>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 konta u jednego bukmachera...

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Chcialbym zalozyc tutaj temat dotyczy on wielu osób bo wiekszosc zapewno z nas ma 2 konta u jednego bukmachera chodzby na brata,matke itd...Chcialbym tutaj wasze opinnie u ktorego bukmachera mozna takie konta zalozyc a u ktorego nie.
Z tego co ja zauwazylem najbardziej uczelni na tym punkcie sa 3 firmy:expekt,bet24.com, betway...
Jestem ciekaw co wy mysliscie na ten temat prosze o opinnie...

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
u jednego bukmachera chodzby na brata,matke itd...
Tutaj konkretnie chodzi raczej o konto na gospodarstwo domowe.Tj. jeśli nie mieszkasz z rodziną, a np. tata ma konto i Ty masz też konto o jednego bukmachera to można mieć u bukmacherów, można też korzystać z bonusów.
A jeśli chodzi o konto na jedno gospodarstwo [ na wielu członków rodziny ] to można mieć m.in w Unibecie, ale tej drugiej osobie już nie przysługują bonusy np. od pierwszej wpłaty itd.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Ja właśnie zakładam na bwin, choć z tego IP było już zakładane i normalnie obowiązują bonusy, na tobet też można mieć 2 z jednego IP, ale tam dany bonus przysługuje raz na dane IP

mistrz246 7

mistrz246

Użytkownik
w Unibecie, ale tej drugiej osobie już nie przysługują bonusy np. od pierwszej wpłaty itd.
Dokładnie, w Expekcie to sami jest.
Najlepiej jak chce się dostać drugiego bonusa to założyć konto u Cioci albo Wujka na niego i wtedy można obejść troche buka ????

Do góry Bottom