>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka Serie A [16-17 stycznia 2016]

Status
Zamknięty.
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Scuffett? ;&gt;
Ha, faktycznie, kogoś mi tu jeszcze brakowało - Scuffet, racja. On akurat ma chyba 19 lat, więc wszystko przed nim. A miałem na myśli... Francesco Bardiego. Kojarzyłem go z Livorno, potem wydawało się, że zagości na stałe w Serie A, a on został wypożyczony do... Espanyolu i mecz za meczem grzeje tam ławę (2 występy w Pucharze Króla). Nie wiem, jakie były przesłanki do takiej zmiany otoczenia, ale dziwna sytuacja ????

Roma - Hellas

Tutaj mamy podobne myślenie. Kurs za niski, już zbyt wiele razy zawiedli, ale over kartek wart zagrania. Już nie będę sypał formułkami, że nowy trener, każdy walczy o skład itd. Jedyna wątpliwość jest taka, że w następnej kolejce Roma jedzie na spotkanie z Juve. Zagrożeni są dzisiaj Manolas i Digne, więc z pewnością mniejsza szansa na ich kartki;) [Favbet daje aż 2.65 na over 5.5 kartek!]

Od siebie dodam nieco przewrotnie: Roma over 1.5 kartek - 1.60 /fav.bet/⛔0

Carpi - Sampdoria

Zdecydowanie gram X2. Montella przebudził Sampę, wreszcie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo w Genui, czas na kolejne. Carpi mocne u siebie, ale goście powinni sobie z nimi poradzić, różnica klas. Jakość po stronie Sampy.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Udineses-Juventus over 2.5 bet365 KURS:2.15
over 3.5 KURS: 4.0 chyba też trochę grosza w to zainwestuje :grin:

Jedynym faktem który przemawia za tym by buki wystawiły w tym meczu tak wysoką linie na over 2.5 jest H2H . Mecze pomiędzy tymi drużynami ostatnio faktycznie są under. Z tym że ostatnio obie ekipy w lidze dość dużo strzelają a szczególnie Juve gdzie ich mecze się kończą mocno over . Co myślicie ????

over 2.5 już odfajkowany na + ale cholera zapomniałem że miałem też dać 3.5 a pewnie by siadł no trudno ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom