>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2. kolejka PGE Ekstraligi 22/23-04.2017

Status
Zamknięty.
B 434

boca-juniors

Użytkownik
Mam takie głupie pytania, dawno nie grałem w ziemniaku:

jak stsy rozliczają taki mecz przerwany po 8 biegach?

Ile biegów musi odjechać zawodnik aby zaliczyli mu linię punktową?

Dzięki

P 11

pietraseq

Użytkownik
Mam takie głupie pytania, dawno nie grałem w ziemniaku:

jak stsy rozliczają taki mecz przerwany po 8 biegach?

Ile biegów musi odjechać zawodnik aby zaliczyli mu linię punktową?

Dzięki
Mi piłe i pkt Gapińskiego zaliczyło po 8 biegach ,a jak dałem handi na Łódź i mam niby po kursie 1,0 mam nadzieje że tak zostanie

B 434

boca-juniors

Użytkownik
Dokładnie, Predator już dawno wylądował w Gdańsku i pojedzie w meczu, więc kursy na GKM jak najbardziej do gry! Widze spore value, jak czarny brat pojedzie na te 9 punktów Tomka to spokojnie mogą wygrać. Kasprzak jest w słabej formie, Puk nie lubi tego toru więc wcale nie jest tak różowo. Wygrana w Toruniu tez była wynikiem tragicznej postawy Aniołów a nie jakiejś super formy gorzowiaków!

GRudziądz po 3,05 w Fortuna 3/10

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
GKM - Stal - 1 - anulowane
Kurs: 2,55
iforBet
GKM - Stal - X - anulowane
Kurs: 15
iforBet
Wypadek Golloba nieco komplikuje sytuację gospodarzy, którzy jednak na swoim torze są bardzo mocni. Grudziądzanie nie mają takich nazwisk jak Stal, ale są doskonale dopasowani do swojego toru. Stawiam tu delikatnie na wygraną GKMu zwłaszcza, że za Tomka pojedzie zapewne Lindbaeck. Mecz powinien być wyrównany, więc for fun daję też remis.

quattro 98

quattro

Użytkownik
Niektórzy zapomnieli jednak że w Grudziądzu od rana mocno pada, i nie wiadomo czy mecz sie w ogóle odbędzie. Jeśli tak to ekipa z Grudziadza traci atut wlasnego toru, W takim razie Gorzow powinien sobie poradzić, lepsza juniorka powinna o tym zadecydować, do tego Vacul który lubi tam śmigać. Gorzów na pewno lepiej wypadnie niż rok temu.
Gorzów 1.80 1xbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom