>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

2 kolejka Premier League [14-17 sierpień]

Status
Zamknięty.
johnydrabik1 57

johnydrabik1

Użytkownik
Dzisiaj bym typowal over 3,5 kartki w meczu southampton-everton. Mecz na pewno będzie ostry no i sędzia daje kartki w ostatnim spotkaniu Stok - Liverpool dał 6 kartek . Czuję że dziś da przynajmniej 4 kartki . Kurs na ten zakład 1.72 polecam

Otrzymane punkty reputacji: +12
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Swansea to przede wszystkim zespół własnego boiska, dlatego już na starcie można zaznaczyć ich przewage. Newcastle zremisowalo pierwsze spotkanie z Southampton, ale to wcale nie musi oznaczać, że w tym sezonie będą osiągać bardzo dobre wyniki. Ich skład specjalnie nie różni się od tego z poprzedniego sezonu szczególnie w ofensywie, gdzie ich forma była tragiczna. Swansea w poprzednim sezonie grało fajny futbol i osiągało przyzwoite wyniki. W tym sezonie także zaczęli bardzo dobrze i to nie byle na jakim terenie bo na Stamford Bridge. Co prawda ekipa The Blues nie pokazała najwyższego poziomu, a szczególnie tak jak pisałem wcześniej nie popisał się Ivanovic, ale z całą pewnością można było zauważyć, że są w dobrej formie na czele z Montero, który zdecydowanie ma potencjał na lepszy zespół, lecz niestety dosyć często trapia go kontuzje. Uważam, że typ jest ryzykowny, ponieważ jest to początek sezonu, ale za niewielkie pieniądze rozum podpowiada, żeby spróbować.
Swansea-Newcastle
Typ:Swansea win ✅ ✅ ✅ ✅
@1.91
Bet365

Do tego gram jeszcze Ako
Man City-Chelsea X2 @1.75
Swansea-Newcastle X1 @1.20 ✅ ✅ ✅ ✅
Łączny kurs: 2.10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +10
mateuszes 12K

mateuszes

Użytkownik
Swansea to przede wszystkim zespół własnego boiska, dlatego już na starcie można zaznaczyć ich przewage. Newcastle wygralo pierwsze spotkanie z Southampton
Zremisowało na wyjeździe. Interesujący mecz, zwłaszcza interesuje mnie faktyczna forma Łabędzi - czy to aby nie przypadek z Chelse&#39;a.
W ubiegłbym roku dwa świetne mecze
2:3 w Newcastle dla Swansea
2:2 w Wali
Zobaczymy jak w tym roku ale myśle że bramek sie posypie...

larkspur 510,5K

larkspur

Użytkownik
Watford - WBA
Bardzo dobrze wystartował Watford w Premier League. Do pełni szczęścia zabrakło wygranej ale bramkę na 2-2 stracili przez nieuwagę obrońców i złe ustawienie bramkarza.
WBA przegrało zdecydowanie 0-3 z Manchesterem City, oddając tylko dwa celne strzały na bramkę rywali i łapiąc cztery żółte kartki.
Pięć lat temu po raz ostatni mierzyły ze sobą oba zespoly. W jednym meczu sezonu 2009/10 na szczeblu Championship padł remis, ale w drugim aż pięcioma bramkami rozgromiło rywala WBA.
Do WBA zostal sprowadzony Wenezuelczyk Rondon co jest sporym zaskoczeniem bo przyszedl za 12 milionów funtów z Zenitu.
Szykuje sie zatem intersujacy i zaciety mecz. Dlatego tez sprobuje isc w kartki dla Watford.
Watford powyzej 1.5 kartki - @1.90 - Bet365

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Swansea - Newcastle
Over 2,5 gola @1,93 Pinnacle Sports
⛔

Swansea dobrze rozpoczęło sezon remisem z Chelsea, drużyna pokazała się ze świetnej strony!!
Newcastle pod kierownictwem Steve&#39;a McLarena zaczął ligę remisem z Southampton , ale grali jako gospodarze . Jednak w grze dostrzegłem potencjał w ofensywie strzelili 2 gole poważnemu rywalowi.
Ostatni mecz pomiędzy obiema ekipami w 2015r. zakończył się wynikiem w którym padło aż 5 goli.
Newcastle często dobrze rozpoczyna sezon, potem dopiero, grają kupę.
Gdzieś od połowy sezonu.
Więc liczę że, coś ustrzelą.
Swansea zaś wręcz musi, grają u siebie więc duża role w ich grze będzie pełniła gra z przodu.
Liczę na otwartą grę, i ponad 2 gole!

fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Crystal Palace vs Arsenal​

W niedzielne popołudnie wybieramy się na Selhurst Park. Kolejne derby Londynu przed Arsenalem. Pierwsze zakończyły się kompletnie nie pomyśli Kanonierów. Dużo posiadania, sporo akcji, zero skuteczności - tak można podsumować inaugurację sezonu w wykonaniu Arsenalu. Z drugiej strony Orły z Palace, które wygrały 3:1 z beniaminkiem z Norwich. Meczu niestety nie oglądałem, więc nie wiem czy rzeczywiście zdominowały tamto spotkanie. Jednak patrząc na statystyki można zauważyć aż 20 fauli ze strony Palace. Tutaj właśnie upatruję swoją szansę na zysk. Arsenal powinien prowadzić grę, a Palace czekać na kontrę z szybkim Zahą czy Bolasie. Dużo technicznej piłki ze strony Kanonierów, kilka szybkich podań i częste faule ze strony Palace - tak powinno wyglądać to spotkanie. Dlatego też postanowiłem zagrać więcej żk Crystal Palace +1 @1.53
Jeśli chodzi o sam styl gry obu zespołów to Orły opierają się na szybkich skrzydłowych, gra bokami, szeroko. Natomiast Arsenal stara się &quot;wejść z piłką do bramki&quot;, dużo klepania po całej szerokości boiska i usiłowanie wciśnięcia futbolówki w pole bramkowe przeciwnika. Uważam, że przy takiej taktyce z jednej i drugiej strony może w tym meczu być sporo rzutów rożnych. Arsenal nie powinien wyczekiwać na swoją szansę i od początku zaatakować ze względu na to, że przegrali 1 mecz w sezonie, a Palace na pewno wyprowadzi sporo kontr i akcji skrzydłami. Myślę, że przy dobrych wiatrach sam Arsenal mógłby pokryć tą ilość rzutów rożnych.
Over 8 rr w meczu @1.33
AKO @2.04 ✅

/Skuteczność w tym sezonie BPL ; 2/2

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Crystal Palace vs Arsenal
Arsenal wygra @ 1,7 PinnacleSports
✅

Kurs 1,7 na Kanonierów wygląda całkiem przyjemnie. Zaliczyli falstart na początku tego sezonu z West Hamem i teraz prawdopodobnie zrobią wszystko, aby odbić się od dna tabeli. Forma Crystal Palace jest całkiem niezła, mieli dobre dwie ostatnie kolejki w Premier League w tamtym sezonie , teraz także zaczęli z przytupem. Co jednak zachęca mnie do gry na The Gunners to fakt, że radzą oni sobie dobrze z rywalem zza miedzy (kolejne derby). 5 zwycięstw w 6 ostatnich meczach (1 remis) co sprawia, że stawiam ich tu w roli faworytów. Oczywiście, nie spodziewam się tutaj pogromu rywali, raczej wyrównanego meczu do pierwszej bramki, Arsenal w ataku pozycyjnym - Palace w kontrach.

Od siebie dodam, że derby są dosyć specyficzne i często nieprzewidywalne, mam nadzieję, że tutaj jednak nie uświadczymy sensacji. Cech w dwóch kolejnych meczach nie powinien popełnić błędów a bramka dla Kanonierów wydaje się być tu pewna. Jako ciekawostkę dodam, że Palace wypada bardzo słabo w derbach. Z najlepszą trójką londyńskich klubów mają bilans w ostatnich 3 latach 3-3-12 z czego w wypadku Chelsea i Arsenalu są to statystyki 1-0-5 i 0-1-5. Mam nadzieję, że dzisiaj nie przerwą tej niechlubnej passy.

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Crystal Palace - Arsenal
Typ : Over 10,5 RR (azjan)
Kurs : 2,00
bet365
✅ Wynik 1:2 ✅

W niedzielne popołudnie pierwszy z meczów w Premier League to kolejne derby Londynu. Kanonierom tym razem przyjdzie im zmierzyć się z drużyną Orłów na Selhurst Park, a wcale nie gra się tam łatwo.
Crystal Palace u siebie to niezła ekipa, zrobili dobre wzmocnienia przed tym sezonem, na wyróżnienie zasługuje zwłaszcza transfer Yohana Cabaye’a. Nie oddają łatwo punktów i potrafią „pokazać pazur”, co już pokazali w ubiegłej kolejce wygrywając aż 3:1 z Norwich.
Arsenal ostatnio strasznie się skompromitował przegrywając na własnym obiekcie z West Ham 0:2. Mimo iż byli lepszą drużyną na boisku, kreowali sobie dużo więcej akcji podbramkowych, to jednak nie poszło i przegrali. Na pewno przyda im się duża lekcja pokory. Zwłaszcza Petrowi Cechowi, który popełnił błędy przy obu bramkach.
Crystal Palace – zwłaszcza u siebie – gra często na szybkich skrzydłowych. Na Selhurst grają ofensywnie na tyle ile mogą i wcale nie tak rzadko przynosi to oczekiwane przez trenera skutki. Szybki Zaha czy Bolasie/Puncheon często podbiegają do linii końcowych próbując wrzutki w pole karne, co kończy się kornerem i na to liczę w tym meczu. Arsenal to drużyna, która miała największą liczbę rzutów rożnych w meczach w ubiegłym sezonie, liczę, że i teraz będzie podobnie, bo często włączający się do akcji boczni obrońcy nabijają dość sporo tych stałych fragmentów gry. Ta linia nie jest specjalnie wysoka, pamiętajmy, że to mimo wszystko derby. Jedne z wielu, ale jednak derby to derby i nikt tu nie powinien odpuszczać. W ostatnich dwóch spotkaniach linia była pokrywana, miejmy nadzieję, że i teraz się uda, a kurs jest niezły.
DRUGI TYP : Over 2,5 + BTTS @2,25 bet365 ✅ Wynik 12 RR✅
To już bardziej ryzykowny typ, aczkolwiek całkiem prawdopodobny. W ubiegłym roku taki mecz otwierał nam sezon dla obu zespołów i mecz skończył się wynikiem 2:1 dla Kanonierów po mocnej końcówce w ich wykonaniu, wydarli komplet punktów rzutem na taśmę.

Crystal już pokazało w tym sezonie, że potrafi bramki strzelać, a do tego dodać należy świetny transfer Cabaye’a. Bardzo dobra pomoc oraz Murray/Wickham mogą zapewnić Orłom sporo bramek w tym sezonie.
W opozycji do tego jest chyba jeszcze lepsza formacja ofensywna Arsenalu, tylko, że to oni grają na wyjeździe. Mogą być również trochę przybici po ostatnim meczu, ale mimo wszystko przynajmniej bramkę powinni zdobyć. Na ostatnie 5 spotkań, 3 z nich pokrywały typ, który proponuję, myślę, że można spróbować i teraz skoro kurs jest w porządku.
vs.

Manchester City – Chelsea
Typ: Over 2,5 + BTTS
Kurs: 2,30
bet365

⛔ Wynik 3:0 ⛔

Hit kolejki na Etihad. Manchester kontra Chelsea. Dwie najlepsze ekipy poprzedniego sezonu spotykają się już w drugiej kolejce BPL. Manchester po ostatnim świetnym spotkaniu, przystępuje do tego meczu na pewno w dobrych humorach. Wygrali w pięknym stylu 0:3 na wyjeździe w West Brom. Chelsea zawiodła remisując na Stamford Bridge 2:2 z ekipą Łabędzi.
Analiza jest krótka i treściwa. Manchester gra na własnym boisku gdzie jest strasznie groźny i bardzo, bardzo ciężko wywieźć z tego stadionu jakiekolwiek punkty. Chelsea będzie podrażniona ostatnim meczem – przynajmniej powinna być – więc motywacji nie powinno braknąć w zespole prowadzonym przez Jose Mourinho. Najprościej mówiąc, mecz wydaje mi się na overowy i spodziewamy się kliku bramek, a wierzymy, że każda ekipa zdobędzie przynajmniej po jednym golu

Otrzymane punkty reputacji: +1
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Liverpool – Bournemouth
Typ : 1 (-1 AH)
Kurs : 1,73
bet365

Ostatni mecz 2. kolejki najlepszej ligi w Anglii. Na deser mamy starcie Anfield Road, gdzie The Reds podejmą beniaminka z Bournemouth.

Póki co Bournemouth nie pokazało zbyt wiele, przegrywając w pierwszym spotkaniu na własnym stadionie z Aston Villą 0:1. W pierwszym meczu Liverpoolu też padła tylko jedna bramka, a zdobył ją Coutinho po pięknym strzale na Britannia Stadium, gwarantując Liverpoolczykom pierwsze trzy punkty w tym sezonie.

Jak pisałem już w poprzedniej analizie dotyczącej meczu LFC, Liverpool pokazuje się ostatnio z dobrej strony. Przemyślane, dobre transfery, które pewnie będą efektem wielu zdobytych punktów, bramek i poprawy jakości gry. Mimo wszystko włodarze beniaminka też nie próżnowali na rynku i sprowadzili m.in. Maxa Gradela, Tyrone’a Mingsa czy przedłużyli umowę z Arturem Borucem. W tamtym roku z Polakiem w bramce awansowali do Premier League z pierwszego miejsca.

Mimo wszystko jest to ekipa dużo słabsza od podopiecznych Rogersa. Co do tego, że The Reds wygrają jestem przekonany, ale według mnie będzie to wyższa wygrana niż jedną bramką. Mimo wszystko asekuracyjnie można się podeprzeć zwrotem w razie wygranej jednym golem, dla odważniejszych handi (-1,5) @2,25. Póki co w historii meczów bezpośrednich obie ekipy grały zaledwie dwa razy – dwa razy w Bournemouth i dwa razy wygrywał Liverpool, a dwukrotnie te zwycięstwa były dwubramkowe. Spotkania te miały miejsce w zeszłym roku w pucharach Capital One Cup i FA Cup. Teraz pora na spotkanie ligowe na Anfield.

Wydaje mi się, że Liverpool pokaże się z dobrej strony i da jasno do zrozumienia, że na tym stadionie ciężko będzie wywieźć jakieś punkty w tegorocznej kampanii. Zwłaszcza dla takich ekip jak Bournemouth. Nic im nie ujmując, ale nie jest to najwyższa półka angielskiej piłki. Na ostatnie sześć spotkań tylko raz udało im się wygrać i to z Yeovil towarzysko, prócz tego trzykrotnie przegrali. Co prawda ostatnim razem przegrali dwiema bramkami blisko pół roku temu z Charlton, ale teraz przyjdzie im się zmierzyć z dużo trudniejszym rywalem, który ma dużo dużo lepszy skład, a na własnym obiekcie gra bardzo dobrze. Jak dla mnie Liverpool pewnie zgarnie trzy punkty, a dodatkowo ujrzymy kawałek dobrej piłki w ich wykonaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Liverpool vs. Bournemouth
Pierwsza kolejka Premier League przyniosła nam sporo niespodzianek. Nawet mój typ po kursie 1.15 zawiódł gdyż Chelsea dała sobie strzelić 2 gole. W 2 kolejce już mniej niespodzianek i w sumie wszystko było po mojej myśli jednak pierwszy mecz, który biorę pod lupę to spotkanie Liverpoolu z Bournemoth. W obu spotkaniach pierwszej kolejki w, których uczestniczyły te zespoły padł tylko jeden gol. Liverpool pokonał Stoke 1-0 a beniaminek ligi przegrał 1-0 z Aston Villą. Dziś fawortem spotkania jest ewidetnie Liverpool jednak goście będą starali się o pierwszą bramkę jak i pierwsze punkty w tym sezonie.
Zacznę może od drużyny gości, która wygrała w poprzednim sezonie Championship i z pierwszego miesjca awansowała do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii. Wśród beniaminków zrobili oni najmniej transferów wśród beniaminków. Do drużyny z Dean Court przeniósł się na stałe Artur Boruc, para stoperów Distin oraz oraz Mings (8 mln funtów z drużyny Ipswich) oraz para napastników Joshua King i Max Gradel. Są to dość dobre wzmocnienia jak na drużynę Wisienek jednak nie wyglądają one tak dobrze jak transfery Liverpoolu. Clyne, Gomez, Firmino, Benteke, Milner, Ings. Jak dla mnie te nazwiska robią ogromne wrażenie. Tylko Ings jak na razie czeka na swój debiut a reszta zawodników zagrała już w meczu ze Stoke. Najbardziej trzeba chyba pochwalić parę bocznych obrońców, którzy zagrali naprawdę solidne spotkanie przeciwko drużynie z Brittania Stadium. Benteke jak na razie musi zrozumieć się z resztą kolegów a Firmino dał sporo jakości z ławki. O Milnerze nie muszę mówić, bo jak dla mnie to najlepszy wolny transfer tego lata w całej obronie. Widać u tego zawodnika ogromne doświadczenie i spokój w grze w środku pola.
Co do samych składów na dzisiejszy mecz to bardzo możliwe, że Bournemoth wystąpi w takim samym zestawieniu jak w przegranym meczu z Aston Villą. Co do drużyny trenera Rodgersa to może nastąpić parę zmian w ofensywnym ustawieniu. Jak na razie wiadomo, że bramkarz oraz linia obrony zostanie taka sama. Milner, Henderson także mają zagrać w środku pola. Przed nimi zagra Coutinho oraz Benteke. Także mamy 9 zawodników do podstawowej 11. W meczu ze Stoke grali Ibe oraz Lallana jednak żaden z nich się nie wyróżnił i moim zdaniem Can oraz Firmino zaprezentowali się dużo lepiej od wyżej wymienionej dwójki. Dziś podobno Can ma zagrać w pierwszej 11 jednak zobaczymy co trener Rodgers nam zaprezentuję. Takiego bólu jednak nie miał od dawna gdyż ma naprawdę szeroki wybór wśród zawodników ofensywnych. Niedługo przecież wróci także Sturridge, który już trenuję a filmiki pokazują, że jest w coraz lepszej dyspozycji fizycznej.
Obie drużyny spotkały się ze sobą dwukrotnie w rozgrywkach pucharowych. Oba te spotkania wygrał Liverpool 2-0 oraz 3-1. Z zawodników, którzy strzelali bramki dla Liverpoolu jest tylko Markovic jednak ten najprawdopodobniej nie wystąpi w tym spotkaniu gdyż po prostu jest bez formy. Co do samego typu na to spotkanie to dla mnie te kursy są jakieś dziwne. Według buków over jest pewniejszy w tym spotkaniu niż under. Dla mnie to trochę dziwne, bo buki także twierdzą, że goście będą mieli problem ze strzeleniem gola na Anfield. Ja widzę to spotkanie tak, że Liverpool będzie napierał a goście będą się bronić. W końcu padnie bramka na 1-0 a pod koniec padnie kolejny gol dla Liverpoolu i skończy się ono wygraną The Reds 2-0. Przecież kiedy „The Reds” zdobyli 3 gole na Anfield? W lutym gdy pokonali Tottenham. Jak dla mnie mają oni bardzo dobrą ofensywę jednak nie wydaję mi się żeby Boruc i jego zespół miał stracić na Anfield aż 3 gole. Wydaję mi się, że obrona zespołu jest co raz stabilniejsza i nie dadzą oni sobie strzelić gola dlatego dziś idę dość ryzykownie i gram bezpośredni wynik meczu.
DW: 2-0 dla Liverpoolu – 7.0/unibet
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Liverpool - Bournemouth
Liverpool -0.75 AH ::: 1,58 ::: Pinnacle ::: 2/3 ✅ @Edit: Pół wygrywa, pół zwrot = średnio na jeża.
Po pierwsze to Anfield czyli mecz domowy, a jak dobrze wiemy niezwykle wiele drużyn lubi grać u siebie na własnym terenie, przed większością własnych kibiców. Po drugie to Liverpool świetnie przepracował okres przygotowawczy, wygrali zdecydowanie większą część spotkań towarzyskich w dobrym stylu. Po trzecie rozdziewiczyli sezon w pierwszej kolejce zwycięstwem nad Stoke City. Po czwarte sprzedali tego młodego murzyna do City za niemała kwotę, w ogóle to Liverpool niezłą kasę trzepie na transferach, kiedyś Suarez dzisiaj Sterling. Po piąte dość sporo osób uważa, że odejście z Liverpoolu Stevena Gerrarda tylko wzmocni ten zespół itd. Jak będzie to się okaże.
Goście AFC Bournemouth są kompletnie na drugim biegunie. Słabe wyniki, porażka z przeciętną Aston Villa i do tego na własnym obiekcie. Beniaminek ligi i tak szczerze to powiem Wam, że czarną przyszłość wróżę im w tym sezonie. Moim zdaniem jest to pierwszy kandydat do spadku. Warto jeszcze wspomnieć, że mają na początek niezwykle ciężki terminarz, bo na dzień dobry szykują im się teraz 3 mecze wyjazdowe.
Wynik: 1:0

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Liverpool - Bournemouth
Benteke strzeli @ 2,06 Unibet ✅ :gool:

Ja sobie dzisiaj idę w stronę strzelca. Tym razem pod lupę biorę Benteke. Który przeszedł do Liverpoolu, z nadziejami na ligi europejskie. Pierwszy mecz Liverpool dość szczęśliwie wygrał, strzelając na 5 minut przed końcem. Dzisiaj już grają na swoim terenie, więc trzeba też zagrać już o niebo lepiej niż poprzednio i dominować pod każdym względem. Belg jeszcze w tamtym sezonie grał w Aston Villi i licząc te wszystkie trzy lata jakie tam grał zanotował aż 42 gole. Wynik obiecujący więc i tutaj budzą w nim ogromne nadzieje sztab Liverpoolu jak i sam trener. Z pewnością będzie na szpicy więc i wiele gier będzie pod niego grane. Choć nie tylko on w Liverpoolu będzie strzelać bo i jest tam wielu pełnych ambicji zawodników którzy są głodni bramek. Ale jako to, że Benteke przeszedł to gdzie najlepiej strzelić debiutującego gola, jak nie na swoim terenie i to jeszcze z beniaminkiem który jest podany jak na tacy. Christian to nie tylko lis pola karnego, ale ma w sobie coś co potrafi przysporzyć wiele zmartwień bramkarzom. Ogromny potencjał, ogromna broń w prawej nodze czego by chcieć więcej. Potrafił w Aston Villi strzelać sam bramki, pośród trzech napastników. Tu co prawda jest wspierany przez Coutinho, Lallane po bokach i Ibe. Wiec Benteke wyróżnia się tu ponad poziom. Mam tu na myśli po skrzydłach playerków którzy trochę odrastają poziomek do Christiana. Coutinho też zwinny, młody dużo bieka ale dziś widzę jakąś asystę z jego strony do Benteke i jego trafienie. Nie zdziwię się jak Belg się rozkręci a później kursy będą na niego takie jak na Lazacetee pod koniec sezonu z Lyonu. Jak dla mnie warto na niego dziś grać i wierzyć, że zagra na 200% i strzeli debiutującego gola w barwach The Reds.

Otrzymane punkty reputacji: +28
arni87 52

arni87

Użytkownik
Liverpool - Bournemouth
Typ: Liverpool ✅
Kurs: 1.48
Bukmacher: Bwin
Na zakończenie 2 kolejki Premier League Liverpool będzie podejmować na Anfield Road drużynę polskiego bramkarza Bournemouth.
Po 1 kolejce Liverpool zdobył 3 oczka na wyjeżdzie ze Stoke, natomiast rywal przegrał u siebie z przeciętną Aston Villa.
Dziś idę w stronę gospodarzy - bo są po prostu lepszym zespołem. Liverpool dokonał ciekawych transferów z super strzelcem Benteke na czele.
Liverpool z Bournemouth spotykali się dotychczas 2 razy. W Capital One Cup i FA Cup - dwukrotnie wygrał Liverpool. Dziś z kolei liczę na 1 zwycięstwo w lidze.
Jest temu ku okazja bo Bournemouth nie prezentuje się za ciekawie. Nie tylko atut własnego boiska pomoże wygrać Liverpoolowi - ale lepsi po prostu zawodnicy. Jak się marzy o top 4 to z takimi rywalami nie powinno się tracić pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +3
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Liverpool vs. Bournemouth Gospodarze o1.5 gola, 1.56 Betsafe 2/10 ⛔ 1:0 ????
Jako, że są już składy na ten mecz można spokojnie typować. Over 1.5 gola na The Reds jak dla mnie wygląda bardzo solidnie. Beniaminek niestety jest w mojej opinii na straconej pozycji, choć jeśli gospodarze zagrają tutaj chaotycznie może dojść do małej niespodzianki. Nie sądzę jednak by do tego doszło. Wśród podstawowych zawodników mamy świetnie grającego Coutinho, który dał triumf w meczu ze Stoke. Ponadto jest Benteke, który ma być w końcu snajperem z prawdziwego zdarzenia w ekipie Rodgersa. Liverpool ma kim straszyć i powinni to wykorzystać w meczu z beniaminkiem. Co prawda Bournemouth nie zagrało jakiegoś fatalnego meczu z AV w 1. kolejce, ale też mimo jakichkolwiek szans byli nieskuteczni. Dzisiaj rywal z innej półki, lepszy ofensywnie - przynajmniej na papierze - od Aston Villi i liczę na pewny sukces wraz z dużą ilością goli po stronie podopiecznych Brendana Rodgersa. Kurs fajny na singla czy dubla - jak kto woli.
Kadra Liverpoolu: Mignolet - Gomez, Lovren, Skrtel, Clyne - Henderson, Milner - Lallana, Coutinho, Ibe - Benteke.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom