U mnie nic nie ma , nie wiem czemu ????dziś dali 20 spinów - tylko 1 linia - ciężko coś ugrać ale powalczcie, spin: tumblestone czy jakoś tak
u mnie tez pewnie mial wczesniejsze jakiesU mnie nic nie ma , nie wiem czemu ????
dziś dali 20 spinów - tylko 1 linia - ciężko coś ugrać ale powalczcie, spin: tumblestone czy jakoś tak
jakbym potrafił to bym dał zrzucik z ekranu - a najlepsze jest to, że expired time miały chyba marzec 2010 - heheprzeciewz to juz przeterminowane spiny kolego ????
Na to wygląda, ja wypłacałem z innego kasyna ale też z sieci BossMedia i tą samą drogą wypłat, to wystarczyło, że wysłałem im jedynie skan dowodu i prawa jazdy. Później otrzymałem identyczną wiadomość jak Ty i pieniądze otrzymałem po 3 dniach.Ja wysłałem im najpierw scan dowodu. Chcieli rachunki jeszcze, a że nic nie jest na mnie zarejestrowane to wysłałem im skan karty, paszportu, legitymacji i nawet biletu miesięcznego. To mi znów odpisali że chcą rachunków.. Napisałem im, że Ja za nic nie płace, i nie mam żadnych rachunków na siebie. to mi odpisali:
Dear Marcin,
Thank you for the email regarding your Webdollar account.
We can confirm that your withdrawal has been processed and the funds will be available in the Moneybookers account within 4-5 business days.
If we can be of any further assistance, please do not hesitate to contact us.
Kind Regards,
to znaczy że prześlą mi pieniądze ?