzie na spotkanie z Juve. Zagrożeni są dzisiaj Manolas i Digne, więc z pewnością mniejsza szansa na ich kartki [Favbet daje aż 2.65 na over 5.5 kartek!]
Od siebie dodam nieco przewrotnie: Roma over 1.5 kartek - 1.60 /fav.bet/0
Carpi - Sampdoria
Zdecydowanie gram X2. Montella przebudził Sampę, wreszcie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w Genui, czas na kolejne. Carpi mocne u siebie, ale goście powinni sobie z nimi poradzić, różnica klas. Jakość po stronie Sampy.