>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka Eredivisie 18-20 stycznia 2008

Status
Zamknięty.
arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
20 kolejka Eredivisie
Oferta proponowana przez Bwin

Zapraszam do wspólnej dyskusji na temat powyższych spotkań :spokodfhgfh:

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Excelsior v Feyenoord
Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie....
Przeciwko sobie staną ostatni w tabeli Excelsior i trzeci Feynoord.
Mecz powinien przebiegać pod dyktando gości.
Ostatnie spotkanie ligowe Feyenoordu zakończyło sie porażką na własnym boisku z PSV 0:1.
Myślę że dziś zawodnicy z Rotterdamu muszą odreagować i wygrają to spotkanie.
Mają bardzo duże szanse ponieważ grają z ostatnim w tabeli Excelsior.
Moim zdaniem spotkanie będzie bardzo nierówny, przeważać będzie drużyna przyjezdnych, mecz zakończy sie wynikiem 1:3.
W tym spotkanie bardzo prawdopodobny jest też over 2.5 .
moje typy do tego meczu:
zwycięzca meczu: Feyenoord || 1.40 || ⛔
liczba bramek: over 2.5 || 1.55 || ✅
kursy by bwin
wynik 2:1 !
nie spodziewałem sie takiego rezultatu ! nie oglądałem spotkanie to nie mogę sie więcej wypowiedzieć na temat tego meczu ,ale i tak Feyenoord mnie zawiódł.

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
spotkanie: Excelsior Rotterdam - Feyenoord Rotterdam
typ: 2 (handi 1-0)
kurs: 1.7
buk: Bwin
analiza:

W piątkowy wieczór w pierwszym meczu 20. kolejki holenderskiej Eredivisie będziemy świadkami derbów Rotterdamu. Ostatni w tabeli Excelsior podejmować będzie 3. zespół ligi Feyenoord. Oczywiście goście są zdecydowanym faworytem lecz nie wolno im zlekceważyć rywala tymbardziej że gracze ze stadionu Woudestein całkiem niedawno pokonali u siebie Ajax Amsterdam 2-1. Jednak to było ich ostatnie zwycięstwo ponieważ teraz mają 4 mecze przegrane z rzędu i ciężko będzie przełamać im tą passę właśnie w tym meczu. Przyjezdni grają ostatnio trochę słabiej o czym świadczy utrata pozycji lidera i spadek na 3. miejsce w tabeli. Piłkarze z De Kuip mają wraz z Ajaxem najlepszą obronę w lidze (14 straconych goli) jednak atak mógłby być trochę lepszy - 34 strzelone gole (dla porównania: Ajax - 52; PSV - 40; Heerenveen - 44; Utrecht - 41; Roda - 36). Jak widać ich siła rażenia nie jest najlepsza w lidze mimo iż w ataku goście mają fenomalnego Roya Maakaya. Ostatni mecz ligowy goście przgrali u siebie z PSV Eindhoven i zapewne teraz będą chcieli wygrać aby zmazać plamę po tamtym nieudanym meczu. Do tego za gośćmi przemawia fakt że w ostatnich 5 meczach pomiędzy tymi drużynami zawsze wygrywał Feyenoord. Sądzę że Feyenoord stać na pewno zwycięstwo kilkoma golami. Mój typ: 0-2

bakar 0

bakar

Użytkownik
Utrecht - Kerkrade Roda
typ over ✅
kurs 1.6-1.65
Potyczka pomiędzy dwoma bardzo overowymi drużynami w I lidze holenderskiej. Utrecht - 9 overów z rzędu, Roda na 10 ostatnich spotkań 6 overów. Co prawda pięć ostatnich spotkań między nimi nie skończyło się overami, ale wcześniej zdarzały się często.
Utrecht lubi sobie u siebie postrzelać, ale też tracić. Bilans bramkowy na własnym stadionie to 23 : 18 w 10 meczach. Podobnie Roda na wyjeździe - 9 spotkań 16:13.
Over wydaje mi się też prawdopodobny w meczu Heerenveen - Alkmaar AZ ✅

baku7 0

baku7

Użytkownik
Excelsior Rotterdam 2 - 1 Feyenoord Rotterdam
No i mamy niespodziankę. Excelsior pokonał w derbach Feynoord 2-1 po bramkach M.V. Guldene i G.d.Ouden natomiast dla gości honorowe trafienie zaliczył D.Buijs.
Tak to bywa że w derbach teoretycznie słabszy zespół może wygrać:-D

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dziś Feynoord zawiódł zarówno osoby które stawiały na ich wygraną ale przedewszystkim swoich kibiców bo nie ma nic gorszego dla kibica jak przegrac z największym wrogiem w Derbach ale ogólnie nie wiem jak to się stało przecież Excelsior to bardzo słaby zespół, czyżby Feynoord myślał że wygra nie wysilając się przemyślał się...

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Heerenveen vs AZ Alkmaar
X2
1.48
Bwin
⛔⛔⛔

Dziś dalszy ciąg 20 kolejki Eredivisie. Jednym z ciekawszych spotkań jest konfrontacja Heerenveen z AZ Alkmaar. Będzie toz pewnością bardo wyrównane spotkanie. Ogólnie w spotkaniu typuje remis ale lepiej dodać podpórkę ( zawsze pewniejsze ). AZ Alkmaar oststnie spotkanie wyjazdowe z
De Graafschap zakończył zwycięstwem 1:2. Myślę że ten kompletnie nieudany mecz z Ajaxem w jakimś stopniu zapomniany. Heerenveen to dobra drużyna, obecnie zajmują na 19 meczy 9 pozycje (31pkt.). AZ Alkmaar ma 18 meczy ma 3 punkty mniej i zajmuje 11pozycje ( bardzo słabe miejsce jak na AZ). Moim zdaniem mecz będzie wyrównany. Małym faworytem u bukmacherówjest drużyna gospodarzy ale ja stawiam dziś na remis lub zwycięstwo gośli. Kurs 1.48 jest zachęcający. Osobiście typuje 1:1 lub 1:2. Mam nadzieję , że sie nie mylę.
4:0 ! ???? nie spodziewałem sie takiego wyniku ! miałem dawać over ! szkoda !

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Venlo - PSV typ: 2 ⛔
kurs: 1.45
Buk: bwin

Dnia 20 stycznia o godzinie 12:30, Venlo podejmie lidera ligi holenderskiej PSV. Velo ma obecnie 13 miejsce, ostatni mecz zremisowali z Breda na wyjezdzie 0:0, wogole ostatnie 3 mecze to trzy remisy. Venlo jeszcze nigdy nie wygrało z PSV. PSV jesli dzisiaj ten mecz wygra a Ajax przegra to powiekszy swoja przewage lidera do 6 pkt. W przypadku porażki gości i zwycięstwie Ajaxu momentalnie zmienia się pozycja lidera, a więc myśle że ejst o co walczyć w tej kolejce !!! PSv na wyjeździe pokanało głownego rywala o Mistrzowski tytuł Feyenoord Rotterdam 0:1
1:1⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom