>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20. Kolejka Bundesligi 01-03.02.2013

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
20. Kolejka Bundesligi

Powoli się rozpędzamy, w ten weekend dołącza niższe ligi niemieckie, więc naprawdę będzie po co zaglądać do dział. Liczę na owocną dyskusję ???? . Dwudziesta kolejka zapowiada się bardzo ciekawie (w sumie jak każda inna), mamy do typowania w tej kolejce chyba jeden z większych hitów tego sezonu, mecz Borussia Dortmund z Bayerem Leverkusen, który przy tym układzie zdecyduje o palmie pierwszeństwa w gonitwie monachijskiego giganta. Sam Bayern wypracował sobie wysoką przewagę, ale niech nikt nie myśli, że walka o mistrzostwo się już skończyła. Zawsze może wydarzyć się coś niespodziewanego; seria dwóch porażek FCB, jakiś remis i do walki o mistrzostwo włączą się kolejne kluby. Już w piątek czeka nas interesujące stracie, Werder zagra z nieobliczalnym Hannover, wyraźnego faworyta trudno wskazać. Sobota to zawsze dobry dzień, Schalke, Stuttgart po win, Hamburger będzie walczył. Bayern ma pierwszą poważną okazję do straty punktów, Mainz to mało medialny klub, ale to mega niezły zespołów, budowany na solidnych fundamentach, zmierzający w tym samym kierunku co BVB, również z charyzmatycznym szkoleniowcem - moim zdaniem trudny rywal dla Dumy Bawarii. Niedziela jaki już wspominałem stoi pod znakiem hitu, ale oprócz tego Nurnberg - solidny średniak, ze słabością w ofensywie zagra z Gladbach, drużyną z wielką historią i jeszcze większymi aspiracjami. Przed samą kolejką zakończy się transferowe okienko, wielkich wzmocnień nie będzie, bo Bundesliga nigdy z rozrzutnych managerów nie słynęła, ale czy rzeczywiście BVB nie zakontraktują, żadnego napastnika?
Zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +13
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
W hicie gram na BVB, drużyna Klopp rozpędzona, ostatnie spotkania naprawdę w niezłym stylu, forma wszystkich Polaków, Reusa i Gotzego, plus fakt, że Borussia w ostatnich latach zawsze zdecydowanie lepiej prezentowała się wiosną. Leverkusen, solidy team, prawdopodobnie zajmie miejsce gwarantujące udział w LM, ale w tym momencie zespół duetu trenerskiego jedzie na oparach. Super zima w ich wykonaniu, ale wiosnę zaczęli poniżej oczekiwać, o ile wygrana z Frankfurtem to bardzo dobry wynik, o tyle remis z Freiburgiem to już oznaka słabości. Neverkusen - taką ksywkę ma Bayer, dlaczego, a dlatego że oni potrafili mistrzostwo w ostatniej kolejce przegrać, ten klub ma tendencję do słabej wiosny. Ostatni naprawdę mocny Bayer to ten pod wodzą Juppa Heynckesa, wówczas był na tyle silny by grać o mistrzostwo i też przegrał walkę o mistrzostwo wiosną, więc to nie jest przypadek że oni nie wytrzymują całego sezonu, to dla tego zespołu jest standard. Mecz zdecyduje o zmianie w tabeli, wygrana Borussii przesunie ją na miejsce numer dwa. Potencjał obu zespołów wielki, większy Dortmundu bo w B04 naprawdę klasę międzynarodowa prezentują: Kießling, Schürrle, Bender, Leno, a BVB cała 11 jest na równym międzynarodowym poziomie, może Felipe Santana jest słabszy, ale on nie zawodzi i gra tak jak gra cała drużyna, czyli dziś bardzo dobrze.
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund Typ:2 Kurs:2,12 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +16
R 28

roki1

Użytkownik
Mysle,ze w piatkowy wieczor powinnismy zobaczyc bramki z dwoch stron.Werder jak i Hanower,tworza wiele sytuacji podbramkowych,te druzyny duzo strzelaja jak i traca.wiekszosc meczy z udzialem tych druzyn konczylo sie bts.Ogladajac ostatnio te druzyny mysle,ze jest spora szansa,ze teraz bedzie podobnie,kurs szalu nie robi 1.5,ale co kto woli.

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 4K

rrthc

Użytkownik
Witam
Na jutro proponuje zagrac cos z ligi niemieckiej
Obsrerwuje te rozgrywki ktore sprawiaja wrzenie w miare wyrownanych,no wiadomo moze poza Bayernem ktory jak co sezon odskakuje konkurentom,ale do tego przez ostatnie kilka lat dalo sie juz przyzwyczaic.
Jednakze na jutro znalazlem w miare ciekawy typ po dosc dobrej stawce w ktory wg mnie warto zainwestowac i zagrac go w jakims dublu. A z czym to zagrac opisze jutro bo dzis troche brak czasu.
A wiec do rzeczy :WERDER BREMA VS. HANNOVER 96

Gospodarze jutrzejszego spotkania cos jakby w tym sezonie popadli w szarosc i w przecietnosc.,zajmujac miejsce w dolnej czesci srodka tabeli z w miare bezpieczna przewaga nad strefa spadkowa,jednakze nie zachwycaja swoja gra ani dzialaczy ani kibicow.
Ich przeciwnicy tez ponizej oczekiwan wszystkich ostatnio przelamali serie 4 porazek pod rzad jednakze glownie zdobywajac jakies skalpy na swoim terenie .Wyjazdy to juz zupelnie inna bajka i cienko tam im idzie.
Werder to dosc solidna ekipa ktora na wlasnych smieciach stawia twarde warunki i dlatego licze ze przelamia ta zla passe 2 porazek na wlasnym boisku.
Kurs okolo 2 zl na takie rozwiazanie i warto sie nad nim zastanowic.

Otrzymane punkty reputacji: +8
F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Według mnie warto pograć w meczu Bayer - Borussia na bramkę Błaszczykowskiego. Kurs na to zdarzenie to 6,0 więc warty pobrania. Patrząc na formę Kuby i fakt , że podchodzi do strzelania karnych zwiększa szansę powodzenia mego typu. Pozdrawiam

Dzięki Kuba , że dałeś mi zarobić ;-)

P 907

pawel-1

Użytkownik
Werder - Hannover
Sergio Pinto dostanie kartkę @ 3.35 Tobet ⛔

Hannover w defensywie nie wygląda najlepiej. Szpital w tej formacji daje się we znaki. Dzisiaj, w dalszym ciągu, niedostępni będą Cherundolo, Eggimann i Schulz. Na domiar złego w swoim debiucie z boiska wyleciał Pocognoli i też nie zagra. Slomka będzie musiał się zdrowo nagimnastykować, aby zestawić obronę. Kicker proponuje coś takiego: Chahed, Djourou, Haggui, Pander. Jest to ustawienie bardzo dalekie od optymalnego. Hannover tydzień temu wygrał derby z Wilkami, ale to nie było dobre spotkanie w ich wykonaniu. Pewnie jakiś wpływ miała na to kartka Belga. Tak czy inaczej skoro Wolfsburg był w stanie przedostawać się w ich pole karne, to Werder tym bardziej da sobie radę. Bremeńczycy mieli momenty dobrej gry w Hamburgu. Z tyłu raczej będzie piach(tym bardziej, że wypadł Fritz), ale ofensywa powinna tutaj pohasać. Dziś zagrają przed własną publicznością, co będzie atutem. Obie ekipy preferują futbol, który podoba się postronnemu kibicowi. Będzie jazda od jednej bramki do drugiej. Na potwierdzenie suche statystyki: Werder gdy gra w domu ma średnią 3.3 gola/mecz, a Hannover na wyjeździe 4.1 gola/mecz. Obie ekipy tu powinny powalczyć. Zajmują niesatysfakconujące pozycje w tabeli, ale stawka jest ścisła. Wystarczy jeden wygrany mecz, by podskoczyć o kilka pozycji do góry. Pogwiżdże dzisiaj Manuel Grafe. Chłop ostatnio potrafi sypnąć kartkami. Do tego dochodzi fakt, że spotkania Werder - Nurnberg i Fortuna - Augsburg posędziował bardzo niepewnie i zebrał za nie słabiutkie noty. A dzisiaj nerwów może być sporo. Wszystkie te argumenty składają mi się na kartkę dla głównego przecinaka gości - Sergio Pinto. Właśnie wraca po pauzie, więc może spokojnie od nowa łapać żółtka. To niewątpliwy pozytyw dla Hannoveru, bo środek pola w meczu z Wilkami funkcjonował słabo. Pinto będzie miał masę zadań w destrukcji. Czuję, że coś złapie. Zwłaszcza, że po obronie ciężko się będzie cudów spodziewać. Kursik, na moje oko, elegancki.

T 1

toomasz27

Użytkownik
Werder Bremen - Hannover 96 ... wpadł mi dziś w ręce taki typ na remis... z koleżką rozmawialiśmy to stwierdził że to bardzo &#39;&#39;eksperymentalny&quot; pomysł... a co Wy sądzicie na ten temat ?

I 3

infinity

Użytkownik
Werder - Hannover
Sergio Pinto dostanie kartkę @ 3.35 Tobet

Hannover w defensywie nie wygląda najlepiej. Szpital w tej formacji daje się we znaki. Dzisiaj, w dalszym ciągu, niedostępni będą Cherundolo, Eggimann i Schulz. Na domiar złego w swoim debiucie z boiska wyleciał Pocognoli i też nie zagra. Slomka będzie musiał się zdrowo nagimnastykować, aby zestawić obronę. Kicker proponuje coś takiego: Chahed, Djourou, Haggui, Pander. Jest to ustawienie bardzo dalekie od optymalnego. Hannover tydzień temu wygrał derby z Wilkami, ale to nie było dobre spotkanie w ich wykonaniu. Pewnie jakiś wpływ miała na to kartka Belga. Tak czy inaczej skoro Wolfsburg był w stanie przedostawać się w ich pole karne, to Werder tym bardziej da sobie radę. Bremeńczycy mieli momenty dobrej gry w Hamburgu. Z tyłu raczej będzie piach(tym bardziej, że wypadł Fritz), ale ofensywa powinna tutaj pohasać. Dziś zagrają przed własną publicznością, co będzie atutem. Obie ekipy preferują futbol, który podoba się postronnemu kibicowi. Będzie jazda od jednej bramki do drugiej. Na potwierdzenie suche statystyki: Werder gdy gra w domu ma średnią 3.3 gola/mecz, a Hannover na wyjeździe 4.1 gola/mecz. Obie ekipy tu powinny powalczyć. Zajmują niesatysfakconujące pozycje w tabeli, ale stawka jest ścisła. Wystarczy jeden wygrany mecz, by podskoczyć o kilka pozycji do góry. Pogwiżdże dzisiaj Manuel Grafe. Chłop ostatnio potrafi sypnąć kartkami. Do tego dochodzi fakt, że spotkania Werder - Nurnberg i Fortuna - Augsburg posędziował bardzo niepewnie i zebrał za nie słabiutkie noty. A dzisiaj nerwów może być sporo. Wszystkie te argumenty składają mi się na kartkę dla głównego przecinaka gości - Sergio Pinto. Właśnie wraca po pauzie, więc może spokojnie od nowa łapać żółtka. To niewątpliwy pozytyw dla Hannoveru, bo środek pola w meczu z Wilkami funkcjonował słabo. Pinto będzie miał masę zadań w destrukcji. Czuję, że coś złapie. Zwłaszcza, że po obronie ciężko się będzie cudów spodziewać. Kursik, na moje oko, elegancki.
Cytując kolegę z góry w meczu Werder Brema-Hannover 96 myślę żeby zagrać obie strzelą bramkę kurs nie jest imponujący, ale przy wkładzie 200 zł prawie 100 do przodu. Co myślicie na ten temat ?

R 4K

rrthc

Użytkownik
Raczej bym sie remisu nie spodziewal. Mysle ze Werder wygra ten mecz i przelamie passe porazek.
Opisalem to wyzej ????
No moze jeszcze byc over 2,5 w bramkoach

K 31

krist0

Użytkownik
Obsrerwuje te rozgrywki ktore sprawiaja wrzenie w miare wyrownanych,no wiadomo moze poza Bayernem ktory jak co sezon odskakuje konkurentom,ale do tego przez ostatnie kilka lat dalo sie juz przyzwyczaic.

(...)

Kurs okolo 2 zl na takie rozwiazanie
Co tu się stało dzisiaj w tym temacie?! Rozbawiłeś mnie kolego niesamowicie ???? Przyzwyczajaj się do niezwykle efektownych mistrzostw Bayernu w dwóch ostatnich sezonach i stawiaj na kursy w złotówkach, wygrywaj w związku z tym złotówki kwadratowe, tylko nie pisz już o tym na forum!

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BVB No bet. Bayer to nie pachoły i łatwo nie będzie. We Freiburgu szału nie było ale po takim kursie nie ma co ruszać BVB. Powinno być tutaj około 1,80 na opcje (0) a tak nie jest. Remis wielce prawdopodobny. WERDER Ile to razy już było gdzie powinniśmy zobaczyć grad bramek a ich nie było. Te kursy to śmiech na sali na overy i btsy w tym spotkaniu. Idzie masówka, ja bym tego nie tykał. Wszystko przemawia za overem ale nie zdziwi mnie jak padnie tutaj 1-2 gole. Śmierdzi mi ten over strasznie. Jak coś grac to tylko Hannover (0) ogromne value , kurs ponad 3,00 ale strasznie ryzykowne bo grają fatalnie w defensywie za to mogą nadrobić spokojnie w przodzie zdobywając 2-3 gole. O 2,5 nie opłaca się...

witek1902 16

witek1902

Użytkownik
Werder Brema - Hannover 96
Ciekawie zapowiada nam się dzisiejszy pojedynek w Bremie. Obie drużyny w tabeli ligowej dzieli 4 pkt. Hannover jest 10 z dorobkiem 26pkt, a Werder 12 z 22 punktami. Myślę, że to będzie bardzo zacięty pojedynek. Hannover w ostatnim meczu z Wolfsburgiem przełamał fatalną passę 4 przegranych, co na pewno mocno ich podbudowało.
Werder natomiast ostatnio rozegrał bardzo ciekawe spotkanie w Hamburgu przegrywając ostatecznie 3:2, wcześniej ulegli po beznadziejnej grze Borussi aż 5:0! Więc o formie obu drużyn nie można powiedzieć nic konkretnego, a przynajmniej ja tego nie potrafię.
Według buków Werder tu jest faworytem, jednak ja nie zdecyduje się pograć na zwycięstwo żadnej z
drużyn.
Natomiast bardzo dobrze wygląda over 2.5 @1.5 lub BTS również @1.5. Bet365 ⛔ ⛔
Statystyki również popierają moje typy, ponieważ w ostatnich 8 meczach 6 raz padł over 2.5 i BTS, a 5 razy over 3.5.
Dla lubiących ryzyko polecam przyjrzeć się również overowi kartkowemu 5.5 @2.2 Bet365, ponieważ obie drużyny lubią grać ostro, a sędzia nie boi się wyciągać kartek ????
Powodzenia! ⛔
//Niestety ten mecz nie wyglądał tak jak się spodziewałem...

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Nie wiem co was tak wzięło na typy w stronę Werderu, Borussia strzeliła im 5 bramek a Hamburg 3. Zagrają bez Fritza i Arnautovica pauzujących za czerwone kartki, Hannover też nie zachwyca - pokpił obronę w meczu z Schalke ale za to w meczu z wilkami stracił tylko jedną bramkę grając przez ponad godzinę w osłabieniu (było w tym bardzo dużo szczęścia i zasługi bramkarza ale jednak) po czerwonej kartce dla lewego obrońcy Pocognoliego którego naturalnie też nie zobaczymy dzisiejszego wieczoru. Obie drużyny mają słabą defensywę ale w ataku według mnie lepiej wygląda Hannover który dzięki takim piłkarzom jak Diouf czy Huszti bez problemu kreuje sobie kilka bardzo dobrych sytuacji w meczu. Typowy mecz na over ale kurs na powyżej 2,5 w granicach 1,50 jest jak dla mnie za mały. Ja tu widzę spore value na Hannover i zamierzam spróbowac.

Hanover over 1,5 @2,35 Bwin⛔
X2 @1,87 Bwin⛔
i za drobne spróbuje:
Handicap (1:0) Typ 2 @ 8 Bwin !!!!⛔

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hanover over 1,5 @2,35 Bwin X2 @1,87 Bwin i za drobne spróbuje: Handicap (1:0) Typ 2 @ 8 Bwin !!!!
Dokładnie jak już coś uderzać to takie bety. Werder w drugiej części sezonu zawsze kiepsko się spisuję w dodatku kadrowo wyglądają nieciekawie bo większość grajków łapie kontuzje, nie wiem czym to jest spowodowane. Hunt to score 2,75 za drobne jeszcze można dołożyć. Wykonuje karne, wolne więc duże prawdopodobieństwo. Powodzenia ;)

kralecky 32

kralecky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 1.Bundesliga
Bukmacher: Bet-at-home
1. Spotkanie: FC Schalke 04 - SPVGG Greuther Fürth
Typ: Wygra 1 drużyna do zera - TAK
Kurs: 2.10
Schalke chcąc wystąpić w przyszłym sezonie w elitarnej Lidze Mistrzów nie może pozwolić sobie na takie wpadki jak remis z położonym w strefie spadkowej Augsburgiem. Jutro drużyna z Zagłębia Ruhry zmierzy się z najsłabszym zespołem ligi jakim jest Greuther Fürth, które zgromadziło w dotychczasowych meczach wręcz śmieszną ilość punktów (9). Nie wydaje mi się, żeby byli oni w stanie strzelić choć jedną bramkę w Gelsenkirchen patrząc na również fatalnie wyglądającą ilość strzelonych bramek (11). Schalke musi ten mecz po prostu wygrać. Na powodzenie tego typu dałbym 85%.
2. Spotkanie: TSG 1899 Hoffenheim - SC Freiburg
Typ: X2
Kurs: 1.50
Wieśniacy notują bardzo słaby sezon, a efektem ich fatalnej passy jest przedostatnia pozycja w tabeli. Po ostatnich 5 meczach do liczby punktów zgromadzonej przez Hoffenheim można dopisać zaledwie 1 punkt. Freiburg nie przegrał żadnego z 5 ostatnich spotkać, a ostatnie 3 grał z bardzo poważnymi rywalami. Remis z Leverkusen i Mainz oraz wygrana z Schalke to bardzo dobre rezultaty. Przyznam szczerze, że darzę sympatią drużynę z Sinsheim, ale nie wierzę, że uda im się utrzymać w lidze. Nie uważam też, żeby mecz ze stosunkowo silnym Freiburgiem był meczem na przełamanie toteż mój typ na ten mecz to remis lub wygrana gości. (raczej stawiam na remis)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Rzecz ma się tak, mianowicie Stuttgart to nie jest jakiś śliny zespół, nawet może powiedzieć, że na tle czołówki to jest słaby. W napadzie znakomity napastnik Ibisevic, mający potencjał Okazaki, a inni to raczej rzemieślnicy. Niemniej jednak drużyna Vfb w spotkaniu z Fortuną, która krótko zaczęła rundę słabo powinna wygrać. Raz, że w mieście Mercedesa i Porsche też nie mają czego szczególnie opijać po dwóch kolejkach, przegrana z Wolfsburg moim zdaniem to zły wynik, powinni powalczyć, ale pamiętam sam grałem Wilki, bo zespół Heckinga nomen omen był faworytem, z Bayernem - normalne, że w plecy. Teraz trzy ważne punkty, bliżej jest Stuttgart gdyż ma mocniejszy skład, lepszego trenera, w dodatku zespół w okienku transferowym został wzmocniony Machedą i Maximem, nie przeceniam ich możliwości, ale większa konkurencja, jakieś alternatywy to coś czegoś Stuttgartowi brakowało. Düsseldorf teraz wpadł w kompleks beniaminka, i notuje ostry zjazd w dół, a przypomnę oni początek sezonu notowali dłuższą serią spotkań bez straty gola, albo bez przegranej - coś z tego, albo oba warianty, już nie pamiętam, a nie chce mi się sprawdzać, bo to do sedna nie istotne. Trzy punkty Stuttgart musi dopisać, dla nich to jest racja stanu. Na pewno po meczu z Bayernem, mogą optymistycznie myśleć o tych punktach, bo zagrali naprawdę dobrze, mieli swoje okazje, jedna z bramek wynikała z indywidualnego błędy, a nie ze słabości, gdyby mecz z Bayernem skończył się niższym wynikiem, 1-0 to Bayern nie byłby skrzywdzony, bo nie miażdżył Vfb, a tak strasznie.
Fortuna Düsseldorf - VfB Stuttgart Typ:2 Kurs:2,25 Bet365

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: VFL Wolfsburg - FC Augsburg
Typ: VFL Wolfsburg
Kurs: 1,85
bet-at-home
W jednym z dzisiejszych spotkań niemieckiej Bundesligi VFL Wolfsburg podejmie na swoim obiekcie piłkarzy z Augsburga. Moim zdaniem faworytem tego pojedynku są gospodarze którzy to mogą po raz pierwszy w historii spotkań pokonać gości. Za Wilkami przemawia dobra passa dwóch wygranych domowych spotkań. Pokonali oni kolejno Bayer Leverkusen dwa do jednego i VFB Stuttgart dwa do zera. Gospodarze będą musieli wykorzystać wszystkie swoje atuty by przełamać złą passę z Augsburgiem. W poprzednim sezonie Augsburg jako beniaminek dwukrotnie pokonał VfL, a minionej jesieni na boisku w Augsburgu padł bezbramkowy remis. W dzisiejszym spotkaniu na pewno wystąpi w ekipie gospodarzy Ivan Perisic który borykał się z kontuzją. Ekipa gości jak dotąd wygrała tylko jedno wyjazdowe spotkanie z Fortuną Dusseldorf pokonując ich trzy do dwóch. Ogólnie w całym ligowym sezonie mogą oni pochwalić się tylko dwoma zwycięstwami. Do dolnej Saksonii wybiorą się bez kilku graczy. Zabraknie bramkarza Simona Jentzscha, holenderskiego obrońcy Paula Verhaegha, Andreasa Ottla, Milana Petrzeli i i przebywającego na Pucharze Narodów Afryki napastnika Burkina Faso Aristide Bance&#39;a. Wymienieni gracze to podstawowi zawodnicy i ich brak odbije się na grze zespołu. Ja stawiam dzisiaj na przełamanie passy i pierwsze zwycięstwo podopiecznych Dietera Heckinga w pojedynkach z Augsburgiem.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Witam :grin: krótko i na temat ...
Dusseldorf- VFB Stuttgart
O tym spotkaniu napisał już @darius010 z czym się zgadzam w zupełności .Dodam tyle ze VfB od kilku sezonów ma bardzo mocną runde rewanżową czy i w tym sezonie tak bedzie .... myślę ze tak .Liczę na bramki Ibisevica , Traore i Okazakiego
Vfb @2.25 ⛔ 3-1

Mainz- Bayern
Faworytem meczu wiadomo kto ale gospodarze ogórkami nie są co pokazuje miejsce w tabeli (5) i bilans meczowy u siebie 6W-1D-2L 14:6 bardzo przyzwoicie . 1.4 na Bayern na wyjeździe ..... chyba lekka przesada owszem mają silną pakę i doskonałego Mandzukica ale wiecznie wygrywać nie bedą a tym bardziej po 0-2 a taki wynik notują w trzech ostatnich wyjazdach ligowych .
Drużyna Mainz średnio lezy Bawarczykom potrafi im się postawić a już na pewno tą jedną bramkę strzelić .
Licze w tym meczu na strzelnicę a kursu na o2,5 żal nie brać

Over 2,5 @1.72 ✅ 0-3
Over3,5 @2.65⛔ 0-3

Schalke -GFurth

Schalke znowu jakaś zapaść ,drużyna ma ten potencjał a jednak coś nie działa w tej drużynie tak jak trzeba ... ost 10 ligowych potyczek to tylko 2!!! wygrane i to po jakich męczarniach .
Dzisiejszy mecz to znakomita okazja do poprawy morale i humorów rywal drugo ligowy chyba sami już pogodzeni ze spadkiem .
Nie widzę żadnych przesłanek na to aby GFurth narobił jakiś problemów gospodarzom ... prędzej to Schalke samo sobie zrobi pod górę .
Schalke strzeli o1,5 @1,45⛔ 1-2
Schalke -1,5 @2.05 ⛔1-2

I coś 4fun Wolfsburg-Augsburg x2 @1.90✅ 1-1
Augsburg nie leży gospodarzom i to wybitnie

kursy z bet365
Szkoda Mainz jeden gol im się należał .. Schalke jak pisałem tylko sami moga sobie pod górkę zrobić i zrobili w iście mistrzowskim stylu .Zespół w głębokim dołku ,a dzisiejszy mecz tylko ich dobił.
VfB słabiutko .​

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 907

pawel-1

Użytkownik
Schalke - Greuther Furth
pierwsza bramka w 28:00, później lub wcale @ 2.00 Tobet ✅

Greuther na wyjazdach, zwłaszcza grając z czołówką, zwykle obiera bardzo defensywną postawę. Bronią dosłownie 11 zawodnikami(przypominam wyjazd do Monachium w tej rundzie). Ciężko wtedy gra się przeciwnikowi. Jeszcze raz przywołam przykład Bayernu - gdyby Mandzukić nie strzelił przypadkowego gola, to nie wiadomo ile by jeszcze rzeźbili w gównie. Rozumiem, że potrzebują punktów ale rzucenie się do przodu od pierwszej minuty w ich przypadku nie wchodzi w grę. Będzie granie z przyczajenia i czekanie na kontry. Ofensywa Schalke jest mocno naruszona. W poprzedniej kolejce straszne męczarnie w Augsburgu i zero goli na koncie. Afellay nadal kontuzja, KJH nadal bez formy, Holtby uciekł do Londynu... Ciężkie czasy nadchodzą. Nawet Marica im wypadł na ten mecz. Moim zdaniem Greuther jest w stanie ciągnąć 0-0 o wiele dłużej niż przez 28 minut...

Otrzymane punkty reputacji: +11
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Wolfsburg - Augsburg 1 @ 1.95 WilliamHill

Nikt nie wspomina o meczu Wolfsburg - Augsburg a w mojej ocenie jest szansa na łatwe zwycięstwo gospodarzy. W ostatniej kolejce Wilki co prawda przegrały na wyjeździe z Hannoverem, ale pozostawiły po sobie bardzo dobre wrażenie, gdyż stworzyły znacznie więcej bramkowych okazji niż ich rywale. Co więcej od początku rundy wiosennej widać, że pod wodzą Dietera Heckinga drużyna jest dobrze przygotowana kondycyjnie oraz zgrana i zmotywowana. Tego ostatniego na pewno również nie brakuje przyjezdnym, którzy wciąż desperacko walczą o utrzymanie. jednak w mojej ocenie różnica umiejętności oraz potencjału czysto piłkarskiego przemawia zdecydowanie za Wolfsburgiem i z tego względu stawiam na zwycięstwo miejscowych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom