>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20. Kolejka Bundesligi 01-03.02.2013

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Popieram typ Raidersa jeśli chodzi o mecz Mainz - Bayern - over 2,5. Nie będę więc powielał typu, dodam tylko, że na 9 meczów odbywających się w Moguncji pomiędzy gospodarzami, a FCB over był pokrywany, tak więc mam nadzieję, że tendencja zostanie utrzymana.
Hamburger SV - Eintracht Frankfurt over 2,5 @ 1,62 (Unibet)
Ja pod lupę wezmę mecz odbywający się na północy Niemiec. Trzeba przyznać, że spotkanie zapowiada się ekscytująco, gdyż HSV na wiosnę będzie się starać o wejście do strefy europejskich pucharów (tracą dwa punkty do 5. Mainz), z kolei drużyna z Frankfurtu chce w strefie pucharów się utrzymać po fantastycznej jesieni. Od sezonu 13/14 Bundesliga będzie miała 4. zespoły w Lidze Mistrzów, kosztem Serie A, co na ten moment daje Eintrachtowi grę w elitarnych rozgrywkach.
Do czego dążę? Myślę, że obie drużyny będą walczyły o 3 punkty i nie będzie zbędnych kalkulacji. Potrzeba punktów, gdyż bezpośredni rywal obu drużyn - Schalke, gra na Veltins Arena z outsiderem z Furthu i nie oszukujmy się, niezdobycie 3 punktów przez Królewsko-Niebieskich będzie ogromnym zaskoczeniem.
Jeśli chodzi o style drużyn, to w szczególności liczę na Eintracht, który potrafi zarówno dużo strzelać, jak i dużo tracić. Niemniej jednak HSV również lubi pokazać kawałek dobrego futbolu, obfitującym w bramki, co udowodnił ostatni mecz na Imtech Arena, gdzie pokonali 3:2 Werder Brema. Frankfurt w dwóch meczach wiosennych zanotował wyniki 1:3 i 2:1. HSV, jak wspomniałem, 3:2 oraz do tego 1:1 na wyjeździe w Norymberdze. Ostatnie spotkanie obu drużyn zakończyło się wynikiem 3:2.
W meczach domowych HSV pada średnio 2,5 bramki na mecz. Podobnie ma się sprawa jeśli chodzi o wyniki wyjazdowe Frankfurtu - 2,8 bramki na mecz. Ostatnie 6 meczów Hamburga doprowadziło do strzelenia 10 bramek i straceniu 8, czyli 3 bramki w meczu. Eintracht w ostatnich 6 meczach ma bilans 10:12, czyli 3,6 bramki na mecz.
W ostatnich 3 spotkaniach na Imtech Arena pomiędzy tymi drużynami padał grube... undery ???? . Myślę jednak, że przy obecnych okolicznościach niezbyt spektakularna passa zostanie przełamana.
Pozdrawiam.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Leverkusen -Dortmund 2-3
typ: X @3.5 ⛔2-3
Typ o3,[email protected] ✅ 2-3
Mecz kolejki (o 6 pts) oba zespoły w tabeli dzieli 1 pts , oba mają kim postraszyć w ataku . Pierwsza myśl jaka mi się nasówa to over i to 3,5.
W pierwszej rundzie BVB zdominowało aptekarzy na własnym boisku i wygrali pewnie 3-0 dzisiaj licze na dużo bardziej zacięty mecz no i 5 Polaków na murawie :boks:

Nurnberg -M&#39;Gladbach
Typ -X @3.25 2-1
Typ Under 2,5 @1.66 2-1
Gospodarze nie przegrali u sobie od 5 spotkań ,goście nie przegrali na wyjeździe od 5 spotkań ???? . Lekkim faworytem meczu gospodarze ,ale spodziewam się ciężkiego underowego meczu ???? .
--------------
Oj słabo słabo ... remisy były bardzo blisko szkoda .ogólnie weekend do bani​

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund Typ: 2 @ 2.25 Pinnacle
Daleki jestem oceniania wystepów Borussi Dortmund przez pryzmat Polaków grających w kadrze zespołu z Signal Iduna Park. Tym niemniej faktem jest, że podopieczni Jurgena Kloppa od dłuższego czasu sposobem i stylem gry, jak również zaangażowaniem wyznaczają nową jakość rozpoznawaną i cenioną w Europie. Dlatego też choć szkoleniowiec gości już od dłuższego czasu zaznacza, iż pogoń za Bayernem=mistrzowskim tytułem nie ma szans powodzenia, to w rundzie wiosennej wyniki drużyny z Zagłębia Ruhru są wyśmienite. Dwie wygrane, a co więcej osiem strzelonych i ani jednej straconej bramki, to najlepsze potwierdzenie doskonałej formy Dortmundczyków. Niewiele gorzej spisuje siędzisiejszy rywal Westfalczyków Bayer Leverkusen, który z punktem przewagi zajmuje drugą lokatę. Obie drużyną wystąpią dziś praktycznie w najsilniejszych zestawieniach (w składzie Borussi zabraknie Suboticia), jednak mimo to przewaga umiejętności jest zdecydowanie na korzysć gości, którzy niejako na potwierdzenie powyzszych w rundzie jesiennej rozbili na własnym boisku Bayer Leverksen aż 3:0. Co prawda nie spodziewam się dzisiaj aż takiego pogromu, jednak wynik w okolicach 1:3 jest jak najbardziej realny.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Bayer - Borussia Dortmund
powyżej 2.5 @ 1.800 Pinnacle ✅

Czuję, że najciekawszy mecz kolejki nie rozczaruje. Obrona Aptekarzy mocno kulała w meczu z Freiburgiem. Nie wiem jakim cudem oni nie stracili wtedy bramki. W ich defensywie ogólnie czegoś mi brakuje. Bardzo utalentowani Wollscheid i Toprak nie wystrzegają się błędów. Na prawej stronie również nieopierzony Carvajal, a na lewej... Boenisch. &quot;Polak&quot; to będzie autostrada dla ofensywy BVB. Jeżeli chodzi o gości, to z tyłu wcale nie jest tak kolorowo jak mówią wyniki. Swoje szanse na trafienia mieli zarówno piłkarze Werderu, jak i Nurnbergii. Mam wrażenie, że Santana z Hummelsem nie współpracują do końca tak jak powinni. Ekipa Kloppa prosi się o gola od dwóch kolejek. Moim zdaniem właśnie trafili na rywala, który może ich życzenie spełnić. Na BayArena Bayer gra lepiej niż na wyjazdach, przede wszystkim traci mniej goli. Potencjał ofensywny w tej ekipie jest bardzo duży. Kiessling, Schurrle, Castro i Milik są w stanie zapewnić bramki. Trafień ze strony BVB też należy się spodziewać. Mają super pakę z przodu, do tego są w gazie. Nie ma o czym gadać. Stawka meczu spora, jedna bramka może tu rozwiązać worek. Leno i Weidnfeller to klasowi bramkarze, ale przy meczu jakiego się spodziewam 3 gole powinny wpaść. Ciężko wskazać faworyta. Moim zdaniem argumenty za jednymi i drugimi w pewien sposób się równoważą. Stawiam więc na dobry mecz. W ubiegłej rundzie deklasacja na korzyść BVB. Aptekarze rządni rewanżu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom