adamo80
Użytkownik
Jak już wcześniej pisałem nie będę z tobą prowadzić żadnej dyskusji bo nie można dyskutować z kimś kto cię obraża. Ty ze swoją "wspaniałą" analizą na mecz pucharowy Realu z Atletico zawiodłeś, ja kolejny raz wytypowałem WSZYSTKO prawidłowo. Od takiego hejtera i beznadziejnego typera jak ty nie będę nigdy przyjmował żadnej krytyki. Są na forum ludzie jak: darius, ramzesa i parę innych, którzy umieją rozmawiać bez obrażania dyskutantów, powinieneś brać z nich przykład.To jak następnym razem będziesz oglądał mecz to otwórz oczy i patrz uważnie bo znowu piszesz brednie, że brak mi słów...
Tak, Bayern wyszedł sobie na ten mecz odbębnić bo przecież to samograj i samo się wygra, wystarczy że wyjda na murawę a rywale się przed nimi połozą bo po co maja się męczyć skoro na przeciwko wielki Bayern. A oni bez specjalnego zaangażowania sobie wygraja. Bayern to nie tylko Ribery i Robben,ale co Ty o tym możesz wiedzieć...
Gladbach miało swoje sytuacje w tym meczu, ale neiskuteczny był Hermann, raz trafił w słupek raz go wyłapał Neuer. ponadto jeszcze kilka sytuacji sobie stworzyli.
Skoro nie oglądałeś meczu z Hannowerem to po co się wypowiadasz ?
Analiza pisana by cokolwiek napisać a i tak typ zawsze jest pod tabelę więc reszta analizy jest zbędna. Zawsze grasz na Bayern, BVB i Leverkusen, nigdy nie podasz innego typu więc możesz nam zaoszczędzić czytania tych swoich głupot i ich po prostu nie pisz bo każdy sobie będzie wiedział na kogo grasz, a tak poza tym to może lepiej założ sobie temat w dziale "kupony" i tam się udzielaj nie burząc dyskusji na poziomie w działach hm ? Tak będzie lepiej dla wszystkich uwierz...
Jeśli ci się tak bardzo nie podobają moje typy nie zarabiaj na nich, ale daj szansę innym. Nie zawsze będę pisał analizy co do każdego szczególiku: zaangażowania zawodników, sytuacji pozasportowej itd. Po prostu nie komentuj moich postów, możesz mi dawać ostrzeżenia, może ban - jak ci poprawi to samopoczucie.