>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

20. kolejka Serie A [10.01.2025 - 13.01.2025]

makaveli23 876,8K

makaveli23

Użytkownik
11.01
Dyscyplina Piłka nożna, Włochy Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Udinese - Atalanta
Typ: Udinese +1.5 hc
Kurs: 1.42
Bukmacher: superbet
Analiza:
Sądzę że Atalanta będzie miała w tym meczu ciężko o wygraną. Na razie tylko 2 ostatnie mecze im nie wyszły ale ja myślę że są one zaczątkiem spadku formy i zaczęcia notowania słabszych wyników. Na fali wschodzącej powinny być takie drużyny jak Milan który wczoraj sięgnął po Super Puchar Włoch po wygranej 3-2 z Interem, oraz Roma. A na fali spadkowej będzie jeszcze dla mnie Lazio. Pierwszy mecz w Bergamo Atalanta wygrała 2-1 ale jak można zobaczyć po statystykach Udinese nie odstawało. Jeżeli na wyjeździe pokryli ten handicap to myślę że u siebie nie będzie z tym problemu. Kurs na Atalantę jest śmieszny a nadal jest w tendencji spadkowej, choć z tym może być różnie do startu meczu zaczynając od dnia dzisiejszego.

krzysiek74 289,1K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka nożna Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Lazio - Como
Typ : obie strzelą
Kurs : 1,95
Bukmacher : Superbet

Mecz w Rzymie rozpocznie zmagania 20 kolejki Serie A.
Lazio po porażce w derbach miasta zaś goście w odmiennych nastrojach bo po wygranej z Lecce 2:0 na własnym boisku w meczu rozegranym jeszcze w starym roku.
Miejscowi podrażnieni wspomnianą porażką z Romą zapewne szybko chcą się zrehabilitować swoim kibicom a Como to dobry rywal by to uczynić.Lazio walczy o awans do Ligi Mistrzów więc nie może gubić punktów z rywalem walczącym
o utrzymanie w lidze.Mecz z pierwszej rundy tego sezonu pomiędzy oboma zespołami zakończył się wysoką (1:5) wyjazdową wygraną rzymian.
Czy będzie podobnie teraz ?...niekoniecznie bo forma podopiecznych Cześka Fabregasa jest obecnie lepsza niż we wspomnianej klęsce z końca pażdziernika i Lazio może mieć spore problemy w tym meczu.
Sądzę, iż będzie to ciekawy ofensywnie mecz.
Mój typ obie strzelą.

Ostatnio zmieniony przez ibis:
R 1,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lazio - Como
Typ: Superprzewaga: Lazio
Kurs: 1,85
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Kursy na wygraną Lazio zaszalały mocno w górę z ok 1,42 do nawet 1,85 w Superbecie a powodem chyba nie jest świeży transfer Hiszpana Assane Diao z Betisu, który wzmocni drużynę Fabregasa. Lazio w poprzedniej kolejce przegrał 0:2 bardzo ostry i obfitujący w kartki derbowy mecz z Romą i z pewnością będzie wygraną chciał szybko zatrzeć tamten niekorzystny rezultat. Como w poprzedniej kolejce wygrało 2:0 z Lecce ale od strefy spadkowej dzieli ich tylko punkt. Lazio w Serie A zajmuje czwarte miejsce i walcząc o przyszłe rozgrywki LM nie może tracić punktów z takim przeciwnikiem- rywale z tyłu tracą tylko trzy punkty mając rozegrany jeden mecz mniej. Powtórki z jesiennego pogromu 5:1 z pewnością nie będzie ale powinna być nawet jakaś skromna wygrana Lazio.

R 1,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Monza - Fiorentina
Typ: Superprzewaga: Fiorentina
Kurs: 1,92
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Poniedziałkowy kończący dwudziestą kolejkę mecz ostatniej drużyny w tabeli Serie A Monzy z szóstą Fiorentiną. Gospodarze poprzedni sezon zakończyli w środku stawki a w bieżącym na półmetku zajmują ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie dziesięciu punktów i ze stratą już siedmiu punktów do bezpiecznych miejsc. Jedyna wygrana to wyjazdowe 3:0 z Weroną a kibice w Monzie ostatnią wygraną w lidze widzieli w poprzednim sezonie jeszcze w marcu. Ostatnie pięć meczów w lidze Monza zakończyła przegranymi takim samym wynikiem 1:2. Fiorentina po znakomitym początku sezonu w lidze i fazie ligowej LKE, gdzie zajęła trzecie miejsce doznała jakiejś zadyszki i w poprzednich czterech spotkaniach zdobyła tylko dwa punkty. Ostatnia wysoka porażka 0:3 z Napoli we Florencji z pewnością zmobilizuje piłkarzy tego klubu do przełamania i powrotu z kompletem punktów z boiska słabiutkiego rywala.

unicaja 15,9K

unicaja

Użytkownik
Co do Lazio pamiętajmy, że po derbach wypada im 3 zawodników podstawowego składu z powodu pauzy kartkowej. Zaczynając od tyłu zabraknie Mario Gilii, Zaccagniego i Castellanosa zatem oznacza to powrót sabotażysty Gigot do obrony a z przodu najprawdopodobniej duet Dia - Isaksen. W pełni popieram typ powyżej na Bts a nawet kombo over 2,5+BTS jest dobrym pomysłem

Otrzymane punkty reputacji: +261
Do góry Bottom