>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka Primera Division 28-30.01.2012

Status
Zamknięty.
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Pomysł moim zdaniem słuszny ale przeglądałem ofertę Sportingbet odnośnie zakładów specjalnych na tą kolejkę i moim zdaniem lepiej zagrać, że Real strzeli najwięcej goli w całej kolejce, a kurs mamy na to 2,25 i właściwie mało kto tutaj może zagrozić.
Jak buki rozliczają takowy zakład , przy dajmy na to dwóch drużynach z tą samą liczbą bramek ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Santander - Valencia
Valencia w czwartek awansowała w Coppa Del Rey gdzie zmierzą się z wielką Barceloną. W dzisiejszym spotkaniu przez wielu jest uznawana za faworyta ich rywal Santander lokuje się na szesnastym miejscu w tabeli i od strefy spadkowej dzieli ich zaledwie 1pkt. Drużyna Unaia Emery’ego ma problemy w lidze co prawda lokują się na trzeciej lokacie jednak co z tego skoro tracą już do drugiej Barcelony 10pkt. A mają zaledwie 4pkt przewagi nad Levante. Warto przypomnieć pierwszy mecz obu tych drużyn zakończony wynikiem 4:3 dość kontrowersyjnym zresztą dwie bramki Valencii w końcówce i szczęśliwa wygrana. W dzisiejszym spotkaniu trener Valencii nie skorzysta z Adila Ramiego, Miguela, Parejo i pauzującego za kartki Davida Albeldy. Wciąż kontuzjowani są Maduro, Pablo, Canales oraz Paco. Przed Valencią ciężki i intensywny miesiąc dwumecz w ramach pucharu króla z Barceloną, dodatkowo mecz w ramach ligi Europy, Czy potyczki ligowe z Atletico, Sevilla i Barceloną. Dzisiejszy mecz wydaje się znacznie łatwiejszy od wyżej wspomnianych.Skład na to spotkanie zamieszczam poniżej. Według mnie faworyt jest jeden
Bramkarze: Diego Alves, Guaita. Obrońcy: Bruno, Barragán, Dealbert, Víctor Ruiz, Ricardo Costa, Jordi Alba, Mathieu.
Pomocnicy: Tino Costa, Topal, Éver, Bernat, Feghouli, Piatti.
Napastnicy: Jonas, Aduriz, Soldado.

Win Valencia @@ 2,12

Strzelec gola @@ Soldado @@ 1,92

ll9 149

ll9

Użytkownik
Real Betis - Granada - Over 1.5 - 1.31 - Betsafe

Dziś w samo południe dojdzie do Derbów Andaluzji. Na Estadio Manuel Ruiz de Lopera piłkarze Betisu podejmą 19stą ekipę hiszpańskiej Primera Divison Granade. Faworytem meczu wydają się być piłkarze gospodarzy, co prawda w ich dorobku jest raptem 4 pkt więcej niż ma Granada i obie ekipy grają mocno w kratkę, ale to chyba w piłkarzach Pepe Meli należy upatrywać zwycięzce dzisiejszego meczu. Betis od początku roku robi dużo lepsze wrażenie, pokonali u siebie 2-0 Gijon, rozegrali całkiem dobry, co prawda przegrany, ale dobry mecz na Camp Nou i wywalczyli remis 1-1 z Sevilla. Granada natomiast zaliczyła 3 porażki i wszystko wskazuje, że dziś nie poprawią swojej pozycji w tabeli, stając się tym samym obok Gijon i Realu Saragossa jednym z najpoważniejszych kandydatów do spadku. Betis na własnym stadionie dotychczas 14 pkt w dziewięciu meczach strzelając przy tym 12, a tracąc 11 bramek. Granada natomiast w meczach wyjazdowych zdobyła 6 pkt, w dziewięciu meczach jej piłkarze zdobyli tylko 4 bramki, a stracili ich aż 18. Ja w tym meczu zdecydowałem się na over 1,5 bramki i przy tym kursie wydaje się być jak najbardziej do pobrania w szczególności do jakiegoś dubelka. Ostatni mecz pomiędzy obiema drużynami rozgrywany na Manuel Ruiz de Lopera w 2010 roku zakończył się wynikiem 4-1 dla gospodarzy i sądzę, że dzisiaj może być podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Betis - Granada over 2.5 1.95
Granada przegrała 4 z 5 ostatnich meczy. Również 4 zakończyły się dużą ilością bramek. W Granadzie trener robi rotacje w składzie, bo nie może znaleźć odpowiedniej konfiguracji. Betis dziś w pełnym składzie, pojedynki pomiędzy obiema zespołami zazwyczaj są zacięte, dlatego stawiam na wyrównany mecz, zakończony dużą ilością bramek ???? Co ciekawe w 10 ostatnich meczach obu drużyn średnia bramek na mecz to dokładnie 2.5 ???? stawiam mimo wszystko na więcej :]

Otrzymane punkty reputacji: +4
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Na poniedziałek został nam mecz Osasuny z Atletico. 1X2 bardzo ciężko ugryźć. Gospodarze słabo zaczęli ten rok w przeciwieństwie do drużyny z Madrytu. Pod wodzą nowego trenera zespół stracił tylko 2 punkty, a co najważniejsze przełamał się w meczach wyjazdowych. W iście piorunującym stylu rozgromili drużynę z San Sebastian 4:0. Czy teraz będzie podobnie ? Wątpię. Co by nie było Osasuna u siebie gra przyzwoicie. Rok zaczęli słabo, ale chyba w końcu wypada zagrać dobry mecz. Atletico pomimo dobre kursu mnie nie przekonuje. Moim zdaniem kwestia zwycięstwa w tym meczu to sprawa otwarta. Pokusiłbym się jednak na małą ilość bramek w meczu. Atletico pod wodzą Simeone także gra dużo lepiej w formacji defensywnej. W ostatnich trzech meczach nie stracili jeszcze bramki. Drużyna zaczęła grać pewniej i dużo bardziej agresywnie. Osasuna jakby nie było, wielu bramek na własnym obiekcie także nie traci. Kanonady się jutro nie spodziewam.
Osasuna - Atletico | Poniżej 2,5 gola [1,70] Bet365 ✅ 0:1

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
No właśnie ten poniedziałkowy mecz wg. mnie zapowiada się niezwykle interesująco, bo po mimo dobrej formy Atletico, to jednak Osasuna nie będzie łatwym rywalem dla zawodników z Madrytu. Tak jak Ramzesa napisał Osasuna u siebie traci mało goli. Przed tygodniem może w ofensywie nie zagrali wielkiego spotkania z Valencią, to jednak w moich oczach wypadli lepiej w tym spotkaniu, a przede wszystkim praktycznie nie dali dojść do słowa gościom, którzy na dobrą sprawę nie stworzyli sobie ani jednej 100% sytuacji strzeleckiej, a mimo to udało się zdobyć przypadkowego gola. No Atletico rozpędzone co by nie mówić, jednak w mojej ocenie najbliższe dwa mecze nam powiedzą jeszcze więcej, gdyż teraz rywale trudniejsi przed Rojiblancos, bo po wyjeździe do Pampeluny czeka ich mecz u siebie z Valencią, która po mimo kryzysu w spotkaniach ligowych, jednak potrafi się spiąć na te najlepsze ekipy.
I tak odnosząc się do tego poniedziałkowego spotkania, to sam nie wiem czego się spodziewać. Bo jeśli Atletico wyjdzie od początku ofensywnie i szybko strzelą gola, to może być i pogrom ale jeśli zacznie się to spotkanie spokojnie to może czekać nas bardzo wyrównany mecz. Jednak kto jak kto ale Falcao tutaj będzie miał duży wpływ na to spotkanie, bo myślę, że jeśli on będzie miał swój dzień i dostanie dobre piłki od swoich kolegów to może rozstrzygnąć ten mecz na korzyść Atletico, a na pewno pomóc w zdobyciu punktów. Dlatego ja chyba na to spotkanie bym wybrał sobie typ na gola ze strony Kolumbijczyka.
Falcao strzeli @ 2,25 SB⛔

A 9

asgro666

Użytkownik
Ja osobiście się zastanawiam nad Atletico czyste konto z kursem 2.75 , ich pierwsze spotkanie w tym sezonie zakończyło się 0:0 , wiem że to było na terenie atletico ale z drugiej strony wtedy grali sporo słabiej niż teraz , jeżeli chodzi o linie obrony to będzie ona taka sama jak w poprzednich meczach wygranych przez madryt do zera , wiadomo liga hiszpańska i bramki tutaj padać powinny ale skoro malaga, socieded i Villarreal nie dały rady ustrzelić bramki Atletico to ossasuna też nie powinna podołać.
At. Madryt zachowa czyste konto @ 2.75 Bet365 ✅
ew. jeżeli ktoś lubi wysokie kursy:
At. Madryt wygra a w meczu będzie poniżej 2.5 bramki @ 4.50 Bet365 ✅
Powodzonka.

B 4

bartek2403

Użytkownik
Według mnie Barca w tej kolejce zawiodła mocno, po pierwsze skoro chcą odrabiać straty do Realu, to najwyższy czas zacząć a także nie mogą sobie pozwolić na utratę punktów ze słabszym przeciwnikiem, FC Barcelona wyszła pierwszym składem, owszem ale zawodnicy nic fantastycznego nie pokazali.
Natomiast w Lidze Mistrzów, potrafią pokonać na wyjeździe dużo lepszego rywala, światowego formatu.

A 9

asgro666

Użytkownik
Jak widać poniedziałkowy mecz Osasuna - Atletico został przez nas &quot;rozłożony&quot; na części pierwsze i po za typem na Falcao (jak widać miał jednak słabszy dzień) reszta weszła idealnie , zobaczymy jak długo jeszcze atletico będzie grać na zero z tyłu , tak czy owak kurs na ten typ był dedko przesadzony.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
asgro666 jeśli wg. Ciebie Falcao miał słabszy dzień to chyba wielu napastników by chciało mieć taki &quot;słabszy dzień&quot;. Falcao był w mojej ocenie najlepszym zawodnikiem Atletico, gdyż praktycznie on wypracował większość okazji. Adrian co sam na sam miał to dzięki niemu, Koke co z wolej strzelał to po podaniu Falcao, a gol Godina to praktycznie asysta ze strony Kolumbijczyka, więc nie wiem o co Ci chodziło, chociaż domyślam się, że o fakt braku bramki z jego strony.

A 9

asgro666

Użytkownik
Chodziło mi o Twój typ , powiem szczerze że niestety tego meczu nie było mi dane obejrzeć (praca) ale Falcao potrafi strzelać bramki o wiele mocniejszym drużyną niż osasuna i dlatego doszedłem do wniosku że miał słabszy dzień , tak na dobrą sprawę to może lepiej że się chłopak nie rozstrzelał bo mój drugi typ by zapewne wtedy nie wszedł .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom