>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2. kolejka LOTTO Ekstraklasy (22.07 - 25.07.2016)

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Betano

ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Betano!
Betano - bonus 100% do 200zł!

Pierwsza kolejka już za nami (dzisiaj ostatnie spotkanie Nieciecza vs Arka).
W pierwszej kolejce mieliśmy sporo bramek, swoją formę potwierdziło Zagłębie, Cracovia wygrała ze słabym ostatnio Piastem, dziwić mógł remis Legii, choć jak to bywa między pucharami gra się im ciężko, remis dziwi, bo Jaga nie zagrała kompletnie nic i gdyby nie pomoc obrońców, to Legia być może dowiozłaby to 1:0.

W tej serii spotkań mamy dwa ciekawe spotkania -&gt; W Poznaniu Lech podejmie Zagłębie, tutaj jestem ciekaw czy Lubin po spotkaniu w pucharze będzie tak dysponowany jak w spotkaniu z Koroną. Czy to Korona była aż tak słaba.
Drugie spotkanie to mecz Legia vs Śląsk, czas na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie na krajowym podwórku. Ale może być Legii ciężko, zwłaszcza, że na dniach odejdzie Duda. Bardzo dobrym transferem jest Moulin.

jozzy22 700K

jozzy22

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Korona Kielce

Typ: 1 Kurs: 1.83 ⛔ Betano

Aż tyle na Pogoń?
Biore już dziś bo zapewne kursy polecą.
Co Korona robiła w Lubinie wszyscy widzieli. Miazga w 35 min i po meczu więc i tym razem nie powinno być inaczej.
Pogoń całkiem niezły mecz w Krakowie.Przy odrobinie szczęścia mogli się pokusić o wyjazdowe zwycięstwo.
Cóż co się odwlecze to nie uciecze.
Tym razem jak dla mnie pewny winner gospodarzy.Koronie w tym składzie będzie strasznie ciężko cokolwiek ugrać w tej lidze.

Wynik: 1:1 ⛔⛔⛔

G 22

geograf_pl

Użytkownik
Też myślę, że warto iść w stronę wygranej Pogoni. Portowcy mimo porażki, potrafili kreować sytuacje w meczu z Wisłą. Korona zaczęła grać w momencie, gdy Zagłębie miało już pewny wynik. Liczę na pewną wygraną Pogoni.
Drugi typ, w który moim zdaniem warto zainwestować to wygrana Lechii z Górnikiem Łęczna. O potencjale Lechii już wielokrotnie pisano przed rozpoczęciem sezonu, ale z Płocka wyjechali bez punktów. Tym razem rywalem Górnik Łęczna, jeden z głównych kandydatów do spadku. Mecz ma się odbyć w Lublinie - moim zdaniem to utrata atutu własnego boiska przez i tak mocno przeciętnych Górników. Lechia drugiego meczu z rzędu nie utopi, tym razem pewnie pokona swojego przeciwnika.
Typy:
Pogoń - Korona | 1 - 1,83 w Betano ⛔
Górnik Łęczna - Lechia | 2 - 2,3 w Betano ✅

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Pogoń Szczecin vs Korona Kielce
Pogoń Over 2.5 @ 4.25 betano ⛔
Pogoń &amp; Over 1.5 @ 2.38 betano ⛔

Trzeba kuć żelazo póki gorące. Pogoń mimo porażki w Krakowie zagrała dość dobrze wg statystyk mieli więcej strzałów od Wisły i gdyby nie doskonały wolny, wywieźliby 1 punkt z Krakowa.
Korona - no cóż przez tydzień się nic nie zmieni. Grupa niezgrana, każdy gra jakby mu się nie chciało, trener widać nie ma posłuchu w zespole. Gdyby nie mecz z Partizanem, Zagłębie wygrałoby tu i z 7:0, ale zaczęli się bawić i kombinować i to dobrze nie wyszło. Obrona jest bardzo dziurawa.
Nie zdziwię się, jeśli Pogoń strzeli 3, 4 lub więcej bramek, pierwszy mecz przed własną publiką, można się pokazać, Pogoń ma fajne stałe fragmenty gry, a Korona w trakcie rzutów rożnych Zagłębia zbyt pewnie nie wyglądała. Stracili 2 bramki + karny.
Jeśli nadal w obronie ma grać: Verkhovtsov, to lepiej, żeby grał jakiś junior, który przynajmniej ogra się w Ekstraklasie.
Naszła mnie taka refleksja, że dobrze, że jest ten limit obcokrajowców spoza UE, bo naprawdę postawa nie których graczy woła o pomstę do nieba.
Okienko się nie skończyło i mam nadzieję, że się ogarną w Kielcach.
Z tego co wiem, to są przymiarki do powrotu Kiełba, ale to następna &quot;gwiazda&quot;, jeszcze tylko Korzym i pierwsza liga, chociaż Korzym w Sandecji , to chociaż tyle ;).
myślę, że warto grać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
N 0

nephandi

Użytkownik
Górnik Łęczna - Lechia | 2 - 2,3 w Betano[/b]
Z tą Lechią to bym uważał oni na wyjazdach nic nie grają za to warto poczekać na meczu siebie, myślę że kursy będą już brały pod uwagę 2 pierwsze mecze ekstraklasy. Jak znowu dadzą ciała co jest prawdopodobne to wchodze grubo w 3 kolejce ;)

Tutaj osobiście bym szedł raczej w 1X.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Drugi typ, w który moim zdaniem warto zainwestować to wygrana Lechii z Górnikiem Łęczna. O potencjale Lechii już wielokrotnie pisano przed rozpoczęciem sezonu, ale z Płocka wyjechali bez punktów. Tym razem rywalem Górnik Łęczna, jeden z głównych kandydatów do spadku. Mecz ma się odbyć w Lublinie - moim zdaniem to utrata atutu własnego boiska przez i tak mocno przeciętnych Górników. Lechia drugiego meczu z rzędu nie utopi, tym razem pewnie pokona swojego przeciwnika.
Pisałem o Łęcznej na wyjazdach i o tym, że gorzej od nich rok temu grała tylko Lechia
- obie drużyny dostały po 1-2 w 1 kolejce na wyjazdach.
Górnik miał w Chorzowie 3-4 dobre okazje na gole, strzelił po błędzie Skaby.
Gra w przodzie, a raczej skuteczność była podobna do tej z zeszłego sezonu.
Lechia miała piłkę, ale była bezradna w drugiej połowie, zmiany Nowaka praktycznie nic nie wniosły, jedynie Pawłowski stworzył zagrożenie, Flavio powinien zejść już po 45 minutach, bo wyglądał tragicznie.
Wolski i Krasić to za mało, potencjał w tym zespole jest ogromny,
ale w pierwszym meczu Lechiści zagrali przeciętnie.
Obrona jest słabym punktem, niepewny bramkarz, gra trójką z tyłu to duże ryzyko na wyjazdach,
co się potwierdza w tym jakie wyniki Lechia ma na wyjazdach za trenera Nowaka.
Dla mnie BTS w tym meczu to dobry zakład.
Szkoda, że we Wrocławiu nie padły bramki, bo pozostałe 3 zakłady na ako weszły.
Poczekam na ofertę i znowu coś zagram w takim stylu.

J 8

johnny-bravo

Użytkownik
Faktycznie, kurs na Pogoń trzeba brać jak najszybciej się da. Korona wyglądała w Lubinie niezbyt ciekawie. W tydzień nie da się poprawić tylu mankamentów, aby grać z Pogonią jak równy z równym.
Z Lechią jest delikatny problem. Grają często na tyle ofensywny futbol, że mogą łatwo nadziać się na jakąś kontrę. BTS albo jakiś over nie byłby złym pomysłem.
Ja jeszcze myślę nad meczem Piasta z Wisłą Płock. Gliwiczanie rozbici, myślę że Wisła jest w stanie wydrzeć chociaż remis. A kursy naprawdę zachęcające.

matsu 69

matsu

Użytkownik
(...) O potencjale Lechii już wielokrotnie pisano przed rozpoczęciem sezonu, ale z Płocka wyjechali bez punktów. (...) Lechia drugiego meczu z rzędu nie utopi, tym razem pewnie pokona swojego przeciwnika.
Z tym &quot;pewnie&quot; bym się nie rozpędzał, w tej lidze stosowanie tego słowa w nadmiarze skutkuje bankructwem, a przynajmniej uszczupleniem portfela. Niemniej jednak też skłaniam się ku Lechii i uważam, że drugiego spotkania przegrać nie mogą, bo to by tylko oznaczało, że mając taki skład w tej lidze można nic nie osiągnąć. Kurs na Lechię kusi, jakości w środku ile mają to wiadomo, ich gra nie wyglądała źle, ale tylko przez pierwsze +/- 30 minut, później oglądaliśmy klasyczne wyczyny Ekstraklasowiczów.
Nie od dziś wiadomo, że beniaminki mają pierwsze mecze i sezony po awansie wyjątkowo... zaskakujące. 2012/2013 beniaminek: Piast zajmuje 4. miejsce i traci jedynie 1 pkt do 3. Śląska i gry w LE; 2013/2014: Zawisza zajmuje 6. miejsce i wygrywa PP; 2014/2015 to GKS i Łęczna, szału nie było; 2015/2016: Zagłębie zajmuje 4 miejsce, a w rezultacie gra w LE.
Łęczna cudem utrzymała się w poprzednim sezonie (wystarczyłoby, żeby Zabrzanie strzelili bramkę) i nie rokuję im wielkich nadziei w tym sezonie.
Lechia może się męczyć, ale nie sądzę aby to przegrali.
O Pogoni było już dużo napisane. Korona, tak jak myślałem, nie pokazała nic w tym spotkaniu i w 35 minucie było po meczu, a Zagłębie mogło oszczędzać siły na LE.
Bliżej meczy może jeszcze coś istotnego dopiszę na tę chwilę:
Pogoń over 1,5 @2.0 ⛔
Pogoń DNB @1.35 zwrot
Lechia DNB @1.6 ✅
Pogoń @1.9⛔
AKO: 3.0
@Betano

K 218

krystian95

Użytkownik
Pogoń - Korona @ 1,85 ⛔
Fortuna
Również polecam grać na zwycięstwo Pogoni. Typ bardziej przeciwko Koronie, której kadra wygląda naprawdę słabo. W dalszym ciągu nie widać należytych wzmocnień. Korona w Lubinie zagrała dramatycznie zarówno w obronie jak i ataku. Linia obrony popełniała proste błędy. Za pewne w piątek do pierwszej jedenastki wskoczy Diaw,który zaprezentował się najlepiej z Kielczan. Tylko w jego przypadku ciężko też o rzetelną ocenę, biorąc pod uwagę,że Zagłębie drugą połowę potraktowało bardzo ulgowo. Natomiast straszna też indolencja w ataku. Kompletny brak pomysłu na rozgrywanie akcji rzucał się w oczy,nawet w drugiej połowie, kiedy Zagłębie zostawiało więcej miejsca. W tej chwili ta kadra raczej ligi nie utrzyma.
Pogoń też zaliczyła porażkę,ale po wyrównanym spotkaniu z Wisłą. Tak naprawdę to wynik mógłby pójść w każdą ze stron,gdyż Portowcy także mieli swoje okazje,już przy stanie 1:1.
Na tą chwilę Korona to zespół w kompletnej rozsypce,dlatego warto inwestować w zwycięstwo Pogoni. Kadra podobna do tej z poprzedniego sezonu,wzmocniona Drygasem. Dla mnie pewne zwycięstwo gospodarzy.
Kursy już spadły,ale np. w Fortunie dalej wisi 1,85.

Piast Gliwice - Wisła Płock X2 @ 1,66 ⛔
bet365
Patrząc na formę Piasta Gliwice warto również zastanowić się nad pójściem w stronę Wisły Płock. Piast stracił trzech głównych architektów sukcesu z minionego sezonu,a więc Latala,Vacka i Nespora. Trzeba przyznać,że te straty mocno odbiły się na postawie Gliwiczan. Po dwóch oficjalnych spotkaniach bilans bramkowy 1:8 mówi wszystko. W perspektywie jeszcze czwartkowy mecz LE w Goteborgu,gdzie raczej Piast wyjdzie najsilniejszym obecnie zestawienie.Transfery do klubu też na razie nie przekonują. Masłowski w spotkaniu z Cracovią był bezbarwny,natomiast Girdvainis dawał się łatwo ogrywać.
Z kolei Wisła zaczęła dobrze sezon wygrywając z Lechią. Przyzwoity występ beniaminka,chociaż to bardziej rozczarowała Lechia. Nie mniej jednak zwycięstwo w pierwszym spotkaniu powinno dodać pewności zawodnikom trenera Kaczmarka. Fajnie do zespołu wprowadził się Dominik Furman. Niewątpliwie będzie rządził w środku pola płockiej drużyny. Dobrze też wyglądają skrzydła Wisły,gdzie są Reca i Piotrowski. Doszedł też ostatnio Kriwiec i pewnie będzie mógł zagrać z Piastem.
Na pewno Wisła jest w stanie zdobyć punkty w Gliwicach. Piast zagubiony, bez formy. Bez trenera,bowiem wątpię czy asystent Latala zostanie w klubie na dłużej. Myślę,że można to wykorzystać i postawić na Płocczan.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Górnik Łęczna v Lechia Gdańsk
Mecz, który zostanie rozegrany w Lublinie w poniedziałek w ramach 2. kolejki LOTTO Ekstraklasy zapowiada się ciekawie. Obydwie drużyny przegrały swoje wyjazdowe mecze inauguracyjne. Górnik poległ w Chorzowie z Ruchem 1-2. Takim samym wynikiem zakończył się mecz, który rozpoczął nowy sezon E-ksy, gdzie beniaminek ograł naszpikowaną (jak na polskie realia) gwiazdami Lechię. Oglądałem oba mecze, jeden z perspektywy sektora gości w Płocku, a drugi już na spokojnie - w domu - przed telewizorem.
Górnik z Ruchem nie grał jakoś wybitnie. Śpiączka zdobył bramkę dla Łęcznej po błędzie obrońców do spółki z bramkarzem. Wydaje się, że wygrana Ruchu była całkowicie zasłużona i nie zmieni tego fakt, że zwycięską bramkę dla Niebieskich Stępiński zdobył w doliczonym czasie gry. Owszem, Górnicy mieli swoje sytuacje w przeciągu całego spotkania, ale większość tych akcji wyglądała bardziej chaotycznie, aniżeli zaplanowanie. Mimo to, biorąc pod uwagę wszystkie mecze 1. kolejki na tle pozostałych drużyn nie wyglądają najgorzej.
Natomiast Lechia w Płocku grała dobrze, ale jedynie przez pierwsze dwa kwadranse. Potem, od momentu, w którym płocka Wisła wyrównała było już tylko gorzej (swoją drogą, Vanja w bramce mógł zachować się lepiej). Chrapek przez to, że szybko ujrzał żółtą kartkę był niewidoczny i grał &quot;na alibi&quot;. Wolski podszedł do tego meczu zbyt delikatnie, jakby przez te sezony spędzone poza Polską zapomniał, jak gra się w Ekstraklasie. Można o Mili mówić wiele, ale jego absencję naprawdę łatwo na boisku zauważyć. Może i często snuje się po boisku, ale potrafi dyktować tempo gry, jak żaden inny piłkarz. Krasić się starał, ale w pojedynkę niewiele mógł. Występ Flavio był bezbarwny, Mak wrócił po kontuzji, a Pawłowski po wejściu starał się szarpać, ale robił to nieudolnie. Za to o wiele lepiej od swojego brata na boisku spisywał się drugi z braci Paixao - Marco. Strzelił pierwszą bramkę tego sezonu, ale miał też drugą okazję po stałym fragmencie gry, kiedy to Wolski wrzucał piłkę z rzutu wolnego, ale Kiełpin spisał się dobrze broniąc jego strzał. Jeśli chodzi o grę w obronie, to wracają stare grzechy z poprzedniego sezonu. Zresztą, ogólnie można tak powiedzieć o grze Lechii na wyjazdach. Mam nadzieję, że trener Nowak to odmieni, bo o ile udało mu się w Gdańsku zbudować prawdziwą twierdzę, tak na wyjazdach dalej jest ten sam marazm. Jeszcze apropo Peszki, chłop miał asystę, też walczył, ale czasem był zwykłym jeźdźcem bez głowy, jak to często ma w zw

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Lechia miała piłkę, ale była bezradna w drugiej połowie, zmiany Nowaka praktycznie nic nie wniosły, jedynie Pawłowski stworzył zagrożenie, Flavio powinien zejść już po 45 minutach, bo wyglądał tragicznie.
Obrona jest słabym punktem, niepewny bramkarz, gra trójką z tyłu to duże ryzyko na wyjazdach,
Dużym problemem Lechii jest to, że w ostatnim meczu z Wisłą na boisku było za dużo gwiazdorów. Nic dziwnego, że Wisła stworzyła sobie aż tyle okazji do zdobycia bramki przy tak znikomym posiadaniu piłki (procentowo).
Wystarczy przelecieć po nazwiskach - Wolski, Krasic czy Pawłowski to nie są zawodnicy, którzy będą harować w defensywie z całym zespołem. Najlepszy był Wolski, który po stracie piłki na Lebedyńskim pod własnym polem karnym, rozłożył ręce i patrzył się na sędziego zamiast pobiec za wolnym jak wóz z węglem napastnikiem. Dziwię się, że Wisła wtedy tego nie wykorzystała. Wolski pewnie kolejnego meczu już by nie zobaczył od pierwszych minut.
Na konferencji dało się odczuć, że Nowak ma o to żal do swoich piłkarzy - chcieliśmy ładnie grać, ale czasami za łatwo odpuszczaliśmy. Chodzi tu oczywiście o brak walki bark w bark, pogrania czasami futbolu nieco brzydszego, ale skuteczniejszego. Górnik też ich nie przywita kwiatami, wiec jak zespół znowu nie podejmie walki fizycznej, to znowu Lechia będzie rozczarowaniem.
Popieram BTS. ✅

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Pisałem o Łęcznej na wyjazdach i o tym, że gorzej od nich rok temu grała tylko Lechia
- obie drużyny dostały po 1-2 w 1 kolejce na wyjazdach.
Górnik miał w Chorzowie 3-4 dobre okazje na gole, strzelił po błędzie Skaby.
Gra w przodzie, a raczej skuteczność była podobna do tej z zeszłego sezonu.
Szkoda, że we Wrocławiu nie padły bramki, bo pozostałe 3 zakłady na ako weszły.
Poczekam na ofertę i znowu coś zagram w takim stylu.
Akurat w tym meczu Lechia grała klasycznym ustawianiem 4 obrońców ale nie zmienia to faktu że formacja zagrała słabo.Moim zdaniem Wisła stworzyła bardzo mało okazji a i tak zdołała strzelić 2 gole.Nowy sezon i Lechia wygląda na wyjazdach podobnie do poprzedniego.Zgadzam się że w drużynie brakuje &quot;walczaków&quot;.

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Korona Kielce 1 1,6 ⛔
Pogoń bardzo fajnie zaprezentowała się w meczu z Wisłą.
Nikt znaczący nie odszedł.
Korona... Trener bez doświadczenia, brak Cabrery- najlepszego strzelca i ..pół drużyny, która ciągnęła grę w zeszłym sezonie. Nowe nabytki nie zbilansują strat.... Możdzeń spuścił Podbeskidzie, Rybicki ledwo co utrzymał się z Pogonią Siedlce.

Arka Gdynia - Wisła Kraków x 3,1 ⛔

Doświadczenie kontra chęć odniesienia pierwszego zwycięstwa przez beniaminka. W Arce brak napadziora z prawdziwego zdarzenia po odejściu Fornelli. który stanowił o sile drużyny. Zjawiński to nie ta liga.

Legia Warszawa - Śląsk Wrocław x 3,4 ✅
Jak wszyscy widzą...Legia gra totalną padakę. W meczu ze Śląskiem nie wystąpi Duda (już nigdy), Guilherme (dłuższa kontuzja), Moulin- najlepszy zawodnik przemęczony. Śląsk nie powinien się przestraszyć, a Legia powinna oszczędzać siły na euro-wpier..od mistrza Słowacji.
Piast Gliwice - Wisła Płock 2 2,6 ⛔(grając za większą stawkę proponuję dla pewności 2x 1,56)
Wisła Płock z playmakerem Furmanen, wzmocniona Sylwestrzakiem, który mam nadzieję zastąpi słabo spisującego się Stefańczyka. Dodatkowo będzie mógł wystąpić Piotrowski, który stanowił o sile Wisły w 1 lidze. Występ Krivca stoi pod znakiem zapytania, fizycznie wygląda dobrze, pytanie tylko czy przyjdzie certyfikat.
Piast......
Ponoć odpuścili już Ligę Europy i skupiają się na lidze, dając odpocząć najlepszym zawodnikom.
Tymczasowym trenerem jest Asystent poprzednika, ciekawe jak długo...Ogólnie w klubie dzieje się nieciekawie....

Górnik Łęczna - Lechia Gdańsk 2 2,15 ✅
Liczę na przełamanie wyjazdowe Lechii...
Jak nie z Łęczną to z kim?Z takim składem musi kiedyś zostać przerwana ta passa...
&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

K 8

kubaohio

Użytkownik
Co myślicie o Cracovii? Mówią że grają najlepszą piłkę w ekstraklasie i że świetnie wyglądali na tle Piasta.... no własnie to Piast taki słaby czy Cracovia gra świetnie?? Wszyscy dają pewnie 2 choć mi to śmierdzi... Nieciecza też ostatnio gra dobrze tym bardziej u siebie ma niezły bilans

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
Jak dla mnie najpewniejszy typ to x. Nie ruszam tego bo to są Derby i logika nie ma tu nic do rzeczy. Nieciecza jest zawsze groźna. Czesiek na ławce potrafi zmobilizować drużynę. Cracovia u siebie gra zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach. Piast rozsypany jak paczka drażetek.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Pogoń - Korona Pogon wygra dowolna połowę - TAK @ 1.45 ✅
Pogoń - Korona BTS NIE @ 1.62 ⛔
Co tutaj dużo mówić wszystkie znaki na niebie i ziemi w roli zdecydowanych tak naprawdę stawiają gospodarze. Owszem podopieczni Moskala przed tygodniem przegrali z Wisłą, ale trzeba podkreślić, że byli bardzo blisko zdobycia jednego punktu. Ba, przez cały mecz to właśnie Pogoń miała więcej sytuacji bramkowych i co ważniejsze znaczą cześć ich kończyli celnym strzałem. Gra Korony w pierwszym meczu? Ciężko naprawdę coś dobrego napisać, cztery bramki stracone przez zaledwie dwa kwadranse najlepiej to pokazuje. Miedziowi pewnie mogliby wyżej wygrać, ale widać, że odpuścili. Nagła poprawa na przestrzeni tygodnia? W żadnym wypadku w to nie wierzę. Mało tego brakuje w Koronie dobrych zawodników, owszem niby przyszedł Możdżeń, ale co ten piłkarz tak naprawdę jest wstanie zdziałać. Jak dla mnie NIC!!!. Pomijam już obronę, która jest dziura wręcz jak ser szwajcarski. Popełniają wręcz szkolne błędy, a Pogoń ma kim straszyć: Zwoliński, Murawski, Nunes czy Gyurcso są wstanie na pewno sporo namieszać. Śmiem twierdzić, że podopieczni Moskala tutaj od początku rzucą się na bramkę Korony, a pod presją defensywa Korony będzie popełniać proste błędy.

typertv 144

typertv

Użytkownik
Witam ja tak czytam te wszystkie odpowiedzi i nasuneła mi się jedna myśl dotycząca meczu Pogoń-Korona.Dlaczego gracie na Pogoń bo co bo Korona zagrała fatalny mecz?Widziałem oba mecze i kursy przesadzone.To jest Ekstraklasa wiadomo loteria.Przypomonina mi się że Korona w poprzednim sezonie królowała na wyjazdach dlatego ja uważam to za wypadek przy pracy i gram czystą 2.
Pogoń-Korona typ 2 kurs 7.00 bet365 ⛔
Zastanówcie sie jeszcze nad tymi typami na Pogoń warto też zagrać x2.pzdr

edit: pozwoliłem sobie pogrubić typ, żeby był lepiej widoczny. Gramy Pogoń bo: zagrała dobrze z Wisłą, a po drugie masz rację, Korona w 1 spotkaniu fatalnie. Dodatkowo Pogoń u siebie. Robson1416

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 ARKA GDYNIA - WISŁA KRAKÓW
Typ: 2 DNB - w przypadku remisu zwrot ⛔
Kurs: 1.83
buk: Betsafe
Wynik:
Gospodarze w pierwszym spotkaniu po powrocie do ekstraklasy zaliczyli mały falstart przegrywając na wyjeździe z Termalica 2:0. Teraz przed własną publicznością zapewne będą chcieli udowodnić na boisku, że nie bez powodu awansowali do ekstraklasy. Jednak pokonanie Wisły nie będzie takie łatwe. Goście pod wodzą Wdowczyka już w poprzednim sezonie prezentowali się bardzo dobrze, a wygrana u siebie z Pogonią tylko to potwierdziła. Liczę, że jutro będzie podobnie. Arka nie zachwyciła w pierwszym spotkaniu, ale to tylko dlatego, że może byli sparaliżowani powrotem do ekstraklasy?. Ciężko powiedzieć. Jutro Wisła zapewne zdominuje środek pola i będzie chciała szybko strzelić gola, aby potem móc kontrolować przebiegu meczu. Wdowczyk wie co robi, a jutro drużyna będzie nastawiona tak żeby zdobyć kolejne cenne trzy punkty.

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Jagiellonia - Ruch
over 10.5 rr /1.90 STS
⛔ 6

Błyskawiczna bramka dla Jagi tuż po pierwszym gwizdku i kolejna przed 20 minutą załatwiły sprawę korków. Mecz ewidentnie ułożył się przeciwko takiemu typowi...

Witam i wracam do szukania korków w meczach Jagiellonii. W poprzednim sezonie (zwłaszcza w meczach u siebie) tłukli je aż miło. Pisałem o młodych skrzydłowych BKS-u, których często ponosi fantazja i od piłki odklejają się dopiero widząc końcową linię. Brak dobrego napastnika, wychodzącego na pozycję, czy też utrzymującego się przy piłce zmusza środkowych pomocników do rozrzucania piłek na boki, gdzie także boczni obrońcy starają się pomagać w ataku. W obecnym sezonie nie zanosi się na zmianę tego stanu rzeczy (pewną niewiadomą jest Górski - nowy napastnik Jagi, jednak raczej na początku rozgrywek nie będzie to pewniak w wyjściowej &quot;11&quot;), więc scenariusz gry Jagi w meczu z Ruchem zgodny z powyższym opisem jest pradopodobny.
Dodać do tego należy liczby rr z pierwszych meczów obu drużyn: Jaga na wyjeździe z Legią - 6 korków, Ruch u siebie z Łęczną - 12! Także wchodzę w to i życzę udanego dnia.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Witam ja tak czytam te wszystkie odpowiedzi i nasuneła mi się jedna myśl dotycząca meczu Pogoń-Korona.Dlaczego gracie na Pogoń bo co bo Korona zagrała fatalny mecz?Widziałem oba mecze i kursy przesadzone.To jest Ekstraklasa wiadomo loteria.Przypomonina mi się że Korona w poprzednim sezonie królowała na wyjazdach dlatego ja uważam to za wypadek przy pracy i gram czystą 2.
Pogoń-Korona typ 2 kurs 7.00 bet365
Zastanówcie sie jeszcze nad tymi typami na Pogoń warto też zagrać x2.pzdr

edit: pozwoliłem sobie pogrubić typ, żeby był lepiej widoczny. Gramy Pogoń bo: zagrała dobrze z Wisłą, a po drugie masz rację, Korona w 1 spotkaniu fatalnie. Dodatkowo Pogoń u siebie. Robson1416
Sam za 1,50 Pogoni bym teraz już nie zagrał ale sporo osób pograło Pogon za 1,80-1,90 już w poniedziałek/wtorek, wtedy to miało sens, dziś już się mniej opłaca, stawki zleciały na dno ...
http://forum.bukmacherskie.com/f35/tylko-pilka-nozna-131808-9.html#post6059958

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom