Promocja w Forbet
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Sosnowiec to najgorsza drużyna pod względem traconych bramek i wydaje się naturalnym, że Wojskowi podobnie jak Jagiellonia i Lech zdobędzie sporo bramek. Szanse na co najmniej dwa trafienia że strony zespołu z Warszawy są spore i typ jest godny rozwazenia. Mnie ofensywa Legii jakoś nie przekonuje. Bardziej skupionym się na postawie Zagłębia. Czy strzeli? A jak strzeli to ile? Czy znowu przegra? Czy nie? W jakim składzie zagra? Jak zareaguje na porażkę 0:6? Tutaj jest o wiele więcej pola do popisu w formie np. BTS TAK/NIE lub Over/Under 2,5 bramki.Witam co sądzicie o over 1.5 gola Legi Warszawa w meczu z Zagłębiem?
Wiesz po tym entuzjazmie z nowym inwestorem, z zapowiedziami spłacenia podstawowych długów natychmiast w tym przede wszystkim piłkarzom itp itd do tego Wisłą dobrze gra i z sercem, to ja idę bezpieczniej w stronę gospodarzyWisła Kraków - Lech Poznań typ 2 kurs 2.23 Fortuna
Lokomotywa ruszyła nie ma co oceniać jeszcze moze Lecha po czterech meczach, ale trzeba powiedziec i ocenic je na zdecydowany plus w kierunku Kolejorza. Wisła nie gra już swojej piłki chociażby z przed miesiaca czy dwóch. To druzyna której widac problemy jaki widnieja w klubie. Codziennie w klubie informacje dobre o złe. Znalazł sie nowy inwestor za kilka dni sie wycofał. Z tego co wiem pensje takze nie sa wyregulowane. Sam Carlitos z Legii ma jeszcze w stosunku do Wisły braki finasowe ze strony Krakowian. Według mnie Lech jest w lepszej formie widac ze po przyjsciu nowej miotły odmieniła sie gra Lecha i widac ze chlopakom chce sie grac w piłke. Według mnie jezeli Wisle unormuje sie sytuacja to tylko pozostaje sie walka o utrzymanie. Europejskie Puchary w tym sezonie raczej nie dla Wisły. Po takim kursie pobieram i gram w strone Lecha. Pozdrawiam trzymajcie się.
Trochę nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Skoro było źle, zawodnicy nie otrzymywali wynagrodzenia to i tak pokazywali na boisku nieraz, że piłkarsko nic im nie brakuje. I pomimo tych wszystkich problemów finansowych obecnie znajdują się "tylko" na 7 miejscu ale ścisk w górnej połówce tabeli jest duży i np. do Piasta mają tylko 1pkt straty a u nas przecież wszystko ładnie i pięknie, kasa na czas, żadnych zaległości, etc.i tylko mamy na koncie 1pkt więcej od takiej borykającej się z problemami Wisły. Do obecnie 3 Jagi mają tylko 3pkt straty a więc to jest raptem 1 mecz.Według mnie jezeli Wisle unormuje sie sytuacja to tylko pozostaje sie walka o utrzymanie. Europejskie Puchary w tym sezonie raczej nie dla Wisły.
A jaka jest definicja poważnego inwestora? Czy taki, co na wstępie płaci za korzystanie ze stadionu, spłaca całe zadłużenie krótkoterminowe w wys. 12 mln zł w tym do piątku całe zadłużenie wobec piłkarzy - bo w innym wypadku nie ma prawa wg podpisanej umowy przejąć spółki (spółki posiadającej tylko długi), to poważny czy niepoważny inwestor?(...). Żaden "poważny" inwestor nie wejdzie do tego klubu. (...)
8 lat temu też mówiło się, że Legia rozbije słabe Zagłębie (przypomnę u siebie Legia wygrała aż 5:0) a zakończył się wynikiem 2:1 dla Sosnowca... Oczywiście nie mówię, że tak będzie i teraz ale wcale się nie zdziwię.Z drugiej jednak strony idąc w stronę goli a odradzajac granie przyjezdnych musimy liczyć na co najmniej dwa gole Zagłębia, nie oszukujmy się.. słabego Zagłębia.
Obie drużyny na przeciwleglych biegunach, Zagłębie na dziś dzień to najpoważniejszy kandydat do spadku, Legia natomiast powoli, po cichu robi swoje i pewnie jak co roku spadnie na cztery łapy.
Uważam, że jeśli ma wejść over to gole przede wszystkim strzelać musi Legia.
Legia @1,53
Kurs marny jak na naszą ligę, ale nie widzę punktu zaczepienia by Legia miała obecnie stracić punkty w Sosnowcu.