Ciekawa kolejka i dobre mecze do oglądania.
Ja jutro widzę takie AKO
Hertha - Wolfsburg @ under 3,5 gola
Hoffenheim - Fortuna @ over 1,5 gola
Bayer - Bayern @ over 25 pkt. kartkowych
FB
Po ostatnim meczu Wilków i laniu na swoim boisku 3:0 widzę w Berlinie
szachy. Oglądałem ten mecz i Wolfsburg wyglądał bardzo marnie. W zasadzie Bayer rządził i dzielił w tym meczu. Hertha też prezentuje średnią formę. Ostatnio remis i porażka w Berlinie. Sąsiedzi w tabeli, którzy mają po 28 pkt. Uważam, że tu dużo goli nie padnie. Myślałem też nad brakiem BTS w tym meczu, ale under 3,5 wybieram jako bezpieczniejszy.
Fortuna i ich piłka bardzo mi się podoba. Taka świeża krew i radosna gra w ataku jest świetna do oglądania. Pamiętam sprzed paru kolejek mecz
Fortuny z Hannoverem, gdzie padła bramka w 92 minucie. No 2 połowa to była poezja dla oka...atak za atak i milion sytuacji na gola. Jeśli chodzi o Hoffenheim to wiadomo...ta ekipa lubi strzelać gole. Over 1,5 gola w tym meczu wydaje mi się oczywisty.
Na koniec jutrzejszy szlagier, gdzie gram kartki. Uważam, że kursy atrakcyjne, a pkt kartkowe w takim meczu są jeszcze ciekawsze jak wpadnią 2 zolte, czy czerwona dla kogoś. Myślę, że agresji i odstawiania nogi nie zabraknie i taką linie to może nawet jedna druzyna pokryć.