>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 konta w Expekt, czy jest szansa na bonus?

G 0

gebuss

Użytkownik
Witam. Mam mały dylemat .Jeden z członków mojej rodziny mial konto w expekt ale nie wplacał na niego nigdy pieniedzy itp. nie uzywał go wcale. Gdybym załozył konto na swoje dane to dostał bym bonus ? I czy nie zostało by zablokowane kiedyś ? Albo czy nie było by problemów z wypłatami ??

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Czlonkowei jednej rodziny moga miec rozne konta w expect, ale bonus tylko na jednego.
Wiec jesli ktos tam sie rejestrowal, ale nie bral bonusa, to nie powinni go Tobie odmowic.

Nie mniej zeby nie miec problemow nie loguj sie juz na stare konto, i bron boze nie przelewaj srodkow miedzy kontami(tymbardizej jesli macie to samo IP)

G 0

gebuss

Użytkownik
do tego co mam w załączniku mam pytanie. Czy sam screen dowodu do wypłaty nie wystarczy ?

Nie mam konta na MB i nie moge zalaczyc screena z depozytem dokonanym do expekt.com czy przez to nie bede mogl stawiac kuponów ? dopiero po okazaniu tego screena ? Tak samo nie mam karty kredytowej.

&quot;Prosze zauważ, że do czasu przesłania do nas wyzej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie beda akceptowane&quot; - co to znaczy ? jezeli nie okaze tego nie bede mogł stawiać ??

G 0

gebuss

Użytkownik
I jak bede chciał wypłacic to moge wypłacic na konto mamy ? (adres wszystko to samo tylko imie inne) ????
Koniec pytań mam nadzieje.

tackles 2

tackles

Użytkownik
mozesz miec, byleby nie korzystac z bonusow czy ofert z jednego ip przez pare osob, twoj np brat tez moze miec konto w tym buku i grac, tu ograniczenia sa na bonusy , a z wyplata do supportu idz, ale chyba na twoje konto tylko moze byc wyplacone z ktorego byl dokonany depozyt.

G 0

gebuss

Użytkownik
mozesz miec, byleby nie korzystac z bonusow czy ofert z jednego ip przez pare osob, twoj np brat tez moze miec konto w tym buku i grac, tu ograniczenia sa na bonusy , a z wyplata do supportu idz, ale chyba na twoje konto tylko moze byc wyplacone z ktorego byl dokonany depozyt.
Dokładnie z tego samego konta wpłata i wypłata (tak mi napisał support)

Do góry Bottom