Dyscyplina: Piłka Nożna -
Anglia -
Premier League
Spotkanie: Manchester Utd - Tottenham
Typ: X
(1:2)
Kurs: 4,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Bardzo dużo zostało już napisane tutaj o tym spotkaniu (a w dziale jeszcze więcej) ale ustalmy jedno (i chyba wszyscy powinni się ze mną tutaj zgodzić) - remis w tym spotkaniu nikogo nie powinien zdziwić. Mnie na pewno nie zdziwi i bez zbytniego kombinowania bo w takich meczach zdarzyć może się wszystko gram po świetnym kursie podział punktów.
Manchester ostatnie mecze zagrał fatalnie i tutaj zgadzam się ze wszystkimi, lecz wygrać wygrali oba i tyle w temacie na krótką metę. Na dłuższą może już nie być tak kolorowo, choć z drugiej strony Rooney w podstawie więc nie wyobrażam sobie aby dziś gra wyglądała tak samo. Ciągnie on grę i w takiej formie dziś będzie to robił nadal.
Z drugiej strony Totki po ewidentnym odżyciu w idealnym momencie aby ugrać punkty na Old Trafford. I też nie chcę mi się wierzyć, że dziś tego 1 punkcika nie ugrają, biorąc pod uwagę wszystkie zaistniałe okoliczności. Dalej się nie rozpisuje bo nie chce powtarzać kolegów, podam tylko składy i ławki rezerwowych:
Manchester United: De Gea - Smalling, Evans, Vidić, Evra - Valencia, Carrick, Cleverley, Januzaj - Rooney, Welbeck.
Rezerwa: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Fletcher, Kagawa, Young, Hernandez
Tottenham: Lloris - Walker, Chiriches, Dawson, Rose - Lennon, Capoue, Dembele, Eriksen - Adebayor, Soldado.
Rezerwa: Friedel, Fryers, Naughton, Bentaleb, Chadli, Lamela, Kane.
Powodzenia !