04.01
Dyscyplina
Piłka nożna,
Anglia Premier League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Tottenham - Newcastle
Typ: Newcastle
Kurs: 2.25
Bukmacher:
superbet
Analiza:
Newcastle nie przemęczało się zbytnio wczoraj z Man U a i tak wygrało komfortowo 2-0. Była to ich już 5 wygrana z rzędu. Strzelili w tych 5 meczach 16 bramek a stracili tylko 1. Praktycznie nie ma drużyny w lepszej formie aktualnie na świecie. Tottenham gra ostatnio słabo. Jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie 10 meczy to mamy bilans 2-4-4. Jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie 10 meczy h2h to mamy 4-3-3 dla Newcastle. Słabość Tottenhamu można będzie łatwo wypunktować i myślę że dla drużyny tak poukładanej i silnej mentalnie jak Newcastle nie będzie to stanowić problemu.
05.01
Dyscyplina
Piłka nożna,
Anglia Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Liverpool - Manchester Utd
Typ: Liverpool -1.5 hc
Kurs: 1.75
Bukmacher:
superbet
Analiza:
Zanosi się na kolejną porażkę Manchester Utd. Ostatnio 4 z rzędu przegrane. Już w tym sezonie obie drużyny stanęły naprzeciw siebie i w 3 kolejce w Manchester, Liverpool wygrał 3-0. Liverpool ostatnio w świetnej formie, wygrywa mecz za meczem. U siebie w tym sezonie wygrali już 9 meczy różnicą więcej niż 1 bramki. Z kolei Man U na wyjeździe przegrał tylko 2 mecze różnicą więcej niż 1 bramki. Powiedziałem że Newcastle jest drużyną w najlepszej formie na świecie ale chyba się myliłem i jest nią Liverpool. 20-3-0 to ich bilans od ostatniej porażki z Nottingham 0-1 u siebie 14 września 2024 roku!
06.01
Dyscyplina
Piłka nożna,
Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: X2
Kurs: 1.42
Bukmacher:
superbet
Analiza:
Wolves co prawda ostatnio złapali wiatr w żagle ale myślę że długo to nie potrwa. Pokonali przedostatnie Leicester 3-0, drużynę w kryzysie czyli Man U 2-0 u siebie a ostatnio zdołali zremisować na wyjeździe z Tottenhamem 2-2. Nottingham jest aktualnie drugie w tabeli z bilansem 11-4-4. Przegrywali jedynie z drużynami z czołówki tabeli jak Arsenal, Newcastle City i Fulham. Ostatnio znakomita forma, 5 meczy wygranych z rzędu. W 3 kolejce tego sezonu Nottingham nie zdołał pokonać Wilków u siebie i zremisował tylko 1-1. Historia ostatnich gier h2h bardzo remisowa. Mimo że Wolves ostatnio jakby lepiej nie widzę by mogli tu wygrać.