M
37
Oj niewiem czy to dobry typ, Borussia ostatnio 2 mecze wygrane, wkońcu zaczeli strzelać bramki, dodatkowo na City bedzie wielka mobilizacja na ten mecz, wiadomo jak LM działą na wszystkich. City ostatnio zawodzi, niegra nic ciekawego. Oczywiscie, moga wygrać, mają takich piłkaży że ktoś moze miec dobry dzień i sam wygra mecz, Ja jednak bardziej idę w stornę bts, bądz 1xJa polecam grać Bor. Moenchen - Man. City = 2
Borussia w jakiej formie jest każdy widzi , City w sumie też nie imponują formą, lecz jeżeli pozwolą sobie na stratę punktów w tym meczu może się okazać że nie wyjdą z grupy a ciśnienie na sukces w LM jest wielkie. Nie myślę tu o wygraniu LM ale o półfinał mogą powalczyć przy dobrym losowaniu.
Racja, mój błąd. Jednak to nie zmienia mojej optyki o tej drużyny, u siebie powinni CSKA spokojnie pokonać 2-3 bramkami, a w wielu momentach mieli bardzo gorąco pod swoją bramkąWolfsburg wygral z CSKA 1:0
Ale warto zauważyć z kim grali te mecze. Słaby Stuttgart który stracił 17 bramek w 7 meczach i Augsburg który pokonał tylko drużynę Sobiecha. Ja tu widzę tylko zwycięstwo City. Jeżeli przegrają lub zremisują ten mecz to od razu pożegnałbym Pelegriniego bo czekać ich będzie tylko jeden łatwiejszy mecz w LM , właśnie z BM ale u siebie.Oj niewiem czy to dobry typ, Borussia ostatnio 2 mecze wygrane, wkońcu zaczeli strzelać bramki, dodatkowo na City bedzie wielka mobilizacja na ten mecz, wiadomo jak LM działą na wszystkich. City ostatnio zawodzi, niegra nic ciekawego. Oczywiscie, moga wygrać, mają takich piłkaży że ktoś moze miec dobry dzień i sam wygra mecz, Ja jednak bardziej idę w stornę bts, bądz 1x
Ja tam za wielu okazji cska to nie widzialem a ogladalem bodajze tylko pierwsza polowe na zywo cała i widzialem skrot drugiej polowy, to tam zagrozenia nie widzialem ze strony cska, dwa razy chyba doszli do pola karnego w drugiej polowie i to wszystkoRacja, mój błąd. Jednak to nie zmienia mojej optyki o tej drużyny, u siebie powinni CSKA spokojnie pokonać 2-3 bramkami, a w wielu momentach mieli bardzo gorąco pod swoją bramką