Dzisiaj mamy bardzo przyjemne mecze do obejrzenia, miejmy nadzieje także do stawienia. Pierwszy mecz o którym chciałbym napisać to:
Monchengladbach - Manchester City Typ: 2 - 1,95 - Bet365
Jak dla mnie fajny kurs na Obywateli. Ostatnie mecze może City gra słabo ale ostatni mecz z Tottenhamem to 3 bramki ze spalonego - 1 dla City, 2 dla Kogutów ale to ma bardzo małe znaczenie. Pellegrini w tamtym meczu nie wiadomo dlaczego wystawił Caballero w bramce, który popełnił duży błąd przy jednej z bramek, w dzisiejszym meczu z tego co wiem powinien zagrać Hart. Kolejny powód, że idę dzisiaj w stronę City jest powrót Davida Silvy po kontuzji. Uwierzcie, ten gość ekipie Manchesteru daje wielki spokój. Więc przewidywana ofensywa City w tym meczu to Aguero, De Bruyne, Sterling, Silva + defensywny ale bardzo ofensywnie grający Toure - no po prostu zabójstwo dla przeciwnika. O wiele gorzej jest z obroną, nie ma Kompanego(brak Mangali mnie kompletnie nie smuci) bez którego obrona City traci dziwne bramki ale mam nadzieje, że Otamendi pokaże w końcu formę z Valencii. Ekipa gospodarzy wyszła ostatnio z dołka w Bundeslidze lecz mecze te nie były z jakimiś wielkimi drużynami, poza tym moim zdaniem dla nich najważniejsze to wskoczyć na jakieś przyzwoite miejsce w Bundeslidze.
Szachtar - PSG Typ: 2 - 1.95 - Bet365
O formie gospodarzy wiem tyle co z wyników lecz gdyby grali sezon temu pewnie nie grałbym w stronę PSG ponieważ w tym sezonie sprzedali kluczowych graczy - Douglasa Coste do Bayernu i Luiza Adriano do Milanu. Ekipa gości gra bardzo dobrze w tym sezonie, mają potknięcia ale to tak jak każda wielka drużyna. Cavani od początku sezonu przyćmiewa nawet Ibrahimovica. Tak samo jak w ekipie City ofensywnie są po prostu świetni, Di Maria i Lucas na skrzydłach to dobre rozegranie piłki i kontry z szybkością światła, ten mecz stawiam będąc bardziej spokojnym niż mecz City.